Som gurglevann klorheksidin
 Forkjølelse, strømmer fra strep hals kan oppstå i alle aldre, det samme. Syke mennesker blir møtt med smerte ved svelging, irritasjon og tørrhet. Hyppig hoste forårsaker alvorlige problemer og ubehag.
 Hjemme kits er mange verktøy som er ladet med oppgave å eliminere smertefulle opplevelser i munnen. Det kan være vanskelig godteri med mentol og eukalyptusolje, urter avgifter, spray, inhalatorer og mer.
 Nylig Klorheksidin er stadig mer populært blant forbrukere av farmasøytiske produkter. Manualen beskriver alternativene som klorheksidin gurgle.

 Egenskaper Klorheksidin


 Klorheksidin - et stoff antiseptisk, rensing og desinfisering av huden og slimhinnene i strupehodet, vil det absolutt ikke føre til irritasjon og normaliserer mikroflora. Klorheksidin er ganske effektiv mot gram-negative og gram-positive bakterier, sopp, gjærceller, lyofylnыm virus.

 Som gurglevann klorheksidin: terapeutisk prosedyre


 Gurgle med klorheksidin trenger samt eventuelle andre midler, bør en munnfull av væske og skyll det berørte området.
 De gitt til forberedelse metode beskrevet som klorheksidin gurgle instruksjoner:

 En munnfull av varmt vann og skyll godt munnen, berøre en sår hals.

 Spiseskje med Klorhexidin (005%) var å kaste vann for å skylle munnen i minst ett minutt.

 Dette verktøyet kan benyttes til å skylle pasientens hals tre ganger om dagen, ikke mer. Du kan ikke svelge dette verktøyet, det er bare for skylling. Hvis svelger skjedd, bør du umiddelbart rense magen med varmt vann - og drikker flere glass varmt vann med aktivt kull tabletter.
 Manualen, som beskriver hvordan du gurgle med klorheksidin, beskrevet og kontraindikasjoner: graviditet, overfølsomhet for stoffet.
 Det kan være bivirkninger:

 Midlertidig kan endre smak.

 I munnen vil oppleve prikking og brenning.

 Tenner få farge som munnhulen og tannfyllingsmaterialer. Å ikke bli intens farge brun bør utelukkes på denne tiden av sterk te, kaffe og vin.  
Hvordan utvikle viljestyrke

 Viljestyrke er den viktigste egenskap som gjør det mulig for andre kvaliteter. Mange spøkefullt si at kraft er, er det frihet, men ingen viljestyrke. Hvordan utvikle viljestyrke? Det er en lang og komplisert prosess som krever menneskelig avvisning av hva jeg vil, eller gjøre det jeg gjør ikke det.
 Det antas at den beste måten av viljestyrke vurderes sport. Du kan lære å overvinne vanskeligheter, for å teste tålmodighet til å oppnå resultater.
 Viljestyrke har sine røtter underliggende. Først er det et ønske som leder rett vei. Ønsket om å gi innsikt i mannen selv. De er i stand til å demonstrere vell av verdiløshet eller indre fred. Viljestyrke viser konsentrasjonen av begjær enn sine mindre er mer sannsynlig å oppnå dem.

 Hvordan utvikle viljestyrke
 Å ta en beslutning, vi trenger mot. Her er det den nest viktig grunnlag viljestyrke. Å vychlenyty innerste ønsker, må besluttsomhet. Så i løpet av hoved lite ønske løst seg.
 Den tredje basis viljestyrke er tro. Det tillater oss å tro at alt planlagt og planlagt å gjøre. Det gir styrke og gjør at du kan slå av fjellet.
 For viljestyrke viktig som livskraft, det gir helse, sterk nervesystemet. Vital Force kan oppnå viktige og ønskede resultater.
 Den femte roten av viljestyrke er tålmodighet. Ikke alt kan oppnås på en gang, plutselig, noen ganger må du vente. Uten tålmodighet er ikke nok.
 Den beste øvelsen for trening av viljestyrke er utviklingen av konsentrasjonen. Hvis stand til å konsentrere seg om saken, kan den gjør best.
 Det er alt det råd om hvordan å utvikle viljestyrke alene.  
Hva bør være i hjemmet medisinskapet

 Hjem kit. Hva det skal være


 Hjem førstehjelpsutstyr bør være i hver familie. I utvelgelsen av narkotika og andre elementer for alle hjem kit bør bli enige om sammensetningen av familiemedlemmer, deres alder og helse. Medisiner bør oppbevares i et spesielt anvist plass. Stedet er vanligvis en spesiell trekasse eller kabinett, hengende eller stående. Inne i skapet er et reir for legging og innholdslagring kit. Kan brukes til oppbevaring av legemidler hylle i skapet, noe sted praktisk for deg. Det viktigste i dette arkivet rusmidler og medisinske produkter som finnes i den rekkefølgen og alltid - utilgjengelig for barn. For et barn kan samle et eget barne medisin brystet.
 Og opprettholde en lagringsmodus, som er angitt på etikettene av narkotika. Hvis ikke noe navn på legemidler (vidirvalosya, tapte, slettede, og så videre. F.) eller utløpt holdbarhet, er det bedre å kaste den bort.
 Rusmidler, spesielt flytende - ampullen løsninger, salver og dråper - skal oppbevares i kjøleskap, men bør leses nøye i samsvar med disse instruksjonene, fordi noen stoffer ødelegge dem med overdreven kjøling. Klar antibiotika løsning godt bevart i kjøleskapet side, men holde dem der bør ikke være mer enn to dager, og alle slags stikkpiller (lys) vil føle stor i fryseren.
 Aksjer insulin bare for å holde temperaturen lav, siden stoffet er raskt å miste sine egenskaper ved langvarig lagring innendørs. Kjøleskapet bør også lagres og infusjoner av urter, alkohol ekstrakter (sibirsk ginseng, calendula, og så valokordin. D.), emulsjoner (Almagel) og protein narkotika.

 Liste over hva som bør være i hjemmet medisinskapet


 Her er et eksempel liste over hva som bør være i hjemmet medisinskapet.
 Legemidler i hjemmet medisinskapet:
 • Smertestillende (analginum, spazmalhyn, tryhan, spazhan, benalhyn, baralgin, solpodeyn etc. D.) For å hjelpe med smerte av ulike lokalisering - main, dental, sykdom;
 • antipyretika (paracetamol, aspirin); hvis en familie har barn, ville disse stoffene være god å ha som stikkpiller;
 • No-Spa - vel lindrer spastisk smerte, hjelper med nyre- og lever kolikk, pankreatitt angrep, smertefull menstruasjon, migrene;
 • nitroglyserin - smerter i hjertet;
 • allohol, mezim, festal, panzinorm hjelpe kroppen med å takle konsekvensene av overspising, uvanlig mat;
 • Aktivt kull enterosgel - sorbenter med oppblåsthet, forgiftning; bruke en tablett per 10-12 kg;
 • rehydron (oralit, hlyukosolan) - diaré for å bidra til å gjenopprette tap av væske og mineraler;
 • Enterol - eubiotics å bekjempe tarminfeksjoner;
 • smektitten - oppløselig pulver; anvendes for diaré å binde overskytende vanninnhold i tarmen;
 • suprastin (difenhydramin, Tavegil, diazolin) - hjelper med allergi;
 • эkterytsyd, ufarlig og effektiv antiseptisk naturlig opprinnelse - bidrar både til utvortes bruk - vaske sår, skrubbsår, brannsår og t E., og hjemme - tarminfeksjoner, struma.;
 • naftizin (halazolin, sanoryn) - hjelp til å takle allergisk rennende nese;
 • ammoniakk-anis dråper, Bromhexine, acetylcystein - mykne tørr hoste, oppspytt tynning;
 • validol, Corvalol, valokordin, vendelrot ekstrakt tabletter - hjelp med mild smerte i hjertet, har en beroligende effekt;
 • senade, senadeksyn, bisakodyl, huttalaks, rehulaks - med forstoppelse;
 • Imodium, lopedyum - diaré; gjelder ikke for barn under fem år. Små barn gi Enterol;
 • antiseptiske midler (jod, strålende grønn, hydrogenperoksid, metylenblått, peoktanyn, mangan-sur kalium);
 • fynalhon, fastum gel Efkamon, fenylbutazon (salve) menova - Zinn (væske) - bidra med radikulitt, forstuinger, myositt;
 • diklofenak, ibuprofen - anti-inflammatorisk og smertestillende radiculitis;
 • Maalox, Hastal, Almagel bekarbon - nyttig for halsbrann og magesmerter forårsaket av surhet;
 • ammoniakk - hjelpe med besvimelse;
 • 3% sannsynlighet for hydrogen peroxide vil bidra til å stoppe blødning (fra såret og nasal);
 • natron;
 • Wound healing salve: Vishnevsky vundehyl, Bepanten, Solcoseryl, aktovegin;
 • spray for førstehjelp for brannskader (panthenol, Livian, vynyzol).
 Medisinering i hjemmet medisinskapet:
 • sette dressing og fikse materialer - bandasjer, bomull ull, teip, bandasjer, elastisk mesh, tetting papir;
 • termometer;
 • pipette;
 • klyster;
 • banker sennep.
 I kommersielt tilgjengelige kits og ferdige kits. Ovenfor gitt bare en eksempelliste over medisiner som ville være fint å ha i hjemmet medisinskapet. Og i alle fall bør ikke bli sett på som en miniguide til selvmedisinering.
 Kit kan gjennomføres helt eller delvis, kan brekke fra narkotika, men det viktigste prinsippet om dens bestanddeler - ikke å se bort fra rådene til en lege som banal som det kan høres. Selvfølgelig, det er grunnleggende situasjoner som ikke krever at øyeblikkelig medisinsk intervensjon: for hver blåmerke, og prikking ing "magen" rask "føre ingen vil.
 Vi oppfordrer deg til å lære de grunnleggende prinsippene for å bruke et hjem kit, som er som følger:
 • Mindre bruk, jo bedre. Hvis du har mild kaldt med temperaturer over 38 ° C, ikke rush å svelge tabletter febernedsettende. Hvis litt kaldt - ikke rush drypp naftizin; kroppen bekjemper infeksjoner alene ikke hindre ham. I beste fall får du kronisk rhinitt, og i verste fall - og lungebetennelse.
 • Ikke tilordne seg antibiotika! De oppnevne en lege, og sørg for å følge alle anbefalingene dosering, timing) nøyaktig. Derfor er de ovennevnte listen over narkotika antibiotika ikke inkludert.
 • Selv om du ved første øyekast ser det ut til at sykdommen er lett, ikke være lat, vis dere til legen. Feil i din diagnose kan være svært kostbare.
 • Ikke oppbevar kjøp medisinering tillegg til den generelle listen - "just in case"; arrangementet kan ikke forekomme (og god), og den begrensede holdbarhet av legemidler.
 • Førstehjelpsutstyr skal være tilgjengelig for barn.  
Яндекс.Метрика