Som irritasjon etter epilering?
 Glatt hud uten unødvendig hår - en av de verdsatte målene for hver jente. Heldigvis moderne kosmetikk vet nok måter å fjerne dem, så gjør hårfjerning eller hårfjerning i dag - ikke noe problem. En annen ting er at disse prosedyrene ikke alltid ender lykkelig. Nei, er håret fjernet, men i deres sted er uønskede bivirkninger: irritasjon og rødhet. Vanligvis mestere i skjønnhetssalonger prøve å forhindre irritasjon selv før hårfjerning. Men hvis huden er følsom for kunden, kan disse tiltak ikke er tilstrekkelig. Enda viktigere å være i stand til å fjerne irritasjon etter hårfjerning hjemme. Generelt, hvor det du fikk kvitt kroppshår eller ansikt, vil følgende informasjon sikkert være nyttig for deg. Hvorfor det er irritasjon etter epilering? Hvordan unngå irritasjon fra hårfjerning?
 Selv de nyeste metodene for hårfjerning innebærer effekter på huden. Det kan svare på denne effekt så rolig og "opprør", avhengig av egenskapene til organismen, og selve inngrepet. For ikke å nevne hjemme hårfjerning, som i de fleste tilfeller resulterer i Krasnaya, inngrodde hår og andre problemer. Faktisk ikke avgjørende, hvordan du эpylyrovaly hud - å avlaste irritasjon etter voksing hårfjerning, karamell, laser eller konvensjonell barberhøvel, brukes på samme måte. En annen ting som stimulering for forebygging er bedre enn kur. Og det er ønskelig å vite hvorfor den oppsto. Det er noen sannsynlig forårsaker irritasjon etter hårfjerning:
 •  Når du fjerner hår voks, sukker eller mekaniske epilatorer med pinsett, skade på epidermis er de relativt dype nivåer. De ovennevnte metoder for hårfjerning trekke hår fra huden, hvor det var omgitt utviklet "infrastruktur": kapillærer, nerveender, talgkjertler. Overtredelse av dette systemet fører til microtrauma og betennelse i hennes sted. Hvis såret får sebum, er situasjonen mer komplisert.
   Når du fjerner hår barberhøvel, laser eller fløte, mekanisk skadet øverste laget av huden. Dette ergrelse - det riper eller skrubbsår som kan være usynlig for det blotte øye, men huden med rødt og ser betent.
   For å minimere irritasjon etter epilering føtter, ansikt, bør bikini området umiddelbart velge prosedyren som tilsvarer din hudtype og ta hensyn til graden av sensitivitet. Hvis en slik mulighet du ikke gjør det, og håret fjernet fra bygningen betyr begrenset sett (barberhøvel, elektroepilyatorom, krem ​​eller voks strimler), må du forberede huden for hårfjerning. Det beste alternativet: bruke en skrubb under en varm dusj å varme, myke og rense huden fra keratinized. Og deretter fortsette å fjerne hår.
   Hvis du bruker hårfjerning barberhøvel, spesielt i sensitive områder som armhuler og bikiniområdet, bruker en barberskum eller barbergel. Elektrisk barber må være helt ren og trygg - med en ny skarp kniv. Sløv kniv ikke bare kutter håret som skrape huden, forårsaker irritasjon. Sbryvayte hår i retning av deres vekst, ikke mot det - det vil redusere risikoen for irritasjon etter hårfjerning.
   Hvordan du raskt fjerne irritasjon etter epilering
   Men hvis huden er tynn, veldig følsom og utsatt for betennelsesreaksjoner er helt forhindre irritasjon fra hårfjerning fungerer ikke. I dette tilfellet er det viktig å fjerne irritasjon så snart som mulig, uten å vente inntil symptomene forverres. Dette kan gjøres ved en eller flere metoder (som er oppført i rekkefølge av intensitet gain):
 •  Umiddelbart etter hårfjerning tørk huden med hydrogen peroxide eller termisk vann. For dette formålet, passform og myk fuktighetskrem og tonic. Fremfor alt, slik det var lite fett og inneholder ikke alkohol. Forresten, styret tørke huden med alkohol eller skjær på alkohol virkelig kan finne noen kilder. Så, gjør det helt umulig! Alkohol fritar ikke irritasjon og tørr hud og hindrer prosessen med utvinning. Hvis alvorlig irritasjon, ikke gni epidermis og gjelder termisk vann fra sprinkleranlegget.
   Tea tree olje - en sterk naturlig antiseptisk og middel for hudirritasjoner. Hvis du ser hårfjerning etter alvorlig rødhet og hevelse, er det tilrådelig å oppløse en teskje av tea tree olje og en halv liter varmt vann, avkjøl blandingen til romtemperatur og forsiktig bruke på betent hud med en bomullspinne eller spray.
  Som irritasjon etter epilering?

   Hvis du gjør hårfjerning på kvelden før sengetid eller rett og slett ikke råd til å forlate hjemmet i de neste par timer etter antiseptisk behandling er ønskelig å smøre huden varm flytende olje. Bruke til dette formålet noen vegetabilsk olje (oliven først uttrykk, linfrø eller solsikke raffinert) eller babyolje for kroppen. Det viktigste som ikke var en del av et middel for mineraloljer.
   Hvis noen gang bry med smør, bruk en klar kosmetisk, fløte etter hårfjerning. Den inneholder alle nødvendige komponenter for å avlaste irritasjon, lindrer og helbreder huden, bidrar til å gjenopprette det nøytraliserer rødhet raskt. Ofte, en servering av dette produktet inneholder et sett med hårfjerning krem, men det er bedre å kjøpe en separat pakke vanlig volum. Hvis en spesiell krem ​​etter hårfjerning var ikke til stede for å bruke baby krem ​​eller lav-fett fuktighetskrem, håndsåpe.
   Et annet effektivt middel for irritasjon etter hårfjerning - barbering gel. I kosmetikk butikker disse verktøyene er delt inn i mannlige og kvinnelige, men det er ikke noe annet enn et markedsføringstriks. Så gjerne låne en flaske med gel eller aftershave menn. Den eneste betingelsen - det bør være myk produkt uten alkohol utviklet for sensitiv hud.
   Brew kamille, celandine og / eller calendula, og dette avkok skyll huden umiddelbart etter hårfjerning. Med disse urte komprimerer kan gjøres, men vanligvis skyll er nok til å avlaste irritasjon etter hårfjerning.
   Fans av klassiske legemidler kan bruke universell antiseptisk industriell produksjon furatsillina, hlorhesedynom eller miramistin. De kan brukes ikke bare etter, men også til hud og hår fjerning verktøy for å sikre sterilitet prosedyrer.
   Så hvis du gjør hårfjerning hjemme, vi holder alltid på lager banken babypudder eller talkum. Dette betyr perfekt fjerner irritasjon etter barbering og andre metoder for hårfjerning. Påfør talkum, vent noen minutter og rist overflødig hud.
   Å avlaste irritasjon etter hårfjerning og huden leges, utarbeide en blanding av glyserol og aspirin. For dette rozkryshyte aspirin tablett og blande pulveret ut med en teskje flytende glyserin. Påfør prikk betyr den berørte huden.
   Naturlig middel for irritasjon på sensitiv hud - aloe juice og papirmasse. Klikk på potteplanter svært tykke og kjøttfulle blader, ta den ut av skallet og mos innholdet i slammet og børste henne rødlig flekk.
  Som irritasjon etter epilering?

   Fjern irritasjon etter hårfjerning prosedyren hjelper en hyggelig massasje eller gni huden med isbiter. Chill nerver kontinuerlig flytte biter av is på huden før de smelter. Bruke frossen drikkevann eller kosmetisk is. Og hvis ikke lat og pre-fryse urte avkok eller te, vil huden bli veldig takknemlig. Forresten, er denne prosedyren ikke bare egnet som en krise, men forebyggende tiltak mot hudirritasjon.
   Alvorlig irritasjon etter hårfjerning krever en spesiell tilnærming. Hvis du ser at huden er rød, og føler at det klør, bruker en krem ​​eller lotion for brannskader. Dette kan være et middel etter solbrenthet inneholder panthenol eller panthenol ren (krem, skum eller spray).
   Andre intensiv verktøy som bidrar til å avlaste irritasjon samtidig på hårfjerning - en krem ​​som "redningsmenn" og salver fra propolis. Deres fet og tykk konsistens uønsket for irritabel hud, men som krisetiltak det kan ignoreres for terapeutisk effekt.
   Minst i løpet av dagen etter epilering selv om huden uten problemer led hårfjerning prosedyren, ikke bruk stiv svamp og peeling. Ellers irritasjon kan oppstå umiddelbart etter hårfjerning, og etter det ikke håndteres med forsiktighet.
   Hvis du kjenner en tendens til irritasjon etter hårfjerning, hårfjerning, prøv å planlegge en tid når du ikke kan vises i sola i minst to til tre dager etter hårfjerning. Solbrenthet er kontra irritert hud, så gjør hårfjerning på forhånd for å forlate, men ikke før avreise til sørlandsbyen.
   Som du ser, kan du velge å fjerne irritasjon etter epilering folk rettsmidler eller farmasøytiske legemidler, er valget like bred. Pre si det ville være mer effektiv i ditt tilfelle, kan ikke selv svært erfaren beautician. Bare fordi en hudreaksjon - noe rent individuelle, og det viser i alle måter. Kosmetikk og etter epilering bør velges individuelt, ofte ved prøving og feiling. Men våre egne erfaring viser som passer deg, sikkert, og noen stoffer selv offentliggjort, er best unngås.
   Den eneste råd som kan anses universell: velge den høyeste kvalitet kosmetiske produkter uten syntetiske dufter og fargestoffer. En av de enkleste alternativene for å oppnå en slik renhet - det er kjøp av produkter for omsorg for barnas hud. De pålagt strenge krav, noe som betyr at de ikke skader ikke bare barnet, men en voksen. Det må bygges så ta vare på huden din hele tiden, ikke bare etter hårfjerning. Følg disse reglene og være sunn og vakker!  
 • Inngrodde hår etter hårfjerning, årsaker og måter inngrodde hår

   Inngrodde hår er et svært vanlig problem. Menn er mindre utsatt for en så liten feil i maktstrukturen i håret (stivhet bidrar til å bryte gjennom huden).
   Kvinner er litt annerledes: Hair tilstrekkelig tynn struktur, og huden under påvirkning coarsens hårfjerning som er grobunn for vekst. Men få forstår spørsmålet, hvorfor vokse hår etter hårfjerning, må du vite måter å forebygge dette problemet effektivt bekjempe den.
   For å unngå inngrodde hår etter denne typen hårfjerning som barbering, ikke trekke under prosedyren huden. Så vыbryvaetsya hår for dypt og fortsetter å vokse slik. Og gitt det faktum at etter fjerning av håret ikke er i stand til å trenge gjennom laget av grov hud, er det logisk at de begynner å vokse inne i og kan resultere i inflammasjon.
   I dette tilfellet er det nyttig å forebyggende behandlinger med healing sår. Hans matlaging er fullt mulig i hjemmet: olivenolje tilsatt flytende konsentrat av vitamin A og E, og deretter resulterende blandingen er gnidd inn i huden.
   En effektiv måte å forebygge inngrodde hår anses å bruke en hard skrubb. Umiddelbart etter hårfjerning hud ønskelig gni Calendula tinktur eller salisylsyre. A 2-3 dager etter epilering prøve å unngå vann behandlinger på grunn av muligheten for betennelse i våte omgivelser. Derfor er huden mer tørr i de tidlige dager, jo bedre.
   Fjerne inngrodde hår kan være som en skjønnhetssalong og hjemme. Å ta opp problemet med uavhengige nok til å ha på hånden en vanlig synål, pinsett og alkoholholdig løsning av salisylsyre. Før du fjerner behovet for å desinfisere stedet inngrodde hår, så vidt berører nål og fjerne hår med pinsett. Så igjen berørte området grundig med en løsning av salisylsyre prosess.
   Det er kjent at inngrodde hår etter epilering årsaken ubehag, svie, og kan forårsake betennelse. Bikiniområdet mest utsatt for denne prosessen på grunn av konstant kollisjon med klær.
   Men ved foten av inngrodde hår levere en masse problemer. Og vokse hår i armhulene kan føre til betennelse i lymfesystemet. I sistnevnte tilfelle er det bedre å søke profesjonell hjelp for å unngå komplikasjoner.
   Og husk, inngrodde hår er ikke en defekt i huden eller rent ditt problem, de fleste kvinner opplever dette. Men hvis du ikke kan håndtere dette alene plage eller inngrodde hår er dannet for mye, bør du ta vare på behandling under tilsyn av en profesjonell.  
  Яндекс.Метрика