Som opptøyene mellomlangt hår?
 Hver jente har en hemmelighet eller eksplisitte krav til eget utseende og hår i særdeleshet. Kort ønsker å vokse raskere, og mange krever svært forsiktig håndtering og møysommelig omsorg. Det ville synes at det er ingenting mer praktisk enn mellomlangt hår. De ser veldig feminin og likevel kan de bli slitt løs, ikke plukke opp hver gang på haler og ikke spytte i zaplitayuchy. Men i praksis, og av en slik lengde er dens ulemper. Først, det kan du gjøre noen frisyre. Sekund, fritt utslåtte hår raskt gå lei og ønsker å komme opp med noe mer interessant konklusjon. For å forstå dette ønsket lett, spesielt når det kommer til behovet for å diversifisere ditt bilde. Du skal ikke jobbe, gym, for å besøke og gå gjennom parken for å gå med den samme frisyre! Så generelt, god smak krever mangfold. Du kan se etter det i profesjonelle skjønnhetssalonger, men også hjemme uten noen økonomiske kostnadene kan stikke vakkert hår av middels lengde. For dette ozbroytesya hår føner håret jern, ulike typer kammer, hårnåler, usynlig, skum, lakk og favoritt hår tilbehør. 
 Frisyrer med mellomlangt hår
 Individuell styling krever visse ferdigheter og dyktighet, så ikke bekymre deg hvis første gang håret vil ikke helt som du hadde tenkt. Vær tålmodig, nøyaktighet og starte med enkel teknologi, gjennomføring av hvilke råd til selv de mest unge kvinner av moten. Forvask hodet, jevnt bruke en liten mengde av mousse og håret helt tørt.
 1.  For å starte, kan du prøve å lage den klassiske "skall" som er ganske elegant og arbeidsmiljø, og for kvelden avslapning. For å lagre alle dine fingre mye hår på hodet og gre å jevne ut en ryddig hestehale. Men i motsetning til tradisjonelle hår "ponni", er det ikke nødvendig å fastsette en gummistrikk og vri på slep, som deretter presses til hodet opp tips. Fest selen med hårnåler, og skjule endene inne.
   Hvis den forrige metoden vil virke for hardt, prøv å lage en romantisk frisyre for middels lengde hår. For dette shoot og forsiktig gre håret. Separer ett eller to tynne tråder på begge templer og flette hver av dem en grisehale. Fest enden av flettene ung rezinochkami eller holde fingrene. Starte flettene på hodet og det Tett skru hverandre gjennom en eller flere små klipp. Få et bilde som ligner alver og prinsesser av eventyr.
  Som opptøyene mellomlangt hår?

   Kveld frisyre med mellomlangt hår er hentet fra ett i ryggen "hest" hale. Pass på at den er godt festet bred elastisk og ikke skli under installasjonen. Gre den over hele lengden og dele inn i flere tråder. Bundle hvert hårstrå på slep og stramme disse buntene så lenge før de er stramme krøller. Pinstripes plassere rundt basen og drepe alle usynlig.
   Den elegant frisyre med mellomlangt hår først på samme måte som den forrige. Men trådene er isolert fra den generelle halen og vridd i fletter blir gjort ikke på hodet og rotere rundt haleroten, gjemt under en gummi. Hver tourniquet bør opptøyer flere steder så langt som plassering, så det kan ikke bli fortrengt og ble et pålitelig grunnlag for neste åskam, som slikker på toppen av det. Det gradvis som du slår rundt og drepe alt håret halen, får etter utseende babbetы, fasjonable i 60-årene av det tjuende århundre. Sin størrelse og retning avhenger av hvor høyt du binde halen før installasjonen.
   Den asymmetriske frisyre med mellomlangt hår er raskt og enkelt. Ta en sideskill og de fleste av heisen hår must pannen. Sikre innhentet smell hårnål eller flere små klipp.
   Volumet frisyre med hår av middels lengde. Samle håret i en lav hestehale på baksiden, nacheshite det fra røttene og knytte en gummistrikk. Deretter løsnes tyggegummi og trekker den litt for å få volumet mellom denne og overflaten av hodet. Pidvernit ender av håret inne og drepe pinnene eller usynlig. Høyden på halen og frisyre kan justeres til din smak.
   Komplekset frisyre med hår av middels lengde. Rengjør og tørk håret kam og dryss med lakk. Dele hele massen av hår i to horisontale skill fra tempel til tempel gjennom hodet på toppen av ørene. Den nedre halvdelen av midlertidig feste en gummistrikk eller klipp, og dividere med to øvre laterale del. Disse kryss fra hverandre og drepe innløpet sete klemme. Nå gå tilbake til bunnen av håret, slipp dem fra pinnene og deretter gre. Gjør dem nachis bruker kam og løft håret opp nachesane. Legg dem på toppen av pinnen stenger delen av de øvre tråder. Stealth og drepe flere store vakre klemme.
   Tips og triks
   Ved hjelp av de ovennevnte teknikker zakalыvanyya mellomlangt hår du kan dekorere hver ukedag ny frisyre. De i sin tur kan bli enda mer interessant hvis du bruker dem til følgende anbefalinger:
  1.  Føl deg fri til å bruke store stendere og lyse hår ornamenter. Hvis de stemmer overens fargene på klær, vil det ikke ser vulgært. Men gå for langt med tilbehør ikke: en stor eller to eller tre små pinner vil være nok.
    Hvordan pinnene kan brukes pen brosje. Men i dette tilfellet ta vare på en ganske stabil passform stealth frisyrer til å bli bare dekorasjon dekorativt element.
    For holdbarhet vondt dryss enhver frisyre lakk. Selv hår flyter over skuldrene vil se godt preparert etter denne behandlingen, men ukladochnoho kostnadene i dette tilfellet bør være ganske mye.
    Eksperiment, viser fantasi og tog til dag-til-dag fin og variert stick hår av middels lengde.  
Hvordan lage en høy hestehale?
 Det er ikke noe enklere og også mer komplisert enn samle håret i en høy hestehale. Det er enkelt - fordi en slik vanlig hår stil kjent for alle jenter er, og at de har lært å gjøre det først. Vanskelighetsgrad samme er ikke å bare ta en fryktelig hår på hodet, og gjør en veldig ryddig og vakker høy hale, som ikke er skamfull for å vise seg offentlig. Heldigvis, hvis målet ditt - en tur til nærmeste matbutikk for brød eller idrett trening, og så frustrerende når du kjenner noen vil plukke deg opp pjuskete. Men ofte høy hale fungerer som en selvstendig frisyre, og deretter uakseptabelt uaktsomhet, det bare må være ren og passe. Flawless hale av hår - ingen enkel oppgave. Hvis du måtte gjøre en ponni i elegant profesjonell frisør, har du sannsynligvis lagt merke til hvor mye tid og flid er dedikert til etableringen av mester høy hale, som senere ble grunnlaget for konklusjonen av kvelden. Hvert hår må ligge på sin plass i sitt felt, eller filigran silhuetten er håpløst korrupt klatret tråder. Men pass på anstendig hale av hår kan være uavhengig. Det er ikke så enkel og krever en viss mengde trening. Men til slutt muligheten til enhver tid å danne en anstendig frisyre hjemmefra, verdt å bruke tid og krefter. 
 Forberede håret og verktøy
 Fart og problemer med å binde håret i en hestehale direkte avhenge av deres lengde og struktur. Jo lengre og tykkere hår - jo vanskeligere dempe sine egne hender uten assistanse. Samtidig bølget hår mer enn slem nivå og mindre porøs utsatte legging i halen enn tynn og glatt. Derfor, for hver type hår frisører komme opp med sine egne måter å lette dannelsen av frisyrer. Hjemme er bare et lite sett med verktøy og kosmetikk, men de kan brukes til å takle hår.
 Du kan ikke gjøre uten minst to ulike kammer, bred massasje børste og kam med tenner ofte plassert, ukladochnoho mousse og lakk, brede elastiske bånd og / eller sterk Hårspenner hår. Usynlige, dekorative pins, hårnåler heller ikke forstyrre. Når det gjelder renslighet hår, profesjonell åpen hemmelighet. Mange frisører om de vil jevne kam og / eller samle håret i en hestehale, spør klienten ved å ikke vaske håret før besøket til salongen. Det faktum at håret rent og blottet sebuma så naughtily falle fra hverandre, mens litt flau låser er mer lett manipuleres.
 Hvis du unngår å vaske håret kan ikke (de er veldig skitne eller kosmetikk for å slette den forrige konklusjon), så foretrekker næringsstoff eller fuktighetsgivende sjampo, men ikke i noe tilfelle skal barn og ikke er ment å gi håret volum. Pass på å bruke rozhladzhuvalnym balsam balsam og / eller tykk maske. For våte tråder jevnt liten mengde skum og tørt hår tørketrommel, jevner tråder og veilede dem fra ansiktet til ryggen og opp. Du kan bruke strykejernet - så håret blir mer smidig og blank.
 Opprettelse av hale hår
 Selv med veldig langt hår kan gjøre presise høy hale. Og jo lengre hår, mer luksuriøse hår ut. Det er ønskelig, selvfølgelig, var fortsatt tykk at hår - da umiddelbart blir klart hvorfor den populære navnet samlet gikk høyt på halsen hår "hestehale", i motsetning ironisk kallenavn sparsom "musehale". Men enhver hårtype og lengde jevnlig samles i halen bare med streng overholdelse av sekvensen av handlinger:
 1.  Gre håret over hele lengden av bred pensel. Sørg for at ingen mer flokete ender.
   Med begge hender, ta tak i hele massen av hår fra templene, og sende den til toppen av hodet.
   Velg et passende sted å etablere fremtidens halen er praktisk når du ser i speilet i profil. Mentalt skyv rett linje fra hake og kinn gjennom halen øyenbrynene, vil det indikere det beste stedet hvor halen vil se harmoniske former basert på hodet.
   Samle håret i en bun og slips bred strikk i noen svinger, så hun holdt sikkert. Trekk de løse endene av håret for å trekke dem nærmere.
   Hvis håret ble kjemmet nøye nok eller spredt i prosessen med å skape frisyrer kan danne løkker av tråder eller "kuker". De kan være glatt ved hjelp av en kam.
   Unn klar hale spiker fiksering, sender spray over glatte delen av håret, enn oppløst hale.
   Tips og triks konklusjon hale
   Ved hjelp av høy kvalitet kosmetikk og nøyaktighet når utfører frisyrer nesten garantere at det vil holde formen ved deres bearbeiding eller skoledagen. Men hvis situasjonen tillater det, eller til og med kreve, vi kan gjøre en rekke standard design med høy hale hår. Her er noen tips, som hver kan oppnå på egen hånd interessant effekt:
  1.  Sette hår på hodet, skille dem liten lås og la den ubundne med andre. Når håret vil være stram strikk, sjal rundt forlatt av strand og haleroten. Elastisk og skjule inntrykk av at håret bundet seg selv.
    Du kan la løse tråder rundt templene, så håret vil være mer romantisk og lett.
    Endene av halen kan krølle håret ved hjelp av en Curlers, stryking eller krølltang. Denne teknikken er nyttig for raskt å forvandle hverdags hår på kvelden.
    Hvis nachesat lite hår på hodet før du fester halen, ville konklusjonen være konsistente trender.
    Veldig lenge i løpet av dagen eller rastrepavshyysya hale flettet i håret hennes. Det vil ikke forstyrre, og etter raspletenyya ut bølgete.
    Å knytte håret var enklere å bruke ingen sammenhengende tannkjøtt, og en spesiell elastisk bånd med kroker i endene. Finn en slik enhet kan være i butikkene for frisører eller spør din mester til å lære deg å gjøre lignende med tyggis og usynlig.
    Høy hale eller hestehale - og de er ikke veldig komplisert i utførelse frisyre lære at kraften i hver jente. Det er egnet for lange og korte, rett og krøllete hår som brukes av kvinner i alle aldre i mange situasjoner. I forbindelse med flettet, fleece og tilbehør høy hale blir grunnlaget ubegrenset antall bilder, født fantasy fashion stylister.  
Яндекс.Метрика