Som semesterstart voksende mage?
 Kvinnen, vel vitende om at hun er gravid, hver dag kikket inn i hans refleksjon i speilet og prøver å se hva endringene skjer med kroppen hennes. Hun merker de minste detaljer. At økt bryst, ansikts kinnene med dimples dukket opp litt vokst fete lår. Hvor er magen? Når det begynner å vokse? Diskuter på hvilke begrep gravide den vises.
 Det synes åpenbart at under svangerskapet øker magen. Inne det utvikler og vokser frukten av livet. Parallelt med barnet i mors livmor vokser og øker volumet av fostervann. Normal graviditet oppstår ca 40 uker. Eksteriør og størrelsen på magen - en slags visuelle signaler for leger som observerer graviditet. Eventuelle avvik fra normen og aksepterte indikatorer - signalisere behov for spesiell omsorg for å se på kvinnen, graviditet og nøye kontrollert.
 Hvor raskt voksende mage under svangerskapet
Som semesterstart voksende mage?
 Leger, basert på personlig erfaring og kunnskap, tydelig henvist til perioden når en gravid mage begynner å vokse. Ca 4 måneder (etter 16 uker) kan allerede se at kvinnens kropp er dekorert sonsy haugen. Hver gang gravid kommer til månedlig gjennomgang, ser hennes gynekolog, måle abdominal omkrets og personlige kort registrerer alle endringer i størrelse. Målinger variabel. Økningen avhenger av individuelle forhold knyttet til kvinnekroppen: på mengden av fostervann fra fett, hvor raskt voksende livmoren. Ved 16 uker fosteret vokser langsomt, ikke kan sies av livmoren. I de første månedene øker det veldig raskt.
 Hver enkelt kvinnes kropp. I en buk vises bare på perioden, kalt legene. Den andre - kan ta hele svangerskapet, gjemmer seg fra nysgjerrige sin pikant situasjon. Det er også gravid mage som vises før fristen. Hvorfor? Hvordan er dette mulig?
 Hva er den kontoen du føde?
Som semesterstart voksende mage?
 Det viser seg at alt avhenger av klekking frukt for første gang eller gjentas graviditet. I primiparous kvinner ikke strukket bukveggen og musklene sterke og elastiske. I løpet av de første graviditet muskler, holde tilbake, ikke la en rask strekning under press fra livmoren. I re gravide mødre magen blir merkbar på et tidligere tidspunkt. Det er fordi muskelvevet i bukhulen har endret seg og blitt mer elastisk.
 Reflektere over hvor begrepet begynner voksende mage, bør fokusere på det faktum at alle feil av nedarvede gener. Å vite når en merkbar spesiell situasjon, en kvinne nok til å spørre min mor eller bestemor (mors), som det var henne. Utrygt for nesten ett hundre prosent at vilkårene overlapper hverandre.
 Du vet at og anatomi kan fortelle når gravid i speilet kan se forstørret buk? Og det er sant. Fra hvilken høyde kvinnen og tallet vil avhenge av hvor raskt det vil bli sett pikant situasjon rundt. Liten og mager gravid før noen andre kan fortelle deres utseende, inni dem - livet. Men kvinnen med en curvy form og brede hofter lange ingen vil mistenke en pikant situasjon. Og hun vil ikke snart se i speilet spesiell avrunding i figuren.
 Fosteret på forskjellige stadier av svangerskapet
 På hvor raskt mamma vil vokse i magen, påvirker størrelsen på fosteret. Det er barna som, å være en mor inne, raskt voksende og raskt opp i vekt i første og begynnelsen av andre trimester. Og plassering innen barnet påvirker også avrundings tall. Hvis frukten er nærmere vertebra, magen blir ikke lenge visualisert. Dersom fremtidige baby ønsket å sitte nær fronten veggen av livmor, mens i første trimester mamma ser som fremmet mens under bunnen av magen hennes.
 Fordommer gravid
 Når hun bekrefter at hun er gravid, da hun bare vil nevne de åpenbare endringene i sin form og se bekreftelse av sin nye stilling. Fremtidige moms tror at i første trimester av hennes mage forstørrede og utstilt drinker. Hun mener at det er mer frukt. Faktisk kan magen tidlig i svangerskapet være litt avrundet på grunn av økningen i gass eller mat som brukes daglig. Etter utbruddet av svangerskapet mor ønsker å spise hele tiden. Hennes del av mat er langt større enn hva det var før. Og livmor, fostervann fylt med vann øker.
 For å oppsummere hva som har blitt sagt. Abdominal graviditet i de fleste tilfeller begynner å vokse i 16-17 uker. Bare de individuelle egenskapene til kroppens struktur og form kan lang skjule interessant stilling for fremtidige mødre.  
Tørr nese: Årsaker og behandling
 Tørrhet i neseslimhinnen hos mennesker synes betydelig ubehag, er det problemer med luftfiltrering og unilateral nasal. Tørr nese ledsaget av smerter, svie, periodiske blødning og smerter. Hvis tørr nese, til disse bruddene bli funnet i mekanismen av respirasjonssvikt assosiert med muskel-neurovegetative endringer i skipene. Irritasjon av nerveender provosere sin ekspansjon og over-fylling med blod, noe som fører til ødem og nasal organ. Fremgangs fanger de øvre luftveier, noe som fører til en lokal reduksjon i immunitet.
 Nesetetthet blir straffet metabolisme og forsyne hjernen med oksygen. Det truer dysfunksjon i det kardiovaskulære systemet. Nesen er en indikator ved å bestemme tilstanden til kroppen. For eksempel kan en blek spiss indikerer problemer med sirkulasjonssystemet, rød - leveren, blå blodtilførsel.
 Den årsaker tørrhet i nesen
 - En bivirkning fra virkningene av medikamenter, slik som antihistaminer som benyttes i vasomotorisk rhenium, antihypertensive midler, vasodilatorer dråper, vitaminer;
 - Smittsomme sykdommer;
 - Skade;
 - Allergiske reaksjoner;
 - Obsession med renhet og endeløs vask og smorkaniya;
 - Tørr luft eller støv;
 - Tilstedeværelsen av atmosfæriske kjemikalier;
 - Konstant rennende nese;
 - Stress;
 - Redusere funksjon av utdanning slim observert i alderdommen.
 I sjeldne tilfeller er tørrhet i neseslimhinnen en konsekvens av Keratoconjunctivitis der det er utilstrekkelig fukting av øyne og munn, eller Sjøgrens syndrom, relatert til revmatoid artritt.
 Behandling av tørrhet i nesen
Tørr nese: Årsaker og behandling
 Under mild stadium av sykdommen for å kvitte seg med tørke selv. Dersom situasjonen ikke endrer seg, det er sprekker og blødninger, bør undersøkes i ØNH lege. Et grunnleggende løsning på problemet hjemme ved bruk av farmasøytiske legemidler er ikke mulig. I sykehusene gjennomførte liten-spredning Neseskylling med mineralpartikler. Fotodynamisk terapi tar sikte på å gjenopprette funksjon av neseslimhinnen og lymfe strømningsfremmende ansvarlig for immunitet. Denne metoden eliminerer ubehag så snart som mulig, og forbedre pasienter observert fra de første sesjoner.
 Tips tørrhet i nesen:
 - For å gi maksimal hydrering bør brukes så mye væske;
 - Veldig god askorutin og vitamin E;
Tørr nese: Årsaker og behandling
 - I nesegangene skal settes inn 15-20 minutter flag liten, smurt med vaselin, oksolinsyre salve, olje chlorophyllipt;
 - Behandling av sykdommer preparater som inneholder atropin, bør minimere sin dose eller erstatte dem med andre midler;
 - Innendørs bør kreves fuktighetsnivå for å forbedre det du kan installere luftfukter;
 - fuktighetsgivende egenskaper er slimløsende midler;
Tørr nese: Årsaker og behandling
 - Bruken av kremer må ta ekstra vare. Hvis du treffer dem i lungene kan forårsake lungebetennelse;
 - Fukte nesen kan være deg selv med en løsning av havsalt. For å gjøre det i et glass vann for å oppløse en kvart teskje av lager, kok og avløp. Begrave det må med jevne mellomrom til 4 dråper i hver passering.
 Folk rettsmidler for tørr nese
 - Du må vanne neseslimhinnen saltvann med en sprøyte minst fire ganger om dagen. Dette kan kjøpes på apoteket "Air" eller "Ocean";
 - En vakker effekt oppnås når fuktig slimete vann som inneholder sølvioner;
 - Dersom ubehag oppstår om natten og har en negativ innvirkning på søvn, må du drikke et glass varm melk, fruktdrikker eller te, oppløst i en liten mengde honning den og legge sitron eller mynte;
 - Bli kvitt problemet ved hjelp av vintreet, oliven eller solsikkeolje eller tea tree olje. I nesen dryppe 2 dråper oljeblanding;
 - Anbefales til innånding av calendula blomster og kamille og få noen av de urter for 10 minutter;
 - God helbredende effekt har aloe juice som fett over natten nesegangene.  
 Skolen allerede i full gang, de første samtalene viddzvenily lange, hvite buer fjernet i skapet, og nå er spørsmålet er hvor enkelt og vakkert hår samle barn etter skolen frisyre, uansett, møtes en gang i noen øyeblikk.
 Først bør det være stilig, og selv en liten virksomhet, som et barn på skolen, tross alt, "fungerer", trent Uma sinn, slik at håret ikke skal blande utseende revet eller verre, omtrent.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 Og for det andre, er det fortsatt en baby hår, som skal la et notat av letthet og umiddelbarhet. God gutt løfter, vasket hodet mitt forsiktig zachesal hår og frisyre til skolen klar, det er ingen lidelse og resonnement, men jentene gjør mer vanskelig, men dette selvfølgelig kan vi håndtere.
 Veldig lett å lære å lage vakre og enkle frisyrer for skolejenter, bare dedikere dette noen minutter av sin dyrebare tid og kanskje noe å måle, og over tid, og lære barnet hvordan du raskt se stilig og elegant.
 Tross alt, bør en jente alder hvor var hun ikke alltid ser perfekt, moderne og smakfull, noe som i hovedsak gjenspeiles i evnen til riktig og harmonisk konkludere hår. Vi vil tilby deg et utvalg av de mest enkle og presserende frisyrer for skolen, som vil understreke individualitet av barnet ditt, gjør bildet levende og umiddelbar.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 Hva er mest interessant, men mote - damen er svært lunefulle og foranderlig, i dag hun liker en ting og i morgen noe annet, men én ting forblir evig - frisyrer alltid forbli den samme, de bare endre noen deler eller tilbehør. Vel, for eksempel hvor lenge frisyrer hestehale eller flette? De er fortsatt i rekkene av de mest praktiske og stilige frisyrer favoritt blant barn, ungdom og eldre kvinner!

 Hva kan gjøres raskt frisyre barn?


 Kilometer haler


 Den enkleste alternativet frisyre som er perfekt for skolejentene - en vanlig hale, men det er ett "men". Den enkleste versjonen av halen på toppen - vel kanskje ikke akkurat en god løsning for et barn, først, er det ikke for alle, og for det andre, allerede ganske sliten.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 Så prøv å eksperimentere ved å legge til flere elementer som fleece eller flere pins, veving eller uvanlig asymmetri. På sin egen hale - elementær frisyre som du kan improvisere tretti sekunder, men får svært interessante resultater.
 For eksempel, for å la oss hale alternativet "shyvorot-navyvorot" samle håret fra bunnen av nakken til normal hale og knytte en gummistrikk. Over tyggegummi i håret gjøre litt hul, og deretter helt glipp av hele halen, dette gir en ganske interessant effekt, men hvis du går glipp av halen to ganger, får du enda bedre, men det bør være basert på lengden på håret. Og ikke stramme mye bedre at en slik håret ser mer fritt.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 Et annet alternativ - hale fleece, velger du denne tråden, som ligger like over pannen, vel det nachesыvaem, stabs pin nevedymkamy og samle de resterende hår i glatt ryddig hestehale. Viskelær bedre skjul hårstrå, så håret ser mer presentabel.
 Veldig interessant utseende krøllete hår samlet i halen, spesielt fordelaktig å slippe noen lette tråder på hver side, la håret av frihet og selv mild uaktsomhet.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 Igjen, den gode gamle "hestehale", bare halen forlate normal og litt nacheshite det, eller, vpletit noen fletter i det.
 Svært små barn passe to haler, dekorert med vakre hår tilbehør, baby akkurat som denne ideen, spesielt hvis de skildre favoritt tegneserie eller kino helter. Når, hvis ikke et barn bruke en rekke søte hoops med buer og blomster, fargede strikker og hårspenner?
 Forresten, ikke nødvendigvis normal avskjed - eksperiment med skrå og sikksakk varianter enkle, men svært interessant!

 Ljå


 Neste komfortabel og snill, unik frisyre - en spytte alle dens former og varianter at menneskeheten oppfunnet i store mengder.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 Det er klart at hver dag for å veve noe vanskelig, komplekst og unikt - er urealistisk, spesielt for travle foreldre, men det finnes enkle alternativer som er lett å lære.
 Den mest enkle og interessant alternativ - for å ta et barn til master, hvor han fletter hundrevis av afrikansk-kosychok veldig uvanlige, kan du enkelt ta to uker, er det ikke jakt, men hver gang dette frisyre ikke.
 Et annet alternativ - en fransk flette, ører og varianter, noen av dem også holde på hodet i flere dager, eller uker, kan de kombineres med haler eller fletter, mange alternativer, viktigst lære å veve en slik skjønnhet.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 De mest enkle måter - en normal flette, men det kan også dekorere en vakker pin, begynne å veve "hestens hale", povytyahuvaty krøller av frisyrene klar til å gi det volum, med en slik uvanlig pigtail er ikke skamme seg for å gå på skolen. Og hva er alle slags "fiskehale" på ett eller flere kosychok "pigtail pigtail i"?
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 Forresten, den nyeste hår - svært enkel i utførelse, men svært uvanlig og interessant til slutt. Alt du trenger er en liten curl flette håret hennes og deretter bruke den som en av komponentene til vanlige fletter prøve, og du vil bli overrasket innhentet herlighet!

 Frisyrer til skolen for tenåringer


 Ungdomstiden - den mest vanskelig og av og til, er ikke gjenstand for særskilt kontroll, slik at du er usannsynlig å være i stand til å insistere på en "søte buer og blomster", barnet hun har rett til å velge hva han liker.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 I denne alderen, mange unge damer har en tendens til hennes hår, gode, moderne skoler i lignende frisyrer ingen begrensninger. Likevel er langt hår ikke alltid hensiktsmessig, periodevis forebygge og klatre inn i øynene, forvirret og bringer med seg mye ubehag.
 For å gjøre dette, for å unngå slike problemer, kan du dekorere flette frisyre som vil samle trådene som stadig fremover mishayutsya, men la mesteparten av håret løs. Du kan prøve å flette håret stil "bohem" på smell, veldig populært blant unge mennesker, eller registrer stilig hår og ryddig rim.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 I stedet spytte i håret kan gjøre en liten haug eller hale, opprør eller damp usynlig gummistrikk. For å gi et lite beløp kan gjøre en fleece i smell, er dette elementet utrolig fasjonable denne sesongen.
Vakre og enkle frisyrer for skolen (11 bilder)

 Også veldig voksne jenter til å møte alle de søte bunter - ryddig og svært komfortable frisyrer, enkel implementering, men utrolig feminin og grasiøs. Moderne mote gradvis beveger seg bort fra nærlys, nå på toppen av popularitet - bjelker samlet høyt på toppen. Som du kan se, i dette tilfellet, ingen big deal, men ser moderne og elegant råd til selv de mest opptatt og lat.
Яндекс.Метрика