Som sminke øyenvipper for å gjøre dem lenge?
 Det beste våpenet kvinne er mystisk vis fra de luksuriøse vippene mot som knapt motstå selv de mest erfarne folk. Av denne grunn hver av de rettferdige sex drømmer om frodige velstelte og øyevipper. La oss se hvordan sminke øyevipper å gjøre dem lenge.
 Og for å hjelpe deg i riktig sminke, noe som bør gjøres i flere trinn:
 1. Pidkruchuvannya.
 Nesten hver kvinne bruker blekk, men ikke alle vet at før du setter den, må du Stram øyevipper. Denne enkle prosedyren vil legge øyevipper perfekt form. Selvfølgelig, er nå effekten av blekk pidkruchuvannya. Likevel, ville det være bedre å bruke spesielle pinsett. For å gjøre dette, hold sine øyevipper og låse dem i denne posisjonen i noen sekunder. Men være veldig forsiktig, veldig pinsett å klype bør ikke være, for ikke å bryte den skjøre strukturen av flimmerhårene.
 2. Påfør maskara.
 Hvis du vil ha lange vipper, så vil du komme med mascara forlengelse effekt. Til øyevippene bli buskete, så du som mascara som gir volum. Det er også kombinert skrotter "to i ett", som med en børste du udlynyaete vippene, men ved å gi dem en ny volum.
 Før du påfører mascara øyevipper kan være litt pulver. Ikke prøv prokras vippene første gang. Først gjelder det første laget, og etter hans pensel tørking gå igjen. For å legge til øyevipper lang, de trenger å male bunnen opp. Denne børsten vertikalt for å holde og for å legge til volum snert - horisontalt.
 3. Gre.
 Dermed er den vanskeligste fasen av å bruke mascara allerede fullført. Nå må vi gre vippene, slik at det vil bli fjernet overflødig mascara klumper og øyenvipper er perfekt separert. For dette er det spesielle kammer for øyevipper. I noe tilfelle ikke bruke tannpirkere til å skille vippene, nåler og andre farlige gjenstander denne kan du bruke disse alvorlige skader.
 Alle disse trinnene vil du ta bort et par minutter, men resultatet er fantastisk. Du vil bli eier av luksuriøse øyevipper, og vil erobre menneskenes hjerter til deres sjarmerende utseende.
 Det er viktig å huske at sminke nødvendigvis trenger å fjerne fra øyet før du går til sengs. For å gjøre dette, bruker spesielle midler for å ikke irritere øynene vanlig såpe. Du kan også bruke olivenolje, som ikke bare gjøre soning for øynene med mascara, men vil gi næring til vippene næringsstoffer. Da øyevippene dine er tykke, lange og luksuriøse.  
Hvordan å feste vippene?
 Ingen vil hevde at lange tykke øyevipper dekorert med en kvinnelig ansikt. Imidlertid gjorde Mother Nature ikke hver sin datter et slikt vell av utmerkelser! En representant for den vakre halvparten av menneskeheten, uten å vente, er de klare til å gjøre alt mulig for å finne skjønnhet! Og øyevipper - er intet unntak. I dag er en mulighet til å kjøpe en "skatt" for ganske rimelig pris, med forskjellige lengder og puhnastosti!
 Men spørsmålet rett ut - hvordan å feste vippene, kjøpt i en butikk eller skjønnhetssalong, frisør?
 Først av alt, må du velge falske øyevipper som vil passe deg. Som nevnt, er de forskjellige - forskjellig lengde, tetthet og farge. Hvis du gjør det riktige valget, er det ganske inntrykk "native" vipper på øynene dine.
 Husk at falske øyevipper, i motsetning til forlengelse, vi kan alltid gå for en lang tid. Heller ikke bør de sover - om natten bør vidkleyity vippene og gjør en spesiell boks eller etui.
 For å bruke et spesielt lim øyenvippe lim komposisjon. Vanligvis blir disse selvklebende pads selges komplett med øyevipper. Men du kan også kjøpe i noen spesialitet butikken eller salong, frisør.
 Lim påføres direkte på toppen av en stripe av falske øyevipper. Sammensetningen er jevnt fordelt, og deretter tørker på 30 sekunder. Husk - Bare for noen gang søkt sammensetning sterkeste! Dette kan føre til hudirritasjoner, allergier, etc.
 Lim inn "fremmed" vippene så nær sin egen linje vekst århundrer. Det bør bli tett presset - fra midten av øyet utover. I hjørnene av århundret må være spesielt forsiktig og tålmodig å strippe falske øyevipper falt helt perfekt. Observere vinkel! Øyevipper bør være den samme i utseende på begge øynene!
 Få vente til den er tørr limsammensetning. Etter slike øyevipper fast forankret på egen hånd, kan du bruke spesielle curling vippene som vil gjøre overlegg usynlig.
 For å fullstendig maskere det faktum for andre som bruker falske øyevipper, må du bruke blekk, kosmetisk eyeliner og eyeliner.
 Først gjelder mascara. Bedre til normal, vanntett. Kyst gruppert for bruk på dine egne vipper. Den ekstra beløp vil gjøre legget mer merkbar, unaturlig. Med blyant og eyeliner bør også skjule eventuelle spor bonding "urelaterte" øyevipper.
 Igjen, bærer det gjenta at eksperter anbefaler ikke skjønnhets lang tur i disse foringer, og dessuten de går i dvale. Dette kan føre til allergier og tretthet eller hevelse av øyelokkene. Dermed generelt, falske øyevipper bedre brukes kun i spesielle tilfeller når det kreves full "slaget fargelegging."
 Når arrangementet er over, gjør du demakijazha. Og det bør starte den med falske øyevipper. Først må du sette spesiell razmyahchayuschyy sammensetning for lim. Når den siste dønning og rozm'yakshytsya, dra stripen falske øyevipper mot det ytre hjørnet av øyet til innsiden.
 Når dekselet fjernet, du vasker vekk resten av sminke fra ansiktet og øynene. Det er best å gi øynene dine en pause etter seg "ikke hans" øyevipper. Lag en spesiell beroligende maske - for eksempel zaparennыh havremel. Tørk øyelokkene med kaldt vann. Og så kan du trygt gå til sengs!  
Rødhet i øynene til et barn
 Barnas hud - en god indikator på kroppen. Det reflekterer tilstanden av de vanligste problemene og feil. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot foreldre huden under øynene fordi det er svært tynn, delikat, nesten gjennomsiktig, som best mulig beskriver problemene i lymfesystemet og sirkulasjonssystemet.
 Hvis svarte øyne refererer ofte til tretthet, søvnproblemer, viser rødhet i øynene til et barn en mye mer alvorlig problem. Hva gjør foreldre? Bekymre seg eller la situasjonen?
 Forårsaker rødhet i øynene
 1. Allergi anerkjent som den vanligste sykdommen som påvirker huden misfarging under øynene. Andre tegn som tyder på at barnet lider av dette er: rødhet i øynene, slizlyvist, rennende nese, døsighet, hud peeling, kløe.
 Allergener som forårsaker en reaksjon i kroppen, ganske mye i hverdagen: støv, pollen, lukt skarp, medisiner, mat og andre. Identifiser genet er bare mulig ved hjelp av spesielle forsknings- kroppens reaksjon på en bestemt stimulus. Men hvis foreldrene er allergisk mot noen av artene, nesten 50% av tilfellene vil det bli sendt til barnet.
 2. Smittsomme sykdommer også direkte forårsake rødhet i øynene. Den vanligste sykdommen, noe som indikerer rødhet - kronisk tonzylytt eller betennelse i mandlene. Du kan finne på review - gule eller hvite flekker på himmelen og mandlene baby vil bekrefte diagnosen. Det er sykdommen Staphylococcus aureus - smittsomme bakterie permanente bærere som er 20% av befolkningen. Vanligvis er det utsatt barn med svakt immunforsvar regelmessig lider av angina og akutt luftveissykdom.
 3. Adenoids øker eller nasofaryngealt mandel. I tillegg kan barnet oppgis kortpustethet, piping i en drøm, hørselsproblemer, hevelse i ansiktet.
 4. Hulrom kan også være grunnen til å endre fargen på normal hud under øynene.
 5. Den svært sjeldne, men ikke mindre farlig grunn - vaskulær dystoni. I dette tilfellet er det ganske svak fysisk sliten fort, led av svimmelhet, huden hans blek. Dette oppstår på grunn av feilfunksjon av det vaskulære system, som resulterer i oksygentilførselen til hjernen er begrenset.
 6. arvelighet. Det er tryggest grunn, rett og slett viser at dette er en unik funksjon i det subkutane vev av barnet som gikk til ham fra sine foreldre eller nære slektninger.
 7. Den totale utmattelse av uregelmessig søvn og hvile.
 Hva til under øynene rødhet forsvant?
 Fremfor alt må vi gjøre alt for å beholde den så ut. For å gjøre dette:
 - For å organisere den daglige rutinen og søvn barnet (overvåke ikke bare varigheten, men også kvaliteten på søvn, vanlig gange);
 - Unngå unødig stress på kroppen;
 - Lær å observere god personlig hygiene (vanlig og ordentlig vask hendene, pusser tennene);
 - Gi barnet ditt frukt og grønnsaker;
 - Inspiser og overvåke statusen for sine egne barn.
 Hvis du plutselig merker at huden under øynene rødmet, og belastningen økte ikke et barn, har sin daglige rutine ikke endret, bør du oppsøke lege og ta en rekke tester. Jo raskere blir diagnostisert, jo lettere vil kurere den underliggende sykdom som indikerer rødhet.  
 idrostyty øyenbryn og slå dem perfekt form er ikke så enkelt, og i noen situasjoner, og er ikke lenger mulig fordi de forholdene som ikke ville diktere mote, prøv å unngå ytterligheter og gjøre selv også tynne eller bisarre øyenbryn. I denne artikkelen eksperter Vse-Sekrety.ru dele med deg hemmeligheter hvordan å lage øyevipper tykk og mørk hjemme uten store problemer.
Hemmeligheter om hvordan å lage øyevipper tykk
 Mange jenter ønsker i dag, følgende trender har tykke og vakre øyenbryn, som kan "arbeid" å skape bildet av en person som bare ønsker. Hvilke tiltak som kan iverksettes for å forbedre sin situasjon, spør du? Vi svare at det er bedre å velge en helhetlig tilnærming, ikke bare en enkelt bruker metoder som øker tettheten av bryn. Øyenbryn bør grer, ernæring, massasje og korrigering. Å forstå prosessen, må du forestille deg at øyenbrynene - det er den samme hår og omsorg for dem burde hhv.


 3 sekresjon, lage tykke bryn hjemme

 Hvordan å lage en tykk piskeslag som bruker kam og olje
 For daglig kjemming kjøpe en spesiell kam, hvis dette ikke er mulig, kan du bruke en vanlig tannbørste (bare med stive hår). Gre brynene første dag mot hårvekst, og på farten, jevner dem. Hvis du ønsker å se en bedre effekt - påfør noen dråper mandel børste, burdock eller lakserolje.
Hemmeligheter om hvordan å lage øyevipper tykk
 Etter denne prosedyren, restene av olje blot med en vev, fjerner overflødig olje og la øyenbrynene så lenge som nødvendig. Bare 10-15 minutter øyenbrynene vil se mye sunnere, bli mer silkeaktig, en velstelt utseende akkurat som deg. Det er også en god massasje, som aktiverer blodsirkulasjonen, og vil bare være til nytte veksten av hår.
 Du kan i tillegg til å massere øyenbryn fingertuppene i retning av vekst av hår. Det bør være jevn og rolig strøk, og myke sirkulære bevegelser fra nesen til templene. Dette massasje gjøres best om natten, det har en beroligende og avslappende effekt, vil raskt sovner, løse opp spenninger og smerter, og, selvfølgelig, aller viktigst - gjør øyenbrynene vokse tettere sammen.
Hemmeligheter om hvordan å lage øyevipper tykk
 Masker som vil bidra til å gjøre en tykk øyevipper
 Intense kraftpakkene gi øyenbrynene og masker. Bra skuespill Olje komprimerer. Trenger å blande jevnt trinse, oliven og linfrø oljebad å varme, våte bomullsdotter varm olje blanding og sette på øyenbrynene i 15 minutter. I tillegg kan du isolere toppen og rull tetting tørkepapir lagt på pannen. Rester av olje er nok til å fjerne kluten og tørk huden tonic. Du kan lage disse pakkene og jojobaolje, det fungerer også godt på veksten og strukturen på håret, uten å forlate fettet i huden. Legg til det dråpe eterisk olje av rosmarin, lavendel eller oransje.
 Aktivere vekst masker øyenbrynene med alkoholholdige komponenter. For eksempel bør vi prøve å maskere med et likt antall lakserolje og rum eller maske med alkohol anstrøk av calendula. Gasbind dynket tamponchyky disse komponentene og pålagt øyenbryn minst 20 minutter, men ikke holde dem for mer enn 40 minutter. Sørg for å isolere toppen pergament maske og et håndkle. Flere ganger i uken om natten kan du smøre øyenbrynene med en blanding av lakserolje og vitamin A og E, eller bruke ferdige vitamin konsentrat "festal" som kan kjøpes på apotek byen. Tilleggs befestning vil bare nytte øyenbryn og gjøre dem mer tett.
Hemmeligheter om hvordan å lage øyevipper tykk
 Å oppnå rask visuell effekt av tetthet øyenbryn, kan du referere til ulike måter korreksjon. Det kan være permanent makeup, kjemikaliebestandig maling farge, missfarging og øyenbryn podrysovka blyant, blekk eller skygger. Brun eller grå skygge trykt på øyenbrynene, gjøre dem umiddelbart betydelig tykkere. Det er også en grønnsak fargestoff Usma, det er mye brukt orientalske kvinner, og effekten er rett og slett fantastisk. Øyenbrynene ikke bare bli mørkere i fargen, men er merkbart lengre og sunnere for deg så lenge drømt. Videre ser vi at effekten varer lenge nok, og hvis du bruker usmoy hele tiden, du bare glemme at øyenbrynene før.
Hemmeligheter om hvordan å lage øyevipper tykk
 Lykke til!  
Яндекс.Метрика