Som å spise mønstre? Hva spiser de?
 Mange kvinner som planlegger en karriere som modell, eller tar de første skritt i denne retningen, er det ikke realistisk å tenke seg en livsstil som venter dem hvis de er tett binde sine liv til dette yrket. Ifølge populær stereotypi, som faller under innflytelse ikke bare utenforstående, men noen ganger den mest uerfarne modell, består forretningsmodell hovedsakelig av foto shoots og gå på catwalken, i mellom der det er vanlig og mange auditions. Men i virkeligheten er dette bare listen støpte kan betraktes som virkelig stabil komponent, og alt annet som bør være et resultat av vellykket passasje av støpestykket, er det ikke garantert. Ofte nylig hun begitt seg ut på en modellkarriere, gjennomføre undersøkelser og intervjuer på bunnen etter dag, uke etter uke, og bare ett tilfelle av mange feil mottar ettertraktede jobben. Også, ikke glem om konkurransen og at samme rekkefølge søker ofte et dusin eller enda mer (avhengig av størrelsen og prestisje tilbyr avgift) modeller. Hva du skal gjøre for å kaste bort tid forgjeves og å redusere antall feil til et minimum? Først av alt, bør du være klar over at yrket modellen innebærer ikke bare og ikke så mye posering for kameraene og montering mote som arbeid og hardt arbeid. Dette arbeidet hovedsakelig på en. Alt du ser rundt, kan betraktes bare "cover" en snill og en redegjørelse for hva som skjer bak kulissene. Og er det daglig, nesten uten pauser og helger forbedring og / eller støtte i form av hans kropp, ansikt og fortjeneste. Skjønnhet, presentert av natur, er ikke evig, og veldig lett tapt i forsømmelse, og suksessmodeller er avhengig av evnen til å bli formet. Dette konseptet kan aktiveres og erfaring og jobbferdigheter, og evnen til å levere og oppføre seg på casting. Men modellen, selv om bildet, men på podiet - et første bilde, det vil si utseende. Jeg forlangte å kombinere utseende med stillesittende livsstil og uberegnelig spise umulig, slik at en viss kosthold og fysisk aktivitet - en direkte plikt for enhver jente drømmer om å oppnå anerkjennelse innen modellering. Og hvis du ligger på sofaen livsstil mønstre og dermed ikke gir, så maten situasjonen er mer komplisert. Tross alt, uansett, å måtte se bra ut og gjøre det alle støpte nødvendige styrken. Denne modellen av storfe i nasjonal legender. Så hvordan matvaner? Hva spiser de til å opprettholde handlekraft, men ikke opp i vekt?
 Daglige kosthold og modeller
 Ingen kan se perfekt 24 timer i døgnet og sju dager i uken. Verden av reklame og glansede magasiner, hvilke sider som vi smilende jente modeller har aldri vært, og vil ikke være ekte, er dette den skjønnheten i det lokker. Likevel, er mye lettere å gjøre med eterisk fe slank og godt preparerte jenter enn med nabo tante Glasha, sitter på en benk med misunnelse og diskutere med kumushkamy jente fra andre etasje, zapysavshuyusya skolemodeller selv Makeup og etterbehandling av bilder. Og eierne av modellbyråer og designere, kunder og de fleste modellene er vel klar. Derfor møte representanten modell av verden i en normalsituasjon, Rimi eller offentlig transport, kan du likevel velge den umiddelbart blant massen av andre. Dette er tilrettelagt av hennes utseende og adferd. Ikke glem at denne jenta livsstil så forskjellig fra de fleste av sine jevnaldrende modus. Og forbruk og energiforbruk modellene har sine egne særtrekk, høvding blant dem:
Som å spise mønstre? Hva spiser de?
 1.  Den praktiske manglende evne til å planlegge og sikre riktig seg selv, er det et balansert kosthold. Ofte snack kommer bare korte pauser mellom casting på vei fra en casting til et annet eller før du går til podiet eller innstilt.
   Stor strømforbruket fra den daglige travelhet av byen fra casting til casting som kan passere adressene sterkt fjernt fra hverandre, noe som er normalt for byer. Og selv om et modellbyrå gir sine avdelinger transport, opplevelser og besudle før Booker brenne en masse kalorier.
   De aller fleste modeller - svært unge eller svært unge kvinner og deres stoffskiftet naturlig fortsatt på et høyt nivå, slik at beredskapslager og, om nødvendig, for raskt å bli kvitt overflødig kroppsfett. Elastisk, glatt hud i ansiktet og kroppen, god metabolisme - alt på visse tider av å spille hånden og forenkler arbeidet på utsiden.
   Hyppige offentlige arrangementer og utgivelser i verden, for det meste på kveldene, og noen ganger etter midnatt. På den ene siden, gjør dette livet krenke kosthold og deretter uforvarende festdager kalori snacks, så ta en slurk av alkohol. På den annen side, sunn avslappet søvn også nødt til å glemme, som han er kjent for å være svært viktig for den blomstrende utseende og holde kroppen i god form.
   Og, selvfølgelig, ikke kan glemme de naturlige data, dvs. anatomisk grunnlov, metabolic rate og andre fysiske data. Som du vet, kan alle kvinnelige figurer deles inn i tre hovedtyper: tonkokostnыy (vitenskapelig språk - asteni), normal (normostenichesky) og shyrokokostyy (giperstenicheskom). Representanter for hver type og ser annerledes ut, og maten deres kropper reagerer ulikt. Hvis den første representant for disse typene, og enda litt tynn benete, ekstra stykke pizza går for, det absolutt ikke vondt, eieren tallene hyperstenycheskoho type risiko for å få det i form av folder i midjen, noe som ville være uutholdelig å kjempe for en lang tid. Mye lenger enn dette stykket fornøyd hennes smaksløkene. Selvfølgelig, de fleste av modellene, takket være sin naturlige data, er yrket som angår asthenic typen. Husk hvordan Kate Moss så i sin ungdom, og nå - ingen barn eller år nesten endret kroppen hennes. Nylig, flere modeller er normostenykamy - dette bidrar til en sunn mote kvinnelig skjønnhet. Så jenter trenger å betale mer oppmerksomhet til kostholdet, men under visse regler de heller ikke vanskelig å komme raskt tilbake til "arbeid" form i tilfelle tap. Blant disse modellene kan navngi Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Adriana Lima. 
   Hva du skal spise og hva som ikke skal spise modell
  Som å spise mønstre? Hva spiser de?
   Hva er reglene? Som allerede nevnt, flertallet av unge modeller og liksom matet like god titt på grunn av sin alder og kroppsfunksjoner. Modeller eldre, mer erfarne og prøve å ta vare på utseendet sitt, følge visse regler i kosthold og livsstil. For noen, selv blir det en seriøs hobby, de fremmer aktivt gjennom sin egen popularitet. Du kan like godt mange tidligere og nåværende modeller har en sunn livsstil og et spesielt system av sin egen makt "chip" og bedrifter, hjelpe dem å tjene mye penger og holde popularitet i den nye status som en guru riktige verdier. Hva er reglene om? Oftest er den mest vanlige og er godt kjent system for forsyning og bruk:
  1.  Separat mat. Etter avvisningen av å blande mellom ulike typer fiber og protein med karbohydrater og andre næringsstoffer som er uforenlige med hverandre kom på moten, dette kraftsystemet prøvd nesten alle kjendiser. Modellen Elizabeth Hurley og Douttsen Krøsus forble trofast til det i dag. Essensen av en separat strømforsyning er underlagt de regler som fremgår av spesielle tabeller kompatibilitet av produkter. Ifølge ham, ikke kan brukes i samme måltid to proteinprodukt av forskjellig sammensetning, blandet sammen hvitt og karbohydrater og fett og karbohydrater. I teorien løser dette systemet problemet med fordøyelsen, disaccustoms spiser og naturlig eliminerer overflødig vekt. I praksis ser vi at holde sin modell virkelig ser flott ut - og hvor stor er denne fortjener en egen strømforsyning, kan vi bare tro dem på gulvet.
    Vegetarisme / veganisme. Supermodell Sasha Pivovarova, Lily Cole, og mange av deres kolleger hevder at godt klare seg uten kjøtt og fremdeles føler deg full av styrke og energi. Vel, til tross for den elegante utseende av disse jentene, oppriktigheten i sine ord ingen tvil. Men de har råd til animalsk mat, meieriprodukter, egg, magre varianter av ost. Disse produktene er verdifulle særlig høy i protein, som er avgjørende for å holde huden elastisitet, muskel tone og glans til håret. Som for de grunnleggende diett mønstre-vegetarianer, den består av grønnsaker, frukt, frokostblandinger, grønnsakssuppe, en liten mengde bakervarer hele hvete pasta og fullkorn. Generelt, en sunn mat system, som holder seg fin og enkel, men resultatet av samsvar som taler for seg selv.
    Rå mat diett og eksotisk. Det antas at de største fordelene med produktene ikke termisk behandlet og tilberedt ved høye temperaturer mister det meste av vitaminer og andre viktige helse- og skjønnhets næringsstoffer. Dette for at Uma Thurman og Demi Moore, absorbere kilo frukt og salater, kledd bare nyeste først ekstraksjon med organisk olje og drysset en håndfull nøtter og frø. Supermodell Carol Alt selv skrev og utgitt to bøker og anbefalinger sыroedcheskymy oppskrifter som umiddelbart ble bestselgere. Og Liz Hurley og helt uttalt at det eneste riktig kosthold holdt våre forfedre i den paleolittiske epoken, og bestemte seg for å følge deres eksempel. Siden modellen er bare frukt, grønnsaker, sopp og sjømat og fisk og kjøtt - (? Kanskje når det er mulig å få jakt) bare noen ganger. Men så i beslaget av uvanlig mat kom den berømte skjønnhet Heidi Klum: Hun spiser store mengder av surkål og ingenting annet, er det en godbit drikke mineralvann uten gass. 
   Som å spise mønstre? Hva spiser de?

    Faste dager. Ja, selv de tilsynelatende perfekte modeller ikke fullt observere streng disiplin i kosten. Og mange av dem er ikke engang over å innrømme dette. For eksempel, Miranda Kerr din diett bestemmer 80% nyttig mat og 20% ​​av unntakene, som inkluderer fast food og sjokolade. Ageless Beauty Sophia Loren uten anger matet hele hvete pasta - men at hun og italiensk. Hvis modellen føler at femte burger zapytыy Cola, i går var unødvendig, da ty til lossing dager. Den mest populære var og er fortsatt på lossing ferskpresset juice, mineralvann og grønn te. Men hvis underernæring forsinket, så lossing en dag er ikke nok, og i så fall hver stjerne i sine egne reserver, krise metode retur harmoni.
    Men før eller senere blir enda hemmeligheten klart, spesielt når det kommer til supermodeller, som kjører døgnet på hælene av paparazzi rundt. Selv de berømte skjønn skjule sine oppskrifter vekttap ikke bare av deres klassifisering som av koketteri og å tiltrekke seg mer oppmerksomhet. Hvis du vil dele med et eller annet lotteri glanset magasin visstnok eksklusive metoden. Ved nærmere undersøkelse, er hver av dem ganske enkel, forståelig og berettiget. Noen av disse super-dietter lånt fra lenge kjent, de fleste kom fra Østen, prinsipper for ernæring, resten av de utviklede kvalifiserte ernæringsfysiologer basert på funn av moderne vitenskap og medisinsk forskning.
    Modell diett eller diett Angeles
   Som å spise mønstre? Hva spiser de?
    Dietter modeller allerede blitt snakk om byen og gå gjennom alle medier som en populær trend. Videre ulike publikasjoner foreslå en helt annen diett alternativer, med ulik varighet og antall og utvalg av akseptable produkter. Recall og liste alt ikke fornuftig, spesielt siden mange av disse diettene er farlige nok for kroppen, og med (eller i stedet!) Med pounds Introduser true helse. Derfor tilbyr vi deg bare en diett nytes av modell merkevare "Viktorias Secret". Disse jentene ofte kalt engler, og dette velfortjent tilnavn. I motsetning til konvensjonelle stereotypen av overdreven storfe, og selv anoreksi podium modeller, jenter, viser på catwalken og undertøy bilder av dette merket, ser frisk og feminin, har attraktive, slanke og atletisk, men ikke hudosochnыmy organer. Men selv de sitter på en diett som en siste utvei og / eller før det store showet. Det er det som er såkalt "engleaktige" diett:
   1.  Dietten varer i 13 dager, 7 menyen som detaljer og andre dager kan du velge modus for levering av noen av de foregående dagene på egen hånd, men sørg for å rotere dem sammen.
     Sukker, salt og alkohol fullstendig eliminert fra dietten for varigheten av dietten (ideelt sett, selvfølgelig, deres bruk bør reduseres til et minimum, og på andre tidspunkter). I stedet kan du bruke naturlige krydder og salater med sitronsaft og fylle symbolsk antall uraffinert olivenolje.
     Hver dag bør du drikke minst 3 liter ren ikke-kullsyreholdig vann. Det kan renses eller mineral tabell. Te, kaffe og andre drikker er ikke inkludert i dette volumet av væske.
     Frokost under hele dietten er den samme - en kopp usøtet kaffe eller grønn te og en toast, stekt uten olje (du kan erstatte crunches, men med vanlig brød, ikke fancy).
     Lunsj på den første dagen: 2 egg, kokt hardkokt og moden tomat. Lunsj neste dag, magert storfekjøtt grillet tomat og salat. Lunsj på den tredje dagen magert kjøtt og grillet tomat. Lunsj på den fjerde dag 1 kokt egg, en store gulrøtter (rå), 50 gram ost litt fett. Lunsj №5: grillet fisk og tomat. Sjette Middag: kokt kyllingbryst uten skinn og grønn salat. Lunsj på den syvende dagen diett: magert kjøtt og salat av grønne grønnsaker.
     Middag på den første dagen: kokt kylling eller oksefilet og spinat. Middag №2: grønnsakssuppe uten poteter. Middag på den tredje dag 2 kokte egg, en skive mager skinke og grønn salat. Fjerde middag: en kopp fruktsalat, fettfattig yoghurt naturell krydret. Middag femte og sjette dag av det samme, magert kjøtt og grønn salat. Middag Seven: noe mat fra listen over dietten på egen hånd.
     Velg kjøtt med lav-fett varianter, kalv eller okse, unngå svinekjøtt, lam og andre høy-kalori varianter. Kylling kan være substituert kalkun. Med bedre fisk lyr, lysing og andre magre varianter.
     Middag minst tre timer før sengetid og i løpet av dagen prøver å gjøre minst omtrent like intervaller mellom måltidene.
     Som allerede nevnt, denne maten kan ikke, og vil ikke bli fulgt konsekvent nok diett før en viktig hendelse eller du merker vektøkning. Andre ganger, nok til å observere prinsippene for rasjonell og balansert kosthold, som gir kroppen din med proteiner, fett og karbohydrater, og vitaminer og mineraler. Fiber er også svært viktig, ikke pause i kroppen, det gir en følelse av metthet, og næringsopptak fra andre matvarer. Disse enkle og kjent for alle regler til grunn for mat av disse modellene som har kommet ut av tyneydzherskoho alder og innse at mat cola og chips svært raskt benekter selv stor naturlig skjønnhet.
     Diett supermodeller
    Som å spise mønstre? Hva spiser de?
     Det er en egen kaste "modeller, som er karriere nådd slike høyder at de ofte velger å hvilke kontrakter for å godta og som er under deres faglige nivå og image. De har ikke råd til å holde kroppen i stramme tøyler gjennom hele året, og en streng diett vekslet med perioder med hvile og mer gratis mat, og for en bestemt kontrakt selv føre til ønsket fasong. Likevel, er det selvdisiplin og begrensning av farlige produkter tillot dem å bli de som de er: stjernene i verden størrelse, modell-klassen. Derfor, selv i løpet av ferien omtrentlig diett toppmodellen ser gjennomsnittlig (med små feil i sjeldne søte fruktdesserter):
    1.  Frokost: fullkorn frokostblanding, en del av protein (egg, magert kjøtt fisk vl) noe frukt, te eller kaffe med tørt brød eller toast uten smør.
      Lunsj: et parti av melkeprodukter (det kan være ost, yoghurt, kefir og så lite fett, men ikke helt fett) og frukt.
      Lunsj: suppe plate eller flytende måltider, en del av magert kjøtt eller fisk og salat dressing fra naturlig i noen mengde.
      Snack: meieriprodukter og / eller frukt.
      
      
      . . . . . . . . . 
      . . . . . . . . . . .   
Яндекс.Метрика