Som tørr kropp?
 Tørr kroppen - for ikke å kvitte det med overflødig væske. Hvis man oversette ordet "tørking" av moderne slang kroppsbyggere, betyr dette for å redusere mengden av fett. Når idrettsutøvere som viser sine muskler, er aktivt med å forberede seg til konkurransen, er de få muskelmasse, og den siste uken begynner å "tørr", dvs. bli kvitt fett til muskler var enda mer fremtredende og lettelse. Innen sommeren vil vi ha en perfekt figur, så ofte bruke programvare for å brenne kalorier engasjert i fitness, pumper opp de store muskelgruppene, og før du går til stranden, pidsushuvaty kroppen begynner å se mer attraktive.
 Hvordan pidsushuvaty kropp?
Som tørr kropp?
 1.  I løpet av året, bør engasjere seg i aktiv idrett, intensiv trening i gymsalen, sunn livsstil, ikke glemme det faktum at formen du er "ferdig", kan lett svømme fett hvis du ikke følger en bestemt stil mat.

   Proteinet er en strukturell komponent av vakre muskler, slik at kostholdet bør være slik mat hvor protein - hovedkomponent. Dette - egg, fisk, kjøtt, fjærfe, meieriprodukter og nøtter. Vekt og karbohydrater er ikke kompatible, slik at du kan bringe gleden av kroppen bare på helligdager og i den daglige kosten av fett og karbohydrater bør være minimal. Etter intens opplæring som er nødvendig for å gjenopprette kroppen fordi proteiner i kosten bør dobles.

   Som tørr kropp jente eller gutt uten skade på helse? Først kan vi dramatisk endre belastningen og sitte på protein diett, hvis du arbeider i dette så sterkt over dem. Tilpasningsprosessen tar ca to måneder, når du skifter mat kan ikke arrangere faste dager. Det er lagt merke til at en økning i mengden av andre proteiner makronutriyentiv, slik ernærings anbefaler å drikke hver dag til to liter væske. Melk, juice, te, kaffe i vann litrazh ikke vurdert. Hvis planene inkluderer ikke neste del i konkurransekroppsbyggere, de tar spesielle proteintilskudd ikke er nødvendig.
   Hvordan spise når kroppen er "tørket"?
  Som tørr kropp?
   Daglig Meny - grunnlaget for rask resultatoppnåelse. Riktig ernæring kan ikke kalles en diett. Skal du på prinsippet "han spiser frokost, lunsj Del med en venn og gi middag til fienden!" For å fullt zasvoyuvalasya mat, spise trenger hver 3-4 time. På dagen tar du 130-150 gram. protein, og totalt kaloriinnhold bør ikke være mer enn 1600 kalorier.
   Eksemplar menyen:
   - Frokost: Havregryn på vannet, en appelsin og en pakke med fettfattig ost (kan erstatte med 50 oz Müsli uten sukker.), Te-kaffe på vilje.
   - Second frokost: et glass fettfattig yoghurt og ost pakke (2%).
   - Middag: 150 gram. brun ris (vel den fjerner overskytende væske fra kroppen) og 100 gram. kokt kyllingbryst (magert kjøtt, kalvekjøtt, fisk).
   - Te: 150 gr. kokt bokhvete, fylt med 1 ss. l. vegetabilsk olje, 100 gram. kokt fisk.
   - Middag: to-komponent salat (gulrøtter + kål, rødbeter kokt kål +), krydret med 1 ss. l. vegetabilsk olje, et glass fettfattig yoghurt.
   Som tørre føtter?
  Som tørr kropp?
  1.  Generelt stress på kroppen er ikke nok til å gå ned i vekt og gjøre flere hjelpe deler av kroppen. Jenter og kvinner fett elsker steder som kalver, lår, rumpe og mage. Til beina var vakker uten cellulitter, den første fasen av komplekset av spesielle øvelser som kan gi deg god lettelse innsiden av lårene, leggene. Dette hopper til side, knebøy, utfall (rett og diagonal) og vipper og svinger Kardyonahruzky under moderat trening, helse status bestemmes av muskelsmerter, bør de ta bryet og ubehag bare i den første uken av klasser. Hvis du ikke overdrive, musklene i 10-15 dager vil være fleksibel, vil deres tone øke, og du kan gå videre til neste stadium - podsushke som begynner med justering forsyning.

    I en tid da du ren subkutant fett, kroppen kan ikke laste mosjon, kan aktiviteten være bare 10 minutters kjøring og litt styrketrening. Når kroppen er "tørket" underhudsfett kan bli muskler, fordi vårt mål - å redusere volumet!

    Å tørke magen din, kan du la bare en øvelse - tørr svømming: den utføres liggende på magen hans og strakte ut hendene foran. På samme tid og i sin tur bør løfte hendene og føttene føles som å strekke magemusklene.

    Diett wraps perfekt kombinert med tillegg av aromatiske oljer, leire og alger, kaffe skreller, Scrubs, honning massasje. Flere ganger i uken er vist bading i bassenget.

    Det er visse typer innretninger som driver treningsinstruktører. For eksempel, hvis du har store kalver, perioden med "tørking", kan du gjøre trinn aerobic. Hvis du trenger å betale mer oppmerksomhet til baken og magen - Pilates er riktig for deg (det strekker mest muskuløs). Hvis du bestemmer deg for å jobbe på hoftene, så du tvinge shaping vist i kombinasjon med soda-salt bad.

    Husk at enhver endring i utseende ikke bør ta med deg stress som kroppen reagerer på den minste ulempe vekten tilbake hvis du liksom begrense meg mye.  
Krossfit hjemme
 Krossfit nå stadig mer populært. Og flere og flere mennesker ønsker å engasjere seg i denne sporten hjemme. Egentlig alt du trenger - enkelt utstyrt rom, komfortabel passform og et stort ønske om å gjøre livet bedre og sunnere. Så hva øvelser inkluderer krossfit hjemme og hvordan du skal utføre - se nedenfor.

 Hva krossfit
 Denne sporten består av høy intensitet hjerte komplekser. Alternativt - idrettsutøvere kan utføre blandet opplæring finner sted i et høyt tempo, og som kan få kardiologiske og makt belastning. Kompleksiteten i trening som bevisst sette litt tid for trening, nesten helt eliminert eller redusert til et minimum hvile mellom øvelsene.
 En annen funksjon krossfyta - maksimal mangfold trening. Det finnes ingen systemer som vil bli gjentatt i flere uker. Vi trenger å riste din egen kropp, for å oppnå maksimale arbeidende muskler som ikke er vant til den samme type trening. Det er bare viktig å trene slik at ulike sekvenser bruker forskjellige muskelgrupper. Imidlertid bør alternerende sett med øvelser være godt gjennomtenkt - kroppen må motta tilstrekkelig belastning.
 Forresten, krossfit for nybegynnere inneholder mye øvelser som er gjort med sin egen vekt. Dette betyr at du enkelt kan engasjere seg i hjemmet, uten spesialiserte simulatorer.
 Hvordan planlegge trening
 Et sett med øvelser kan du tilpasse selv, du kan - med treneren. Og de er enkle å tilpasse seg enhver livsstil og kondisjon. I krossfyte det er en klassisk ordningen med trening: kurs holdes tre påfølgende dager, etter som fortjent hviledag (figur 3 + 1). Du kan også trene tre eller fire dager i uken.
 Type belastning bør varieres på ulike dager: G - gymnastikk, M - "cardio", W - vektløfting. Et sett av øvelser for hver type belastning utviklet seg mye - de trenger å være på vakt. For eksempel, den første dagen - M, den andre - GW, tredje - MG, og så videre. Det viktigste er å lære å veksle belastning.
 Krossfit: treningsprogram
 Utføre grunnleggende øvelser krossfyta bør fortsatt være forbeholdt minimalt sett med utstyr. Derfor trenger du en horisontal stang, manualer av forskjellig vekt, og en pose med sand, kalt fagfolk sandsekk. Deretter kan du begynne å trene:
Krossfit hjemme
 1.  Burpy
   Denne øvelsen utføres i to versjoner - uten vekter eller med ham. Sekvensen av følgende: bør sette seg ned, lene armene til gulvet slik at føttene berører brystet. Da bør du flytte vekt liggende, kaste bena tilbake. Noen sekunder i denne posisjonen, og du kan gå tilbake til startposisjon, og deretter - hoppe opp til en maksimal avstand. Igjen tilbake til utgangsposisjonen. Det burpy gjøres 15 ganger på en tilnærming. Dette er en stor oppgave av kardiotrenuvannya som, foruten å utvikle utholdenhet.

   Burpy veiing
   Faktisk, mosjon, men med sandsekker. Den eneste endringen i teknikk for gjennomføring henføres til et fast sandbag holde hender. Så hoppe opp bør ikke være - i stedet nok når du utfører burpy raise sandsekk over hodet. I en serie kan gjøres 10 ganger burpy av vekt.
  Krossfit hjemme

   Løfte bena
   Kjører på bar. Derfor må du henge på det, deretter hevet til magen bena bøyd i knærne. Og det bør gjøre øvelsen raskt, strai bare presse. Kroppen i å utføre løfte bena bør ikke rave. I en serie på 15 repetisjoner nok.

  Krossfit hjemme

   Kyppynh
   Denne øvelsen også utføres på bar. Kyppynh kjent for mange - en enkel pull. Imidlertid må frekvensen av gjennomføringen være svært høy. Det anbefales derfor å gjøre rykk, så svinge beinet, og deretter sende den casing kroppen fremover, og da - å strekke haken for strålen. Optimalt - gjøre 15 repetisjoner per serie.
  Krossfit hjemme

   Eksplosive push-ups
   Er en enkel push-ups på gulvet utført flere komplikasjoner basert på det laveste punktet av øvelsen, må du presse hendene opp. Dette vil tillate noen få inches fra gulvet for å skille hånd. Foreta nødvendig for en serie på 15 push-ups.

  Krossfit hjemme

   Eksplosiv Squat
   Igjen, dette er nesten enkle knebøy, under utførelsen av som foreslår at du får opp, hoppe opp. Det anbefales å søke å hoppe så høyt som mulig og holde hendene bak hodet. Optimalt - utføre 15 knebøy.  
Яндекс.Метрика