Som zavyazaty skjerfSkjerf - det er bare et unikt tilbehør som må være i hver kvinne. Ikke én! Hvor mange har skjerf - så annerledes og unik kan opprettes. Forskjellige i tekstur, stil og farge skjerf bringe til vår garderobe originalitet og særpreg. Vinter - varmt skjerf stand og sommer - legge til bilde av raffinement og sjarm. Man trenger bare å dekorere dem din favoritt frakk, kappe eller kjole - og antrekket ditt vil spille på nye måter. Videre knytte samme skjerf på ulike måter, kan du lage forskjellige bilder. Og vi skal fortelle deg hvordan du kan knytte et skjerf på forskjellige måter og noder.
Hvordan å knytte et skjerf enkel enkelt node
Som zavyazaty skjerf

Link skjerf så enkel enkelt node - enkel. Så, rotere skjerf rundt halsen, slik at begge ender var foran. Og nå i slutten av skjerfet knytte enkelt enkel knute.
Det er det! Gratis krysset vil gi bildet en viss letthet og letthet. Denne metoden for tying er best egnet for smale skjerf.
Hvordan å knytte et skjerf dobbel knute
Som zavyazaty skjerf

I prinsippet er denne fremgangsmåte for å binde et skjerf i likhet med den forrige. Den eneste forskjellen er at skjerf surret rundt halsen hans ikke en gang men to ganger. Så når du nabrasыvaete skjerf rundt halsen hans, sørge for at den ene enden var mye lengre enn den andre. Det er dette lengre enden og du oborachyvaete dobbel hals.
Endene trekker også tilbake og bundet dem lett uforsiktig knute. Alternativt kan endene av skjerfet være skjult under klærne.
Det synes å være liten forskjell, men tro meg, har et skjerf vil se annerledes ut.
Hvordan å knytte et skjerf klassisk måte
Som zavyazaty skjerf

Den beste klassiske måten å knytte en lang skjerf - ingen forskjell, smal eller bred. Å knytte et skjerf på en måte ganske opprørt over halsen hans, og deretter den ene enden til å forlate videre i den andre - for å kaste bak ryggen over skulderen. Få en fri og avslappet, og samtidig veldig stilig.
Hvordan å knytte et skjerf for å holde varmen
Som zavyazaty skjerf

I den kalde årstiden zakutatysya vil helt varm og myk skjerf for å holde varmen. Ikke nekte deg selv gleden av dette: vikle et skjerf rundt halsen så mange du tillate dens lengde. Da kan du slippe den frie enden av skjerfet ned og kan angripe dem inne, simulere skjerf-krage. Og varm og stilig, og behagelig!
Spesielt god måte å knytte et skjerf hvis din frakk krage eller ingen krage.
Hvordan å knytte et skjerf fransk knute
Som zavyazaty skjerf

Fransk eller europeisk hub - er en av de mest praktiske, allsidige og populære måter å binde et skjerf. Det er egnet for nesten alle: kvinner og menn, og barn og unge. Kjør en node er ganske enkelt. Du må gjøre dobbelt så lange skjerf og foldet å kaste den gjennom halsen. I den resulterende sløyfe med én hånd løse tråder må strekke og stramme litt.
Link slik at du kan skjerf med noe materiale - og varm, og lungene. Naturligvis, du må bære den med passende klær. Men det mest praktiske og stilig utseende varme og lange skjerf, bandt en knute på toppen av europeisk klassisk frakk.
Og hva perfekt for bluser, skjorter og bluser? Det er også mange interessante alternativer. En av dem - Ascot knute.
Hvordan å knytte et skjerf knute "Ascot"
Som zavyazaty skjerf

Dette området vil sikkert gi din image romantikk, eleganse og tilbakeholdenhet. Den strenge bedrift dress, dekorert med silkeskjerf knyttet knute "Ascot", ser veldig stilig og elegant. Å knytte dette interessant område, trenger du en lett skjerf med tynt stoff kvadrat. Så vi gjøre vårt skjerf diagonalt. Så trekant. Vi betaler rundt halsen hans slik at toppen av trekanten var før, og den skarpe enden - bak. Nå krysser disse skarpe endene, stramme skjerf stramt rundt halsen hans og knytte endene skjerf foran. Du kan lage dem med en enkel knute, og du kan knytte beskjeden elegant bue på forespørsel.
Hvordan å knytte et skjerf firkantet knute
Som zavyazaty skjerf

Et annet alternativ for bluser og skjorter - firkantet knute. Han er perfekt i en åpen skjortekragen. For sin opptreden trenger du også et skjerf med fine tekstiler. Så er rektangulær skjerf. Nå kaster den over nakken slik at den ene enden det viste seg lenger enn den andre. Deretter skjerf knytte en enkel knute, slik at det var slutten av en lang kort topp. Endelig forløper den lange enden bak kort og strekker seg inn i en sløyfe dannet. Stramme skjerfet på begge ender og begrave dem under klærne.
Hvordan å knytte et skjerf knute "Bandana"
Som zavyazaty skjerf

Knyt en knute "Bandana" best silkeskjerf trekantet eller firkantet form. Du trenger for å lage et skjerf trekant til sin bredere del og pakk den til midten av trekanten mot den skarpe enden. Kompilert så skjerf knytte en enkel knute. Site "Bandana" mirakuløst dekorere ensformig turtleneck, spesielt hvis sjalet består av lyse stoff. Dette nettstedet er perfekt for sport og for hverdags fri stil i klær.
Hvordan å knytte et skjerf i en glamorøs bohem-stil
Som zavyazaty skjerf

Hvis du ikke har tid til å tenke lenge og jukse sine enheter i speilet - du kan bare legge en lang bred skjerf rundt halsen, fremmet slutten og la dem casually henge på brystet.
Dette skjerfet er ikke verdt mye forsinkelse - behov for å komme seg fritt rundt halsen ringen.
Du vil ikke tro, men det er en måte å knytte et skjerf anses glamorøse og bohem. Så alt geniale er enkel! Hvis tilbehøret er laget av et dyrt fint stoff - din glamorøse og bohemsk stil vil se rett og slett nydelig!  
Hvor vakkert hode skjerf yazaty?
 Skjerfet er en av de mest allsidige og universell feminine og maskuline garderobe. Riktig og ordentlig bundet stilig skjerf vil gi et flott tillegg til en bedrift dress, vinterfrakk, sport jakker eller til og med aftenkjoler. Varm ull skjerf varm på kalde dager sin eier, lette silkeskjerf vil legge til et element av raffinert eleganse klær og kitcheva legge til litt krydder til arafatka og originalitet. På grunn av sin stil og imponerende mangfold skjerf i mange år forbli relevant og moteriktig tilbehør for folk i alle aldre som foretrekker ulike stiler av klær. Skjerf er et allsidig tilbehør: det kan varme opp, sjarm, hurrarop. Ulike typer skjerf kan bli funnet i en respektabel kontor, og på stadion, og kulturelle arrangementer, og selv på stranden!
 Uansett hvilket skjerf du ikke liker, er det viktig å være i stand til å binde ham, slik som å understreke argumenter og ser stilig og moderne. Dermed vi vurdere flere måter å knytte et skjerf vakkert.
Hvor vakkert hode skjerf yazaty?
 Enkel enkelt node
 Denne metoden krever ingen spesielle ferdigheter, tar ikke lang tid og er perfekt for trange skjerf av forskjellige teksturer.
 Vikle skjerfet rundt halsen, slik at begge ender gledet seg slutten og slips mellom en enkel enkelt node. En node kan forsinke ganske stramt, og la nok ledig - dette alternativet vil se mer rolig, med en liten eventyrpolitikk.


Hvor vakkert hode skjerf yazaty?
 Site "Ascot"
 Denne kvinnelige versjonen er mer raffinert, sofistikert, vil det legge litt romantikk og koketlyvosti. For å utføre denne enheten skal lyse firkantet skjerf-sjal. Brett en firkantet skjerf diagonalt slik at trekanten dannet. Vikle den rundt halsen, slik at toppen av trekanten var de fremre og bakre ende. Crossroads tips og Vend dem tilbake over skulderen. Trekk endene av skjerfet og knyt en knute eller vanlig elegant bue.


Hvor vakkert hode skjerf yazaty?
 European node
 Dette er en av de mest populære og praktiske måter å binde et skjerf dukket opp i verden motehovedsteder - Paris, så noen ganger er det som kalles parisisk eller fransk knute. Denne metoden er egnet til lange skjerf til folk i alle aldre. Gjøre en lang skjerf to ganger og Flip gjennom halsen hans brettet. I den resulterende én hånd trekke løkke og stram løse ender.


Hvor vakkert hode skjerf yazaty?
 Truelove
 Denne metoden er mest praktisk i vinter, og er designet for å opprettholde den varme og komfort i de mest alvorlige været. Spesielt godt denne noden er kombinert med krage. Til node trenger ganske lang skjerf. Kast et skjerf rundt halsen, slik at den ene enden var mye lengre enn den andre. Dobbel wrap hals lange enden. Skjule begge ender av skjerfet under klærne eller henge naturlig forlate.


Hvor vakkert hode skjerf yazaty?
 En firkantet knute
 Dette alternativet later åpen skjerf tying halsen. Det vil bli godt kombineres med en skjorte, kneppet opp de øverste knappene som. Å utføre bedre bruk node skjerf med lys, tynt stoff. Brett skjerf boksen og Flip gjennom halsen slik at den ene enden av den lange ut mer. Skjerf knytte en enkel knute for å avslutte en lang stund var på toppen. Deretter bringe den lange enden og kort bak prosmyknit ham i loopen dannet. Trekk begge ender av skjerf og gjemme det under klærne.

Hvor vakkert hode skjerf yazaty?
 Site "Bandana"
 Dette alternativet er perfekt for casual eller sporty klær. Site "Bandana" positivt fremhever skuldrene og ser spesielt bra når kombinert lyst skjerf, skjerf med en vanlig genser. For å utføre den nødvendige node trekantet eller firkantet silkeskjerf-sjal.
 Brett skjerf trekant (hvis trekantet - opp nødvendig). Ta base (større del) og pakk den til midten mot toppen (spisse enden). Kompilert så sette et skjerf på skuldrene og knyt en enkel knute.

Hvor vakkert hode skjerf yazaty?

Hvor vakkert hode skjerf yazaty?
 Site "Snake"
 Dette er en av de mest raffinerte og elegante skjerf knytte alternativer for som trenger lang lett skjerf. Knyt på begge endene av skjerfet knop. Stramme skjerfet rundt sin egen akse for å komme slags sele. Pakk det i den form rundt halsen flere ganger, slik at begge ender av venstre front. Trekk enden av den øverste raden under såret slep Flip over toppen av ham og savner i den nederste raden.
Hvor vakkert hode skjerf yazaty?
 Glamorøst og bohemsk stil
 Denne metoden er best for de som liker sjarm og glamorøse luksus. Den beste måten å knytte en lang skjerf utenfor dyrt stoff.
 Vikle skjerfet rundt halsen, slik som å få en gratis ring. Hoppe fremover slutten, slik at de naturlig hengende på brystet.

 Disse metodene er ikke strenge dogmer. Du sikkert kan eksperimentere og finne opp sine egne måter å knytte et skjerf. Det viktigste - husk at skjerf - det er ikke en beskjeden del av vinterklær, og muligheten til å legge sitt opprinnelige utseende og unike stil.  
Яндекс.Метрика