Sopp i ørene
 Soppsykdommer påvirker nesten alle organer og slimhinnene i mennesket. Det er slikt som "sopp ører" - ØNH nederlag mikroskopiske sopp. Det bør bemerkes at det er den mest otomykozы dyhanostyruemыm sopp sykdom - i henhold til offisiell statistikk, 90% av pasientene gå til legen for å få hjelp på grunn av sopp i ørene. Otomykoz vises på grunn av et svekket immunforsvar, langvarig bruk av narkotika "antibiotika" somatiske sykdommer. På grunn av den endrede mikroflora begynner aktiv reproduksjon av sopp - Dette er begynnelsen av sykdommen.
 Symptomer på øret sopp
 Ofte oppfattes som trivielt nasal otomykoz - egentlig bare trenger å rense ørene av svovelsyre kork. Men for å vite de grunnleggende symptomer på sopp sykdom forekomst i ørene trenger å vite:
 - Konstant utflod fra ørene - væske, gul og grønn serøs væske (i sjeldne tilfeller er svart);
 - Prippen ører, som til tider er "i seg selv" en sterk følelse av tilstedeværelse av vann i øregangen;
 - Lyder i øret - det synes at du kjører en bil med vinduene åpne;
 - Uutholdelig kløe - noen ganger folk en kam ører til microtraumas og riper;
 - Bemerket mild hodepine fra pasientens øre;
 - Dizzy.
 Vanligvis sprer soppen i ørene og kan raskt trenge inn i mellomøret, hørselsnerveskader - dette fører til en delvis tap av hørsel. Hvis behandlingen startet sent, blir akutte formen otomykoza kronisk, og det er ikke gjenstand for full behandling.
 Behandling av øre sopp
 Otomykoza Diagnosen stilles bare i laboratoriet - og svinger tatt skraping natur sopp, sin form og respons på soppdrepende medisiner. Naturligvis, behandling av eventuelle sopp sykdom gjennomført protyvomykoznыmy legemidler som kan stoppe avl koloni. Leger foreskrive medisiner slik lokal destinasjon: Clotrimazole (salve behandling av øret), Nytrofunhyn (løsning som brukes i plugging ørekanalen), flukonazol (gel smøring øregangen og øre). Må ta og vanlige soppmidler - Pimafucin en kapsel en gang, Flucostat i tablett daglig rate for 7 dager.
 Før du starter behandling med lokale formål, er det nødvendig å fullstendig rense øregangen av eksisterende skorper og serøs væske. Daglig hygiene ører - er nøkkelen til en vellykket og rask behandling. Hvis du planlegger å bruke salve eller løsning, bør du gjøre fine filamenter av bandasje (gasbind) og forsiktig sette dem i pre-fuktet kjøretøy i øregangen. Typisk er lengden av flagellen 5-7 cm, mens han var i øret - fra 10 til 15 minutter.
 Sopp behandling bør gjennomgå komplekse - var bare å ta soppdrepende medisiner trenger å styrke immunforsvaret og "mette" kroppen med vitaminer og mineraler.
 Først må du spise honning og nøtter (helst valnøtter) - disse produktene er potent immunostimulant. Bare vær sikker på at du ikke har en allergi mot mat.
 Sekund, vil legen forskrive motta vitamin og mineral kompleks - ikke ignorere anbefaling.
 For det tredje kan du bruke folk rettsmidler for å lindre smerten. For å gjøre dette, varme oljen og zakapayte de øregangen to dråper - Dette vil fjerne smerte og razmochyt dannet skorpe (som er lett å fjerne).
 Hvis du tar soppdrepende medisiner, bør du umiddelbart begynne å lage verktøy som gjenoppretter tarmfloraen - slik Hilak forte, Laktobakterin eller Atsypol. Legen må sjekke hver pasient for følsomhet for narkotika - det betyr protyvomykoznыe allerhyechskuyu forårsake alvorlige reaksjoner, inkludert anafylaksi. Derfor selvdiagnose og selv øre sopp kontra!  
Kok i et intimt sted
 Koke - en betennelse i hårsekken, ledsaget av purulent reaksjon og nekrose av omkringliggende vev. I et annet referert til som et oppkok. Kalt Staphylococcus aureus eller hvit type. Det kan være på en hvilken som helst del av huden, også i intime steder. Vises ikke bare på føtter og hender, så er det ingen hår.
 Årsaker
 Den smertefulle koke på intimt sted kan være på grunn av svekkelse av immunsystemet og generell forringelse av kroppen som ikke kan motstå infeksjon. Bidra sykdom og fedme eller underernæring, alkoholisme, diabetes, mage- og tarmkanalen, vitaminmangel, depresjon. Hvis en person er på vakt eller livsstil konstant overopphetet eller pereohlazhdaetsya, det kan også være forvirrende for koker.
 Du kan også velge andre årsaker koker i intime steder som bidro til infeksjon i blodet:
 - Cuts;
 - Skade mens barbering eller hårfjerning;
 - Unnlatelse av å overholde reglene for hygiene;
 - Hard hud og natertosti klær;
 - Sår fra riper eller andre mekaniske skader på huden.
 Vanligvis sykdommen manifesterer seg mer aktivt i høsten og våren, når kroppen er mest avslappet. Folk som bor i forurenset miljø mest utsatt skrubbsår.
 Symptomer
 Ofte oppstår sykdommen hos voksne, spesielt menn. Kvinner er mindre utsatt for denne sykdommen. De kan synes å koke seksuell leppe, men ikke på innsiden, fordi det ikke er noen hårete. Hvis det var en ubehagelig inflammasjon av slimhinnene, kan det ha herpes eller annen sykdom. Barn skrubbsår svært sjeldne. Menn manifestert som betennelse i huden og utseendet på en slags kvise på huden rundt penis og forhuden. Kok ikke vises på hodet medlem, siden det er ingen hår.
 Først vises huden rødt fast stoff hevelse. Beliggenheten er smertefullt, spesielt når trykket. Etter noen dager det begynner å svelle og vokse. Deretter er det en membran med en hvit hode, som en kvise. Dette er fordi en runde til hårsekken var smittestoffer, og filtrering ble blokkert, og begynte purulent betennelse.
 Før advent av byllen kan det være en generell mangel på energi, feber. Disse symptomene kan oppstå, og i løpet av hele perioden av sykdommen. Bare etter å ha brutt abscess når solid stang gå ut tilstand er stabilisert. Smerten skal forsvinne, og sår - zarubtsyuvatysya.
 Vanligvis byll er singel, men mer alvorlige tilfeller kan være mer enn ett slikt akne på ett sted. Det skjer slik at betennelsen har gått, men det var et par måneder tilbake. Hvis problemet oppstår for ofte på stedet av betennelse oppstår flere purulente hoder med stenger, bør du umiddelbart kontakte legen din, da dette er en alvorlig tilstand som kalles "skrubbsår".
 Ofte i intime områder kan utvikle hydradenitis. Denne sykdommen er forvirret med mange skrubbsår. Men dens viktigste forskjellen er at en kvise har en hvit kjerne og vondt ikke så mye. I denne situasjonen er det bedre å bli testet sopp.
 Behandling
 Bedre ved symptomer og ikke nøl med å se en lege. Skal kreves adekvat behandling, som skrubbsår - ganske alvorlig sykdom. Metastaser kan trenge inn i lever og nyrer, og noen ganger andre organer. Selvmedisinering er ikke tilrådelig å engasjere seg i ekstreme, fordi du bare kan forverre tilstanden, spesielt hvis du ikke følger reglene for hygiene. Det abscesser og sepsysы. Hvis du klemmer en byll uavhengig-patogen infeksjon bryter ut og kan roznestysya over huden. I tillegg, stedet for betennelse dannes og andre patogener som lever i omertvevshem talg-hår lag.
 Det bør søke medisinsk hjelp, selv når de første symptomene og i tilfelle av smerte. Gå til kirurgen bør glemme smuschenyyah. På et tidlig stadium og kunne gjøre med ultrafiolett oppvarming. Ja byll vil modnes under oppsyn av og komplikasjoner kan unngås ved hjelp av antibiotika. Disse stoffer er ikke smittekilden vil spre seg i hele kroppen. Pasienten ble foreskrevet smertestillende.
 I tillegg til å koke stille hodebandasje med en oppløsning av sølvnitrat odnovidsotkovoho. Når pus begynner å komme ut og stang kommer ut, sørg for å skylle hulrommet med hydrogen peroxide og bruke en bandasje på toppen av natriumklorid. Dette gjøres slik at for å unngå gjentakelse av byller.
 Hvis pasienten bedt om hjelp heller sent og hadde zahranulyrovatsya kjerne, er dette tilfellet brukes syntomytsynovaya emulsjon eller andre fettdepoter nøytral. I alle fall fjernes stangen på et hvert trinn blir utført kirurgisk. Legen gjør et lite snitt sterile instrumenter, fjern kjernen og husdyrgjødsel, rense såret.
 Det er mange populære måter å behandle koker. Men bruken er ikke anbefalt fordi du kan ytterligere skade for deres helse og til og med føre til blodforgiftning. Du kan alltid kontakte legen din. Selv om tiden tilgjengelig medisinsk hjelp, bør du gå til sykehuset i de kommende dagene.  
Lukten fra nesen
 Slimhinnene i nese-svelgrommet, munnhulen, slik infeksjon kan være lokalisert hvor som helst på grunn av den hurtige spredning av bakterier i slimhinnene, som noen interne sykdommer til mennesker synes uvanlig dårlig nese.
 Årsaker
 For en natt på slimete avle bakterier, så i morgen er det første en person går å pusse tennene og gjøre alle hygieniske prosedyrer for å bli kvitt lukt. Men hvis lukten følger deg hele dagen, innspilt du at det ser ut fra helling av hodet, føles ubehagelig, du trenger for å forstå grunnen til det inntrufne.
 Det er visse symptomer lukt fra nesen. For eksempel, hvis du føler brent lukt av råtten smak, er direkte relatert til den abnormitet av neseslimhinnen. I dette tilfelle blir lukten ledsaget av rikelig nasal utflod, for å eliminere den begynner å skylle munnen og nesen innpodet oppløsning av kamille, noe som er en stor desinfeksjonsmiddel.
 Noen allergier kan være ledsaget av ubehagelig lukt interne. Hvis neseslimhinnen er mer konvensjonell, dvs. hevelse, purulent utflod fra innsiden der, og alt er på grunn av høy temperatur og pustevansker, et tegn på purulent rhinitt, som er hjem ikke diagnostisert.
 De eksakte årsakene til lukt fra nesen du kan fortelle en lege-otolaryngologist.
 Rhinitt er en infeksjon, men at "flyt nese" for å se etter en annen grunn, for eksempel alle komplikasjoner av øvre luftveier ledsaget av purulent rennende nese. Dette er tilfellet med faryngitt, tracheitis, laryngitt eller atrofisk vanlig SARS.
 Spesiell oppmerksomhet er betalt til å ønske slike sykdommer som bihulebetennelse, symptomene er: svakhet i hele kroppen, frysninger, feber, bihulebetennelse og utseendet av purulent rhinitt. På vippe hodet gir smerter i pannen, vil personen lukt fra nesen. Bihulebetennelse bør behandles på sykehuset hver dag å se på sykdomsforløpet, som i avanserte tilfeller pus kan spre seg til nakken, hele fronten området, så ved første tegn på bihulebetennelse pasient tilbringe drenering eller punktere bihulene, væsken var i stand til å komme seg ut.
 Hvordan å eliminere lukt fra nesen?
 Det er ikke ofte en person som lider av øvre luftveier kan lukte fra nesen. Ofte er dette på grunn av delvis tap av lukt når man tenker på at han lukter fra nesen. Hvis du er bekymret for noe sånt, bedre å gå eller gjøre endoskopi bildebehandling nasal og sinus okolonosnыh.
 Ubehagelig som de sier, kan ikke frisk pust oppstå på grunn av feil på indre organer: mage, lever. På grunn av mangel på omsorg for munn- og nese hulrom på grunn av feil ernæring kan lide din slimhinne, som er avsatt utenlandske bakterier. Hvis lukten fra nesen til å ha blitt uutholdelig ekstremt ubehagelig og stinkende, må du være spesielt oppmerksom på dette symptomet og oppsøke lege umiddelbart.  
Яндекс.Метрика