Soppdrepende medisiner polskUtøveren - en smittsom sykdom i huden og neglene forårsaket av en sopp. Bekjemp huden på føttene og tåneglene er den vanligste typen av soppinfeksjoner. Dessverre er denne type sopp tar ofte form av kronisk infeksjon.
Personlig hygiene og sikkerhet
Vanligvis soppen ofte overføres fra en person til en annen gjennom Manikyr og pedikyr håndklær brukes til å tørke føttene i svømmebassenger og badstuer, garderober og dusjrom. Først introdusert sopp i huden mellom fingrene på føttene gjennom huden begynner å flasse av, skrelle. Berørt sted stadig kløende, syk person føles alltid brenning og kløe i det berørte området av foten. I den neste fasen, kan vises på huden blemmer fylt med væske etter pause som på dette punktet kan forbli dype sprekker. Neste infeksjonen blir til spiker. Det truer ødeleggelsen av negleplaten. Hvis tiden ikke ta hensyn til foten sopp behandling, kan han snart komme til huden. Så hvis du tror du kan være smittet soppinfeksjoner - så snart som mulig for å se en lege, hudlege slik at han kan oppnevne behandling for å bli kvitt denne sykdommen.
Soppdrepende midler for huden og negler er delt inn i to typer - interne og eksterne. Eksterne verktøy kommer i form av salver, lakk, kremer, gels, flekker av otslayvayuschym handling.

Eksterne antifungals polsk

Den mest kjente blant soppdrepende neglelakk og Batrafen Lotseril. De er analogene for deres evne til dypt trenge alle lag av spiker og spiker bed. Før du fortsetter med anvendelsen av lakken på neglen, er det nødvendig å forhåndsbehandle - berørte området må fjerne spiker neglefil, spiker og deretter avfettet spesialverktøy eller konvensjonell aceton. Etter bearbeiding prosedyren til pasienten kan påføres soppdrepende neglelakk polsk.
Keratolycheskye salve og plaster som brukes for å fjerne det berørte området av spiker. Salver er razmyahchayuschym handling, slik at de berørte vev soppinfeksjoner er lett fjernes fra overflaten av neglen sengen.
Keratolycheskyy patch også i stand til å myke opp neglen og fjerne det berørte områder. Gips påføres på arealet av spikeren, som må fjernes, fast med en bandasje eller gips, men etter to eller tre dager bandasjen er fjernet, og resten av spiker fjernes før keratolycheskyy plaster påføres på spikeren på nytt. Denne behandling bør utføres for å fullføre forsvinning av sopp på hud og negler. For behandling av sopp på føttene vil bli behandlet pasienten i ca seks måneder, og hvis imponert negler - behandling kan vare fra ni måneder til ett år.
Tilbys for salg er hele sett med soppdrepende midler som kan behandle nail sopp og hud. For eksempel, et sett Mykospor inkluderer salve, patch skraper og polsk. Salve og bandasje ha soppdrepende og keratolycheskym handling.
For utvortes bruk, for eksempel kremer egnet som Lamisil, Terbyks, Terbyzyl. Deres virkestoffet er terbinafin. Disse midlene skal brukes daglig til huden skadet av sopp og soppinfeksjoner imponert tomt negler. Hvis du behandler foten, vil lengden på behandlingen være rundt seks uker, den gjennomsnittlige lengden på disse midlene sopp behandling er to til tre uker.
Det bør bemerkes at antifungale midler negler og hud er effektive bare i de tidlige stadier av mycosis. Hvis du forsinket behandling av infeksjon, mest sannsynlig at du vil trenge omfattende behandling som kombinerer tabletter eller kapsler og spesielle salver. Ta disse stoffene bør være innen to til fire måneder.

Interne legemidler til behandling av sopp


Disse interne narkotika er delt inn i flere grupper:

- Inneholder terbinafin (Lamisil, Lamykan);
- Inneholdende flukonazol (Diflucan)
- Som inneholder itrakonazol (Ytramykol);
- Som inneholder ketokonazol (Mykozoral);
- Inneholdende griseofulvin.
Bruken av disse stoffer i kombinasjon med salver og lakk er effekten av 95% ved behandling av soppinfeksjoner.
For å stoppe spredningen av infeksjonen
Å fikk infeksjon ingen videre spredning må alle personlige eiendeler av pasienter med mycosis bli utsatt for desinfeksjon. Det er alt som er i kontakt med soppen er det nødvendig å desinfisere. Badegulv og behandlet klor, må skoene bli behandlet 40% løsning av eddiksyre, sokker, strømpebukse, etc vaskeri bør kokes i minst 15 minutter i en løsning av såpe og brus, så å stryke på høyeste temperatur.
Hvordan å hindre sopp
- Bruk bare hans sko;
- Når du besøker offentlige svømmebassenger, badstuer og bad å bruke anti-Fungal spiker og hud;
- Ikke bruk andres manikyr saks, neglefiler.
Beskytt huden på føttene vil ikke bare spesielle forberedelser, men også verktøy som tea tree olje, propolis skjær eller fotbad med tillegg av eple cider eddik. Neglepleie og hud ben, ved hjelp av ulike medikamenter og personlig hygiene for å unngå slike ubehagelige sykdommer som fotsopp og deretter ingen spesielle forberedelser du ikke trenger.  
Effektive løsninger for hårtap for kvinner
 Kur skallethet hos kvinner er mye enklere enn hos menn. Hårtap er ofte forbundet med helseproblemer og dens midlertidig karakter. Gjenopprette strukturen i hårroten ved hjelp av terapi og medisiner, men fortsatt trenger å velge den mest effektive hår restaurering for kvinner og gjennomføre regelmessig forebyggende vedlikehold.

 De mest prisgunstige hjelp av hårtap aloe juice, eggeplomme, honning, hvitløk juice;

 brygget brennesle;

 brygget burdock rot;

 vodka eller brandy, honning, eggeplomme, majones, Burdock olje;

 linfrø, kamille blomster, bjørk knopper;

 kefir eller yoghurt.

 Legemidler til skallethet


 Fra androgenetic alopecia rammer mange menn, om ikke alle, men bare en liten prosentandel av kvinner. Denne sykdommen overføres ved arvelighet, og leger foreslår å bruke stoffer på basis av minoxidil. Disse stoffene - effektivt middel for hårtap for kvinner, men de bør ta under medisinsk tilsyn.
 Først må du lage en diagnose, og deretter gi behandling som tar primært sikte på å adressere årsakene til hårtap. Metoder for tradisjonell medisin perfekt bidra til å løse dette problemet. Hårmasker, som inkluderer urter, planter og gode egenskaper raskt gjenopprette roten strukturen i håret og forhindre håravfall.

 Folk rettsmidler - de mest effektive rettsmidler for hårtap hos kvinner


 Det finnes mange oppskrifter, men heller bruke den mest effektive.

 Honning, aloe juice og hvitløk (en teskje) og eggeplomme godt blandet. Denne masken skal brukes til håret, litt gnidd inn i hårrøttene, varm wrap og et håndkle og la stå 20 minutter. Etter slike masker bør vaske håret med sjampo og skyll nesle kjøttkraft. Masken viser gode resultater når du bruker den et par ganger i uken i en måned.

 Burdock root (50g.), Rist, hell kokende vann (05 L) og infunderes i en time. Deretter tilberedes før, inntil væsken er fordampet to ganger. Suppen rester gned hodet i løpet av måneden tre ganger i uken.

 Alle metoder som brukes i folkemedisinen siden antikken, og er effektive løsninger for hårtap hos kvinner. De bør behandles hårrøttene og gjennomfører regelmessig forebygging.  
Hva hvis produlo øret?
 Øresmerter - en av de mest kraftfulle og ubehagelig, er det viktig å unngå trekk og kalde årstiden slitasje hodeplagg. Den første anbefalingen, hvis produlo øre - for å se en otolaryngologist. Kjør sykdommen er ikke nødvendig i tilfelle komplikasjoner kan være delvis eller helt mister hørselen.

 Produlo øresymptomer
 De første tegn på betennelse i øret:
 - En økning i livmor lymfeknuter;
 - Skyting eller verkende smerter i ørene;
 - Fever;
 - Det virker som tenner vondt.
 Symptomer vanligvis vises raskt, når problemet er tydelig. Ikke for en lang tid til å tenke på hva du skal gjøre hvis produlo øret, bør behandlingen starte umiddelbart.
 Oppvarming og parafin lys
Hva hvis produlo øret?
 Førstehjelp for zastuzhennosty øre - oppvarming. I dette tilfellet er det nødvendig å tørke varme. Du kan bruke en varmepute lys (lamper selges på apotek) eller folk oppskrifter. Som folks penger til oppvarming vanligvis bruker salt. Hell 1/2 pounds av salt i pannen, ta med til et rødglødende tilstand, så snøre i et gasbind pose og legg til problemområder. Leger anbefaler varm øre omtrent en halv time og gjenta prosedyren flere ganger om dagen.
 Pakker i betennelse i øret
 Nyttig oppvarming komprimerer. Oppskrifter er mange, og hver av dem effektivt. Konseptet med matlaging komprimere, uansett sammensetning, søster, ull fuktet med væske, er det kuttet til øret, komprimere basis slitt på øret, plassert på toppen cellofan, pakke omhyggelig pakket tykk klut eller lommetørkle.
 1.  Komprimere med borsyre alkohol. Vanligvis brukes i de tidlige stadier av sykdommen for å lindre smerte.

   Komprimere med vodka - et flott verktøy for oppvarming. Vanligvis disse "medisinene" stående over natten. Noen ganger, i tillegg til å komprimere plasseres i øret alkoholtørk. Det er viktig å ikke overdrive det, for ikke å brenne huden.

   Løk grøtomslag. Finhakk løk, pakk den inn i bomull og putte den i øret, men ikke altfor Prøv viktig så lett fjerne tampong fra øret. Av løk kan legge linfrø eller smør. Verktøyet tar stor smerte. Anbefales også bakt løk, bakt i ovnen, skåret i biter og legg øret om natten.
   Propolis, bivoks og honning
   Honning har alltid vært et universalmiddel for sykdommer, er betennelse i øret intet unntak, bier kan fort "sette pasienten på hans føtter." Bland en spiseskje honning med 1/2 ss mel, bør vekten komme ut som konsistens på leire. Ta et skapt produkt "kake", pakk i cheesecloth, legger øret binde et lommetørkle. Med slike medisiner kan sove gjennom natten, bør smerten gå og betennelse gå inn i nedgang. Propolis er ofte brukt i stedet for honning, som trenger å gå til trikset, hvis huset er ikke søte bier. Vanligvis propolis insisterer på vodka, tørk med anstrøk av øret.
   Antibiotika smerter i ørene
   Leger anbefaler bruk av antibiotika i betennelse, men å kjøpe dem, må besøke en spesialist, fordi uten resept på apotek vil ikke selge stoffet. I praksis, etter å ha tatt antibiotika forbedring kommer raskt, er resultatet merkbar etter 1-2 dager. Selvfølgelig er det nødvendig å behandle sykdommen, men enda bedre for å hindre inntreden. Varmere kjole, unngå trekk, løfte immunitet i dette tilfellet vil ikke å lide av alvorlig øresmerter og tapte i formodninger som å takle sykdommen.  
Яндекс.Метрика