Sorte øyne årsakerSorte øyne, ikke bare har du en mye eldre, men også gi syke og slitne utseende. Denne type refleksjon av din livsstil. Selvfølgelig kan du skjule, men vil trenge mye tid til å gjemme dem under foundation, pudder, concealer eller.
Hvorfor har jeg svarte øyne
Å lære å bli kvitt blåmerker under øynene, må først finne årsaken til deres utseende
- Arvelig disposisjon - en av grunnene til blåmerker.Sorte øyne eller mørke ringer som fargen på huden kan være arvelig. Det er en genetisk predisposisjon forklarer tendensen av noen mennesker til blåmerker under øynene, selv til tross for den riktige måten å leve på. De kan også dannes ved skyggen kastet av benbygning. Også, med alder huden blir tynnere og følsom. Samtidig det svekker blodårene blir mer synlige og dermed gradvis voksende sorte øyne.

- Effekt av UV på huden rundt øynene.
 Soleksponering påvirker blåmerker under øynene, fordi gjennom handling av sollys på huden vev svekkede områder av hyperpigmentering oppstår under øynene.
- Allergisk øyesykdom.Ofte blåmerker bidra til allergiske reaksjoner. For eksempel når en allergisk reaksjon på grunn av pollen eller støv irritasjon, rennende øyne, kløe og hevelse vises. Dette, selvfølgelig, pasienter begynner å klø og gni øynene, forårsaker blåmerker i peryorbytalnoy sofistikerte stoffer.
- Anemi - en av grunnene blåmerker under øynene.Mørke ringer kan være et tegn på jernmangel (anemi), siden jern-mangel fører til redusert produksjon av hemoglobin. De kan også være et resultat av den manglende evne i kroppen til å oppta jern. Hemoglobin - et protein hvis funksjon er sirkulasjonen av oksygen i vev og lunger.
- Reduksjon av oksygen gjør huden blekere blodkar mer synlige og dermed vises svarte øyne.

- Dehydrering
- En annen årsak blåmerker under øynene. Utilstrekkelig væskeinntak forhindrer fjerning av giftstoffer fra kroppen, hindrer opprettholde sunn hud. Ifølge Mayo Clinic, bør kvinner drikker ni menn og 13 glass vann hver dag.
- Dårlige vaner. Røyking, alkohol og foretrekker salte matvarer bidrar til væskeretensjon, forårsaker blodkapillærene utvider seg og synes sorte øyne. Søvnmangel også føre til blåmerker, som det gjør huden blekere, og dermed under øynene blir synlige blodkapillærer.

Vitaminer fra blåmerker under øynene

Vitamin C, E og K kan bli kvitt blåmerker under øynene. Som du vet, vitamin C og E er antioksidanter, noe som betyr at de beskytter cellene mot frie radikaler.
Vitamin A finnes i mange foryngende serumer og kremer som beskytter huden og gjør den sunnere.
Vitamin C stimulerer produksjonen av kollagen, et protein som strammer, tykner og fremmer absorpsjon av jern.
Vitamin K spiller en viktig rolle i å støtte sirkulasjonssystemet og skjema bein bevaring. Det fremmer helbredelse av skadede blodkapillærer under øynene. Hvis utilstrekkelige mengder vitamin K, blodkapillærer bli svakere og tynnere, mens under øynene mørke sirkler vises med et blålig skjær (på grunn av venøs stase).

Hjem rettsmidler for blåmerker under øynene

Sirkler av agurk på øynene regionen har lenge vært brukt i mange helsesentre fordi på grunn av det kalde og forfriskende egenskaper av agurk, ser huden yngre og friskere. Det er kjent at denne fremgangsmåte er effektiv i hevelse, kløe og fremmer hudens fuktighet (som agurker i hovedsak består av vann). Du kan også bruke agurk juice på en bomullsdott og deretter bruke dem til øyet området for 15 - 20 minutter.
Poteter inneholder en ingrediens som lysere hud, fordi denne grønnsaken er også effektiv på blåmerker under øynene. Poteter kan kuttes i tynne skiver og legg på øyet området, eller male den i en blender til puré konsistens og sette på øynene i 15 til 20 minutter.
Påfør grønn te poser på øynene dine - en annen billig hjem rette for mørke sirkler. Grønn te, dessuten inneholder antioksidanter som beroliger huden, og tanniner som aktivt constrict blodkar, reduserer hevelse og hevelse (på grunn av sin sammentrekkende egenskaper).
Svart te er også den beste behandling for mørke sirkler fordi den inneholder antioksidanter og koffein. Koffein bidrar til å kvitte seg med overflødig væske som samler seg i huden under øynene. Bør bruke bør kjølt teposer på huden rundt øynene for ikke mer enn 15 minutter.  
 I århundrer, kvinners bryster gitt spesiell oppmerksomhet. Siden oldtiden, kvinners bryster er et symbol på fruktbarhet og morsrollen. Fra antikken, kvinner er spesielt følsomme for hudpleie bryst. Alle har sine egne kanonene av skjønnhet, noen liker store bryster, noen foretrekker små, men ett eneste regelen er uforanderlig - en velstelt kvinnelige bryst. Fordi bryst hud er kjent for sin finesse, så langt, og omsorg for det bør være så delikat.

Bryst Care hjemme


 Til brystene var vakker og beundret ikke å være dyre salonger og kunde kjøper uhørt dyre kosmetikk. Skin brystet hver kvinne kan se etter selv hjemme.

 De viktigste fiender av skjønnhet kvinnelige bryst


 Første ubalansert kosthold, som ofte brukes kvinner i jakten på perfeksjon, og for det andre, lang eksponering for solen, solens stråler øke mengden av frie radikaler og dehydrert hud, noe som resulterer i sin rask aldring, for det tredje, riktig valgt BH resultatet - dannelsen av strekkmerker, sagging brystene, sirkulasjonsforstyrrelser, fjerde, misbruk bad med varmt vann.
 Til brystet var vakker som kreves for å være en ukentlig ritual skjønnheten av disse tipsene.

 Sart hud rensing skrubb bruker bryst


 Huden i brystet så myk og delikat at normal kroppsskrubb kan skade den. Bedre forberede spesiell skrubbe selv, for eksempel bær, som renser huden, og næringsstoff og næringsstoffer den gir. Å forberede skrubb bør tas 5-6 bær modne jordbær, mos å få en lime, legge til 1-15 århundrer. nekrystalizovanoho skjeer av honning og 3 ss. ss olivenolje, bland alle ingrediensene og søke på brystet forsiktig masserer huden, la til å påvirke 10 min., vaske av masken med varmt vann.
 Du kan også bruke en skrubb basert på mandelolje, noe som gjør dette skrubb vil ta 2-3 ss. hakket i en kaffekvern havregryn og 3. ss mandelolje, bland alt og årsaker massert på huden i 10 minutter.
Bryst Care hjemme

 For hudens elastisitet bryst


 Bryst forbli smidig, unge og forførende i lang tid hvis det brukes i omsorgen for henne tilstrekkelig ernæring. Du kan bruke maske basert på mandelolje og honning denne blandingen 2 ss. ss mandelolje kaldpresset med 2 ss. nekrystalizovanoho skjeer av honning, gjelder på brystet og la til innflytelse i 15 minutter, vask deretter av med kaldt vann. I mandel-honning kan brukes og andre fuktighetsgivende maske.
 Krem maske. Ta 1 ss. rømme dobavlyaem1 egg, 1 ss. honning påføres brystet huden i 20 minutter og vask av.
 Ost maske. For å forberede de nødvendige 1 ss. Skje rømme, 100 gram fersk fettfri yoghurt 1 ss. teskje flytende honning, bland ingrediensene og søke på bryst hud, la til å påvirke 20 min., vask av med vann.
 Gulrot Mask. Denne masken inneholder i sin sammensetning 1 ss. hakket havregryn, 1 eggeplomme, 1 liten fint revet gulrot, bland ingrediensene, brukes på huden, la stå i 20 minutter og vask av.
 Potet maske. 1. Kok potet i sine skinn, skall, så mos, tilsett potetene 1 ss. av honning og krem ​​50ml. olivenolje, alle nøye blandet og påført på huden på brystet i 20 minutter ved slutten av tid i flukt.

 Blander for brystforstørrelse


 Prakt byste vil legge maske fra epler. For dets fremstilling er nødvendig i like proporsjoner honning, smør, eplemasse. Komponenter masker blandes og brukes på huden på brystet i 15 minutter, vask deretter av med kaldt vann.
 Den blanding av essensielle oljer. Som grunnlag for utarbeidelse av en maske brukes mandelolje på 50 ml, er det nødvendig å legge til olje geranium, ylang-ylang henholdsvis 9 og 16 dråper. Denne blandingen bør gjøre bryst massasje to ganger om dagen i 3 måneder
 Lavendel olje er et godt middel for hudpleie bryst hjemme, blant annet fremmer brystforstørrelse, må du legge til et par dråper noen krem ​​eller mousse og massert gnis inn i huden på brystet.
 Forresten, massasje - en svært effektiv måte hudpleie bryst, og dermed bevare sin fasthet og elastisitet. Og hvis å massere bruke disse oppskrifter blandinger, øker deretter brystet. Massasje kan gjøres ved hjelp av vannstråler, sender en strøm på brystet og gjør sirkelbevegelser og mos brystene med hendene, håndflatene plassert på brystet og gjorde en sirkulær bevegelse.
Bryst Care hjemme

 Whitening Mask for brystkreft


 Under påvirkning av sollys på huden på brystet kan vises pigmentering, men det er ingen grunn til å bli opprørt. Det er spesielle masker som er bleking egenskaper som er enkle å tilberede hjemme.
 Kefir Whitening Mask. 1/4 kopp fettfattig yoghurt, 2 ss. ss bran ingredienser blandes og påføres huden, mens masken i 10 minutter.
 Gulrot Whitening Mask. For denne masken vil trenge 1 ss. hakket havregryn, 1 eggeplomme, til en liten gulrot være veldig fint rist, saften av 1/4 sitron, bland ingrediensene, brukes på brystet huden i 10 minutter og vask av med vann.

 Is i hudpleie bryst


 Mange kjente Hollywood-divaer som bruker spesielt forberedt isbiter å massere brystet. Ice er utarbeidet på grunnlag av urten, for eksempel for å lage is kan brukes salvie sjy. Forberedt isbit gjøre bryst massasje. Du kan lage isbiter på grunnlag av fortsatt mineralvann, massere disse kubene vil også forbedre hudens tone brystet.
 Betale oppmerksomhet som bryst hud, ta vare på den, og du vil alltid se store fangst beundrende blikk av det motsatte kjønn og får komplimenter.  
Яндекс.Метрика