Spiker på beina
 Ikke alle vet at neglene er økende selv i bena, noen kan virke meningsløst. Men er kvinner som ser på sitt utseende, ikke glem pedikyr, som sitt fravær vil vise sin uaktsomhet. Dette er spesielt merkbart i sommerhalvåret.
 Selvfølgelig, vi kan og pedikyr, men hva hvis ujevne tånegler, inngrodde eller stygge. All defekt plate kan enkelt skjule buildup. Med denne fremgangsmåten negler er alltid ren og vakker. Hvordan bygge tåneglene?

 Spikre på beina - de nødvendige materialer


Spiker på beina
 Som materiale for spiker ofte bruke gel og akryl. Noe mindre hyppig brukt vev lim, pulver og harpiks. Føtter negler kan vokse noe materiale ved skjønn av Executive.
 Akryl er en blanding av væske og pulver zastыvayuschey for 35-45 sekunder. Poding av akryl tånegler fjernes med en spesiell løsning. Denne prosedyren blir utført når slomov eller andre skader, for å øke lengden og som utjevner overflaten av spiker.
 Gel - harpiks å være jevnt fordelt over hele platen. Og det er gjennom luften. Gelen har en stor ulempe - dersom den er skadet, gjenopprette den kunstige negler vil ikke fungere.

 Mestere, i økende grad foretrekker å gjøre spiker gel på føttene, så han ligger på den beste naturlige plate og spre et tynt lag. I tillegg, når gjenvekst av naturlige negler forskjell mellom gel og de vil ikke være altfor merkbar. Det er også verdt å merke seg at mens iført sko med denne manikyr ubehag ikke vil.

 Spiker på bena - fordeler og ulemper


Spiker på beina
 Foreløpig er ikke dette design også populære er kvinner. Dette er fordi noen mener at en ganske enkel pedikyr og se det fortsatt ikke vil. For å avgjøre om denne prosedyren, må du kjenne til fordelene forlengelse:
 •  Korreksjon av noe uregelmessig form eller farge av naturlige bruddplaten.

 •  Påløpt negler er mye vanskeligere å sprekke, selv med en økning i lengden, som det er mer holdbart enn naturlig.

 •  Men det finnes ulemper kapasitet bør hele tiden overvåke statusen på sine negler, regelmessig gjennomføre sin korreksjon. Av ulemper inkluderer kostnaden av fremgangsmåten, som er noe høyere enn en enkel pedikyr.

   Spikre på bena - særlig


  Spiker på beina
   Generelt øker tånegler bare på tommelen. På den annen sette bare en del av elementene i blandingen. Denne teknikken negler på føttene er ikke så forskjellig fra tilsvarende på hånden. Materialer og verktøy som brukes er de samme. Imidlertid blir fremgangsmåten utført én gang hver annen måned, siden bena vokser langsommere. I tillegg korreksjonen de ikke er oppfylt, materialet må kuttes ned, og deretter slå til igjen. Dette alternativet er perfekt pedikyr forbli i lang tid.
   Spiker på bena kan være av forskjellig lengde, men det er ikke nødvendig å gjøre pedikyr for lang, slik at det ikke på seg sko vil være komfortabel. Denne utformingen kan være dekorert med malerier eller gjøre "tank". I utgangspunktet. Er dekorert med tommelen, til andre bare malt matche.
   Ganske populært alternativ var fransk pedikyr. Den er ideell for enhver situasjon, og vil alltid se hensiktsmessig.

   Spiker på beina - teknikk av


   Prosessen med å øke neglene av bena foregår i flere etapper, tilsvarende kapasitet på hånden. Vurdere dem:
 • Spiker på beina
   Først bør naturlig negleplaten være avfettet og prodezynfytsyrovana. Da må det pidpylyaty.

 •  Da platen ved hjelp av et skjema eller TIPS anvendt materiale, så bygge opp tåneglene. Etter bruk skal det tørke under UV lys i omtrent 30 sekunder.

 •  Når gel eller akryl tørker spiker bør gis den nødvendige form av pidpylyuvannya.

 •  Foreløpig blir et populært design jakke som avbildet skjøte tånegler. Prosesskapasiteten er utført på samme måte. Men etter at materialet er tørr, hvit eller farget lakk på neglene bør trekke en "smiley" og deretter la hånden på UV-lampen. Videre design må feste to lag med klarlakk.

   Spikre på beina - kontraindikasjoner


 •  Absolutte kontraindikasjoner for å øke tilgjengeligheten av sopp lesjoner.

 •  Det er ikke tilrådelig å utføre prosedyren mens du tar antibiotika eller kjemoterapi, siden på denne tiden kroppen er tildelt aceton, spiker årsaker avvisning.

 •  Når skjellaget skade. Derfor kanter pedikyr ønskelig å gjøre to eller tre dager før.

 •  Spiker på bena nok for en lang tid, fordi de vokser langsomt. Så, for den årlige perioden vil det ha å gjøre maksimalt to ganger. Derfor dette alternativet pedikyr - flott sommer design.  
  Hvite flekker på neglene - hvordan man skal håndtere dem?
   Hvite flekker på neglene vises minst én gang i hver. Det kan virke som de ikke føre til problemer, som de er synlig under lakken vil ikke. Men disse flekker er ofte en indikator på problemer i kroppen. Derfor er det ønskelig å bli kvitt dem.
   Defekter negleplaten ikke bare ødelegge deres estetisk utseende, men også blitt en indikator på helse. Så hvis det var hvite flekker på neglene, bør du sjekke de indre organer og begynner å bli kvitt flekker.

   Årsaker til hvite flekker på neglene   Hvis flekker noen ganger synes, og gjenvekst av neglen igjen oppstår, så er det ingenting galt med det, bare viste en ubalanse av vitaminer og mineraler i kroppen. Imidlertid, i det tilfelle at de blir mer nødvendig å se på problemet.

   Hvorfor negler vises hvite flekker? Det er flere årsaker til deres formasjon:
 •  Den viktigste årsaken til hvite flekker på neglene sitere mangel på sporstoffer og vitaminer. Svært ofte hvit flekk på spikeren vises hos barn og gravide kvinner.

 •  De kan også være et signal av enkelte sykdommer, tarmproblemer, magen på grunn av feilaktig metabolisme, kardiovaskulær sykdom, nyresvikt (i dette tilfelle den øvre plate av rosa, og den nederste - hvit).

 •  Ganske ofte redusert hemoglobin utløser sykdommen. Derfor, den hyppige forekomsten av verdt å sjekke blod.

 •  Soppsykdommer "- forårsaker hvite flekker på neglene Disse flekkene kan være første symptom på infeksjon av sopp..

 •  Microtrauma negleplaten på grunn av feil manikyr eller bruk av husholdningskjemikalier.

 •  Alvorlig stress, emosjonelle utbrudd, nervøs perezbudzhenist kan også utløse deres forekomst.

 •  Hvite flekker på neglene - deprivasjon i kroppen


  Hvite flekker på neglene - hvordan man skal håndtere dem?
   Hvis utseendet på hvite flekker på neglene er permanent, er det nødvendig perevirytysya lege. Dette problemet er ønskelig å begynne å helbrede fra innsiden, bli kvitt årsakene, kan konsekvensene bli fjernet. Behandlingen er valgt avhengig av utløserne.
   Første trinn er å justere kostholdet avhjelpe mangel på vitaminer, jern (særlig ved lav hemoglobin), sink, kalsium, vitamin A, C, dvs. at det er anbefalt å drikke bort eller legge til vitaminer i kosten krever produkter som inneholder disse vitaminene.
   Det var en hvit flekk på spikeren - så du trenger for å bygge mat på tre prinsipper:
 •  diversifisere menyen;

 •  gi opp fast food, godteri, hermetikk, innsatsvarer;

 •  inkludere i kosten av proteinprodukter, fisk, kjøtt, ost, ost).

 •  Hvis årsaken til stedene var sopp sykdom, da, først av alt, trenger du å bli kvitt, og bare da bringe ringblomster i estetisk utseende. Dersom dette ikke er gjort i tid, soppen spre seg til andre negler og hud.
   Hvis hvite flekker på neglene er et resultat av nyresykdom, hjerte eller fordøyelsesorganer, først er det nødvendig å ta deres behandling, som for eksempel sykdom - en svært alvorlig problem, som er det ønskelig å umiddelbart bli kvitt.

   Hvite flekker på neglene - deprivasjon hjelp skuffer


   Forbedre tilstanden til negler hjelpe daglige varme bad for hender. De fremmer blodsirkulasjonen, og dermed bedre ernæring negler. Bli kvitt hvite flekker på neglene? Vurdere noen skuffer som bidrar til dette.
 •  Utmerket effekt har bad med havsalt. Et glass varmt vann, legg en skje med salt. Hendene holder i denne væsken i 15 minutter. Så smøre neglene spesiell voks, lakserolje eller andre former for omsorg.

 •  En svak løsning av kaliumpermanganat hjelper også bli kvitt flekker. Disse bassengene ønskelig til tre uker. Etter at de smøre blomst tea tree olje.

 •  Bland i like tall spurge, johannesurt, flokk, ryllik, onionskin. I et glass vann, legg skjeen samling. Sveve hånd i den ferdige suppen. Dette urte ekstrakt hjelper fint hvis neglene vises hvit flekk.

 •  Damp hendene i vanlig varmt vann. Deretter gni med spikerplater halvt fedd hvitløk.

 •  Halv kopp vegetabilsk eller olivenolje for å varme opp. Deretter satte han en skje med ferskpresset sitronsaft. Hold hendene i olje løsning i 20 minutter. Etter prosedyren smøre spiker nærende krem.

 •  Vidparyty gode hender i varmt vann for å fjerne skjellaget og, om nødvendig, det øverste laget av neglene. Spoon svak eddik legge til en kopp vann. Hold hender vannochtsi tre minutter i løpet av uken.

 •  Kvitte seg med hvite flekker vil fylle mangel på vitaminer og mineraler. Hvis problemet er mer alvorlig, trenger du behandling fra en spesialist avtale. Fjern estetisk ulempe hjelp spesiell bad.  
  Яндекс.Метрика