Staphylococcus nese: tegn og behandlinger
 En av de mest vanlige typer av anaerobe bakterier - Staphylococcus dette. De er begge patogener (f.eks Staphylococcus aureus) og opportunistiske. Det første alternativet er ganske farlig fordi det kan føre til ubehagelige konsekvenser: den beste konvensjonelle kviser på huden, og i verste fall - til sepsis. Hva er farlig staph i nesen?
 Hvorfor tester?
 Vanligvis har en slik mild form av sykdommen ikke forårsake ubehag. Men hvis det er kjørt, kan det føre til bihulebetennelse og selv hjernehinnebetennelse og verre, sepsis. Kronisk rhinitt Det må være en grunn til å få testet og å oppdage tilstedeværelsen av Staphylococcus aureus.
 Men det er spesielt viktig under graviditet, fordi denne sykdommen hos mor, kan de bli smittet barn. Det er derfor mange gravide passere den såkalte smøre fra nesehulen til stafylokokker. Det er at i tilfelle av patogener har tid til behandling før levering.
 Symptomer
 Det bør bemerkes at de fleste pasienter ikke engang at de har i neseslimhinnen bor disse bakteriene. Det faktum at symptomene ikke kan vises. Og nærværet av sykdommen er funnet bare i analysen. Nå hvis konsentrasjonen er svært høy, og det uttales tegn - som feber, sår mål innskudd og kviser. Barn aureus kan forekomme i en forstyrrelse av tarmen, magesmerter, flatulens.
 Noen eksperter sier at tegnene til Staphylococcus aureus i nesen - det er også en kronisk rennende nese. Alvorlige tilfeller kan utvikle bihulebetennelse. Men dette er ikke alltid tilfelle. Som for årsakene til at det er bakterier - Ofte er det hverdagslige kontakter med andre operatører.
 Behandlinger
 Det bør bemerkes at behandlingen av Staphylococcus aureus i nesen betegne ikke alltid, spesielt under graviditet. I utgangspunktet - bare i utviklingen av akutt betennelse. Tross alt, for å kurere en sykdom mest brukte antibiotika og graviditet ikke bruker dem. Videre har disse bakteriene er ekstremt høy motstand mot disse stoffene. Veletablert gentamicin, oksacillin fuzydyn og andre. Men bruker dem svært nøye.
 Men dette betyr ikke at Staphylococcus uten tilsyn. Selv om den viktigste grunnen for sitt utseende - en kontakt med infisert, ikke undervurdere betydningen av immunitet. Ofte forårsaker sykdom i immunsystemet er svekket. I dette tilfellet er det nødvendig å ta hensyn til dette problemet er at immunstimulering. I dette tilfellet kan foreskrive urte medisiner og vitaminer. De har komplekse virkninger på kroppen, er det viktig å bruke dem i off-season når folk spesielt sårbare.
 Behandling folk rettsmidler
 Selvfølgelig kan sine egne oppskrifter på tradisjonell medisin ikke kurere sykdommen av denne art. Men vi må huske på at i en sunn organisme Staphylococcus ikke er forsinket. Derfor, styrke immunsystemet og mulige virkemidler for tradisjonell medisin - avkok av Calendula, kaprifol, plantain, timian. De trenger å ta til å følge legens råd om dosering. I tillegg kan disse konsentrater vaske nesen.
 Å øke immunitet, er det nødvendig å bruke solbær og bringebær (som vi vet, disse bær er rike på vitamin C). Det anbefales også å drikke et avkok av rose hofter - ikke mindre kopper om dagen. Det finnes studier som sier at vanlig te og kaffe også bidra til å bekjempe stafylokokker, men som disse dataene er heller tvilsom.  
Staphylococcus aureus i nesen, konsekvenser og behandlinger
 Selv friske mennesker ofte diagnostisert Staphylococcus aureus i nesen. Og mannen truffet av denne bakterien kan ikke vite at han er en bærer av smitte - ofte merke hennes tilstedeværelse uten legens hjelp er nesten umulig. Hvordan virker denne sykdommen og hvordan den bør behandles?
 Support: hvem er de?
 Ifølge uttalelser fra eksperter, Staphylococcus aureus i nesen diagnostisert i 99% av nyfødte babyer. Som for barna i løpet av de to første årene av livet er nasale bærere av Staphylococcus aureus bakterielle formen er ca 20%.
 A 4 - 6 år, antall barn som er smittet med denne bakterien øker igjen - det er 30 - 50%. Som voksne, blant dem er bærere av Staphylococcus aureus 12-50% (det avhenger av landet eller regionen).
 Hvor kan leve aureus
 De fleste bakterier lever i nesen er, eksisterende og formere seg på sin slimhinnen. Det finnes imidlertid tilfeller da brannen lokalisering av infeksjon i menneskekroppen er ikke en - med unntak av neseslimhinnen, staph kan også være i mage-tarmkanalen, i skrittet og armhulene, hals, hud hodet (hodebunnen). Og aureus carrier seg selv er ikke alltid lider av manifestasjoner av sykdommen - det er en kilde til infeksjon med menneskene rundt dem.
 Hvilke sykdommer kan føre til Staphylococcus aureus
 Hvis denne typen bakterier ble funnet i den menneskelige nesehulen, leger foreskrive det umiddelbart profesjonell behandling. Dette er ikke overraskende, siden sykdommen som kan forårsake nese form for infeksjon er ganske farlig.
 Disse inkluderer:
 - Hjernehinnebetennelse
 - Lungebetennelse;
 - Sepsis;
 - Osteomyelitt;
 - Giftig sjokk;
 - Endokarditt.
 Således er det klart at Staphylococcus aureus er årsaken til mange alvorlige infeksjoner og sykdommer. Videre smittet dem er ganske enkelt - det kan skje selv i en medisinsk institusjon. Og det er tilfeller av smitte til menneske med dødelig utfall.
 Spesifisitet infeksjon behandling
 Men hvis du Staphylococcus aureus ble funnet - det er ingen grunn til å bekymre seg. Legg merke til at mange mennesker er bærere av sykdommen, men ikke glem om behovet for rettidig behandling - konsultere legen din før du manifest symptomer på andre sykdommer forbundet med driften av denne typen bakterier.
 Til dags dato, behandling brukes vanligvis slike ting som meticillin (det kjemisk modifisert penicillin). Vanlig samme penicillin brukes i dette tilfellet er ikke anbefalt - enzymet penicillinase produseres av Staphylococcus aureus bakterier, i stand til å bryte ned molekylene i stoffet. Selv i dag er det også slike stammer av bakterier som er resistente mot meticillin. Og da legene må se etter andre, mer effektive medisiner for å behandle pasienter.
 Basert på alt det ovennevnte er det klart at behandlingen skal begynne med å analysere arten av motstanden av bakterier som lever i det nasale hulrom, forskjellige antibiotika. Først etter gjennomføringen av denne prosedyren kan være foreskrevet medisiner, den vanligste av disse er nå Ciprofloxacin, oksacillin og amoxicillin (meticillin-baserte verktøy). Men hvis bakteriene som forårsaker infeksjonen purulent fokus, i løpet av behandlingen kan anvendes som kirurgiske teknikker.  
Hvordan å behandle staph hals
 Staphylococcus - kjent sykdom for mange førstehånds, denne bakterien av familie kokker, motstandsdyktig mot miljøet. Etter seks måneder bakterier kan leve på forskjellige ting og gjenstander, traff noen organer, men de fleste av skuddet hun har munn, nese og hud. Spesielt ubehagelig følelse når infeksjonen er befolket i munnen. Hvordan å behandle staph hals, og medikamenter som etablerer lege.

 Fordeling av Staphylococcus aureus


 I alle aldre kan få staph. Utenfor nærvær av Staphylococcus aureus i halsen lik angina. Ekstern gjennomgang og symptomer på angina umiddelbart skille Staphylococcus umulig. For diagnostisering av smøre tatt i bakterier, blodprøve og deretter bestemt hvordan å behandle staph hals.
 Staphylococcus aureus regnes som den farligste, som umiddelbart påvirker huden og slimhinner og forårsaker sår og kviser. Staphylococcus aureus kan forårsake sepsis.
 Tilsvar slags sykdom er ofte syke spedbarn og mødre, og dette skyldes immunsupprimerte kvinner under fødsel.

 Hva du skal gjøre og hvordan å behandle staph hals


 Behandling av Staphylococcus aureus i en hvilken som helst del av kroppen, eller legemet - en lang og komplisert. Bakterien av slekten Staphylococcus cocci talt ingen følsomme overfor de fleste antibiotika. Takle sykdommen kan bare være en lege og tilbød dem narkotika av antibiotika. Selvmedisinering engasjere seg i farlig og dumt.
 Først av alt, for å lette sykdom og hvordan å behandle staph hals, bør du ta hensyn til immunsystemet og prøver med alle midler for å øke den. Den eneste måten å håndtere bakterier, økt forsvarssystem hos pasienten.
 Staph virus kan angripe eneste person med svekket immunforsvar. En frisk kropp er ikke eksponert og ikke utsatt for sykdommen.
 Å øke immunitet, bør være kompleks vitaminer, drikke te med rips, vill rose ekstrakt og konstant sitron.
 Legen kan foreskrive bestemte medisiner som løser problemet og ødelegge staph bakterier. Men valget av et bestemt medikament vil falle bare når virus er oppdaget stempel, gitt pasientens alder, idiosynkrasier, graden av sykdommen og tilstedeværelsen av kroniske patologier.  
Behandling av StaphylococcusStaph infeksjon anses farlig sykdom som overføres av luftbårne dråper, mat, etter kontakt, på stedet av oppføring av mikroorganismer purulent prosessen begynner. Hos nyfødte Staphylococcus aureus forekommer ganske ofte. Årsakene til dette er mange: skjemt melk eller en blanding, kontakt med forurensede gjenstander, forurensning av sykehuspersonalet eller mor. En femtedel av befolkningen permanent transport av Staphylococcus aureus.
Stafylokokkinfeksjon hos spedbarn
Staphylococcus aureus hos spedbarn har ulike kliniske manifestasjoner fra purulent hud lesjoner skader på indre organer, benmarg og nervesystemet. Den mest alvorlige formen - sepsis, toksisk sjokk syndrom, epidermal nekrolyse. Moduser for overføring, antall mikroorganismer og deres egenskaper og tilstand av immunitet påvirke formen av sykdommen.
Barn kan meget lett bli infisert med Staphylococcus, som å trekke alle gjenstandene i munnen. Staphylococcus aureus - er først og fremst en sykdom av skitne hender og krenkelse av personlig hygiene. Så, først, må du nøye overvåke barnet og renslighet i huset.
Det endrer ofte og vaske klær, vaske og desinfisere leker. Like viktig som barnet kommuniserer. Invitere gjester til å vaske hendene før du spiller med babyen, eller ta den på hånden.
Risikoen for infeksjon av Staphylococcus aureus er fortsatt på sykehuset. Statistikk viser at ved utskrivning nittiåtte prosent av spedbarn med denne mikroben, fordi sykehuset ikke kan gi tilstrekkelig barnepass. Ankomst til huset, og babyen skupayte pereodyahnit å rydde ting.
Tilstedeværelsen av Staphylococcus aureus-infeksjon ikke alltid føre til alvorlig sykdom. Men hvis du finner bedre kvitte seg med det.
Hvordan er Staphylococcus aureus
Kilde aureus - en syk mann. Ofte sykdommen har ingen ytre symptomer. Mikrobe kommer godt overens med andre mikroorganismer, og eieren ikke føle angst. En gang i en svekket organisme begynner Staphylococcus aureus sin destruktive arbeid.
Farlige bakterier er svært stabile, de forblir levedyktige i mange lange dager og lagret i mat. Koking og handling av desinfeksjonsmidler gir øyeblikkelig død stafylokokker.
Ofte anses nosocomial stafylokokkinfeksjon. Sykehus mikroorganisme finner raskt en ny vert. Staphylococcus aureus er karakterisert ved en rekke faktorer, som er basert og kliniske manifestasjoner av sykdommen. Staphylococcus produserer raskt motstand mot nye antibiotika har spesielle stoffer som bidrar til ødeleggelse av kroppens vev, slipper giftstoffer som svekker forsvar.
Symptomer på infeksjon med Staphylococcus
Avhengig av sted av nederlag symptomer manifesterer seg på forskjellige måter. Staphylococcus aureus forårsaker hudsykdommer, kviser, byller. I tillegg kan utvikle sepsis, SARS, pneumoni, meningitt. Alle sykdommer er en lege i den tidlige fasen. Det er viktig å overvåke helsen til barnet, regelmessig gå til klinikken for sjekk ups.
Definere voksende sykdoms hjelp symptomer som:
- Feber,
- Rødhet i huden,
- Diaré
- Oppkast,
- Beruselse.

Eventuelle symptom er grunnen for besøket til en lege. Infeksjonsperioden kan variere fra tre timer til flere dager. Jo før du godtar tiltak, jo bedre.
Behandling av Staphylococcus aureus
Sykdommen tilhører den kategorien av alvorlig fordi ved den minste mistanke bør du kontakte legen din. Behandling av Staphylococcus aureus hos spedbarn - ikke lett, men det virkelige problemet. Først av alt, må du bestemme følsomheten overfor antibiotika, da legen foreskriver en omfattende behandling. Det antibiotika, enzymer, probiotika, vitaminer, immunstimulerende midler. Ved alvorlig sykdom anbefales sykehusinnleggelse av barnet.
En god metode for å bekjempe S. aureus - behandling bakteryofahovыmy narkotika. De utnevnes bare når den spesifikke belastningen ikke har økt motstand mot bakteriofager. Hvis ikke, er en slik terapi ubrukelig.
Tiltak av behandling er alltid individuelle og krever nøye medisinsk tilsyn. Dessverre aureus gir ingen varig immunitet, slik at de kan overføres flere ganger. Dette skyldes det faktum at mange arter av mikrobe, med sykdommen utvikler antistoffer mot giftstoffer bare visse stammer av Staphylococcus aureus.

Forebygging av Staphylococcus aureus

Staphylococcus aureus hos nyfødte - er en sykdom hvor stor betydning er forebygging. Det bør begynne før fødselen. Foreldre bør screenes for infeksjon bærer, og en ansvarlig tilnærming til valg av sykehus. Det er viktig at institusjonen fullt ut i samsvar med sanitære og epidemiologiske regler.
Etter utskrivning fra sykehuset følger de enkle reglene for personlig hygiene, sørg for at maten var god kvalitet. Et godt forebyggende tiltak - amming, det støtter immunforsvaret av den nyfødte.
Hvordan å kurere staph folk rettsmidler

Staphylococcus aureus kan finnes på hud, tarm, avføring, slimhinner i nese og svelg, morens melk. Barnet kan føle seg bra. Spørsmålet om hvordan å kurere infeksjonen, er svært viktig. Folkemedisinen for behandling av Staphylococcus aureus basert på egenskapene til de individuelle medisinske urter: calendula, storfe, lakris, ryllik, johannesurt, kamille.
Calendula tinktur brukes for gargling. Suppen kamille - vaske nesen og øynene. Johannesurt er tatt muntlig. En rekke beregnet for hudsykdommer. En effektiv måte er propolis skjær.
Hvis denne sykdommen er nyttig i morgen og kveld på tom mage for å spise en halvkilo mashed, tilberedt med aprikos papirmasse, som kan fungere som et antibiotikum. Også bruke solbær - cup potetmos tre ganger om dagen i tre dager. Verktøyet fungerer perfekt mot stafylokokker, streptokokker, og også gir kroppen med vitamin C.
En god handling er basert på en rot avkok kusymre, fiolett gress, lungwort, mullein blomstrer, storfe, plantain blader, brennesle, bjørk, kjøpmann, frukt, fennikel, linfrø, forlater mor og stemor, Aralia rot, marshmallow, lakris, Comarum, hvete gress. Opprinnelig knuste urter, og hell to spiseskjeer liter kokende vann. Blandingen ble plassert i en termos og insisterer hele natten. Verktøy drikke tretti minutter før måltider.  
Яндекс.Метрика