Stearinlys Clotrimazole gjær
 Slike sykdommer som trost sikkert vet hver kvinne. Å bidra til å bli kvitt denne sykdommen vil hjelpe gnist Clotrimazole gjær.
 Klotrimazol - er en soppdrepende stoff som er tilgjengelig i en rekke av dosering former, men hvis du har en gjær infeksjon, er det praktisk å bruke stoffet i form av stearinlys.

 Stearinlys Clotrimazole gjær: en kort beskrivelse


 Den viktigste aktive bestanddel inneholdt i sammensetningen av stoffet, et derivat av imidazol. Virkningsmekanismen for legemidlene basert på brudd av syntesen av spesifikke stoffer. Dette er en kraftig oppbremsing i etableringen av nye og gamle er en gjenopprettelse av soppens cellemembraner stå. I tillegg øker i betydelig grad antallet av hydrogenperoksyd i subchastytsah legemer, slik at soppen dør.
 Hvis du bruker dette stoffet i små doser, bremser det cellevekst, og hvis høy, dreper det soppcelle.

 De viktigste indikasjoner for bruk av klotrimazol stikkpiller


 Stearinlys Clotrimazole gjær foreskrevet dersom:

 akutt og kronisk vaginal candidiasis;

 for forebygging av tilbakefall trost;

 for forebygging av tilbakevendende soppinfeksjoner i skjeden;

 før levering for sanitær kjønnsorgan mor.

 Kontra klotrimazol


 Klotrimazol ikke dersom:

 overfølsom til stoffets komponenter;

 under amming.

 Bivirkninger av klotrimazol


 Ved bruk av denne medisinen kan oppleve svie, kløe, smerter under samleie, utflod, forekomst av blærekatarr og mer.
 Det bør bemerkes at stearinlys Clotrimazole gjær er ikke tilrådelig å bruke i løpet av menstruasjonssyklusen. Også under behandlingen bør helt avstå fra seksuell aktivitet, som i tilfelle av ubeskyttet eksponering kan forårsake ulike allergisk hudreaksjon genital boder. Og hvis du bruker kondom redusere sine prevensjons egenskaper.
 Denne medisinen er ikke tilrådelig å bruke under svangerskapet, og bruke andre soppmidler i forbindelse med klotrimazol. I dette tilfelle er redusert aktivitet av klotrimazol.  
 Hvis du er aktiv og trendy person som uten et øyeblikks å sitte stille, og alltid i en slags bevegelse, koselig og stilig genser - den beste løsningen for din garderobe. Raskt brøt i idrett mote i hverdagen aktive unge mennesker, de er godt forankret og er i ledende stillinger, til i dag.
 Vannes behagelig og koselig opphold, kan hoody gir en lys og interessant utseende, dessuten er det helt varmer og beskytter deg mot.
Fra hva du skal ha kvinners mote gensere?

 I dag har denne kjolen bli en virkelig universell, fordi det kan integrere nesten enhver stil og image, foruten det kan bære alle, uavhengig av alder, kjønn og sosial status. Visste du at en slik en kjent og komfortable klær har flere versjoner av sin opprinnelse, er en av disse versjonene forankret direkte i russisk litteratur.
 Så rart som det kan høres, men navnet "hoody" på grunn av den store russiske forfatteren LN Tolstoy, som alltid hadde på seg en langermet skjorte, men kalte henne mens kosovorotkoy. Over tid, ble tilhengerne av den store forfatteren iført lignende klær, som kaller seg "Tolstoy", derav navnet ble kjent for oss.
Fra hva du skal ha kvinners mote gensere?

 Ifølge en annen versjon dukket først opp i de amerikanske gensere i årene 1925-1930, hvor mannlige og kvinnelige idrettslag, var underlagt bare sport garderobe.
 Fasjonable gensere begynte i 60-årene av forrige århundre, da amerikansk ungdom led en sport element i uformell garderobe, spesielt populær var svytshotы og tynn, som ble trykt logo idrettslag eller team som jublet de unge i tiden.
 Svytshotы logo student idrettslag eller skole ble en del av universitetet danne en tradisjon i de fleste amerikanske universiteter er fortsatt bevart.

 Svitshot? Skinny? Hva er dette?


 Så, er hoody en sport genser er laget av tette og myke materialer er ofte en blanding av bomull og Lycra, polyester), holder fasongen godt og er en praktisk klær.
 På grunn av den unike konstruksjon av materialet er god genser har en meget viktig funksjon: det er godt strukket bred, og dermed gjør det behagelig og bevege aktivt, men ikke strukket i lengden, slik at den lange og godt slitt.
Fra hva du skal ha kvinners mote gensere?

 Opprinnelig utviklet slik at hoody, i økende grad, regnes som en del av den mannlige garderobe, men over tid en rekke andre varianter og stiler som forvandlet det til en klesstil "unisex".
 Fremveksten av nye og uvanlige navn, de fleste av dem i dag fortsatt et mysterium for oss, på grunn av utviklingen av denne stilen i Europa, hvor de kuttet og stil gensere ble vesentlig endring, skape nye arter og underarter vanlige sports gensere.
 Svitshot - er en av de varianter sweatshirts, utenfor er en gratis sports genser uten festene (glidelås eller knapper i midten).
 De fleste av dem gjorde sitt tselnovyazannoho Strikk, under kragen er en trekant dannet av to linjer, sømmer. Også ansett som et kjennetegn svytshota rundt halsen. Denne arten kan lett legges til eller hette lommer (kenguru).
Fra hva du skal ha kvinners mote gensere?

 Skinny - en collegegenser med glidelås, noe som nødvendigvis hette, supplert foran krage som er godt beskyttet mot vind og miljø. Navnet kommer fra det engelske «hette», som betyr "hette" skinny ble særlig populær på 70-tallet av forrige århundre, et spesielt bidrag til utviklingen av unge laget for amerikanske hip-hop-kulturen.
Fra hva du skal ha kvinners mote gensere?

 Alle typer og manifestasjoner sweatshirts utrolig populært i dag, de er perfekt for våren, høst, vinter og selv sommer garderobe, en klær kan brukes nesten hver dag, eksperimentere med ulike kombinasjoner og tilbehør.

 Trendy og stilige gensere i dag


 Foreløpig har en garderobe av bare én eller skinny svitshot - vil ikke fungere, fordi i moteverdenen presenterer et stort antall varianter og varianter, er i dag ikke bare casual wear, det er lett å montere og fasjonable fest, møte med venner eller hverdagens bekymringer.
Fra hva du skal ha kvinners mote gensere?

 Det eneste som ikke bør bruke gensere - dette kontoret eller annen institusjon hvor den offisielle er tiltalt og streng kleskode. Resten - full handlefrihet, nesten hver kvinne og mann funnet et par gensere, men ikke alle vet hva de kan bære og matche.
 De fleste menn bære sportsgenser med jeans eller bukser, joggesko eller komplementære lette mokasiner. En annen veldig vanlig alternativ - en kombinasjon av tynn, hettejakke og topp - med panseret må trekke fra klær og forsiktig lagt.
Fra hva du skal ha kvinners mote gensere?

 Jenter som ikke pleier å nå bare sportsmodus, som faktisk er relevant bare i treningsstudio eller i landet, bør inkludere deres vei opp to idrettsenheter.
 I dag, mager og svytshotov variasjon er imponerende, gode designere utvikle dette temaet, og bringer dukket lyse og stilfulle sweatshirts med trykk, skjorter, smykker, paljetter og perler, blonder supplert eller metallstendere, lommer og så videre. Så, bryte stereotypier og lære å bruke slike klær separat fra gym.

 Secrets stilig bilde


 •  Svytshotы uten hette med et interessant mønster eller mønster perfekt med skjørt, mini - og gulvet. Hvis vekt i din image - en collegegenser, så vær nøye med å skjørt tilt mindre oppmerksomhet, bedre at det var i tett, ikke volum eller bunner som vil legge ekstra volum.

 •  Hvis du ønsker å blande kjole med hette? Vennligst viktigere, sjekk for å se at det var kneppet, eller du risikere å snu en pen kjole i en mindre hyggelig og klar skjørt.

 •  Disse sports gensere er perfekt matchet med denim shorts og knebukser, og hvis du har kjøpt en utvidet hettegenser som nesten helt dekker hoftene, deretter holde shorts fortsatt så litt ut av det.

 •  Nederst svytshota eller tynn er store skjorter, korte topper og skjorter, men ingen bluse eller korsett.

 •  Husk, for sport og fritid, er det spesielle typer sport, men casual-gensere, dekorert med strass og vakre utskrifter, ikke kombinert med sportsklær.

 •  Som for sko, riktige sko, joggesko, sport sko, sko med tykke hæler eller Wedge hæl (igjen avhenger av måten), men ikke tynn pinne.
 • Hvordan å føle babyen bevege seg?
   Alle mødre ser frem til når barnet vil gi dem de første signalene. Fosterbevegelser, svak touch til mors mage hender er typen kommunikasjon mor med et barn. Venter barn for første gang, mødre vanligvis føler fosterets bevegelser på 20 uker. Når barnet er ikke første mor kan skille milde berører lite ben og håndtak er 16-18 uker. Ungen beveger seg i magen min mye tid, antall bevegelser og aktivitet bare øke. Lytt til deg selv, bruker utprøvde teknikker for å føle babyen bevege seg. Den utrolige øyeblikk når du først føler hans touch, virkelig uforglemmelig!
   Lytte til ham og vente på et mirakel
  Dermed mødre opplever en magisk følelse, følelsen den første omrøring av hennes baby. Det sender et signal, kommunisere med en kjær, og å høre det, føle, kan bare mamma. Hun knyttet mest tett med dem. Av den tiden følte fosterets bevegelser, allerede holdt de første frykt glemt toxicosis. Min mor pleide å sin nye stilling, og klarte å elske et barn. Nå er hun venter på den mirakuløse øyeblikk da kjent med babyen nærmere.
  1.  Den første røring - flagrende vinger av en sommerfugl. Mange kvinner føler fosterets bevegelser plutselig. Prystebnuvshys belte i bilen, etter frokost, oppsto fra det stedet du kan føle lett berøring, som likner en liten skvett av fisk. Bevegelsen var i området mellom navlen og skambenet? Så det er nok babyen din! Lytt til deg selv, se på hva som skjer i magen, veldig snart vil du lære hvordan du enkelt kan gjenkjenne signalene til barnet ditt.
    Like - ikke liker det. Gravide kvinner ofte tror at barnet ønsker dem til å si noe når du flytter. For eksempel, likte han juice drukket, spist godteri. Eller han er ulykkelig at hennes mor veldig kraftig tilbake til sengs. Selvfølgelig, noen ganger frukten virkelig reagerer på visse stimuli, begynner å bevege seg. Det involverer spesifikke metoder som bidrar til å føle omrøring.
    Skape en rolig atmosfære og den rette stemningen. Hvis du ønsker å føle babyen bevege seg? Ikke sikker på hvordan du føler babyen flytte? Prøv å indusere sin aktivitet. Men først opprette en ro atmosfære, roe ned, for å kunne se møreste impuls.
    Komfort og positive følelser. Sitte komfortabelt. Vel sitte på sengen, lener seg tilbake i en komfortabel stol, bena strake på benken. Bestemmelsene bør være gratis. Tune in til positive følelser. Først tenke på noe spesielt gledelig i livet ditt, og deretter gradvis gå videre til bildet av barnet ditt. Du bør mentalt snakke med ham, gi ham et slags signal.
    Vi snakker med babyen. Nøye og forsiktig stryke magen. Rolig samtale med barnet. Fortell ham at du elsker ham, venter på hans fødsel. Hvis du har et bilde av fosterets ultralyd, kan du se på det, tenk hvordan barnet er født, hvordan det vil bli når en litt eldre. Tenk, for hvem det er mer som.
    Musikk. Av interesse. Nå du nærmer deg til det punktet hvor du kan se din baby første tanker. Frukt hører lyder kan svare på dem. Det antas at babyer i magen liker å høre på musikk. Velge flere disker med forskjellige melodier rolig. Det er lurt å fokusere på klassisk musikk. Babyen kan godt svare på et annet spor, litt berøre håndtaket eller foten til livmorveggen! Du vil sikkert føle det. Noen mødre sier at deres babyer var enda favorittlåter som de alltid har svart.
    Kommunikasjon med paven. Barn raskt blir vant til å adlyde paven. Hvem vet, kanskje ungen ønsker nå å kommunisere med paven? Ring for menn, be om å snakke med barnet, klapp magen. Hvis barnet ditt reagerer, vil du vite det umiddelbart.
    Ny garderobe. Hvis du har forberedt for dine små ting, er å spre seg ut og nyte sin "medgift". Du vil oppleve positive følelser, og barnet er sannsynligvis svare på deres bevegelser for å fortelle deg om deg selv.
    Gourmand. Det antas at fosterbevegelser ikke er knyttet direkte fra moren. Men gravide mødre snakker ofte om hvordan barna deres "signal", som får regelmessige godbiter, som utgjorde deres smak. For eksempel, sier den mirakuløse effekt av juice, varm melk, søtsaker, spesielt søtsaker og godteri. Du spiste en deilig kake? Lytt til deg selv, fokus: hva om barnet for mye!
    Call aktivitet. Det er en måte som bidrar til å forårsake fosteraktivitet. Bare vær forsiktig med å bruke det. Ikke gjør så altfor ofte, fordi babyen din vil fortelle deg om ulempe uttrykkelig misnøye din oppførsel. Drikk et glass varm melk. Zastelit seng mykt teppe og legge seg ned på ryggen. Ligge ca 10-15 minutter i en avslappet positur. Slappe helt av. Vel en hånd til hennes mage, fokus på barnet mentalt. Han vil fortelle deg sikkert: han liker ikke utenfor. Fikk en liten touch som sommerfuglvinger? Det definitivt det - babyen din!
    Mange bevegelser: den vokser. Over tid, vil barnet flytter stadig oftere. Frukten vokser, blir det tettere i livmoren, veggen nærmere ben og håndtak. Gradvis barnet vanskelig å gjøre saltomortale, tilbake. Som et resultat av støt blir mer merkbare og hyppig. Spesielt fruktbar periode i livet til babyen kommer vanligvis på kveldstid og om natten. Bevegelse lulle hans mor. Men i løpet av dagen, når du er rolig, for eksempel, sitter i en stol, vil du lett føle babyen bevege seg. Bare slapp av, klapp magen forsiktig snakke med barnet.
    Snart fødsel. Jo nærmere levering, jo lettere er det å føle fosterets bevegelse. Babyen er ganske stor, det begynner å strebe etter frihet. Hans touch kan ikke bare føle, men selv ser. I denne perioden han er i stand til å kommunisere med deg, dine kjære. Nok til å sette en hånd på magen for å "hilse" med liten.
   Lytt til barnet ditt. Kommunisere med ham, se hans bevegelser. Det var den første fosterets bevegelser begynner personlig bekjent mor med sin baby. Fange rørende øyeblikk, nyte hvert svak touch!  
  Яндекс.Метрика