Stearinlys å gjenopprette mikrofloraen
 Ifølge statistikk, lider vaginal dysbiosis annenhver kvinne, noe som betyr at minst halvparten av det smukke kjønn, observerte brudd vaginal mikroflora, som fører til redusert lokal immunitet og vekst av sykdomsfremkallende smittestoffer.
 Kompleksiteten i diagnostisering gjær at de fleste av patologien ikke manifesterer seg. Uten riktig behandling så kan ta litt tid før den akutte fasen av sykdommen ikke passere kronisk, farlig betennelse, tubal voksninger og selv ufruktbarhet.
 Etiologi dysbiosis
 Hovedårsaken er ansett som et brudd på mikrobiologisk balanse generell nedgang i immunitet kvinner, som fører til aktivering av sykdomsfremkallende mikroorganismer.
 Immunsvikt kan skje i følgende tilfeller:
 - Betennelse påvirker kvinnelige reproduktive system;
 - Hypotermi;
 - Mangel på overholdelse av reglene for hygiene under menstruasjon, noe som resulterer i utviklingen av sykdomsfremkallende organismer;
 - Hormonell ubalanse i kroppen;
 - Seksuelt overførbare infeksjoner;
 - Antibiotikabehandling, og sykdom-ødelegge, og ganske kjærlig bakterier;
 - Overganger relatert til endringer i klimasone;
 - Tarminfeksjon.
 De vanligste typer krenkelser
 Det viktigste symptomet på patologiske forandringer i summen av mikroorganismer kan anta en rekke utvalg, i de fleste tilfeller ledsaget av kløe og smerter i nedre del av magen. Gjerningsmennene av ubehag tar ofte en rekke bakterier og gjærsopp:
 Thrush (candidiasis) - en ganske vanlig patologi finnes i mer enn halvparten av tilfellene. Den utløsende sopp er slekten Candida.
 Gardnerellez (bakteriell vaginose) - nevospalytelnыy syndrom smittefarlig, noe som resulterte i vagina øker konsentrasjonen gardnerellas og andre anaerobe bakterier.
 Normalisering av vaginal mikroflora gjenoppretter balansen mellom nytte og skadelige bakterier slimhinnen vegger kroppen. Behandlingen vil være effektiv bare hvis definisjonen av patogener med spesielle kliniske studier og nøyaktige passerer pasient behandlingsregimer foreskrevet av legen din.
 Anvendelsen av medikamenter ved behandling av
 Moderne Farmasi tilbyr et stort utvalg av ulike virkemidler for å gjenopprette normal mikroflora. De mest populære stearinlys for å gjenopprette vaginal mikroflora som inneholder laktobasiller og spesiell komponent som bidrar til regenerering av vaginal vegger.
 Prinsippet om operasjonen er ganske enkle stearinlys. Det sure miljøet karakteristisk for en sunn skjeden i seg selv er en kraftig avskrekkende for spredning av bakterier i kroppen. Senke nivået som i Ph 3-45 kan oppnå reduksjon og deretter fullstendig opphør av skadelige mikroorganismer.
 Laktobasiller som finnes i sammensetningen av lys avgir unike organiske syrer, plate lavere hastighet oschelachivaniya.
 Bare svake punktet i dette behandlingsregimet er det faktum at i tillegg til gunstige mikroorganismer, provoserer lav pH veksten av gjærsopper som forårsaker gjær. Dette er grunnen til bruken av lys, rike melkesyrebakterier skal bare etter analyse viste ingen sopp i styre slag.
 Legemidler som brukes til å gjenopprette mikrofloraen
 Ordningen dysbiosis behandling foreskrevet av en kvalifisert spesialist ta hensyn til data fra laboratorietester og individuelle kjennetegn ved pasienten.
 Den største effekten av disse stoffene har produsert i form av lys:
Stearinlys å gjenopprette mikrofloraen
 1. Fytosvechy "Vahykal." Dette stoffet regnes som en av de mest gunstig for kroppen, og dermed de mest effektive middel for restaurering av balansen. Løpet av behandlingen er 10 dager, der calendula ekstrakt, som er en del av stoffet fremmer helbredelse av vaginal veggene.
 2. Candles "Bifidumbacterin" og "Laktobakterin." Byfydobatsyllы som er en del stikkpiller, som fører til rebalansere gunstige mikroorganismer.
 3. Candles Henferon. " Som en av de mest effektive immunomodulatorer, lys Henferon "hjelp ren fra bakterier, ikke bare i vagina, men urinveiene.
 4. Candles "Pimafucin." Ingen bivirkninger pluss høy effektivitet gjort dette stoffet en av favoritt destinasjoner gynekologer. Det er ofte anbefalt å ta kvinner som venter på babyen, fordi sjansene for at Pimafucin forårsaker allergi - verdiløs.
 Uansett årsak ikke er forårsaket lidelse å behandle sykdommer bør komme ansvar. Den ubalanse av vaginal mikroflora, i tillegg til de forutsagte problemer med den reproduktive funksjon, truer utviklingen av betennelse i urin og mage-tarmkanalen hos pasienten. Akkurat i tide til å besøke en spesialist gynekolog vil hjelpe deg å holde deg sunn og god stemning.  
 Av 13 år har jeg vært veldig klar hud. Deretter klatret fra alle sprekker "skjønnhet". Ikke meg fortelle deg hvordan hun tåler tilstedeværelsen av en kvise på ansiktet ditt. Men hvis de får for mye?! Jeg gråt i timevis, hatet seg selv misunte hennes venner og bare ikke vet hvordan de skal takle dette forferdelig problem.

Salisylsyre akne


 Hele min familie begynte sammen for å bekjempe akne. Min bestemor husket alle slags urter, i stand til å takle mitt problem. Jeg gjorde dem med omslag og brygget te. Min mor spurte vennene sine mer moderne fasiliteter. Og vi alle prøvde på ansiktet mitt.
 Ingenting hjalp. Etter hver prosedyre utført var verre og verre. En person raspuhalo, akne smittet. Jeg tror på den tiden, har antallet økt eksponentielt. Tidligere ligger bare kviser på nesen, men nå er de lykkelig blomstrende og panne og kinn.
 En mors venn rådet ikke til selvmedisinering, og bare gikk til butikken for å rense ansiktet. Etter rengjøring ansikt ble enda verre. Betennelse i ansiktet litt beroliget. Men det var brun, støt og selv små arr. Kanskje kosmetolog var dårlig. Kanskje i mitt tilfelle, var det umulig å gjøre rengjøring.
 Da min mor tok meg med til en avtale med en hudlege. Legen er veldig lang og nøye undersøkt huden i ansiktet mitt. Hun forklarte at min sykdom kalles Acne eller "Ungdom kviser", og de startet meg gjennom hormonelle surge. Etter hvert vil alt være tilbake og huden blir ren.
 Men mens huden bør behandles. Jeg ga mye praktiske råd. Men viktigst av alt, hun fortalte meg om salisylsyre. Og hun måtte bruke riktig.
 Det viser seg at salisylsyre - en meget sterk anti-inflammatorisk og antiseptisk middel. Preparater med salisylsyre hemme sekresjonen av talg og svettekjertlene. Derfor er det veldig bra å bruke når "ungdoms kviser." Salytsylka har vasokonstriktor, kløestillende og antimikrobiell aktivitet.

 Magien av salisylsyre

 Hun fikk meg til et formål: 2% alkoholholdig løsning av salisylsyre. Den første uken jeg gned huden løsningen to ganger om dagen etter vask morgen og kveld. Vask legen tillot meg bare kult, kokt vann uten såpe. Hun forklarte at salisylsyre og uten mye såpe vil tørke ut huden din.
 Resultatet ble synlig neste dag. Huden i ansiktet ditt ikke lenger skinne. Nye plasser for natten ikke vises. Tre dager senere ble det klart at acne gradvis forsvinne som ved seg løse.
Salisylsyre akne

 En uke senere, begynte huden å ha ganske utholdelig skjema. Jeg gikk tilbake til legen. Nå legen har fortalt meg bezspyrtoviy 1% løsning av salisylsyre. De måtte også tørke ansiktet to ganger om dagen. Legen fortalte meg at jeg likte dem hele tiden til passere min klosset alder.
 I tillegg ble jeg oppnevnt gel "Rehetsyn." Det bør brukes til ansiktet etter å tørke salytsylkoy. Gelen er fargeløs og luktfri. Absorberes raskt inn i huden. Den er spesielt utviklet for å behandle akne.
 Jeg igjen skjønnhet. En måned etter å ha besøkt hudlege, var jeg bare i syvende himmel. Ansiktet mitt var perfekt. Ikke engang en eneste flekk igjen av akne. Arr som dukket opp etter rengjøring, liksom rozsmoktalysya seg. Jeg sluttet å være dystre og nerazhovorchyvoy og bruker all min fritid utendørs med venner. Fordi jeg ikke lenger stuzhus ansiktet hans.
 Noen av mine venninner en rekke spørsmål om min forvandling. Og jeg forteller dem, du gå på apoteket og kjøpe en flaske med salisylsyre. Det koster ganske billig og gir mye glede. Bare ikke være lat to ganger daglig tørk ansiktet. Mange bruker min dom.
 I min beste venn Olga, er huden i ansiktet veldig tørr. Og mens på pannen dramatisk brakt et vell av motstridende akne. Hun var redd for å møte tørket av salisylsyre, kan et søk gjøres i apotek narkotika, som inkluderer salisylsyre. Jeg prøvde dem selv.

 En stor familie av salisylsyre

 Ole apoteket rådet narkotika «StopProplem». Denne enorme spekter av medisinske produkter ment for omsorg for juvenile problem hud. Utvalget av narkotika «StopProplem» inkluderer: gel for vask, Scrubs, masker, kremer, skreller og til og med sjampo. Forberedelsene er konstruert for forskjellig hudpleie: for tørr, normal og fet. Strukturen av alle legemidler er salisylsyre og ekstrakter av medisinske planter.
 Hun fikk en salisylsyre gel cleanser og lotion bezspyrtoviy tørr hud av serien. Etter vask gel, lotion gned ansiktet. En uke senere, hvor mye kviser på pannen redusert tredelt. En måned senere personen er ferdig restaurert.
 Nå er hun bare vmyvayetsya gel morgen og kveld. Og hun kjøpte en salicylic maske clearing porene «StopProplem». Hun nyter hennes en hver 2. uke. Masken renser porer, renser og forminsker dem. Etter bruk av maske sorte prikker forsvinne. Jeg prøvde dette på en maske. Effekten er veldig bra.
Salisylsyre akne


 Akkumulert erfaring

 Jeg vant min akne. Men fortsatt husker dette: panikk hver gang du ser i speilet. I denne perioden av livet mitt prostudiyuvaly jeg haug med litteratur fra dameblader til medisinske lærebøker. Jeg prøvde på meg selv nesten hver oppskrift.
 Men bare hjulpet meg salisylsyre. Jeg ønsket å vite om det så mye informasjon. Det bør ikke bare klippe og bruke noe narkotika, men også for å forstå hvorfor det hjelper deg.
 Salisylsyre er ansett å være den viktigste vinneren av akne. Hjemme, bruker kun 1% og 2% alkoholholdig løsning av syre. Hvis du bruker en sterkere løsning av salisylsyre, kan du ikke bare Overtørkings hud, men også få en meget sterk kjemisk forbrenning. Salytsylka dreper acne fordi det løser vel sebum og regenererer huden.
 Det er også viktig at salisylsyre bremser aldringsprosessen. Så det er bra å bruke, ikke bare i overgangen til voksenlivet, men også modne kvinner vil det også være nyttig. Og det viktigste er at legemidler med salisylsyre kan brukes daglig og i lang tid. Huden blir brukt til dem.
 Ikke vær lat, gå til apoteket, og du vil være glad og vakker!  
Яндекс.Метрика