Stearinlys gjær Lyvarol
 Å behandle trost i 97 tilfeller av hundre medikament hjelper Lyvarol. Denne medisinen lokal handling har hurtig innsettende terapeutisk effekt, tillatt for bruk av gravide kvinner.

 Moderne stoff - stearinlys gjær Lyvarol


 Lyvarol - dette er en svært moderne medisin hjelper bekjempe vaginal candidiasis. Dette stoffet er kommersielt tilgjengelig i alle apotek. Før du bruker bør lese nøye instruksjonene. Anbefale denne medisinen kan bare delta gynekolog. Anti-candida Selskapet produserer "Nizhpharm" - russisk produsent.
 Vaginal gjær infeksjoner Lyvarol stearinlys som viser kvinner med kroniske og akutte candidiasis skjeden. Dette stoffet er ofte foreskrevet etter langvarig bruk av antibiotika. Du kan søke til gravide kvinner, men andre trimester.

 Hvordan Lyvarol


 Ketokonazol, som er en del av stoffet som blokkerer syntesen av ergosterol, triglycerider, fosfolipider, som resulterer i sopp dør. Denne soppdrepende effekt. I tillegg er ingen syntese av de ovennevnte stoffer umulige dannelsen av nye sopper. Det fungistatiske effekt stoffer ketokonazol.
 Vaginal gjær infeksjoner stearinlys Lyvarol ganske aktive mot stafylokokker og streptokokker. Som du vet, er trost ikke bare forårsaket av sopp, men også bakterier og sopp forening. I dette tilfellet, kan du unngå å ta to stoffene bare og gjøre Lyvarolom.
 Også viktig ketokonazol, inneholder lys gjær Lyvarol: polyэtylenoksydnuyu rammeverk som omslutter og oppløser slimhinnen under påvirkning av temperaturen i det menneskelige legeme. Hva gjør denne egenskapen stoffet:

 Lar deg å fordele ketokonazol (viktigste aktive ingrediensen) i slimhinnen.

 Det begynner med å rense overflaten av slimhinnen patologisk fluid.

 Mange kvinner merker en slags flytende utflod fra skjeden etter påføring Lyvarola. Dette valget er det patologiske væske, polyэtylenoksydnaya basis som kom naturlig. Gruer ikke verdt det. Dermed prosessen med å kvitte seg med gjær infeksjon og relaterte sopp. Mange kvinner bruker dette stoffet for forebygging av kroniske gjær infeksjoner.  
 Melk er kjent for alle. Det gir kua, dette også, selv barn vet. Men det viser seg, det er soyamelk, som skiller seg fra den vanlige og smak, og sammensetning og i sine eiendommer. Er dette produktet nyttig? Om det kan gjøre skade? Og er det mulig å lage mat hjemme?

 En bit av historien


 Det antas at soyamelk var lenge siden, nemlig BC (om det andre århundre). Hjemland av produktet anses å være Kina, og grunnlegger Liu filosof som heter Anya. Ifølge legenden, hadde han en mor som elsket soyabønner, men hadde ingen tenner. Og så kjærlig sønn bestemte seg for å glede sin kone visste drikke som melk, som hun likte.
Hva er soyamelk og hva det har?

 Til dags dato er dette produktet kjent i nesten alle land, men det er mest populært i Asia. Ja, japansk og kinesisk fra konvensjonell melk falt nesten utelukkende går til soyabønner. Også komme og innbyggerne i Afrika, Sør- og Nord-Amerika og Sør-Europa.

 Hva er det?


 Hva gjør denne melken? Selvfølgelig, soya, eller rettere sagt, dets bønner. De, forresten, som nylig har blitt populært og etterspurt, blir de ofte byttet ut, slik som kjøtt. De er opplært sauser, ost.
 Hvordan lage soyamelk? Ingenting komplisert om det. Først blir bønnene dyppet i vann for å gjøre dem hoven, så denne massen er kokt, ostudzhuyetsya og deretter filtrert. Deretter må du slipe sammensetning og sil for å fjerne all overflødig væske og la. Denne væsken, forresten, kalles melk. Så kom i land der et stort antall voksende soyabønner.
 Industriproduksjonen er litt annerledes. Først blir bønner gjennomvåt for en stund, så ved hjelp av spesielle enheter er grunnen til en tilstand av potetmos, deretter presse. Den resulterende væske blir raskt oppvarmet til 150 grader, for derved å unngå vekst av patogene organismer.
Hva er soyamelk og hva det har?

 Det er det soyamelk. Smaken av denne drinken er søt og veldig hyggelig, lite påtrengende smak. Forresten, hjemme kan du lage mat nesten i et par minutter. Men mer om det senere.

 Sammensetning


 Hva er ingrediensene i soyamelk? For det første inneholder det verdifulle vegetabilsk protein, som godt kan erstatte den som er i kjøtt eller melk (slik at produktet - et ekte funn for vegetarianere).
 Ikke glem de verdifulle aminosyrer, som er avgjørende for at kroppen vår skal fungere skikkelig. Også her er det jern motta som for øvrig er ikke så lett. Består av vitamin E, B1 B2 B6 isoflavoner, fosfor, natrium, kalium, lecitin og så videre. Og denne strukturen gjør produktet nyttig.

 Egenskaper


 Fordelen med dette produktet er uvurderlig, fordi en slik rik og unik sammensetning.
 Her er noen nyttige egenskaper:
 •  Dette produktet inneholder ikke kolesterol, så aterosklerose kan ikke være redd, fartøyene vil være sterk og sunn.

 •  Kalorier i slike drikker litt (35-40 per 100 ml), så det kan kalles en diett og gjerne inkludere en meny av ulike dietter.

 •  Strukturen er ikke laktose (melk i vanlig er det inneholdt), hvor det er intoleranse i noen mennesker (det gjør det umulig å bruke kumelk).

 •  Lett fordøyelig drikke, slik at fordøyelseskanalen vil det ikke laste.

 •  Det er en utmerket kilde til protein. Et protein som er nødvendig for normal muskel-celler og dannelse av nesten alle vev.

 •  Drikk nyttig for fedme.

 •  Soyamelk er nyttig for folk som lider av sykdommer i hjerte-karsystemet. Kalium er i stand til å styrke hjertemuskelen og bedre hjertefunksjon.

 •  Den inneholder fiber og er en positiv effekt på fordøyelsen og hjelper frigjøre kroppen for giftstoffer og avfall.

 •  Isoflavoner - de såkalte fytoøstrogener (naturlige hormoner), som kan beskytte mot visse kreftformer, samt en rekke hormonelle forstyrrelser (f.eks, i forbindelse med overgangsalderen).

 •  Den ernæringsmessige verdien av drikken gjør det nyttig for barn, så soyamelk noen ganger gi til barn som ikke får en eller annen grunn morsmelk.

 •  Men skaden av soyamelk også ikke kan ignorere. Det er noen viktige punkter:
 •  Den består av fytynovaya syre, som forstyrrer normal og full absorpsjon av nødvendige elementer som jern, sink, magnesium og kalsium.

 •  Siden dette produktet isoflavoner, som kan betraktes fra ulike synsvinkler, bør du være forsiktig når man spiser drikke. Det faktum at misbruk av soyamelk dine naturlige hormoner kan akkumuleres i kroppen og føre til en reduksjon i aktivitet av sædceller hos menn (det har blitt bevist gjennom forskning, men nektet de andre testene).

 •  Fytoøstrogener i store mengder kan være skadelig for gravide og ammende mødre.

 •  Disse isoflavoner i store mengder kan føre til stoffskiftesykdommer som hypotyreose.

 •  Du kan bare legge til at bruken av et produkt du trenger å vite når du skal stoppe. Og melk fra soyabønner - er intet unntak.

   Hvor kan jeg kjøpe?


   Hvor kan jeg kjøpe soyamelk? Finn en drink nå være i store supermarkeder. Lett å finne lignende artikkel i avdelinger av vegetariske produkter. Du kan også bestille nettbutikk. Og barna kan kjøpe spesiell soya blanding.
   Hvor mye er melken? Umiddelbart er det verdt å merke seg at mer enn vanlig melk. Per liter vil måtte betale ca 80-110 rubler.

   Hvordan å lage hjemme?


   Å forberede velsmakende og sunn soyamelk, forberede følgende ingredienser:
 •  100-150 gram soyabønner;

 •  800 ml rent vann;

 •  sukker eller salt etter smak.

 •  Metode:
 •  For å begynne å ta hensyn til valg av soyabønner. Faktisk kan du bruke heller, men det er best å stor og moden, med rike og de smaker godt melk. Bønner som en stor hvite bønner, men det er også liten, grønn (inkludert melk kan også være forberedt hvis ønskelig).

 •  Nå bønner trenger å legge vann. Det er best å bruke kokt, bør det være i romtemperatur. I denne tilstanden, soyabønner la over natten slik at det ordentlig nabuhla.

 •  Sutra skyll bønnene under rennende vann, dukkert i en blender, tilsett litt vann (det skal dekke bønnene litt) og slipe til en jevn tilstand.

 •  Sil deretter væsken gjennom en klut eller brettet flere ganger gasbind.

 •  Den resulterende kake kan igjen legge vann og hogge og deretter presse. I dette tilfellet, vil melken ikke være så tykk som en væske. Olje kake, forresten, du bør ikke kaste bort, det kan legges til mat.

 •  Du bør få ca 4-6 glass melk. Drikk det med glede!

 •  Søknad


   Med soyamelk hvis ønskelig, lager ost eller yoghurt, fordi det stvorazhyvaetsya som vanlig. Siden dette produktet er forberedt berømte tofu. Også denne kremen gjøre gode milkshake.
   Bon appetit! Og husk at alle må vite når du skal stoppe!  
  Vitaminer for øyedråper i

   Visjon er en av de viktigste funksjonene i menneskekroppen. Det kan ikke bare normalt eksistere sammen med miljøet, men også gjør det mulig å nyte hvert øyeblikk levende. Det er gjennom øynene kan vi tenke naturens skjønnhet, smil Barn og himmel overhead.

   For å holde din visjon kvalitet, bør du ikke glemme å gjøre spesielle øvelser, gi øynene hvile, spise, etc. Vanligvis folk ikke har tid til å vie nok tid selv deres egen helse, noe som fører til sin forverring. Heldigvis gjør dagens medisinske fremskritt for tilstrekkelig omsorg selv i kjas og mas i hverdagen. Dette vil kreve forskjellige kapsler og øyedråper med vitaminer.
  Vitaminer for øyedråper i


   Nødvendige vitaminer


   Vitaminer å opprettholde skarpt syn for en lang periode og fjerne tegn til trette øyne. Mest produkter anbefalt av leger - er tiamin, vitamin C, A, PP, B12 pyridoksin, folinsyre og riboflavin.
   Hvis en person får riktig mengde av disse stoffene, ikke bare vil være et flott skue, men å være i generelt. Økt effektivitet, holdt munterhet og optimisme. Hvis det ikke er noen øyesykdommer, vil symptomene gradvis avta under påvirkning av disse stoffer.
   Øyeleger anbefaler å ta hensyn til kosthold. Kostholdet bør være nok friske grønnsaker (spesielt gulrøtter), frukt og bær. Vinteren er ikke alltid mulig å kjøpe disse produktene friske, slik ekspertene anbefaler bruk av vitaminer for øyedråper i. De hjelper opprettholde ønsket nivå av nødvendige stoffer gjennom hele året.
  Vitaminer for øyedråper i


   Vitamin øyedråper


   Helsesystemer er laget slik at komponentene er gjensidig utfyller hverandre og tilveiebringe den mest effektive virkning. Her er noen verktøy som er gode anmeldelser blant leger og pasienter:

 •  "Vezyoned." Medisiner laget av beta-karoten, blåbærekstrakt, vitamin C og E. Hjelper lindre trøtthet og gir forebyggende tiltak;


 •  Italiensk medikament "Myrtylene Forte" brukes for behandling av sykdommer i retina, øyet muskler, nærsynthet. Tool beskytter øynene fra frie radikaler;


 •  vitaminer for øynene "Andruzen Forte" inneholder store mengder antioksidanter og hjelpe med katarakt og glaukom;


 •  vitaminer "Stryks", "Blueberry Forte", "Blueberry biophyte" hjelp med nærsynthet og langsynthet selv progressiv måte;


 •  "Okovit blåbær" vil støtte alle funksjonene i øyet og bremse utviklingen av katarakt.


 •  Mange verktøy inkorporerer blåbærekstrakt, som det er denne bær er en reell kur for visjonen.
  Vitaminer for øyedråper i


   Tradisjonelle metoder


   Det er effektivt middel for tradisjonell medisin. For eksempel, anstrøk av urter ochanky øyne slår hjelper tone og glans. Du må vaske deres avkok to ganger om dagen.
   Bare noen få uker kan du føle den positive fremgangen hvis bryteren i dine daglige måltider fersk juice fra gulrøtter med naturlig honning. Også gode egenskaper har juice med selleri, sikori og persille.
   Oftere la hans øyne hvile. Spesielt gjelder dette for de som jobber mye på datamaskinen. Husk - helsevesenet er langt enklere enn gjenopprette.

  Яндекс.Метрика