Mesteparten av året har vi å bruke sko heller lukket. Men her kommer sommeren, og våre føtter i fare for alle å se gjennom. Hvordan ikke å treffe ansiktet i søla? Hvordan lage bena ser flott ut?Stell av føtter


 Du trenger ikke noe komplisert: det tar akkurat den rette omsorg. Og se på som bena trenger hele året. Men hvis fortsatt i periode med kaldt vær du kjører foten hud, hvis du klarte å miste en sunn og velstelt utseende - det spiller ingen rolle, er ikke noe uopprettelig! Vurdere rekke handlinger som vil hjelpe slå bena "opprinnelige utseende.


 Huden på føttene tykk og pohrubela? I dette tilfellet er det nødvendig å starte med å bruke en sag for en pedikyr. Det beste alternativet ville være bilaterale sager, den ene siden av som er å fjerne grov hud harde og tørre områder av foten, og den andre - for polering er behandlede områdene.


 Da føttene bør grundig damp. For denne prosedyren på markedet er det også spesielle beholdere, men du kan gjøre helt normalt og servant. Han bør helle varmt vann og tilsett en teskje natron. Enda bedre ville være effekten hvis forberede et avkok av urter (f.eks nesle, salvie eller mynte). Du er en elsker av eteriske oljer? Da kan man lett bruke jojobaolje, rosentre, fersken eller mandel.


Stell av føtter 15 minutter etter inngrepet, ta en finkornet pimpstein og behandle keratinization sted. Spre huden fet krem ​​stopp, og når han absorbert - leggene i vannet igjen. Hvis du har en veldig alvorlig situasjon, så dette manipulasjon du trenger å gjøre flere ganger. Men det er ikke det faktum at for en prosedyre vil du takle problemet. Sannsynligvis må gjenta flere ganger. Men etter den femte til syvende prosedyre resultat er du garantert!


 Neste stopp etter decoupling scenen er ganske tynne skreller. For å gjøre dette, bare sette på huden din peeling krem ​​og masserer foten. Under datamanipulasjon vidluschatsya døde hud partikler. Det tredje trinnet i healing føttene søker fuktighetskrem. Ideelle kremer som inneholder ekstrakt av rødalger.


 Som et resultat av kurset "recovery" huden på føttene er myk, myk, smidig og helt frisk. Bare husk at hun, i likhet med alle andre organer og kroppsdeler av kroppen, stadig krever forsiktighet. Ikke kjør dem. Se på føttene grundig og regelmessig! Så tidlig i sesongen åpen sandaler trenger du ikke å bruke mye tid og krefter på å gi dem et sunt utseende.


 oloha gir vår hudens fasthet og elastisitet, har et ungt og friskt utseende. Et tap av hudens fuktighet er den negative virkningen av ytre faktorer som sol, vind, den kalde årstiden, bruk av vanndrivende medisiner, samt arbeidsvilkår i rom med klimaanlegg.Fukte huden din hjemme


 Det er viktig å forstå at dehydrering - et problem ikke bare for tørr hud. Alle typer hud trenger fuktighet. Derfor fuktighetsgivende kosmetikk tilpasset egenskapene til hver type.


 Dermed kan daglig fuktighetsgivende emulsjon brukes, geleer, kremer, tonics og lotion, er rikelig i butikkene. Disse produktene inneholder fett basis og stoffer som hindrer uttørking av huden.


 Også kjøpt kosmetiske forberedelser til huden fuktighet kan bruke effektive naturpreparater. Det kan være isbiter med urteteer eller mineralvann. De har nok til å tørke ansiktet flere ganger om dagen, og dermed forfriskende hud. For å hindre for stort tap av fuktighet huden kan, ved hjelp av hver dag omtrent to liter rent vann.


 For fans bare naturlige kosmetikk kan være lurt å gjøre dem hjemme. Ja, kan fuktighetskrem for sensitiv og tørr hud gjøres ved å ta en halv kopp avokadoolje og mandelolje (du kan bruke hvis ønskelig og én type olje, men deretter legge en full kopp). I olje må legges en halv kopp bivoks og sette på lav varme. Når voksen er fullstendig smeltet, til blandingen avkjøles til å skyte ned. Etter å legge 4 kapsler med vitamin E6 dråper eterisk olje av sandeltre, lavendel eller rose. Den resulterende krem ​​bør helle i sterile retter og oppbevar den på et kjølig sted.


Fukte huden din hjemme Fuktighet normal hud er forberedt noe lettere. Det bør være 200 milliliter vann og en halv kopp fersk plukket roseblader. Vannet fra kronbladene å varme nesten til en byll, men ikke la koke. Når kjølig, filter og legge glyserin og aloe juice. Den resulterende krem ​​oppbevar i kjøleskap.


 Å produsere fuktighetskrem for fet hud bør ta en halv teskje honning, saften av en halv sitron og 3 ss yoghurt uten tilsetningsstoffer. I blandingen bør legge pisket eggehvite og bland forsiktig. Utgitt maske brukes til ansiktet. Etter 15 minutter vasket det av med varmt vann.


 Avslutningsvis vil jeg si at å velge den ene eller den andre veien, ta hensyn ikke bare på hudtype, men også på alder som hver alders krever en individuell tilnærming, og dermed dets kosmetikk.


 Overraskende, blant de besøkende solarium, få vet hvordan de skal oppføre seg på dette punktet. Oftest dette uvitenhet påvirker huden og menneskers helse. Så hva gjør man i solarium til effekten av hans besøk var bare positivt?Hvordan sole i solarium •  Før første gang å gå i solarium, anbefales det å besøke en kosmetolog. Hvis du har spørsmål om sikkerhet for sarte huden av UV-stråler i solarium, bør du oppsøke en hudlege.


 •  Soling i solarium, bør ta hensyn til effekten av naturlig sollys. Det vil si, hvis du tilbringer mye tid i solen, bør øktene i solarium tanning bli redusert til et minimum. Men i alle tilfelle, for å besøke et solarium ikke mer enn en gang om dagen. Det er nervøs med alvorlige helseproblemer og obhoranyem.


 •  Før soling i solarium bør grundig rense huden og bruke verktøy som forbedrer kvaliteten på solbrenthet - spesielle kremer og kapsler. Vanligvis sunblock kan ha flere lag med beskyttelse, og trenger å finne en krem ​​som passer best til din hudtype. Hvis du bruker en krem, er det upassende for deg resultatet av brunfargen er usannsynlig å gjøre deg lykkelig. Klar hud er nødvendig slik at overflaten av menneskelig hud regelmessig danne nye epidermal cellene, og at de bør fjernes og rengjøring med kosmetikk. Hvis du ikke gjør det, så ikke ligge brunfarge på huden selv, og disse flak av epidermis, og snart med disse skalaene tan otshelushytsya. Dessuten er det ofte ujevnt, og huden dekket med flekker. Grundig rengjøring av huden til tan tan vil nyte en løgn helt flat.


 •  Ikke glem å hydrat huden, som det er for det første for å beskytte huden mot skadelige og dernest vil lette jevn fordeling av tanning. I tillegg holder en tan vil vare mye lenger.


 •  Før økten skal ta bort alle fasiliteter, som de fleste av dem inneholder solkrem ingredienser.


 •  I tanning booth ikke kan være dekorert (gull, sølv eller smykker).


 •  Etter solingen bør også gjelde på huden fuktighetskrem som lysrørene veldig tørr hud. Med det riktige valget kosmetisk bedre å slå til en profesjonell tekniker.


 •  Helst under solingen i solarium er iført solbriller, ellers er det fare for å ødelegge synet, og lukkede øyelokkene vil ikke hjelpe, da UV og kan komme gjennom dem. Også forbudt brunfarge i solarium i linsene.


 •  I håret må bære en spesiell lue, og i tilfelle av fravær kan bære vanlig lommetørkle eller håndkle.


 •  Kvinner bør ta vare på brystet, som ultrafiolett negativ innvirkning på disse ømfintlige områder. For å beskytte brystet opp spesielle koniske caps.


 •  Du bør også ta vare på helsen og sikkerheten til sine lepper og soling før du tar dem til å sette på en spesiell glans som inneholder UV-filter.


 •  Etter økten tar minst 10 minutter hvile, ellers kroppen din vil oppleve alvorlig stress. Hvis økten du føler deg uvel, svimmelhet eller kvalme, bør du umiddelbart slutte, og hvis forverring konsultere en kvalifisert lege.


 •  I alle fall, husk at det beste du kan få en brunfarge i vertikale Solstudioer fordi de tillater UV lys jevnt påvirke alle deler av kroppen. Etter disse reglene tanning i solarium, kan du oppnå gode resultater, jevn brunfarge og velvære.


   For hurtig destruksjon av overvekt er mange ekstreme forhold, og derved forårsake store skader på kroppen.  Feil Tynnere kvinner


   For eksempel, nekter mat eller ekskludere visse matvarer eller matvaregrupper fra kostholdet, fysisk aktivitet utmattende seg selv, og på tom mage, nekter å forholde seg til manualer og vektstenger, redd for å få muskelmasse og så videre.


   Her er de viktigste feilene som tillater folk å gå ned i vekt, og den skade som kan oppstå på grunn av denne organismen.


   Feil №1. Bruken av tabletter "hjelp" for å gå ned i vekt.


   Ta disse pillene er farlig for helsen. Man synes at å ta disse pillene kan gå ned i vekt og bli kvitt sult. Faktisk, for å oppnå denne effekten kan bli skikkelig fordeling av mat i løpet av dagen, og strengere velge sammensetningen av dietten.


   På Internett, på TV og i pressen stadig å skrive og snakke om farene ved disse stoffene, men folk fortsatt kjøre til apoteket for slankepiller og forårsake skader på kroppen. Dette er fordi folk lett tro annonsering og mener at en gang innlagt på narkotika salg, så det er trygt for helsen.


   Feil №2: Mat-basert kalorifattig.


   Vanligvis handler det med annenhver jente i landet. Sittende på en sulteforing synes veien ut. Og mannen kutter sin første diett til 500 kalorier, og snart hele tusen, og som et resultat bare sulten.


  Feil Tynnere kvinner   Ønsket om å gå ned i vekt, har hjelpe muskler og midje så fanger mannen at han er klar til å gjøre noen offer. Slank og vakker utseende er viktig for helse og levealder.


   Faktisk bruk av utilstrekkelige kalorier, bremse stoffskiftet - det begynner å operere i en unntakstilstand, som prøver å forlate så mye en "regnværsdag". Og disse forekomstene danner fettcellene og du får ekstra pounds.


   Feil №3. Ubetinget tro på at det er nødvendig å engasjere seg i "fettforbrenningssonen".


   Gjør du det - en sikker måte å spare vekt og ikke miste en eneste gram. Selv cardio trenere ofte til stede sikt "fettforbrenning sone". Så godt å vite at fettforbrenningen oppstår når noen, selv svært intens kardio.


   Feil №4. Å fokusere all sin energi på en ting.


   Bare sammen kan oppnås mest merkbare resultater. Komplekset bør omfatte fysisk trening, riktig balansert kosthold utenlandske kroppspleie og massasje.


  Яндекс.Метрика