Sterilisering av instrumenterHvordan å sterilisere instrumenter
Sannheten er et sted i nærheten, og det skremmer: hvor vi lagrer dine verktøy, full av bakterier, virus og sopp. Selv om du grundig vask utstyret etter hver bruk vil trolig holde seg rundt disse ekkel gjeng gutter som har registrert på instrumentet. Spørsmålet er selvfølgelig: sterilisering, så du dreper alle bakterier. Heldigvis for alle som ønsker å unngå å få en infeksjon Prosessen er meget enkel og desinfisere instrumenter du rett på kjøkkenet. Interessant område vil fortelle deg om de tre hovedmåter å desinfisere manikyr og pedikyr instrumenter: tørr varme, koking og soaking; Hver av disse tar en kort 25 minutter (eller enda mindre!), Vil du lære hvordan å sterilisere instrumenter og hjemme. I alle fall, sørg for at du sterylyzuete bare metall enheter. Ikke prøv å gjøre det med instrumenter laget av plast eller ikke-metalliske stoffer. La oss starte: desinfeksjon og sterilisering av instrumenter.

Hvordan å sterilisere manikyr verktøy: tørr varme sterilisering

sterilisering manikyr verktøy krever slike elementer:
- Mild rengjøringsmiddel (for eksempel oppvaskmiddel)
- Metal enheter designet for sterilisering
- Deco
- Solid metall tang
- Kjøkken vott
- Forseglet pose med klips
1. sterilisering manikyr verktøy som kreves for å starte den varme ovnen. Uansett om det er gass, Tolley эlektyrycheskaya. Det er behov for å varme opp 190 ° C.
2. Da trenger du en god vask manikyr og pedikyr instrumenter med oppvaskmiddel og varmt vann. Hva som ville fjerne alt støv.
3. Etter rengjøring, bør plasseres på utstyret rent pan. Pass på at de ikke berører hverandre. Sett kjelen i ovnen i 12 - 15 minutter.
4. Iført en ren kjøkken hansker, forsiktig fjerne kjelen av ovnen. Vent til den er avkjølt. Ved hjelp av tang, plasserer den varme obezzarazhyvaemыe alle enheter forseglet pakke. Det er ønskelig at det skal være rent. Pakken kan skrive den siste datoen for sterilisering og lagre dem for neste gangs bruk. Husk at sterilisering av verktøy for manikyr og pedikyr er en svært viktig lærepenge! Nei hvis jeg gjør pedikyr og manikyr verktøy ikke desinfisert! Siden det er sannsynlig swing infeksjon!
Kokende manikyr og pedikyr instrumenter

Du vil trenge:
- Mild rengjøringsmiddel (for eksempel oppvaskmiddel)
- En metallbeholder
- Metal tang
- Metal verktøy for desinfeksjon
- Papirhåndklær
- Forseglet pakke.
1. Hvordan sterilisere instrumenter, container, fyll med varmt vann og sette den på ovnen i en stor brann. Vask tang og verktøy med varmt vann og mild såpe, fjerne all synlig forurensning.
2. Bruk tang, plassere instrumentene i et kokende vann og la dem prokypyatyatsya av 1 5-20 minutter. I mellomtiden, spre papirhåndklær i flere lag med ren og forberede pakken er forseglet med et klipp.
3. Dypp tuppen av tang i kokende vann i 1 minutt - det vil drepe bakterier på overflaten av tang - og deretter bruke dem til å fjerne enheter fra vannet og legg dem på tørkepapir.
4. Bruk pinsett enheter klatt med tørkepapir. Ikke berør enheter og håndklær hender! Ikke bare fordi de er veldig varmt, men også i det faktum at uansett hvor rene hendene ikke var det, bryter de sterilitet av enheten.
5. På åpne den forseglede pakken klemme, ved hjelp av tang, objekter sted i tørr. Lukk posen og skrive datoen på emballasjen desinfeksjon. Oppbevar steriliserte instrumenter for neste bruk.
Medisinsk alkohol

Hvis du er ute steriliserte spiker verktøy, ønsker vi å merke at metallet enheter og desinfiseres med isopropanol. Denne prosessen tar 25 minutter. Plasser instrumentene i en container og fylle dem med alkohol, så han dekket dem helt, såkalt løsning å sterilisere instrumenter. Etter 25 minutter, ta dem, tørke dem og umiddelbart satt i en forseglet pose med klips, nadpysavshy dato for sterilisering. Prosedyren for desinfisering av instrumenter - tørke fort rubbing alkohol - er den raskeste måten å fjerne skitt fra overflaten av instrumentene. Men la oss oppmerksom på at bare skitt! Som for bakterier, virus og sopp, er denne prosedyren ikke mye hjelp. Selv om dette er bedre enn ingenting, er det ikke en ekte måte sterilisering. Nå vet du alt om sterilisering av instrumenter. Lykke til!  
 Det er mange stiler av klær. Osobenen Hver på sin måte, har hver kjennetegn. For eksempel, mange mennesker elsket safari stil. Og hva ulike funksjoner?

 En bit av historien


 Hvordan gjorde safari stil? I tidlig til midten av forrige århundre, mange land utvidet med kolonisering, at anneksjonen av nye territorier. Og nå, den franske og den britiske fikk vill og utemmet Afrika. Reisende stupavshye først på bakken i Afrika, innså at klimaet på dette stedet har å bære ikke kjent for mange klær.
Stil safari i våre klær (9 bilder)

 Mange valgte å oppdatere garderoben hennes. I syersker rik bestilt lettvint og praktisk kostymer dempede toner. I denne kjolen, for det første, er det praktisk å flytte andre, mye tryggere å bo i jungelen (noen dyr raskt reagere på sterke farger).
 Men hvorfor dette navnet? Faktisk ble det lånt fra språket swahili. Dette ordet betyr "reise". Men som senere ble kjent ikke bare fotturer og gå i vill steder, som jakt dyr. Og alle jegere kledd omtrent det samme som den stil og har fått navnet sitt.
 Det er bemerkelsesverdig at ved første bare menn kledd i komfortable skjorter og bukser, og deretter kvinnene begynte å bli involvert i jakt, så for dem var det nødvendig å gjøre noe praktisk og hyggelig på samme tid (siden kvinner i enhver situasjon bør være kvinner).
Stil safari i våre klær (9 bilder)

 Stil safari periodisk anmeldt i mote samlinger, men toppen av relevans og popularitet kom bare for våren og sommeren 2014. Så ta i bruk i alt vi ser lenger, være en trend!

 Funksjoner stil


 Safari har flere funksjoner, de er grunnleggende for denne stilen, og kan umiddelbart skille den fra alle andre. Flere detaljer om hvert øyeblikk.

 Farger


 Denne stilen innebærer dempet, rolig, nesten naturtro. Ofte brukt sennep, kamel, beige, gul, brun, hvit, khaki, elfenben. Disse tonene er særlig relevant i den varmeste tiden av året, som nesten reflekterende farge. Derfor er denne stilen passer for sommeren bare perfekt.
Stil safari i våre klær (9 bilder)

 Spesialversjoner


 Mønstre også velkomne. Nyere og relevante animalistic utskrifter (leopard, tiger, slange, sebra) og etniske motiver, blomstermønstre og monokrome bilder.
 Men ikke overdriv det tar notat av beherskelse og enkelhet i stil.

Stil safari i våre klær (9 bilder)

 Stoffer og materialer


 Safari - en naturlighet og nærhet til naturen. Derfor bruker helst naturlige stoffer. Den vanligste bomull, lin, lær og semsket skinn. Slike materialer lekke luft og lar huden puste og store fuktfordamper. Praktisk og komfortabel, uansett hvor ærlig talt.
Stil safari i våre klær (9 bilder)

 Fottøy


 Som i jungelen måtte gå mye (noen ganger i slike slummen, som tidligere aldri trappet foten mann), skoene rett og slett ikke kan være ubehagelig. Komfort - det viktigste. Så hva om wedgies, plattformer og hæler hadde glemt. Du har ikke råd til sko på en helt flate sko med mange stropper.
Stil safari i våre klær (9 bilder)

 Nyere og støvler med blonder, tilsvarende de som bæres av amerikanske soldater. Men denne jenta fortsatt ikke kan forestille meg selv uten hæler, så eksperimentere og bryte reglene. For eksempel, få en stabil hæl sandaler. Absolutt ikke passer pins, men plattformen kan være svært hensiktsmessig.

 Tilbehør


Stil safari i våre klær (9 bilder)

 Tilbehør lar deg animere bildet og legge til litt krydder. Det er det som er hensiktsmessig og relevant:
 •  Stor bag over skulderen. De kan være laget av semsket skinn, lær eller tekstil. En viktig egenskap lukkerlyder, og et stort antall deler som belter, trekuler, låser og så videre.

 •  Hatter med store marginer. Nyere og små stråhatter og klut herrer. Men uten lue ikke kan gjøre. Ikke liker hatter? Link til hodet skjerf.

 •  Velkommen belter, spesielt lær og svært bredt. Relevant være tung ark.

 •  Elsker smykker? Det er riktig, safari stil de har. Det kan være tre halskjeder eller armbånd, anheng på skinn blonder, i form av en tiger fangs afrikansk eller annen egenskap. Velkommen lang hengende øredobber. Alle dekorasjoner må være usynlig og som hjemmelaget.

 •  Sørg for å ha uret på en bred stropp med stor dial.

 •  Sørg for å kjøpe solbriller i hornbriller med dyrisk mønster eller dempede farger.

 •  Stiler


   Velkommen og ikke hindre fri omsetning stiler. Nyere skarpe linjer, er asymmetri funnet svært sjelden. Men sofistikert person kan sove fredelig: formsydde silhuetter også en trend. Et karakteristisk trekk ved stilen - lett uaktsomhet. Så hvis du glemmer å klappe skjorte, er det enda bedre.
  Stil safari i våre klær (9 bilder)

   Detaljer


   Stil safari klær innebærer en rekke enkle, men noen ganger dristige detaljer. For eksempel, kan praktisk talt ingen ting ikke uten lommer, og de bør være store og mange. Også velkommen alle typer stropper, ventiler, lanyards, skolisser. Ermer klær i en stil ender ofte mansjetter.
  Stil safari i våre klær (9 bilder)

   Hyppig krage. Kjøring på beltet altfor ofte er hensiktsmessig og lyse aksent kit. Og du vil se mange store knapper, glidelåser, nagler, kulisok. Ved første alt antas kun for bekvemmelighet og funksjonalitet, men i dag alle de viktige ting komplement og live opp sitt image.

   Garment


   Hva bør inkluderes i garderoben din? Her er noen grunnleggende ting:
 •  Dress safari - dette er trolig den viktigste delen av garderoben. Stiler kan variere i lengde hem og kutt, men tre obligatoriske detaljer slik kjole - en kort ermer med mansjetter, midje stroppen og krage. Mange modeller har også en lomme.

 •  Kjole skjorter for perfekt passform. De er i likhet med ovennevnte, men mer fri.

 •  Også nylig blitt relevante lange kjoler kuttet fri fra anymalystycheskymy mønstre.

 •  Bukser kan være smal eller gratis i hoftene (kalt cut knebukser) eller hele lengden (avledet bukser). Den optimale lengden - til ankelen.

 •  Nyere knebukser under kneet med lommer.

 •  Sørg for å kjøpe et par skjorter. Husk lommer og mansjetter, som alle bør være til stede.

 •  Jakke. Det antas at dette plagget ble populær takket være safari stil.

 •  Kom og generelle kutt gratis med en stropp rundt midjen og lomme.

 •  I sommer uunngåelig få gratis korte shorts med mansjetter og lommer.

 •  Du kan også kjøpe en safari jakke med lommer og et belte i midjen.

 •  Skjørt er sjeldne, men kan godt være også. Dette er en direkte modell av kneet lengde eller under eller lang blusset. Tilstedeværelsen av lommer, knapper og belter ønskelig.

 •  Nå vet du funksjonene i denne stilen. Så gå for shopping, arrangere safari og oppdatere garderoben din!  
  Яндекс.Метрика