Stil og Mote
 Ikke du oppdaget Amerika når jeg sier at de fleste av våre russiske kvinner ønsker å være moteriktig, vakker, attraktiv og bare generelt sjarmerende! Og de fleste av dem er dette god sjanse. Ikke rart utlendinger palm skjønnhet innbygger fordelt mellom Polen og Russland. Men det vi ser rundt - de verst kledde damer av ukjent type jenter og kvinner selv sostaryvshyh førtidspensjonering. Dette er til tross for at de klesbutikker er fulle av varer, eiendomsmarkedene tilbyr en rekke kjoler for alle anledninger, kosmetikk avdelinger selger alle typer virkemidler for å ta vare på seg selv og på hvert hjørne er frisører og skjønnhetssalonger.
 Hva er i veien? Hvorfor kvinner enstemmig sier at de har ingenting å ha på, kan de ikke plukke ut sminke og gal ikke, hva du skal gjøre på hodet? Saken er muligheten til å oppleve sin egen individuelle stil, for å realisere seg selv som er så kritisk øye for å oppdage feil som deres utseende og verdighet.

 Og - aller viktigst - elske deg selv, ikke vær redd for å endre noe i deres utseende, intuitivt finne det du er at du dekorere og legge sjarm. Husk programmet "Fasjonable setning" - hvor mange kvinner kom til retten kledd av stylister til deres kriterier (som på prinsippet - "Jeg er så kjent", og som - "der vi ikke forsvinne"), gikk på scenen, ikke tro reflektert i speil entusiastisk gjenkjenne og ikke kjenne meg selv. Men de bare plukket rett frisyre, forårsaker en dyktig diskret make-up og velger for dem de mest vellykkede figur ting. Så må vi arbeide for å finne så snart som mulig etter din stil, definere din type utseende, i henhold til deres livsstil og natur. Selvfølgelig, i tillegg spilt en rolle holdning, ganglag, evne til å oppføre seg i ulike situasjoner, måte for kommunikasjon. Tatt i betraktning alle de ovennevnte, er jeg sikker på - våre kvinner vil ikke være lik i hele verden, bør de bare betale litt, elskling, tid, og bosette seg i ditt hjerte den evige våren.  
Frisyre Katherine Pierce: Anbefalinger for å lage bilde
 Som du vet, mote diktere ikke bare designere, men også filmskapere. Et godt bilde av Katherine serien "Vampire Diaries" er ett av eksemplene til følge. Skuespiller Nina Dobrev, som spilte rollen tilbyr luksuriøse mørke brune krøller. Mange jenter er interessert frisyre Katherine Pierce og hennes makeup.
 Moving tid
 Morsomt, men bildet ble opprettet med den forståelse at heltinnen ble født i det 15. århundre. Det og makeup og hår ble stylet antikk. Men ser de ikke gammeldags. Det faktum at skaperne av serien har stolt på evige verdier - fine store krøller. Gjør frisyre Katherine Pierce kan alle innehavere av langt hår. Litt tid og lyst - og du vil se enda mer imponerende enn jenta brøt hjertet Damon Salvatore.
 Hair Katherine litt oppløst og resirkuleres for å danne en vakker bølge. Dette krone av flettet to fletter sammen. Dette frisyre ser ikke utdatert som bindende i dag ekstremt relevant. Forresten, bildet av moderne Catherine fortjener ikke mindre oppmerksomhet. Vær imidlertid oppmerksom på - i sin vekt på den naturlige skjønnheten og helsen til håret ditt uten kompliserende hår. Denne uttrykks makeup fremhever hennes valgte metoden.
 Hvordan oppnå ønsket effekt?
 I tillegg til verktøy for styling, trenger du høy kvalitet på omsorg. Dette krever ikke bare bruk sjampo og balsam, men gjenoppretter olje som skal brukes til håret umiddelbart etter vasking.
 Ikke bruk en hårføner, la håret tørke naturlig. Bare tidlig-varme dem varmt håndkle. Du kan bruke mousse for å gi volum. Deretter dele håret på direkte sentral avskjed. Siste tråder av det - kommer musefletter. Forsiktig hente dem og starte veving. Når du kommer til midten av hodet, ikke får nye låser - dette er viktig.
 Pryhladte fått musefletter spesiell voks og hår Snu dem sammen (bare Crossroads, semente pin usynlig). Hold en bindende for hele lengden på håret. Ved slutten av separate sentrale streng fletter og sikker under. Tilgjengelige løse krøller skru på curling og gre forsiktig med fingertuppene.  
 Hvis du er lei av kjedelig og ensformig klær og kjent og som har dukket opp gjennom årene, uformell stil så sliten at han ikke ønsker å se, og deretter etnisk identitet - dette er akkurat hva du trenger. Alle hans fans og fans det tiltrekker originalitet, farge bilder, mangfold av vilt og eksotisk.
 I dag ikke mye bli overrasket over synet av jenta i slaviske utseende i en gjennomskinnelig sarafan med naturlige stoffer og med et nettverk på hodet, og det er motiver søramerikanske nasjoner.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Etnisk stil trekker sine farger, nasjonale farger og kontraster mønstre som gir bildet litt mystikk og hemmelighold.
 Det antas at ytterligere menneskeheten utvikler seg, så det er lenger borte fra sine nasjonale røtter, løse silhuetter, naturlige stoffer og avslappet stiler ble gradvis erstattet av skjønnhet og strenge linjer med like proporsjoner.
 Men, men paradoksalt det enn kan virke, er nå på moten retur til folklore og tradisjoner, som det viste seg, så myk og avslappet stil god form i det moderne begrepet streng og konservativ samling.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Fasjonable etnisk stil på kjolen var et virkelig gjennombrudd og et pust av frisk luft på territoriet til de kjedelige og ensformige etablerte standarder. Hvis drømmen er å skille seg ut fra mengden bringe til sitt daglige måte noe nytt, friskt og ikke-standard, på denne måten for deg, vil det lett dekorere ditt tidligere liv med nye farger.
 Fordi i etnisk stil råder satt av kulturer av flere nasjoner, kan den brukes til å skape en masse ulike bilder, frimodig å eksperimentere og blande visse funksjoner farge bestemt etnisk gruppe.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Historisk ble denne trenden i moteverdenen oppfunnet frihetselskende og originale hippier som ikke anerkjenner noen lover og rammeverk, inkludert moteverdenen.
 Mens i begynnelsen av 60-tallet, da de fleste av dagens fashionistas hadde på seg en kort og forførende mini skjørt, hippie kultur jenter kledd i lyse og fargerike skjørt til tå, men klarte å ikke se mindre feminin og harmonisk.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Noen tiår etter var lignende trend i verden av hippier, det gradvis migrert til massene, og er nå aktivt funnet i samlinger av motedesignere.
 Dens viktigste funksjoner er: volumetriske former, enkle, og absolutt ingen rolle, farge og hovedtrekkene i en landsspesifikke variasjoner brukt i etno stil. Strenge linjer, stramme silhuetter, klassiske bildene - det er det motsatte av gratis og trender eksotiske etnisk grunnlag.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Funksjonene og egenskapene til etnisk identitet


 Hva skal man si, den viktigste funksjonen av etnisk identitet har alltid vært enkelhet, besteforeldrene, hippie, alltid streve for rasjonalitet og behagelig å ha på.
 Hvis stoffet er nødvendigvis naturlig for kroppen så nær, føle den friske luften og føle solens stråler, og hvis fargen, den lyse og fet, interessant og saftig å alltid sette opp en positiv stemning og tenke utenfor boksen.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 En annen egenskap som også skiller denne stilen av alle de andre, dette overdådige finish og unik dekorasjon som pryder nesten hver etnisk ting: crazy frynser, vevd eller stoff innsats, stoff tekstur kombinert med skinn, materialer er full av smykker og perler, alle typer perler, broderier og applikasjoner.
 Som for farger, det er, selvfølgelig, avhenger mye av den spesifikke retning av etnisk identitet, men de alle følge den generelle regelen: en total rekkevidde er dominert av pastell, varme og naturlige farger.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 For eksempel, hvis den etniske indiske samfunnet, fargene er: gull, oliven, blå, oransje, grønn og rød. Men amerikanske landet, som også er en fremtredende representant for faget, de dominerende nyanser er: sand, brun, terrakotta, hvit og burgunder.
 Likevel bør det bemerkes at farge, eller i alle fall ikke er et avgjørende trekk ved behov, men snarere en fin tilsetning. Det viktigste punktet å raskt gjøre din etno tydelig og gjenkjennelig bilde, det skrives mønstre og tekstiler.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Det kan være flammende bilder indisk eller orientalske dekorative elementer (Paisley) Skjematisk fremstilling av indianere wigwam, fjær og dyr dyrisk, floral og blomstertrykk, og kanskje bilder av kraner, brodert i gulltråd - det hele avhenger av valg etno bestemt retning.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 De mest populære og kjærlighet nyter etniske østlige land som Tyrkia, Mongolia, India, Kina eller Japan. Men, for å være sikker, ikke er utelukket, og fargerike motiver med fargerike sigøyner skjørt og følte pusten Afrika med lett og enkel sundresses i gulvet.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Etniske klær er ofte svært nær nasjonal, fordi dette kan være i garderoben lange skjørt, bluser og tunikaer med ermer-lanterner og hekter, som minner om kimono.
 Den grunnleggende stil er stilen modell dimensjonert, ting virket tatt fra en annen skulder plass og luft, som ikke akkurat finne tilpasningsformen. Men, være at siden det kan, fordi oftest de etnisk komponent er ting enkelt fit for hverdags sokker, romantiske stevnemøter og til og med forretningsmøter, ansvarlig bildet.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Fortsatt prøver å gjenskape denne stilen, må du opprettholde en balanse: altfor mange etno ting på en gang kan skape overbelastet bilde.

 Tilbehør og deler etnisk klær


 Å fullføre utseende venstre og harmonisk, er det nødvendig å vite hva du skal ha ting i etnisk stil, nemlig, tilbehør og sko som vil være mest relevant i denne forbindelse. Som for dekorasjoner - dette, selvfølgelig, produkter laget av naturlige materialer som stein, tre, lær eller metall.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Hvis afrikanske funksjoner, sørg for å være rikelig med tre armbånd, anheng massive og store øreringer, tilbehør støttenner av dyr, fargerike halskjeder og belter i midjen, klumpete bandasje på hodet.
Fasjonable etnisk stil på kjolen: detaljer (13 bilder)

 Men amerikanske landet gir et bredt belte på hoftene, et stort antall av lær armbånd, halskjeder og øredobber med indiske symboler. Indian etno preget av lagdeling teksturer, dette gjelder for både klær og tilbehør - store øreringer og anheng med edelstener, metall armbånd og store øredobber.
 Som for sko, foreslår etnisk stil komfort og frie former ikke bare i klær, men også følelser - det bør være sandaler, ballett leiligheter eller sandaler til å gå lavt, tillot små wedgies.  
Яндекс.Метрика