Stiler bluser (foto)Bluser anerkjent som en uunnværlig del av hverdagen klær av rettferdig sex som klarer streker verdighet av figuren, og utfyller bildet kvinnelig eleganse, raffinement og sensualitet. I dag er det vanskelig å finne moteriktige kvinner, som ikke var engang et par stilige jeans. Denne type klær dukket opp som en egen sak kvinners klær bare i slutten av det 18. århundre og var skjørtene atskilt fra den øvre delen av kjolen. Siden blir endret bluse, kjøpe ulike former, stiler og farger. Kjente motedesignere stadig tilbyr nye stiler tsenytelnytsam mote bluser som kan hjelpe kvinner bli mer attraktiv og mer sexy.Moderne stiler av bluser avvike praktiske og funksjonalitet, som de harmonisk med forskjellige typer klær og er gyldig som på et forretningsmøte, og en nattklubb.
De viktigste stiler av bluser

Designere tilbyr fasjonable kvinners klær bluser to grunnleggende stiler: romantisk stil og business. Stiler bluser gjort i den første stil, preget av tilstedeværelsen av ulike dekorere elementer. For disse modeller bluser valgt lyse og gjennomskinnelig stoff med et mønster eller ikke. Bluser, innredet i en virksomhet stil preget av rigor silhuett, en farge og mangel rysj, frills og andre dekorasjoner. Vurdere i detalj de grunnleggende stiler av bluser for moderne kvinner
Stiler bluser (foto)

- Bluse med v-hals. Denne modellen bluser visuelt "trekker nakken og fremhever effektivt brystet.
- Bat-fil.Denne modellen er lik den bluse skjorte, som baren er utstyrt med små knapper. Bat fil er best å bære bukser.

- Bluzon.
 Denne modellen bluse sydd i fri stil med lyse luftige stoffer. Den nedre delen bluzonu har myke folder.
- Tunica.Denne blusen i utseende ligner en skjorte, fordi den har en langstrakt silhuett. Tunica perfekt kombinert med leggings eller elg.
- Blouse polo.Denne stilen bluse er viktig for de som liker sporty. Bluser, har polo en kort bar, der det er tre knapper, og en pen krage, laget av tykt materiale.
- Skjorte.Det er gratis kutt bluse som ligner batch fil. Men denne stilen er preget av shirt brystlommer og rett silhuett.
- Bluse med lukt. Denne modellen bluse justerer perfekt form og fremhever brystet. Som en bluse med en lukt av to kanter kommer den ene etter den andre og festet opprinnelige bue.
Bluser forskjellige stiler i harmoni med skjørt, bukser, jeans, business dresser og til og med shorts.
Stiler bluser for ulike typer figurer
Stiler bluser (foto)

Stylister anbefaler å velge den stilen bluser, basert på den type figur, og bare da vurdere trender. Hvis en kvinne har en tynn midje, smale skuldre og full hofter, så det er den ideelle modellen utstyrt bluser. Denne stilen vil balansere visuelt å begrense den øvre del av figuren og bunn. Eierne av denne type figur er best å velge en bluse laget i lyse farger.
Kvinner med en trekantet form typen anbefalte cut bluser, som fokuserer på den subtile hip linje og smal midje. Modeller bluser med hengende skuldre bidra til å balansere mengdene av denne type figuren. Ladies of formtypen "trekant" må forlate bluser med ermer-lanterner, smekker, draperier og andre pyntegjenstander. Du må også unngå bluser dekorert med geometriske mønstre og store mønstre.
Hvis du er eier av en rektangulær typen form, stiler av bluser lukt vil bidra til å gjøre figuren mer feminin og slank. Damer med denne type figur bør også ta hensyn til modeller bluser med grunne rektangulær eller oval kutt.

Stiler bluser, utvide på brystet, bidra til å korrigere feminin silhuett som er en type "eple". Gjøre figuren mer slanke bluser gjort i vertikal stripe
. Kvinner med denne type fysikk anbefales å slette din garderobe med montert bluser modeller og produkter med en stuper halsen og lyse farger.
Stiler bluser (foto)

En talskvinne med den perfekte figuren "timeglass" passe praktisk talt alle stiler av bluser. Det er mulig å velge ulike farger og typer stoffer. Den mest fordelaktige alternativet anerkjent bluse med montert silhuett, som modellen fremhever perfekt henne perfekt form eier.
Dermed rett type bluse damene bringe i bildekvalitet, individualitet og stil.  
Hvordan fjerne skjellakk hjemme? Detaljerte instruksjoner for fjerning skjellakk belegg

 Til dags dato, et stort populært verktøy for manikyr og pedikyr skjellakk. Unik gel - spiker skjellakk - belegget som kombinerer styrke gel og neglelakk og profesjonell, lys, skinnende og lett å bruke.
 Denne symbiosen gel og lakk utviklet av CND, basert på ønskene til de mestere av spiker tjeneste og deres kunder rundt om i verden.
 Dens egenskaper inkluderer: lette påføring, lette å fjerne materiale, samt stabilitet og styrke. Dessuten betyr det ikke forårsake allergi, så er egnet for alle.
 Overflate shellas brukes på plate med en børste og negler før påføring ikke krever forutgående opplæring (f.eks vasket ned). Shellac tørker under UV-lys, slik at man unngår dets smøring og sparer tid.
 Gel - skjellakk lakk har perfekt stabilitet, mister glans, ikke slipping og uten riper. Dette verktøyet er ideelt for manikyr og pedikyr, som holdt for mer enn to uker. Dette er nyttig for eksempel hvis du skal dra på ferie.
 Pigment gir neglene hardhet, det er anbefalt for tynne og sprø negler.
 Foreløpig gel - skjellakk lakk, det er forskjellige nyanser - fra lyse og mettet til gjennomsiktig.
 Mange bekymret for hvordan å fjerne skjellakk hjemme. Det er ikke alltid mulig å besøke herre over manikyr. I tillegg er en fremgangsmåte som utføres i hjemmet, billigere enn en salong.
 På grunn av det faktum at skjellakk er primært lakk, da det ikke vil ha zapylyvat fjerning av spiker.
 For prosedyren trenger du:
 1. folie;
 2. neglelakkfjerner med aceton;
 3. bomull pads;
 4. oransje stokk;
 5. så.
 Dele inn i små foliestykker like og dele i to og kaste bomull pads i form av en halvmåne.
 Våt bomullsputer i aceton eller isopropanol, satt på spikeren og vikle med folie (for å hindre fordampning av løsningsmiddel). Sørg for at ingen løsemiddel kommer på huden din, eller kan brenne eller allergi. Vi holder minimum 10 minutter. Massere neglene før du fjerner, deretter forsiktig fjerne ull.
 Når du fjerner folien, fjerne skjellakk start med spiker oransje stick nøye. Ved slutten av neglelakk neglefil. Dette vil fjerne belegget fortsatt negler og forberede videre anvendelse av annen dekning. Hvis neglene har vært skjellakk, slette det isopropylalkohol eller aceton. Ved slutten av spiker og skjel fremgangsmåte er nyttig for å smøre olje til negleplaten ikke er tørr og ikke stonshuvalasya.
 I tillegg kan du kjøpe et sett med profesjonell remover skjellakk, som inkluderer: betyr at oppløser neglen cover, engangs wraps, cuticle olje, en spesiell fil, pinner, styluses.  
Tall på negler forlengelseMer moderne kvinner å oppnå vakker manikyr og holde den i lang tid, slå til for spiker kunstnere. Etter at alle påløpte negler ikke krever spesiell omsorg, er holdbare, tegninger laget på disse neglene slettes ikke, og ikke kreve korreksjon. Men du kan hjemme for å endre utformingen av din vanlige spiker forlengelse, hvis plutselig får du lei. La oss se hvordan du gjør det.
Malyunok nål eller en tynn pensel negler
Du må dekke neglelakk likte alle farger, og deretter supplere grunnlaget mønster. Hvis du skal male med pensel, bør malingen tørr basis gis, hvis bildet er gjort med en nål - vente til malingen tørker ikke nødvendig. Når du tegner børste er best å bruke akryl maling - de er ganske stabil, med flotte farger, ikke formidlet. For søknad ornament akryl maling og redesign av forlengelse på neglene først dekke dem med et lag med neglelakk, la det tørke og bare da fortsette å trekke maling.
Tall på negler forlengelse

Hvor å trekke du planlegger å bruke en nål, trenger du bare noen få neglelakk farger. Dekk med et lag av neglelakk base, noe som vil være grunnlaget. Uten å gi basislaget for å tørke, er det nødvendig å dryppe noen dråper av maling en annen farge, og spissen av kanylen slå dem i enkle mønstre.
Tall på negler forlengelse

En annen måte å dekorere påløpte negler og endre kjedelig utforming negle - bilder laget gel penn. For dette trenger du et sett med fargerike gel penner og fantasien. Et stort pluss gel penner at hvis plutselig unnfanget bildet du ikke får - du kan alltid fikse det eller slette. Om utvidelse negler bildet uskarpt myk klut.
Tall på negler forlengelse

Teknikken med å trekke på negler gel penner forlengelse er ganske enkelt - du trenger å sette på neglelakk lag og vente til den tørker. Deretter farget gel penner på skjøte negler gjort tegning, som også bør få lov til å tørke. Når gelen har tørket tegninger, bør spiker dekke lakk, som kan være substituert for konvensjonell gjennomsiktig lakk. Dette vil ikke spikre gele raskt slettet og overflater gjør neglene skinnende og glatt.  
Яндекс.Метрика