Stiler sommer kjoler (foto)Sammen med skjørt Kjoler kan betraktes som den mest feminine delen av garderoben av virkelig sex. Riktig å velge en kjole, kan du vise individualitet, understreke verdighet figuren og skjule eventuelle mangler. Den mest populære sommerkjole, så designere har utviklet mange stiler av sommer kjoler at hver kvinne kunne utfylle din garderobe den mest passende kjole.

Populære stilarter av sommerkjoler

Favoritter av kjente designere kolleksjoner hvert år er ulike stiler av sommerkjoler. Det samme kan sies om blomster.Den mest populære de siste årene, modeller kjoler for sommeren er:
- Eldre modell med en fluffy skjørt;
- Dress-trekk;
- Vintage kjoler;
- Modell av baskerne;
- stroppløse modeller;
- Asymmetrisk modell.

Som for de for hvem den nye designen innflytelse har liten eller ingen verdi, nemlig vanlige kvinner, de fremdeles foretrekker ikke så innviklet stil som komfortabel og attraktiv. Hvilken stil kjoler årlig foretrekker?

Korte sommerkjoler

Stiler sommer kjoler (foto)

Korte sommeren lang modell vil ikke miste sin popularitet hovedsakelig på grunn av sin enkle sommer. Når det er varmt og sola skinner klart, ønsker ikke å bære en lang kappe. Den andre fordelen er knyttet hovedsakelig jenter og kvinner med vakre velformede ben, fordi iført korte kjoler, kan de vise sin beste fordel.
Stiler sommer kjoler (foto)

Korte kjoler anses å være av en lengde knapt nådd knehøyde. Juster lengden på kjolen og dermed velge sin modell du trenger basert på egenskapene til tallene, steder å besøke hvor du har tenkt å bære en kjole. Og, selvfølgelig, ikke glem om alder. Uansett hvilken tallet var elegant kvinne i voksen alder kjole modell ultramini vil se på det i hvert fall meningsløst.
Ser bra ut på nesten enhver figur kort kjole med en fluffy skjørt, så i flere år, de er veldig populære.
Kvinner som kan skryte av "berømte" former, perfekt egnet kjole med åpen hals område, tett ramme kombinert med kort bunnen. Men i dette tilfellet fra en stor kiste og du kan nekte, og foretrakk modeller med lukket før - så kan du visuelt trekke figuren.
Lange sommerkjoler
Stiler sommer kjoler (foto)

Stiler lange sommerkjoler i popularitet nesten ingen avkastning korte. Ingen annen kjole kan ikke gi så feminin og delikat utseende, hvor lang kjole med lys strømmer materiale. Vanligvis, kvaliteten på materialene som brukes chiffon, silke jersey - de hjelper gunstig spennings alle kurvene i den kvinnelige kroppen. De fleste materialer er også på grunn av sin praktiske. I sommer, er du ikke for varmt.
Stiler sommer kjoler (foto)

Style lange sommerkjoler stor sett. Avhengig av dine mål og dine preferanser, kan du velge en kjole til gulvet eller til de midterste beinet kjole, kjoler, tunikaer og kjoler i gresk stil. Like populære og lange kjoler til stranden, som kan være både symmetrisk og asymmetrisk. Men sommer kjoler, selvfølgelig, "ta" er ikke en modell, men hovedsakelig farge. Derfor, når du velger en lang sommer kjoler og vier spesiell oppmerksomhet til sin form og farge.
Stiler sommer kjoler (foto)

På toppen av sin popularitet er en kombinasjon av korte og lange stil sommerkjoler. Dette er de kjoler, bak som er lenger enn foran. Disse kjolene er laget av flytende eller transparente stoffer, de ser veldig attraktive. Men bare egnet for de som har nesten perfekte slanke ben.
Stiler sommer kjoler for overvekt
Spesiell oppmerksomhet bør gis style sommer kjoler for overvekt. Komplett kvinner og jenter stort sett kompleksuyut gjennom sin overvekt, og derfor vinteren og sommeren har en tendens til å skjule ekstra centimeter og kilo under lag med klær. Hvis vinteren er bare ønske vil gagne dem og ikke tillate fryser i sommer på grunn av overdrevent stramme klær stengt og de opplever betydelig ubehag.
Dagens modeller gjør det mulig å forvandle kjoler og synlig, og mindre mangler i ganske merkbare fordeler. Det er best egnet for dette formålet gardiner og kjoler med høy midje. De kalles "gresk" og bidra til å skjule problemområder på magen, lår, bryst og visuelt høydepunkt forlenge bena.
Stiler sommer kjoler (foto)

Jenter med veldreid og vakker kjole dress-saken, som har, eller "vinger" eller kimono ermer, rekker til albuen. Men mer enkle stiler vil kle A-form med skjørt dekorert med volanger og bølger.
Velge en stil av kjole for sommeren jente bør ta hensyn til de som legger vekt på verdighet. En full nytte av den absolutte majoriteten av kvinnene har store bryster. Det trenger ikke å gjemme seg, men også flaunt er ikke verdt det. Et bedre valg ville være en kjole med en V-hals, lange skjørt, høy midje.
Stiler sommer kjoler (foto)

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot stoffet i kjolen. Så, ikke gi preferanse til tette vev som vil fremheve eventuelle mangler og også svært upraktisk sommer. Lett, strømmer stoff med lyse farger påtrengende bilder - det er det du ønsker.  
 Denne sesongen selve hvit skjorte. Jeg tror ikke det er for kjedelig og strengt. Hvis du kjenner noen triks du kan på en måte å se sexy og attraktiv.
Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

 Hvordan du skal velge?


 Å være stilig, må du gjøre det riktige valget. Her er hva du skal se etter når du velger en hvit skjorte:
 •  Funksjoner tall. Hvit full, men riktig valgt silhuett vil unngå det. Så hvis du - eieren av deilige former, velger modellen utstyrt, men gratis kutt. Tettsittende bluse har råd til bare slanke jenter.

 •  Farge. Ja, det er flere nyanser av hvitt, melk, kypelno hvit, krem, kremaktig, elfenben. Mørk dress jenter kypelno hvit, men hvis huden din er veldig blek skygge da dette kan gjøre det vises smertefullt. Varme hudtoner (fersken, beige) kombinerer perfekt med varme toner av hvitt, for eksempel melk eller elfenben.

 •  Hvis du ønsker å kjøpe en universal ting, og deretter kjøpe en bluse rett silhuett og glemme den tilpassede modellen.

 •  Lengde. Det må være slik at skjorten lett kunne fylle et skjørt eller bukser. Land bluser må dekke baken litt, i så fall vil det ikke alltid komme ut fra under beltet.

 •  Kragen og halsen. Firkantet eller rund hals vil gjøre skuldrene bredere. Men ta oppmerksomheten bort fra skuldrene turndown krage. Krage bidrar til å visuelt forlenge halsen. V-hals fremheve brystet.

 •  Detaljer. Volanger og frill bidra til å gjøre brystene mer kropp. Mørke siden av innsatsen kan med fordel fremheve midjen og lage en mer feminin silhuett. Broderi på brystet avlede oppmerksomheten fra livet og bidra til å skjule feil. Store knapper gjøre bildet lysere.

 •  De lange ermer. Lange ermer - en klassiker. Korte ermer egnet for varme årstider og gjør bildet mer avslappet og gratis. 3/4 ermer - er både sexy og strengt.

 •  Fabric. Og dette punktet er også svært viktig. Først velger bare naturlig pustende materiale som vil raskt fordampe fuktighet og lufttett. Det kan være bomull, lin. Sekund, være forsiktig så du ikke stoff skinte kroppen, spesielt hvis du planlegger bluse å gå på jobb.

 •  Tilfelle. Hvis du ønsker å gå i en hvit bluse klubb eller en fest (hvorfor ikke?), Kan du velge en lys gjennomsiktig sexy skjorte brodert med interessant kutt. Hittil passende romantisk satin eller silke montert bluse. Men det beste alternativet for kontoret er ikke altfor smal bomullsskjorte.

 •  Hva kamp?


   Så, hva du skal ha med en hvit skjorte? Vi tilbyr deg den mest vellykkede kombinasjonen.

   Farger og utskrifter


  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

   Hvitt er den universelle farger kombinert med nesten alle nyanser og toner. Det kan være klassisk sort eller grå, mens den offisielle anbud beige, lidenskapelig rødt, rød mørk blå, lys blå eller frisk mynte, koraller, mystisk lilla, lys oransje og gul. Generelt, ikke vær redd for å eksperimentere og.
   Som for grafikk og tegninger, så det er mye å velge mellom, så vær dristig!

   Klær


   Flere kombinasjoner av vinn-vinn-situasjon:
 •  Fasjonable og stilig med hvit skjorte ville se vest. Det kan være så streng kontor og løsere jeans.

 •  Flip topp utstyrt jakke. Chic i tandem kontor stil med hint av seksualitet er klar!

 •  Stor hvit skjorte vil kombinere nesten alle bukser: bred, strenge rett, smalere forkortet shtany- "bananas", blusset fra kne eller hofte. Bluser beste fylle i bukser, ellers vil du se sjuskete og dum. Fargen på buksene kan være noen tillatte og dristig.

 •  Jeans. Plukk opp gratis tynn skjorte knepper de første par knapper, ermer Zakatay og olabukser. Det kan være så smal skinni og gratis "kjæreste" eller rette jeans. Utmerket bildestil kezhual. Vel, ungdom og frisk.

 •  Shorts kan også være perfekt kombinert med en hvit bluse, og en kort denim ungdom og mer forsiktige vev.

 •  Blyant skjørt ville se flott med en hvit bluse og understreke femininitet og sexy image.

 •  Hvis du ønsker å skape et interessant bilde av en romantisk stil? Deretter går i skjørt til kneet modeller nytt utseende og putt henne i lys chiffon hvit skjorte med korte ermer.

 •  Fottøy


  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

   Velge sko, vurdere den generelle retningen stil. Men i alle fall med hvite skjorter kombinerer nesten alle sko med hæler, støvler, sko, støvler. I noen tilfeller (for eksempel hvis du velger gratis casual stil) er det mulig å ha råd til ballett leiligheter eller loafers. Men fra sport sko bør være forlatt.

   Tilbehør


  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

   Et par alternativer:
 •  Tynn rød eller hvit belte rundt midjen og fremheve din kvinnelighet.

 •  Anheng på en lang kjede, slitt over kragen, gjøre bildet mer dristig.

 •  Føl deg fri til å bære store armbånd. Dette kan være et bredt armbånd med steiner eller tynne elegante armbånd med perler.

 •  Hvis du foretrekker en streng bilde, velge en clutch veske eller konvolutt. Gratis stil passer bag shoper.

 •  Eksperimentere og overraske!
  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable hvit skjorte? (13 bilder)
  Яндекс.Метрика