Hvordan du kan beskytte deg mot uønsket graviditet? Dette emnet er svært relevant i dag. Hvorfor? - Du spør. La oss huske sovjettiden, da var det ingen sex, og barn funnet i kål. Selvfølgelig, prevensjon, og på den tiden var, men fikk ikke nyte en slik popularitet siden det var et tabubelagt tema. Hva skjedde så? Og så var det en seksuell revolusjon.


Stive Bar prevensjonsmidler


 Unge mennesker begynte å røyke, drikke alkohol og engasjere seg i tidlig og ubeskyttet sex. I mange fold, tilfeller av graviditet blant mindreårige. Spre Kjønnssykdommer som syfilis, trichomonas og mange andre. Og også i denne perioden fikk HIV og AIDS. Så var det spørsmålet om prevensjon.

 De vanligste prevensjonsmetoder er barrieremetoder. Disse inkluderer tilbehør som en kondom, femidom, caps, membraner og spermicider. I tillegg er det andre barriere prevensjonsmetoder:

 Fysiologiske (beherskelse vыschytыvanye)

 Kirurgisk (tubeligatur for kvinner og menn i ejakulasjonskanalene)

 Intrauterin spiral

 Hormonell

 Bruk av begreper fysiologiske mynorey

 Essensen av disse prevensjonsmidler er det som ville hindre sædcellene inn i livmoren og befrukte egget.


 Pros barriere prevensjonsmetoder


 Disse metodene for prevensjon er en rekke betydelige fordeler:

 Overkommelig pris. Selv tenåringer har en slik sum penger for å kjøpe kondomer.

 Enkelhet og brukervennlighet.

 Beskytter mot de fleste smittsomme sykdommer.

 Ikke gi globale virkninger på kroppen, som gjør hormoner.

 Ikke påvirke reproduksjonsevnen. Det vil si, de har en kortvarig effekt.

 Tilgjengelighet. Kan kjøpes på apotek.

Stive Bar prevensjonsmidler Cons barriere prevensjonsmetoder


 Dessverre er det ulemper.

 En kondom kan rive under samleie.

 Ikke gi slik beskyttelse mot uønsket graviditet som andre prevensjonsmetoder.

 Kanskje partnerne, vil det være en irritasjon eller allergiske reaksjoner.

 Det er mulig å redusere følsomheten.

 Litt vanskelig å bruke. Barriere prevensjon skal brukes umiddelbart før eller nærhet, eller 15-20 minutter.


 Klassifisering


 Barriereprevensjonsmidler er:

 Mekanisk

 Kjemikalier

 Og også:

 Menn

 Kvinner


 Mekanisk barriere prevensjonsmidler


 Mekaniske barriere prevensjonsmidler - en spesiell enheter som hindrer sædcellene komme inn i livmoren.

 Til de kvinnelige prevensjonsmidler omfatter cervical caps, vaginal membran, vaginal prevensjons svamper og kvinnelige kondomer (kondomer).

 Av mannlige - kondomer.

Stive Bar prevensjonsmidler


 Cervical caps. Denne enheten, formet fingerbøll. For tiden er laget av myk gummi, men før de var laget av forskjellige metaller. Det er gjenbrukbare. Plukk en cervical cap du kan gynekolog. Legen vpevnytsya i fravær av kontraindikasjoner, og i særdeleshet, allergier, velg din ønskede størrelse og lære reglene for bruk. Vilkår for bruk. Introduksjon. Cap, en tredjedel, fyll sæddrepende middel. Høyre hånd famlende cervix, presser venstre kjønnsleppene og skyv lokket til bakveggen av livmorhalsen. Så husk å sjekke riktig posisjon av hetten. Det burde passe perfekt til livmorhalsen. Dette er ikke den mest effektive middel for prevensjon.

 Aperture. Det er nesten det samme som caps, men med en metallkant. Valgt gynekolog, fordi størrelsen avhenger av den individuelle størrelsen på vagina i hver kvinne. Vi presenterer membranen bør umiddelbart før samleie og pakke hver 8. time. Programmer er i caps.

 Vaginal prevensjons svamper. Disse svamper impregnert med sæddrepende middel inn i skjeden og sette kvinner før samleie. Maksimalt opphold lepper i skjeden - 24 timer. Etter samleie som minst seks timer bør ikke ta den. Denne metoden er ikke egnet for kvinner som fødte, som altfor stor andel av utilsiktet graviditet ved å bruke svamper.

 Den kvinnelige kondom. Dette er en ganske ny oppfinnelse. Det er en sylinder med to ringer med forskjellige diametere ved endene. Den består av plast. Det beskytter ikke bare mot graviditet, men også mot infeksjoner. En ring, store, holder kondomet inn i skjeden, og den andre, betyr mindre ikke berøre penis av kjønnsleppene. Disponibel. Det er svært effektivt.

 Den mannlige kondom. Den er laget vanligvis med latex. Det er veldig enkelt å bruke. Kledd mann på erigert penis rett før nærhet. Det er ugjennomtrengelig for sædceller og mange patogener som forårsaker kjønnssykdommer.


 Hva skal jeg velge?


 Det er best å oppsøke en gynekolog. Men hvis du er en uformell tilkobling, må du bruke kondom. Fordi først av alt, må du beskytte deg selv og din helse.

 Uansett barriere prevensjon betyr at du velger, så husk at 100% garanti, kan du være garantert bare å avstå fra seksuell omgang. Ellers kan du prøve å best beskytte seg selv eller være i full tillit til sin andre halvdel.


Hvordan å farge håret hjemme?
 En kvinne prøver alltid å være mer vakker og interessant, og hva gjorde hun ikke oppfinne dette. I årtusener, kvinner fra hele verden fjernet rynker fra ansiktet ved hjelp av oljer montert på ulike steiner, etc. Selv jenteaktig skjønnhet er ikke uten innovasjon. Klippe håret, flette, vidroschuyut, og, selvfølgelig, maling. Å lære å farge håret hjemme, i dag vi går.
 Det første steget du bør først ta hensyn til de ulike typer maling og bestemme valg. Hvilken du skal velge? En av de grunnleggende reglene er her - glem besparelser på skjønnhet konsekvens - all type maling henna etablere side.
 Et annet viktig punkt i denne fasen kan vurdere hvor mye maling vi trenger? Hvis du har mellomlangt hår eller kort, er det definitivt en pakke er nok full. Hvis håret er langt nok - du trenger for å få 2-3 bokser.
 Så vi bestemte oss på farge og maling. Nå må du begynne prosessen med maleriet, men ikke hastverk. Først trenger du en innledende fargelegging. Prosessen med første farge er svært viktig, og det vil avhenge av ytterligere hårfarging.
 Den opprinnelige maleri:
 1. Før første gangs bruk hodet hårfarge ikke er anbefalt som en maling trenger dypt inn i håret.
 2. For å beskytte ansiktshuden legg et tynt lag av beskyttende krem ​​langs hårfestet i pannen og templer.
 3. Hår bør være delt inn i flere tråder av tynt og jevnt, er det en rask påføring av de viktigste tråder i en del av en spesiell pensel.
 4. Etter bearbeiding alt håret strøk med maling de trenger å være forsiktig gre kam med noen tenner.
 5. La emulsjon på håret for omtrent en halv time, varighet avhenger også av egenskapene til dine krøller (mørk, fast, tørr, etc.).
 Etter den tiden du trenger for å lage skum emulsjon med vann, og skyll grundig. Du kan vaske håret for å fjerne fargeelementer. Å fullt bevare fargen du ønsker å oppnå - brukes for fargebehandlet hår balsamer som er valgt individuelt. Når du har oppnådd ønsket resultat ikke glem fuktighetskrem for håret, slik som masker, kremer, balsamer, balsam, fordi hver farge produserer kjemiske effekter på håret.
 Det bør bemerkes at det er umulig å gjøre når farge håret hjemme og ta noen råd. Bruk aldri emulsjon maling for øyenbryn og øyenvipper. Aldri forsømmelse hansker. Du kan ikke perm etter farging, er det umulig for hårfarging prosessen i nærvær av hodet skrape hud eller små sår. Ikke bruk narkotika på hår som var farget med naturlige fargestoffer eller agenter som inneholder metallsalter.
 For å oppsummere og trekke konklusjoner om "Hvordan å farge håret hjemme?". Dermed farge håret hjemme er gunstig i forhold til kostnadsbesparelser, men ganske farlig (dårlig anvendt verktøy - ikke helt zakrasylys spinning, kan du overdrive det med en timer eller oksidasjonsmiddel - og resultatet er noe delusional med grønne fargetoner). Men når det brukes riktig maling og omsorg for hårfarging, overgår resultatet alle forventninger. Når du posmotrytes i speilet, vil du ikke være i stand til å bryte vekk fra den.  
Hvordan å flette håret hennes rommelig om?
 Vakker, tung, sterk hår til enhver tid forsterke den naturlige skjønnheten av kvinner ble så imponerende og kraftige våpen av noen av de rettferdige sex.
 Utvilsomt, de er overlegne i forhold til hårklipp, spesielt hvis flettet inn i flettene. I dag mote dikterer ulike nye områder av kvinners frisyrer. En av dem - omfangsrik lokker. Måter å veve flette sett. Så du kan alltid velge det beste alternativet som passer humøret. Scythe zaplitayutsya forskjellige måter: tre strenger, fire, fem, seks, ører og så videre.
 Å vise frem en tykk flette, trenger nå ikke å arrangere sin egen tykt hår. Å lære å flette håret bulk, vi beskriver i denne artikkelen.
 Det viser seg at volumet kan flette håret hennes, selv med en liten mengde hår.
 For å gjøre dette, massen av hår festet villige kunstige eller naturlige tilnærmingene. Dette dannet en tykk flette. Den eneste betingelsen for å spytte så en helhet, må vpletaemыe tråder helt matche fargen på ditt eget hår. I tillegg bør du vite hvordan du kan flette håret volum slik at den ser vakker og ganske omfangsrik. Normal spytte spytte volum er forskjellig fra antall tråder. Gjennom bulk pyntebånd flettene, bør det være flere tråder.
 Prosessen med veving fletter volum, spiller det ingen rolle du har tørr eller lett fuktig hår. Før veving må nøye gre håret med en børste, gitt den naturlige retning av vekst, og bringe dem sammen. Det neste trinnet er å allokere hele mengden av hår i fem like store deler. Deretter stiller ekstreme høyre tråd pålagt nabo strand, bli, ekstrem. Strand ligger i den overlagret på en lås som var opprinnelig til høyre sentrum. Nå låse på venstre side av strenger, som ble sentral, sentral pålagt. Deretter ekstrem lås på venstre side også pålagt en del som ligger i nærheten. Dermed kan vi flette håret en standard stort volum. Gjennom den tykke veve fletter håret volum kan også deles inn i fire eller seks strenger.
 Volum flettene kan økes ved uforsiktig landlig stil. Dette rådet gir mote designer, definere motetrender frisyrer 2011. Vi anbefaler veve fletter i forskjellige band eller strimler av stoff. Det viktigste at de skulle på farger, tekstur og farge gjennom klærne ikke motsi den generelle image og stil. Disse hemmelighetene vil visuelt øker antall fletter.  
Яндекс.Метрика