Stomatitt behandling hjemme
 Canker - en betennelse i munnen, noe som forekommer oftest hos små barn. Selvfølgelig, den uttalelsen om umuligheten av forekomsten av sykdommen hos voksne, er fundamentalt galt. Statistikk viser at trost kan påvirke enhver person. I tilfelle av sykdommen hos barn, umiddelbart søke legehjelp så stomatitt behandling hjemme kan ta svært lang tid i lav immunitet barn. Voksne kan prøve å bli kvitt sykdommen på egenhånd. Deres kropp er bedre tilpasset miljøet og immunsystemet er mer avansert.
 Årsakene til stomatitt
 Fremveksten av stomatitt kan være forårsaket av mange faktorer. Svært ofte er det manifesterer seg i løpet av infeksjon. For eksempel, slik som meslinger eller skarlagensfeber.
 Ofte stomatitt oppstår når smuss på slimhinnen i munnen. Hos barn, er dette den vanligste årsaken er. Kanskje mange ikke vet at sykdommen kan være forårsaket av brannskader i munnslimhinnen varme drikker. Spise krydret mat kan også påvirke utviklingen av stomatitt.
 Langvarig bruk av visse typer antibiotika - det er en av årsakene til betennelse i munnen. Men, akkurat som hos barn, ofte synes smittsomme stomatitt voksne under påvirkning av sykdomsfremkallende mikroorganismer som lever i munnen av noen mann. Som et resultat av sykdom eller svekket immunforsvar, blir de aktivert og bli årsaken til sykdommen. I sjeldne tilfeller kommer stomatitt fra genetisk predisposisjon kroppen.
 Et balansert måltid, som inneholder alle de essensielle vitaminer og mineraler (f.eks, vitamin B og sink, jern, selen), for å bidra til å forhindre forekomsten av stomatitt.
 Symptomer
 Den innledende fasen av stomatitt kan passere gjennom milde symptomer, manifestert i rødhet i slimhinnene i munnen. Deretter begynner den personen til å føle ubehag, spesielt ved måltidene. Det prikkende følelse i munnen, som i mild brenne.
 Som sykdommen, munnsår vises på innsiden av kinnene, tunge, noen ganger på tannkjøttet. Disse sårene er dekket av hvitaktig blomst. Ofte var det medfølgende ubehag sår i munnen, selv smerte. Man blir vanskelig å spise og snakke. Babyen er ikke uvanlig temperaturen stiger, og atferden er lune. Relaxer gang stomatitt, veldig sterk mulighet for denne sykdommen igjen. I noen synes han regelmessig 3-4 ganger i året, flytting kronisk.
 Behandling stomatitt hus
 Som nevnt ovenfor, kan voksne forsøke selv å bli kvitt sykdommen. Men det anbefales kun for de som er kjent med sykdommen og vet hva de skal gjøre. En annen, i hvert fall for første gang, bør du kontakte legen din for å få råd.
 1. Hyppig skylling munnen med varmt vann, spesielt etter måltider.
 2. Skyll munnhulen ved hjelp av antibakterielle urte forberedelse (kamille, salvie, johannesurt, etc.). Mulig bruk av kål juice blandet med varmt vann.
 3. Smøring munnen aloe juice.
 4. De rå poteter, revet, du kan bruke på språket og tannkjøtt.
 Disse prosedyrene bør utføres hver dag 5-6 ganger om dagen i flere dager. Ofte kommer forbedringen i 2-3 dager. Full kur er mulig i 7-10 dager. Bruk av narkotika, for eksempel oksolinsyre salve acyclovir, Zovirax og andre antivirale medisiner og salver er også mulig, men etter avtale legen din.
 Etterlevelse oral hygiene, regelmessig ty til tannlegen for forebyggende og terapeutiske formål, samt et balansert kosthold vil bidra til å forhindre forekomsten av stomatitt.  
Hypoplasi av placenta: årsaker, behandling

 Morkaken - en unik kropp som er til stede i en kvinnes kropp under svangerskapet. Betydningen av morkaken kan ikke understrekes nok. Placenta og fungerer som et samlende organ for mor og foster, og på samme tid, det beskytter barnet mot skadelige virus og bakterier. Derfor kan noe unormalt av morkaken forårsake fostervekst.
 En av disse patologi er hypoplasi av morkaken, eller, på en enkel måte, litt babysete.

 Grunner hypoplasia


 Opprinnelig en liten morkake er ofte forårsaket av genetiske sykdommer, som er årsakene hypoplasi hos kvinner. Det forekommer sjelden og slikt brudd er forbundet med patologi av fosteret.

 Sekundær hypoplasia placenta oppstår under svangerskapet. Den vanligste årsaken er morkake hypoplasia mors sykdom, høyt blodtrykk, åreforkalkning, sen toxicosis. Blodstrømmen i blodårene i morkaken er redusert, noe som hindrer normal utvikling av fosteret.
 I motsetning til primær hypoplasia, sekundær og behandles med riktig diagnose og behandling ikke forårsake noen effekter.
 Når hypoplasia placenta fosteret mangler oksygen og næringsstoffer. Resultatet kan bli intrauterin veksthemming.
 Imidlertid kan lille baby sete være helt normal. For eksempel, i en meget liten størrelse av placenta kvinner, naturligvis, mindre enn hos kvinner med normal konstitusjon. Denne reduksjonen er ikke en morkake patologi. Dette var de viktigste årsakene til morkake hypoplasia.

 Behandling av morkake hypoplasia


 Diagnostisering av morkake hypoplasia kan settes kun etter nøye studie. En ultralyd for diagnose er ikke nok.
 Hypoplasia placenta indikerer tilstedeværelse av sykdom hos mor. Så, først må du finne ut årsakene hypoplasi placenta. Hvis, for eksempel, høyt blodtrykk, for tidlig behandling hypoplasia placenta bør normalisere trykket av mor, og deretter bruke legemidler som forbedrer blodstrømmen i blodårene i morkaken.
 Behandling av morkake hypoplasia:
 I morkake hypoplasia alltid omfattende behandling. Det viser seg at grunnen hypoplasia, deretter kvitte seg av grunnene støtter parallell og øke blodstrømmen i blodårene i morkaken.  
Canker sår årsaker, behandling, symptomer, forebyggingCanker er en sykdom karakterisert ved betennelse i slimhinnen i munnen. Denne sykdom kan føre til at pasienten ubehag, smerte av varierende grad, redusert livskvalitet. I denne artikkelen nyttige tips vil fortelle alt om sykdommen og dens behandling.
Grunner stomatitt

Canker sår i voksne årsaker
Først av alt, å si at etablere den egentlige årsaken til sykdommen fører til en rekke problemer. Det antas at canker er en sykdom med skitne hender, og det påvirker bare små barn. Men straks det bør bemerkes at begge disse argumentene er falsk. Ill sykdommen kan alle, uavhengig av alder. Vil bare si at på grunn av det faktum at barns immun barn opp til tre år er ennå ikke helt dannet, slik at de ofte lider stomatitt.
Liste over mulige årsaker til sykdommen kan oppsummeres slik: feil munnhygiene (plakk og også ødelagttenner er en utmerket grobunn for bakterier som forårsaker trost), tannskader som for eksempel brannskader fra en varm mat prykusuvannya kinnet eller tungen, ulike riper på tennene, beriberi (hovedsakelig mangel på vitamin C), ubalansert kosthold,lav immunitetOg ulike stressbetingelser, allergi mot mat eller medisiner, alkoholmisbruk, røyking og ulike virus og bakterier.
Det bør bemerkes at i henhold til noen studier si at selv tannkrem inneholdende natriumlaurylsulfat, som er et sterkt vaskemiddel mens genet kan føre til skade på munn og således fremkalle stomatitt.
Canker sår symptomer, behandling, typer stomatitt

Det er nødvendig å skjerpe oppmerksomheten mot det faktum at, avhengig av underliggende årsakene til canker sår kan deles inn itraumatisk(Utvikler grunn av ulike skader i munnen)smittsomme (Den er forårsaket av bakterier, virus og sopp)spesifikk (Et symptom av visse sykdommer, slik som tuberkulose eller syfilis), symptomatisk (det utløser en rekke vanlige sykdommer). Dessuten er det detaljer manifestasjoner av sykdommen.Catarrhal stomatitt - Er den vanligste typen av stomatitt. Årsaken er vanligvis feil munnhygiene.
Symptomer catarrhal stomatitt, følgende: betent slimhinnene i munnen, hevelse (på slimhinnen kan sees utskrifterCanker sår årsaker, behandling, symptomer, forebygging tenner "), utseendet av smerte under spising, dårlig ånde. Også verdt å merke seg er at de synlige defekter i munnen, at sår blir observert.
Ulcerøs stomatitt utgangspunktet kan utvikle seg på bakgrunn av Katarr falt. Denne type stomatitt lider oftere personer med kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen, slik som colitis, gastritt, etc.
Som for symptomer, er de: dannelsen av slimete sykdom manifestasjon, en grå plakk. Munnslimhinnen påvirkes gjennom hele tykkelsen. Og bare spise blir en smule pinlig, smertefulle, spesielt hvis pasienten er observert mange sår. Denne type stomatitt kan være ledsaget av feber og klumper under underkjeven.
Den neste typen stomatitt - enaftøs. Det er preget av en langsom økning i antall AFL (magesår riktig form, noen ganger oval, med en knall rød grensen "og dekket med grå blomst).
Stomatitt behandling hos voksne

En av de viktigste forutsetningene for en rask utvinning - er korrekt, og at viktig tid begynt behandling. Når det gjelder gjennomsnittlig varighet av behandling, er det 4 til 14 dager. Det bør bemerkes at behandlingen er meget viktig integrert tilnærming.
Først må du finne ut den virkelige årsaken som utløste utseendet stomatitt. Hvis det er en forverring av sykdommer i mage-tarmkanalen, det umiddelbart bør konsultere en gastroenterolog. Bare behandle det kommer til lokal terapi, dvs. munnskyllevann, vasking, skylling og dens bruk av forskjellige salver.
Generell behandling omfatter antibiotika og medisiner mot virus, generell styrking av immunsystemet (inntak av vitaminer, immunomodulators), bruk av antihistaminer for å hindre hevelse av slimete.
Jeg ønsker å utdype litt på lokal terapi. Heller snakke om seg selv. Umiddelbart er å si at vi ikke skulle stole på folks oppskrifter fra World Wide Web, og å behandle deg selv. Ved behandling av denne sykdommen er viktig å etablere og deretter eliminere årsaken stomatitt, fordi uten at noen behandling vil være ineffektiv. Videre gis smerten, det er ikke anbefalt å utsette å gå til spesialist.
Ofte foreskrevet munnvann ulike urter, vanning munnslimhinnen ved hjelp av en antiseptisk spray (antimikrobielle midler), som har bedøvende effekter, sårheling og antivirusmedisiner. I hvert tilfelle, en lege tildeles hvert diett.
For å lindre deres tilstand, drikke sur, varm eller kald drikke er ikke anbefalt å spise i tillegg fast føde. Uken vil sitte på en diett, spise mat slitt. Det er også nødvendig å endre tannkrem.
Behandling av stomatitt hos barn

Canker sår årsaker, behandling, symptomer, forebyggingStomatitt hos barn er forårsaket av bakterier eller virus som til tross for fortsatt umodent immunsystem vil føre til smertefull stomatitt nåværende og langsiktig utvinning. Det bør bemerkes at den største bekymringen av foreldrene dersom barnet er syk stomatitt, er å implementere anbefalingene fra legen din. Viktigst, må du opprette alle forholdene som spytt vil være i tilstrekkelige mengder, og bør også bære mye vann barnet ditt. Bare for å si at med stomatitt hos barn er alvorlig forgiftning. Det er derfor, til tross for overdreven drikking, barnet ditt kan fort bli svak. I tillegg øker faren for dehydrering. Noen barneleger hevdet at du oppfyller de ovennevnte behandling av canker sår kan passere uten videre behandling etter 5 uker.
Forebygging stomatitt

For å unngå denne lumske sykdommen, er det nødvendig å observere god personlig hygiene. Rettidig skal behandlestenner, Rengjør dem to ganger om dagen, vask grundig hendene med såpe med frukt. I tillegg er det viktig å spise en balansert, prøv å unngå skader munn, bruke milde tannkrem.  
Яндекс.Метрика