Store netter: nyttige tips og råd

 Du fortsatt tenker over saken, når du skal kjøre - i morgen eller i kveld? Tenk på hva som er nyttig eller skadelig løp på kveldene? I løpet av dagen peresuvayemosya vi, strekker muskler, fordi stress til kroppen av løpe er redusert til null. I tillegg, om kvelden kjøre jage blod og lindrer leder av dens sideelver, samt lindrer psykisk stress innhentet i kontortiden. Og i morgen har ofte ikke tid til frokost, avgifter og vei til jobb.
 Hvordan du kjører om natten
 Å dra nytte av rase, er den beste tiden 19-22 timer. På dette tidspunktet vi kommer tilbake fra jobb og fremdeles aktive biorhythms av kroppen. Du vil ikke unnslippe sulten, som i morgen. Middagen vil tilfredsstille sult - det kan være eggerøre, lys suppe, salat eller yoghurt.
 Å jogge allerede kan begynne en time etter måltidet. Velg park vekk fra veien. Velg tempo gitt det faktum at på denne tiden kroppen er allerede sliten og klar til å sove bort. Så ta en joggetur i gjennomsnitt eller langsom hastighet på ca 20-30 minutter. Ta med varmt vann for å gjenopprette væskebalansen. Under jogging lytte til kroppen din, velge den beste kjører tempo.
 Like før jogging for å varme opp, gjør en warm-up, for eksempel, gå høyt tempo. Ta et dypt åndedrag nese og puster gjennom munnen. Riste hender og føtter, gjør tilter, knebøy og torso bevegelser. Oppvarmet strekke ryggen muskler og ben.
 Store netter: nyttige råd
 • Ikke gjør unødvendige bevegelser, de bare overbelaste kroppen. Unngå disse bevegelsene vil hjelpe vippe kroppen fremover - som du flytter tyngdepunktet.
 • Kjør skal være rett, ikke spretter opp og ned.
 • Sett føttene forsiktig, uten å treffe sålene. Fra slike angrep kan lide leddene.
 • Hvordan kan mindre kontakt med bakken. Utelate fot på bakken så snart som mulig distrahere henne fra det.
 • Pust nese og puster gjennom munnen. Hvis du fortsetter å puste gjennom munnen, kroppen din er overbelastet og det mangler oksygen. I dette tilfelle er det ønskelig å stoppe løpet.
 • I mål stopper ikke brått. Rytmen av å kjøre for å gradvis redusere og slutten av turen litt å gjenopprette puls.
 • Den første joggetur neste dag kan være en smerte i musklene. Dette tyder på ingen body fitness. Over tid vil denne smerten passere.
 • Kroppen vil ha nytte av å jogge bare hvis de er vanlig. Husk å gradvis øke belastningen.  
Kjører i morgen: nytte eller skade?

 Noen tror at å kjøre i morgen - en svært nyttig prosedyre fordi sporten kan være farlig, og løping er en universell tidsfordriv som passer for alle. Andre mener at den forverrede helse av løpet og det er andre problemer. Hvem er rett og hvem som ikke er det, prøver vi å finne ut vår artikkel "Kjører i morgen.: Nytte eller skade"
 Ideal - er jogging i frisk luft. Hvis du kjører gjennom byen, som er kjemiske eller andre næringer som søppel miljøet med skadelige utslipp som går inn i lungene, deretter fordeler og ulemper motstridende. Dermed blir musklene tonet, bein - sterke, men kan utvikle astma. Så velger de stedene der du vil være etter jogging velvære. Det anbefales å kjøre på en miljøvennlig resort områder i skogen på kysten.
 Det er folk som ikke kan kjøre av helsemessige årsaker. Hvis du er plaget av ryggsmerter, sykdommer i ryggraden, holdning og tilbake - bedre gi opp å kjøre i morgen for ikke å bli skadet på alvor. Folk som ikke lider av slike plager, skal kjøres i en slik posisjon at saken ikke var flat og vridd fra alle kanter. Trykk bør være smart, fordi når anstrengt magemusklene, de er støttet av og beskyttet mot skade på tvers.
 Må også gi opp å kjøre hvis du lider av hjerte-kar-systemet. Når du kjører ikke øker muskelmasse, fordi det ikke er strøm belastning. Fordi hjertemuskelmasse reduserer også. Dette fører til avbrudd i sitt arbeid og forringelse av helse.
 Men ikke kategorisk tilstand som går til hjertet med stor skade. Kjører på et moderat tempo, gjør hjertefrekvensstyrt helseskader ikke. For en mann som 3-4 dager i uken dedikert til sports laster, bare noen få kilometer å kjøre gjennomsnittlig tempo.
 Eksperter sierFordeler og ulemper også avhenge av tidspunktet når en person går. Morgenen etter løpet kan være et brudd på nervesystemet, samt krasjer biologiske klokke. For eksempel, du vanligvis sove før 7-8 am. Få opp til 2-3 timer med tid til å kjøre, til å komme sammen og spise frokost, kroppen din vant til rytmen forstyrres.
 Ideen om at du trenger å kjøre bare på morgenen, var på grunn av det faktum at jo mer tid en person travel arbeidsdag og oppdra barn er ikke der og bare ha morgen. Men selv om du kjører bare i helgene, er deretter 2 ganger i uken nok til å holde seg i form. Begynne tidligst 3 timer etter utvinning - hjerte og vekke systemet vil det ikke sjokkere og plutselig begynte lasting.
 Følge alle anbefalinger og helse Du kan ikke tenke på farene ved å kjøre. Du bør forvente bare positive resultater. Ja, fortsetter livet å kjøre i 5-6 år hvis de deltar i minst tre ganger i uken. Reduserer risikoen for forkjølelse og infeksjoner inntrengning i kroppen. Styrke immunforsvaret er direkte relatert til et løp. I tillegg kan du minimere dannelsen av åreforkalkning, diabetes og lavere kolesterol og bedre stoffskiftet. Innen 3 måneder etter vanlig løping metabolisme, forsvinner kronisk utmattelsessyndrom.
 Bli kvitt ekstra pounds og slank kropp - disse er de viktigste målene for folk flest. Kvinner som bruker jogging kan forhindre forekomsten av cellulitter. Running - en naturlig fysisk aktivitet, fordeler og farer som hver person er vurdert individuelt.

Slik kjører du å gå ned i vekt? Hint og tips

 Nylig spørsmålet hvordan man skal kjøre for å gå ned i vekt har blitt ganske viktig blant de fleste kvinner. Etter for å gå ned i vekt og få slank figur bør vite hvordan du skal begynne å løpe.
 Forutsetning Sports
 Eksperter innen vekttap feire det faktum at kjører og andre fysiske aktiviteter er inkludert i de fleste programmer rettet mot vekttap. Selv om noen få år siden de fleste av damene var perfekt overbevist mange dietter. Men i de fleste tilfeller ineffektive dietter til overvekt i de områdene av lårene og magen. I dette tilfellet, vil du komme til unnsetning idrett.
 Utstyr
 Før du begynner å kjøre må velges joggesko. Selvfølgelig kan du kjøpe fasjonable sko i sportsbutikkene, men bare kjøre vanlig dress og joggesko. Det viktigste at de var ganske fleksibel såle og Tolstoj, ikke lammet bevegelse av foten og var i stand til å beskytte føttene fra utstikkende steiner, glass og mer.
 Klær i vårt tilfelle spiller også en betydelig rolle. Track bør velge fra neproduvaemoho og vanntett materiale som løser flere problemer: beskytter mot vind og regn, og fremmer sterk svette, som bare tar det å gå ned i vekt.
 Hvor er den beste øvelsen jogging?
 En annen viktig faktor som påvirker den vellykkede kjører klasser, er å dekke jorda. Hendte det at utviklingen av den menneskelige kroppen har utviklet seg i forhold som ikke er knyttet til betong, asfalt, hvis det er mulig, bør du unngå slike overflater. Optimal beliggenhet for lange løyper - bakken banen er i parken eller i trærne.
 Til hvilken tid?
 For jogging å gå ned i vekt er best å velge ettermiddagen når kroppen har fått mesteparten av daglige kalorier. Det er verdt å merke seg at tett snack etter jogging truer bare en ekstra avsetning av fettreservene. Selv om den andre mannen satt ut for å gå ned i vekt bør ikke føle deg sulten. Så en liten yoghurt eller fettfattig yoghurt og en halv time etter jogging gjør ikke vondt.
 Den optimale varigheten av kjøringen
 Til kroppen begynte å bruke fett som energikilde, kjører lengden bør være 35 - 50 minutter. Men hvis du bare setter ut for å utføre daglige timers joggetur, vil da mest sannsynlig fra disse idrettene nytte lite. Dermed gjør nybegynner trenger ikke til utmattelse hver dag for å plage kroppen din bedre først og gradvis øke belastningen å veksle kjører med resten. Dermed kroppen trygt oppgi ønsket rytme mens forbereder kryss belastninger muskel-skjelettsystemet og kardiovaskulære systemet.
 Som drev den mest effektive for vekttap?
 Jogging er regnet som den mest hensiktsmessige teknikk for jogging. Siden under denne vekt ikke kjører skrittlengde, og deres frekvens. Dette reduserer belastningen på bånd og ledd uten å redusere intensiteten av prodelыvaemoy kroppen som helhet.
 Den første joggetur selv på flatt terreng vil være for kroppen ganske alvorlig utfordring. Men disse runs ville være bedre å flytte til området vrimler åser. Man må observere riktig pust og prøve å holde frekvenstrinn ved heving og senking.
 Dra nytte av våre anbefalinger for effektiv jogging.
 Lykke til!

Hvordan fjerne fett fra magen hjemme

Krig av kroppsfett er en alvorlig sak, fordi vi trenger en helhetlig tilnærming. Misbruk av fysisk aktivitet på treningssenteret vil hjelpe slå fett, samt knallhard diett.
 Sjansen er at alle forsøk vil bare dårlig fordøyelse og ikke til en flat mage. Der fire gylne regler for harmoni Kosthold, trening, god søvn og montering av stress til et minimum.
Hvordan fjerne fett fra magen hjemme

 Trening for å kjempe for en flat mage
 Spesielle øvelser for å bli kvitt fett på magen - ikke. Når vi mister vekt gjennom fysisk aktivitet, er kroppsfett brent jevnt. Men fortvil ikke.
 Forskere har vist at det mest effektive verktøyet i krigen mot fett overskudd på magen - er aerobic. En annen stor nyhet - bære en nådeløs krig mot fedme kan være hjemme.
 Når du gjør en aerobic program, husk at slike belastninger og hjelp til å brenne inne, og underhudsfett. Øvelsene er laget for å styrke muskel tone - bare fratatt fett. En halvtime av aerobic 4 ganger i uken - Ideell for å fjerne overflødig fett i mageområdet av huset. Men husk at lasten bør være vanlig.
Hvordan fjerne fett fra magen hjemme

 Slåss med magen gjennom kosthold
 Diett - den viktigste våpen som treffer rett på mål. Det var hun som vil vinne fett på magen. Første assistent i den tunge krig - cellulose. Det kan finnes i frukt, hele korn og grønnsaker.
 Kroppen bruker mye energi på fordøyelsen av disse matvarene. Derfor overdreven neroztrachena energi som kroppen lagrer som fett på lårene og magen, vil gradvis forsvinne. Komponere kosthold, husker den grunnleggende regelen: kroppen må bruke mer energi enn den mottar fra mat.
Hvordan fjerne fett fra magen hjemme

 God søvn og stresskontroll
 Mangel på søvn som et overskudd, ikke bare ha en negativ innvirkning på helsen til kroppen, men også gi en stor negativ innvirkning på dannelsen av overflødig fett. Forskere har bekreftet at de menneskene som produserer sover mindre enn fem timer om dagen eller mer enn åtte timer, akkumulere fettet oftere.
 Foruten god søvn gjenoppretter energi som bidrar til å bli mer stresostiykym. Det er svært viktig for kvinner fordi de er like "pinne" emosjonelle plager og stress noe velsmakende.
Яндекс.Метрика