Stress Management - hvordan du kan redusere stress på jobben
 Arbeidssted ofte blir for oss det høye spenningsområde. Stor belastning, mangel på forståelse, konflikter med kolleger og ledelse, irritasjon, kronisk stress. Så nær et nervøst sammenbrudd. Hvordan du kan redusere stress på jobben? Vi tar tiltak!

 Hvordan du kan redusere stress på jobben:


 - Hold skrivebordet flaske mineralvann og "prykladыvaytes" til den når du som sier, "på kanten", og føler det er om zirvetesya. Svelge vann vil oppdatere deg og redusere irritasjon.

 - Ikke la utseendet av sult - det kan forbedre stimulering og nervøsitet. For en snack (enkle oppskrifter for hver dag) er ideelle utvalg av tørket frukt, hele korn brød og kjeks, granola barer med, frukt eller nøtter.
 - Prøv å slappe av og nippe nippe til en kopp urtete. Mint har en forfriskende effekt, ginseng Deaktiveres og gir styrke og kamille lindrer og beroliger.
 - Ikke sitt på lunsjpause på kontoret. Gå til lunsj på nærmeste kafé eller bare gå. Frisk luft forbedrer blodsirkulasjonen og lindrer stress. Endring av situasjonen du også vil ha nytte.
 - Hold på en bordtennisball. Av og trakassere ham og Kata buen på foten. Det er mange nerveender, virkningen av som lindrer stress og har gunstige effekter på alle systemer.
 Nå vet du hvordan å avlaste stress på jobben.  
7 måter å slå stress
 Livet i storbyen gjør oss hele tiden et eller annet sted i en hast. På jobb, vi ofte føler en enorm byrde. Kollega syk, ødelagt timing av prosjektet, ikke signert viktige dokumenter i tide. Familiar, gjør det ikke?
 Noen ganger virker det som om dagen ikke er satt ut i morgen. Det ville synes at alt er bra, men en rekke små irritasjonsmomenter ødelegge stemningen og banker ut av brunst. I trikk tråkket på nye sko i butikken ikke har en favoritt cookie, i stedet for serien plutselig sette hate reality-show? Stress kan føre til søvnløshet, depresjon, trykkfall, nevroser, og i fremtiden hvis det er faste, mer alvorlige krenkelser.
 La oss se på noen rimelige måter å lindre stress.
 1. Lær deg å gå mer. Turgåing er bra for fotturer, forbedrer den generelle kroppen og samtidig vil være i god form. Bye hvor mye grøntområder. Pust dypt inn duft av blomster, hører sus av bladene. Livet er vakkert, tenker på det.

 2. Unn deg selv jordbær dessert eller en annen velsmakende rett. Spesielt nyttig for bananer og sjokolade, som stimulerer produksjonen av såkalte lykke hormon - serotonin.
 3. Hvis det er mulig, gå til bassenget. Vann slapper av og lindrer. Eller i det minste ta en kald dusj.
 4. Lys aroma lampe med essensielle oljer av peppermynte, lavendel, appelsin, jasmin eller ingefær, sitte komfortabelt, lukke øynene og slappe av. Noen få minutter passere irritasjon og angst.
 5. Massasje og selv-massasje - en annen flott alternativ. I denne prosedyren produserte endorfiner, avslappende både kropp og sinn.
 6. utviklet mange pusteøvelser for å takle stress. Ikke vær lat, plukke et faktum som hjelper deg best.
 7. Ta med et par av favorittlåtene eller interessant komedie. God musikk og morsom film - kraftig anti-stress.

7 måter å slå stress


 Ikke bekymre deg over ingenting. Regelen er å minne deg selv på det hver dag. Igjen tråkket på nye sko? Smil og pozhartuyte. Det er fullt mulig at din overgriperen ufrivillig virkelig trenger det i morges.  
Scrubs cellulitter

 Hjemmet til cellulitt kremer

 Anti-cellulitt kremer


 Scrubs brukes til å fjerne døde hudceller og eksfoliere huden, som de kan være forberedt for andre prosedyrer, som de bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. I tillegg bruker en skrubb, gjør du massere huden, og dermed blir det silkeaktig og myk.
? Olje kaffebønner gir den sterkeste anti-cellulitt og akvadrenazhnoe handling. Regelmessig bruk av kaffeskrubb gir en markant reduksjon av cellulitter.
 Kaffe skrubb cellulitter
 Nødvendig: 8-10. H L. malt kaffe, 2-3 ss. l. vann.
 Matlaging. Bland kaffe og vann til en jevn røre.
 Søknad. Påfør blandingen på problemområder massasje bevegelser fra bunnen opp, la stå i 10-15 minutter, og skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Sukker og kaffe skrubb med havsalt
 Nødvendig:. 10 am L. malt kaffe, 1 lm. l. sukker, 1 ss. l. havsalt, massasje eller 2-3 dråper olivenolje.
 Matlaging. Bland alle ingrediensene.
 Søknad. Body damp varmt vann til åpnet porene sirkelbevegelser og deretter sette på huden skrubb og massasje i flere minutter. Skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
? Eteriske oljer av sypresser og sitrusfrukter forbedrer blodsirkulasjonen og lymfesystemet, sedertre olje bidrar til å fjerne overflødig væske, rosmarin normaliserer hormonelle og geranium oljer utgivelser.
 Skrubb med malt kaffe og eteriske oljer
 Nødvendig: 1 ss. l. vegetabilsk olje (oliven, mandel, druekjerne) - 100 gram malt kaffe, 8-10 dråper av noe eterisk olje med anti-cellulite effekt (rosmarin, appelsin, eukalyptus, bergamot, kanel, ingefær, sypress, einer).
 Matlaging. Alle ingrediensene er godt blandet.
 Søknad. Pre damp varmt vann hud, bruke en skrubb i en sirkulær bevegelse og fortsette å massere i 5-10 minutter, og skyll med varmt vann eller kald dusj og bruke fuktighetskrem.
 Note. Skrubbe anbefales 2-3 ganger i uken, blandingen kan lagres i kjøleskap.
 Kaffe med fløte skrubb
 Nødvendig: 100 gram malt kaffe, 1-2 ss. l. rømme.
 Matlaging. Bland kaffe med fløte.
 Søknad. Varmt vann til damp huden til de åpnede porene, gjelder kratt i en sirkulær bevegelse fra bunnen opp og massasje 5 - 10 minutter. Skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Honning-kaffe skrubb
 Nødvendig: 100 g honning, 2 ss. l. malt kaffe.
 Matlaging. Bland kaffe med honning.
 Søknad. Varmt vann til damp huden til de åpnede porer. Påfør kratt i en sirkulær bevegelse fra bunnen opp og gni et par minutter, og skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Skrubb med havsalt og olivenolje
 Nødvendig: 2 deler olivenolje til en del sjø salt og vann.
 Matlaging. Bland olje med vann, tilsett havsalt.
 Søknad. Påfør blandingen til kroppen fra bunnen opp, gni huden i noen minutter, og skyll med varmt vann eller kald dusj, påfør en fuktighetskrem.
 Gulrot-Mann cellulite skrubb
 Nødvendig: 1 av semulegryn og rist gulrøtter.
 Matlaging. Bland gulrøtter med semulegryn.
 Søknad. Sett blandingen i en sirkulær bevegelse fra bunnen opp til pre-dampet hud, massasje i flere minutter. Skyll og bruke en fuktighetskrem.
 Note. Dette scrub kan brukes hver dag. Kurset består av 10-15 prosedyrer, så ta en pause i noen dager og gjenta.  
Skrubbe hendene

 Scrubs Hånd hjemme


 Scrubs for hånd hjemmelaget.


 Som et hjem kokk skrubbe hendene? Oppskrifter skrubber til hender
 Honey Scrub
 Nødvendig: 3 ss. l. ris, 160 gram honning, en kapsel av vitamin E.
 Matlaging. Figur male til pulver, blandes med honning og innholdet i kapselen.
 Søknad. Påfør blandingen på hendene i 10 minutter, deretter massere dem, og etter vaske bort restene av skrubb med varmt vann.
 Aloэvыy skrubb
 Nødvendig: 3 ss. l. ris, fire blad aloe, 1 lm. l. rømme.
 Matlaging. Figur slipe til et pulver ved hjelp av vinkelsliper med blad aloe juice klem. Pulver og juice blanding med rømme.
 Søknad. Påfør blandingen på hendene i 10 minutter, deretter massere dem, og etter vaske bort restene av skrubb med varmt vann.
 Vitamin skrubb
 Nødvendig: 3 ss. l. ris, 120 ml mandelolje, en kapsel "festal" vitamin D.
 Matlaging. Figur slipe til et pulver ved hjelp av grinder, bland med mandeloljeinnhold og kapsler.
 Søknad. Påfør blandingen på hendene i 10 minutter, deretter massere dem, og etter vaske bort restene av skrubb med varmt vann.
 Grape Scrub
 Nødvendig: 3 ss. l. ris 05 kopper kyshmyshu, 1 ss. l. hvetemel.
 Matlaging. Klem saften med honning, ris slipe til et pulver. Bland alt melet.
 Søknad. Påfør blandingen på hendene i 10 minutter, deretter massere dem, og etter vaske bort restene av skrubb med varmt vann.
 Barskog skrubb
 Nødvendig: 3 ss. l. ris, 120 ml mandelolje, 10 dråper av furuolje.
 Matlaging. Figur slipe til pulver, blandet med olje.
 Søknad. Påfør blandingen på håndflaten i 10 minutter, massasje, og skyll med varmt vann.
 Kremet skrubb solevыy
 Nødvendig: 3 ss. l. salt, 120 ml fløte.
 Matlaging. Fløte blandet med salt.
 Søknad. Påfør blandingen på hendene for 10 minutter, massasje, og skyll med varmt vann.
 Lanolin-sand skrubb
 Kreves: 4. l. lanolin, 2 ss. l. fin elv sand, 1 ss. l. linfrøolje.
 Matlaging. Ingredienser blandes.
 Søknad. Påfør blandingen på hendene i 10 minutter, deretter massere dem, og etter vaske bort restene av skrubb med varmt vann.
 Oliven-sand skrubb
 Nødvendig: 2 ss. l. elv sand, havre mel, ml olivenolje.
 Matlaging. Ingredienser blandes.
 Søknad. Påfør blandingen på hendene i 10 minutter, deretter massere dem, og etter vaske bort restene av skrubb med varmt vann.
 Jod-sand skrubb
 Nødvendig: 2 ss. l. elv sand, 1 ss. l. jod 100 ml mandelolje, 3 dråper olje av ylang-ylang.
 Matlaging. Ingredienser blandes.
 Søknad. Påfør blandingen på hendene i 10 minutter, deretter massere dem, og etter vaske bort restene av skrubb med varmt vann.  
Яндекс.Метрика