Styrking håret hjemme
 Den virkelige utsmykningen av enhver kvinne er alltid med henne - det er håret hennes. Det spiller ingen rolle - lang eller kort, rett eller krøllete, må de være i perfekt stand. Men virkningen masse legging kjøretøy, ekstreme temperaturer, og mange andre faktorer påvirker håret er ikke den beste måten. Men vi kan styrke håret hjemme. Her er imidlertid viktig regularitet. Deretter krøller er bra hvis du bare på dyre salong.
 Tre regler for vakkert hår
 Daglig hastverk, underernæring, endeløs spenning - alt dette har en negativ innvirkning ikke bare på kroppen som en helhet, men også på håret. Mangel på oppmerksomhet og omsorg gjør håret kjedelig, svak, pisket på tips. Men vi har makt til å gjenopprette og styrke håret. Og det trenger ikke en formue, men den tid vil bli gitt.
 Eksperter anbefaler å følge tre regler som vil forbedre utseendet på krøller.
 1. Den daglige hårpleie bør inneholde riktig kjemming. Ikke spare penger til Skjell med naturlig bust - de er mye mindre traumatisk hår. Prøv å regelmessig massere hodebunnen - det forbedrer blodsirkulasjonen. Men i løpet av dagen, kan du prøve å røre håret minst - fett hår, slik at du kan ytterligere forurense.
 2. En god hårvekst er umulig uten mat hårsekken. Og så må du lage vanlig maske. Enkle masker basert på naturlige ingredienser - den beste måten å styrke håret. Effekten av masken er avhengig av ingrediensene som brukes, tid og hyppighet av bruken. Men hva hår turn - sjekket.
 3. Vask hodet - tilsynelatende så vanlig prosedyre også i stor grad påvirker tilstanden til håret. Anbefalt å vaske håret med kokt vann. Hvis dette ikke er mulig, etter vasking, fortrinnsvis skylle håret avkok med forskjellige planter. Det kan være skrelle et granateple, eik bark, burdock rot, kamille blomster og nesle. Hår av denne silkeaktig, mykt og skinnende. Etter vask, skyll håret kan være surt vann. Dette sikrer at håret skalerer godt lukket, hår mindre traumatisk og mer skinnende.
 Oppskrifter masker hjemme
 Skadet hår kan styrkes ved hjelp av olje. Gni naturlige oljer i hodebunnen trenger å vaske håret. Preferanse er å gi trinse, repeynomu eller oblepyhovomu oljeblanding kan brukes. Så du trenger å gni oljen inn i hårrøttene, etter put cellofan cap og vikle hodet med et håndkle for 35-50 minutter. Deretter vaske håret som vanlig. Denne prosedyren kan gjøres to ganger i uken.
 Fremme og styrke håret slike masker. Ta en del lakserolje og to deler etanol (96%). Den resulterende blandingen er gnidd inn i hodebunnen, hold i tre-fire timer, deretter vaske av med sjampo og propolaskat syrnet vann (vannet du kan legge sitronsaft eller eple cider eddik). Hvis du bruker regelmessig en maske to ganger i uken, vil håret vokse raskt og ofte. Effektivt og gni lakserolje med fiskeolje i like deler. Det bidrar også til å styrke håret.
 Svært populær var denne masken: spiseskje honning og en eggeplomme med en tredje komponent som kan tas for å velge mellom, som ser på hjemme. Egnet anstrøk av rød pepper, trinse eller Burdock olje blandet med knust hvitløksfedd. Blandingen skal gnis inn i hodebunnen og vikle et håndkle for en time. Hvis du har tid, så hold masken på håret ditt kan være lengre.
 De som ikke er sykelig sensitiv hodebunn, kan vi anbefale kratt. For å gjøre det, ta den gjennomvåt brød smule, en stor salt, helst sjø, knust hvitløk fedd. Pelsen skal massere blandingen, deretter vikle håret i en time, og deretter vaske.
 Styrke håret og juice. Du kan rive løken, deretter presse gjennom cheesecloth med blandingen av juice og gni det inn i hodebunnen. Det er verdt juice og hvitløk. På grunn av lukten erfaring er ikke nødvendig - etter vask håret ditt det ikke vil merkes.
 Til slutt er det verdt å merke seg at fremmer hår inntak av B-vitaminer, daglig drikking nesle kjøttkraft (en halv kopp), calendula og burdock rot.
 Noen maske bør brukes regelmessig og grundig. Vent lyn effekten er ikke nødvendig. Men arbeidet vil bli belønnet - snart hårstrå glans helse.  
Hvordan å lysne håret hjemme?
 Som alle er godt kjent, de fleste gutter foretrekker blondiner. Og de ikke lurer på hvordan denne damen gjør hårfarge. Imidlertid er dette problemet veldig, veldig bekymret for kvinner som besluttet å hva var å skaffe luksus blonde krøller.
 Selvfølgelig, lett, gå til frisøren og betro håret i hendene på en sann mester. For det var han trolig takle oppgaven og forvandle klient av en blond, uansett hvilken "passer" det var før. Imidlertid kan "lure" ikke være for en prosedyre, men det sies å være "produksjonskostnader". Vel, for å være presis, hele greia i egenskapene til den menneskelige pigment.
 Det er imidlertid ikke om det. Prøv å gjøre uten skjønnhet og lysere hår hjemme. Det er to kjente og populære måten å bli en blond, det vil si, uten å forlate hjemmet. For det første kan det være radikal metode ved anvendelse av reagenser kjemisk opprinnelse. Vel, en annen måte lysere hår - bruk folk rettsmidler.
 Hva hårfarge du velge butikkene, de alle tilhører midler radikal endring i hårfarge. De alle inneholder ammoniakk eller hydrogenperoksid, som påvirker både den samme håret og hodebunnen. Kan forårsake en allergisk reaksjon selv! Så før du hodet for å male, bør de gjøre en enkel, men svært effektiv test - sette en dråpe maling på albuen et par minutter. Skyll og se på hudreaksjon. Lett rødhet - er ute, men at hvis det er kløe, rødhet eller sterk, Gud forby, blemmer, må du gi opp maleri.
 I dag er det tre grupper av ferdige midler til å lyse hår:
 1. Olje inneholder myke kosttilskudd er ansett som den sikreste og derfor den mest populære.
 2. Cream midler ofte grunn til enkel bruk og ytelse innvirkning.
 3. Pulver verktøy - de er den mest radikale av alle disse - de er ikke anbefalt for bruk i hjemmet. Dermed i salonger og males med dem strengene er plassert under folie.
 Som for folk rettsmidler for håret belysning i hjemmet, er det ofte brukt kamille og kalendulovыy te, honning, sitronsaft, teblader og mashed rabarbra rot. Selvfølgelig, dramatisk endre hårfarge bruker slike populære måter å mislykkes, men å gjøre tonen nyanse eller to lysere helt lykkes! Effektiviteten av slike godartede metoder basert på regulariteten av deres bruk, så hvis du har tålmodighet, slik at du kan oppnå svært gode resultater.
 Den mest synlige fargeendring gir honning, men det hele avhenger av lengden av prosedyrer. Produktet er langsomt absorbert inn i håret og smelter, understreker naturlig bleking egenskaper reagens. Masters anbefaler honning som en maske og bleket hår omsorg - så vidrostayuchyh røtter er ikke så merkbar på en lys bakgrunn av den generelle massen av hår. I tillegg er honning rik på sporstoffer som styrker fint hår. Men for lyseffekt, holde en honning maske på hodet må være minst seks timer! Og, fortrinnsvis, leder i prosessen ikke overopphetes som Lighte temperatur reduserer reaksjonshastigheten.
 Hvis du bestemmer deg for å gjøre håret ditt hjemme, valg av kjøretøy avhenger av deg. Raskt, men "dårlig", og kan være lang, men selv med helse hår. Men vi må huske at det å bruke folk rettsmidler endres fra brunette til platina blonde, tross alt, umulig!  
Frisyrer for langt hår med hendene
 Nesten ingen kvinne våkner opp om morgenen med perfekt hår. Reverserer mens du sover på en pute, hodebevegelser - alle disse faktorene dårlig påvirke konklusjonen i morgen. Ikke alle kvinner besøker frisøren gjør håret og kan da gå inn til sin rett, som det kan gjøre master.
 Men frisyrer for langt hår med hendene - dette er helt ekte, men trenger å ha noen ferdigheter. Det er for det første til noen regler å holde håret i orden:
 - Den nedre langt hår flick og flytte sine, jo mindre rot på hodet. Å skape et godt preparert slags hår i noen dager eller timer du kan flette i fletter. Du kan heller ikke gå til sengs med en våt hode, ellers vil det være vanskelig morgen hår konkludere.
 - For vakker styling kan bruke spesialverktøy for hår, balsam, gele, mousse, kremer, gels, spray, olje, lakk. De hjelper til å holde en fin, ryddig frisyre langt hår fra noen timer til flere dager. Det er best å plukke opp, med hjelp av eksperter, midlene er egnet for alle typer hår.
 - For å ikke rote til håret om natten, bedre bruk av satin putevar. Dette materialet er ikke i kontakt med elektrifisert håret fordi håret i morgen ikke vil holde seg i nærheten. Hvis du trenger å sove sittende, slik som transport, bør du flette håret i to fletter, og deretter sette dem på skulderen. Senere vil det være rester av håret på baksiden av setet, ikke primnutsya hår.
 Ikke alle frisyrer som passer for å sove, for eksempel en hestehale vil ikke slappe av, trekker så mye hud og hår sputayutsya.
 Vakker flyter langt og tykt hår misunnelse mye, fordi en mangel glans hår, et annet volum, og den tredje magiske låser.
 Å gå med håret sitt, og det ville være hyggelig, bør håret alltid fukte, nære og styrke. Fin sjokk hår krever ikke installasjon. I dette tilfellet, kan du bare nyte hans arvelighet som ga en slik skjønnhet. Dessverre kan ikke mange skryte denne skjønnheten fordi de fleste kvinner fortsatt trenger å gjøre minst noen minimal styling hver dag.

Frisyrer for langt hår med hendene
 Veldig fin og enkel frisyre - "Kolosok". Dette er - en klassisk frisyre er alltid fasjonable. Gjør det er ikke vanskelig.Frisyrer for langt hår med hendene
 Håret bør være kjemmet og deretter tok en hårlokk på pannen, dele den inn i tre like deler.
Frisyrer for langt hår med hendene
 Deretter veve fletter.
Frisyrer for langt hår med hendene
 Til hårstrå på siden (venstre eller høyre), legge til en ekstra lås på samme side.
Frisyrer for langt hår med hendene
 Jo oftere bruke flere tråder, jo mer interessant vilje frisyre - "pigg". Vanligvis strand tykkelse avhenger av tettheten av håret.Frisyrer for langt hår med hendene
 Når øret er flettet hår rester kan fjernes i en hestehale eller flette pigtail.
 Det finnes flere alternativer for frisyrer, som har gjennomgått noen klassiske øre transformasjon:
 - Braid to ører på sidene i stedet for ett, eller mange ører, beveger seg i små franske fletter.
 - Ikke stram flette, og Frie ører som ser ut som hår, slitt for den andre dagen.
 - Når du oppretter hår, og etterlater noen tynne tråder som vil ramme den personen.
 - Du kan ta en tråd flette øre og deretter fikse det eller usynlig gummistrikk. Resten av håret er igjen i fri form. Kolosok kan flette inn noe sted av hodet. Noen ganger gjør et par asymmetriske ører.
 - Øre, zapletennыy bottom-up, er svært original. Resten av bunken eller vri håret i lokker.

 Et annet alternativ frisyrer for langt hår er "fjernlys". Dette frisyre kan gjøres på bare en halv time.
Frisyrer for langt hår med hendene
 Med utgangspunkt i det faktum at vridning tangens tuppene av håret.
Frisyrer for langt hår med hendene
 Neste, samle alt håret i en hestehale, nøye fikse håret usynlig.Frisyrer for langt hår med hendene

Frisyrer for langt hår med hendene
 Deretter lage en lue med hår ved hjelp av en annen tyggegummi.Frisyrer for langt hår med hendene
Frisyrer for langt hår med hendene
Frisyrer for langt hår med hendene

Frisyrer for langt hår med hendene
 Deretter vri endene av hår og løse sine stealth og lakk.  
Яндекс.Метрика