Styrking menneskers immunforsvar
 Styrking immunitet vier spesiell oppmerksomhet til høsten og vinteren, når det er en bølge av forkjølelse. Forskjeller vær, en kraftig nedgang i romtemperatur - alle disse faktorene påvirker kroppen din. Derfor, i den kalde årstiden immunsystemet må styrkes. I denne sammenheng oppstår spørsmålet: hva styrker immunitet rettigheter?

 Vitamin C


 Vitamin C - kjent og populært verktøy for å styrke immunforsvaret. Det er i store mengder i solbær, tyttebær, sitrus og andre friske frukter og grønnsaker. En annen enkel måte av vitamin C - er askorbinsyre.
 Forskere har vist at vitamin C bidrar til å øke produksjonen av interferon i kroppen, styrker immunsystemet i mennesker.

 Sink


 Bruken av sink - en flott måte å styrke immunforsvaret. Personer med sinkmangel viser dens bruk i små mengder. Men ikke overstige dosen, da dette kan føre til bivirkninger. Ved bruk av sink tilskudd hos mennesker øker antall lymfocytter og dermed øker kroppens motstand mot virus og infeksjoner.

 Ernæring


 I tillegg til å spise mat som er rik på sink og vitamin C, bør spise et balansert kosthold. Nutrition spiller en viktig rolle i forbedring og forsterkning av beskyttende egenskaper av organismen. Hva styrker immunforsvaret til personen: massevis av frisk frukt og grønnsaker, fisk og andre marine produkter, baking med hele korn, multivitamin komplekser. Variert og vitamin-rik mat vil gi kroppen din med energi og øke sin elastisitet i den kalde årstiden.

 Styrking menneskers immunforsvar


 I samsvar med balansert kosthold og spise vitaminer, det finnes andre måter å styrke immunforsvaret. En viktig rolle i denne oppgaven er en sunn livsstil. Det handler om sport. For å støtte menneskets immunsystem passer alle typer trening, spesielt svømming, jogging eller gåing.
 Hvis du ikke kan delta på gruppetrening, ikke bekymre deg. Selv enkle vandre om natten forbedre beskyttelsesfunksjoner. Prøv oftere utendørs og ikke glem morgen øvelser, og deretter kald høst vil ikke være redd.  
Hvorfor bruke tamponger
 Kvinner som fører en aktiv livsstil, lang erstattet konvensjonelle pads til tamponger komfortable. Og de som bare kommer til å gjøre det, stille spørsmål som kan besvares, til tider, bare spesialister.
 La oss se hva som trengs tamponger?
 Tamponger - en moderne former for intim hygiene. De kan brukes overalt, de har ingen restriksjoner på kroppen av kvinner eller deres alder. Fra begynnelsen, kritiske dagene spinner akseptabelt.
 Som pads, tamponger kommer i forskjellige typer og størrelser, med en liten "for intens utslipp, hvor en" drop "- de siste dagene. Endring av anbefalte hver fjerde time. De fleste unge jenter som ennå ikke har hatt samleie kan også bruke tamponger fordi de utelukke muligheten for skader på jomfruhinnen.
 Kan jeg bruke tamponger om natten?
 Selvfølgelig, hvis du endrer en tampong. Med rikelig utvalg av en tampong om natten kan være litt, og en høy sannsynlighet for forekomst. For pålitelighet og kvinner bruker tamponger og pads samtidig. Dette kan gjøres som om hun fortsatt ikke 100% tampong bruk, så er det bedre å feile. Tampongen i seg selv ikke kan komme ut, tar i størrelsen på svellingen avhengig av deres funksjoner. For eksempel blødning raskt det kan hovne opp og lekkasje. Men det har ikke noe å gjøre med enten den interne strukturen i kroppen uten vekt kvinner.
 Hva hvis plutselig knakk ledningen?
 I denne sammenheng, også, ikke bekymre deg. Chance jobb i dagens tamponger ubetydelige. Den er designet slik at de klumper nok han begynner å spørre ut. " Hvis uhell brutt tau og vattpinne bodde i, og ønsker ikke å forlate, la det til et punkt før det absorberer en tilstrekkelig væske. Pinne har en tendens til å bli avslappet og rene vasket hendene. Hvis du er forvirret eller noe du føler deg ukomfortabel, så du gjør galt, og sette en tampong eller for dypt, eller, tvert imot, det er plassert på kanten av skjeden.
 Liten og veldig behagelig
 En aktiv livsstil gjør ikke vondt å være inne i tampong, kan man bade i bassenget, gå i dusjen og selv ta et bad, løpe, danse og føle alle bekvemmeligheter.
 Kvinner som lider av allergi føler irritasjon ved bruk av visse typer pads, så spørsmålet, hvorfor trenger vi tamponger, de uten tvil. Materialet hvorfra tampongen, hypoallergeniske, etter 100% bomull matchet det sting flere lag presses sammen og gi produktet en sylindrisk form. Skaperne av denne "mirakel" brukt strukturen av den kvinnelige kjønnsorgan, kompress hardt presset på ulike sider av skjedemuskulaturen og kan derfor ikke faller inn under noen omstendigheter.
 For unge jenter, de som er kjent med hjelp av intim hygiene, kan du bruke en tampong med en applikator som er inngått uten å bruke hendene. En slik tampong når riktig plassert inne i skjeden til ønsket dybde, føles kvinnen med seg absolutt ingen ubehag. Hver pute er et skjørt - materiale med impregnering, som hindrer lekkasje i midten av syklusen.
 Tampong - en moderne og stilig, det er praktisk og pålitelig. Det er ikke synlig i lyse klær, kan du enkelt gå i bukser og ikke tenke på lekkasjer. Tampong liten, så det er lett å gjemme seg i henne vesken clutch. Alle svarene på spørsmålene som oppstår når du først bruker tamponger kan bli funnet på boksen. Det er detaljerte skriftlige instruksjoner for riktig bruk og fjerning av gjennomsnittet for intim hygiene.  
Tamponger behandlingEtter bryllupet, som et resultat av seksualitet, abort og fødsel, vagina og livmor gjentatte ganger utsatt for ubegrenset utvidelse og sammentrekning, som fører til dannelse av folder masse i skjeden og livmoren. Dette reflekteres tilstanden i livmoren under menstruasjon. Ved en viss temperatur og fuktighet av døde celler samles i folder, hvor de er og skaper en grobunn for alle slags virus og bakterier.

I det lange hallen, patogener akkumuleres i livmoren. Dette bidrar til cervical erosjon, betennelse i indre slimhinnen i livmoren, vedheng, trost og mye mer. Hvis bakterier bosette seg på veggene i skjeden, begynner det å dysfunksjon av indre sekresjon, betennelse i skjeden før aldring og grovere hud, vaginitt, endometritt, cervicitt, dysmenoré, menstruasjonsforstyrrelser, premenstruelt syndrom, etc.
Oppskrift for desinfeksjonstørk ble kjent i gammel kinesisk medisin over 5000 år siden. Disse vattpinner terapeutisk legemiddel består av mange kinesiske tradisjonelle naturlige ingredienser. Denne medisinen er trygg og pålitelig narkotika for menneskers helse, som undersøkte et stort antall laboratorier. Terapeutiske pads hjelpe å bli kvitt disse gynekologiske sykdommer, betennelse vedheng, indre foring av livmor, bekken og livmor, trost og adnexitises. Også gi medisinske vattpinner protyvospolytelnыe, protyvohypoksycheskye, antioksidant, harmonyzyruschye, regenererende, normalisering og onkoprotektorni innflytelse.
Medisinske tamponger møte standardene ikke inneholder kjemiske tilsetningsstoffer, laget kun under sterile forhold og var et stort antall laboratorie og kliniske studier har vist og godkjent dette stoffet. Medisinske tamponger til kvinner ikke inneholde giftige elementer ikke har noen bivirkninger og er trygge.
Man får stoffet med febernedsettende - kushэn, Xue-jo - healing, bin penn - smertestillende og Huang Lien - protyvovospolytelnыh og protyvobakterytsydnыh komponenter.
Før bruk av tamponger bør vaske hender og åpne emballasjen, strekke ledningen, skriv tampong inn i skjeden til 7cm tre dager, så det må fjernes. Neste pinnen kan plasseres først etter 24 timer.
Det bør bemerkes at de medisinske vattpinner brukes bare for forhindring og rehabilitering av gynekologiske sykdommer. Du har ikke lov til å bruke i løpet av menstruasjonssyklusen, gravide jomfruer og kvinner som lider av allergi. Under behandling bør forlate seksuell intimitet.
Friske kvinner kan også være terapeutisk bruk tamponger. Månedlig ta en for forebygging av gynekologiske sykdommer.  
Hvorfor nesen blør?
 I hverdagen, er folk ofte møtt med utseendet av blod fra nesen, men vanligvis ikke legge stor vekt. Men årsakene til dette er ikke alltid ufarlig og er mangfoldige i naturen. Det regnes som den farligste indre blødninger på grunn av vanskelighetene med sin oppdagelse, men blødde fra nesen utgjør ofte en trussel mot menneskers helse.
 Blod går utover veggene i blodårene i to tilfeller: i sprekker, brudd, økt vaskulær permeabilitet eller endre blodet.
 Årsaker
 En av de mest vanlige årsaker til blødning fra nesen skade fartøy befinner seg i fremre nasal septum. Dette stedet er tett penetrert av et nettverk av kapillærer, så lett å skade sin integritet ved uforsiktig pochesыvanyy nese, blåser nesen eller fjerne grove tørre skorper. Denne lekkasje fra nesen bærer ingen trussel for mennesker og raskt stopper.
 Mye farligere hvis skadet skip og bakre deler av øvre nesehulen. Denne arterien er mye mer, fordi blodet er lys - rød løper veldig mye og kan selv synes pusten. Noen ganger blodig oppkast som følge av inntak av blod som strømmer inn i halsen. Dermed er det svimmelhet, blek hud, og det er slimete, en mann kaster i en kald svette. I en slik situasjon krever umiddelbar medisinsk behandling, eller mulig død.
 Årsakene til blødning kan bli skadet nese, hodeskallen og ansiktsskjelettet. Mange lurer på hvorfor nesen er blødning i fravær av skade. Årsakene kan være felles sykdomsorganisme eller patologi i nesehulen. Den vanligste årsaken lekkasje av blod er høyt blodtrykk, nyre- eller hjertesykdommer. I dette tilfellet pasienten føler hodepine fra støy i ørene og svimmelhet.
 Blødning slim kan være et symptom på lever, milt og degenerative forandringer i veggene i blodårene. I tillegg er visse infeksiøse sykdommer ledsaget av neseblødning, vaskulær skade på grunn av virus.
 Ødeleggelsen av blodkar i nesen kan skyldes svulster, inkludert polypper, angio, papillomer og sarkomer. Faktisk mye av sykdommer som fører til blødninger fra nese, men ofte er årsaken til de fleste dagligdagse situasjoner: et langt opphold i åpen sol, redusere atmosfærisk trykk, graviditet, kommer til badstuen og andre. I dette tilfellet er blod løslatt spontant fra det ene neseboret og har ingen negative helseeffekter.
 Førstehjelp
 Når blod fra nesen, må en person gi nøyaktig og fullstendig ro i sinnet til å kaste hodet i halvveis sittende stilling. Sterkt hode kan ikke kaste væsken flyter ikke inn i nasopharynx. På dette tidspunktet kan du ikke blåse nesen, ikke for å hindre dannelse av blodpropper, zakuporyvayuscheho defekte fartøy.
 Det er lurt å sette på nesen kald klut eller ispose. Etter å stoppe blødningen mann må hvile. Det er også nødvendig å fukte den slimete spesiell saltvann eller vaselin.
 I tilfelle av tilbakevendende blødning bør besøke en lege otolaryngologist. Han skjønn kan utnevnes stikkKirurgi skadet blodkar, nasal lavage spesielle forberedelser eller komplett studie av bihulene.
 For å beskytte deg selv fra nasal blødning, bør du bruke mer tid utendørs, holder nok fuktighet huset, se på kostholdet ditt og observere daglig rutine.  
Яндекс.Метрика