Styrking sprø negler

 Hvis neglene er stadig sharuyutsya, break, du ofte bruker for å gni inn i negleplaten og huden rundt neglen vitaminer og nærende kremer. I manuell vask bruk gummihansker eller beskyttende kremer. Når oppvasken kun ved hjelp av midler, ikke skade huden. Når du vasker hendene er bedre å bruke såpe med ekstra fløte.
 Sprø negler er en rekke årsaker: på grunn av korroderende kjemikalier, tørr hud (inkludert den daglige bruk av en hårtørker), mangel på kalsium, vitaminer og mineraler osv. d.
 Tradisjonell medisin i sprø negler og bundle anbefaler at du bruker disse oppskriftene.

 Castor olje med havsalt


 3. skjeen av lakserolje blandet med 05 h. melkomolotoy ss havsalt. I dette badet for å holde sprø negler i 10 minutter hver dag.

 Bivoks


 Smelte voksen avkjøles litt og dyppe neglene i det. Bruk hansker og så gå 1-2 timer. Deretter vaske av voks.

 Smør og honning


 I sprø negler er nyttig å gni inn i negleplaten og huden rundt neglen med en blanding av smør og honning i et forhold på 1: 1.

 Vegetabilsk olje og eple cider eddik


 Når stratifisering negler bør gjøre daglige bad med oppvarmet vegetabilsk olje, som legges til eple cider eddik i forholdet 1: 1.

 Saften av bær


 I neglene og huden rundt neglen nyttig gni saften av bær, spesielt de som er rike på vitamin C, som for eksempel juice av rødt og solbær.

 Vegetabilsk olje med vitamin A


 Når skjørhet av negler bør gjøre dem daglige bad med oppvarmet vegetabilsk olje, som legges noen dråper av en løsning av farmasøytiske vitamin A.  
Hvordan male leppene?

 Perfect Lip spektakulær en av fordelene med den kvinnelige bilde som gjør en kvinne sensuell og rørende. Med riktig sminke kan gjøre fristende lepper, lubben, alvorlig sensoriske, men ikke alle kvinner vet hvordan du bruker leppestift eller blyant, og når den brukes makeup er et resultat av en negativ effekt.
 Den første fasen er ren og fuktighetsgivende lip. Mange kvinner gjør feil i å unngå denne prosedyren, fordi lyset peeling bidrar til å fjerne støv, skitt, bakterier, noe som gjør leppene myke og glatte. Etter en lett rengjøring lepper å fukte slik balsam, gel eller andre fuktighetskremer.
 I den andre fasen, lepper bør sette litt pudder eller foundation, hjelper denne metoden fylle sprekker på lepper og leppestift ligge jevnt og vil bo så lenge som mulig. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan velge en leppestift? »
 Det neste trinnet er å riktig avgrenset konturen av leppene, som avhenger i stor grad feilfri makeup lepper. Det er viktig å blyant, leppestift hue ansvarlig eller mørkere tone.
Hvordan male leppene?

 Når du først tegne en bane, kan du forenkle oppgaven med å sette det første punktet på konturen av leppene, og deretter koble dem. For tykk kan være litt utenfor banen, roztushuvavshy sponzhykom. Å gi effekt munn løse lepper, bør leppene avgjøre, basert på den naturlige linje, og for å redusere kretsen har å tilbringe litt naturlige leppe linje.
 Den siste fasen av anvendelsen av leppestift, for dette formål er det tilrådelig å benytte en børste, kan den brukes for å blande fargene og mye enklere å bruke leppestift. Flytting fra midten til hjørnene av leppene, påfør leppestiften underlag, trenger du en litt våt klut leppestift, dryss med pulverisert lepper og påfør et lag. Denne prosedyren vil fortsette å holde leppestiften på leppene. Å visuelt forstørre leppene, bør leppestift brukes på glans eller leppestift for å bruke to identiske farger, men med annen farge metning. Først en lysere tone til sentrum av den nedre leppe og den andre sette litt mørkere på kantene av den nedre og den øvre leppe.
Hvordan male leppene?

 For de som liker å bruke en make-up dag lysere og mørkere nyanser, er det anbefalt å bruke leppestift ikke børste og bruke metoden for å drepe leppestift fingertuppene. Denne metoden ikke bare pryhlushyt farge, men også gir volum lepper.
 Med disse enkle reglene, er du i noen form vil alltid ser fantastisk og magisk!

 Hvordan å male leppene Video


Vinter ansiktsbehandlinger. Masker til Winter

 Om vinteren, er huden utsettes for en bestemt prøve. Temperaturendringer, plutselige vindkast og festlig makeup gjør har konsekvenser. Det er på tide å huske kilden til skjønnhet, utstråling og vitaminer - masker.

 Havregryn Facial Mask


 Kok 05 kopper vann, hell det i 2-3 timer. Ss havregryn, halvt minutt koke og fjern fra varmen. Fortykket varm havremel fortynnet med kald melk til en tykk krem.
 Påfør et tykt lag på renset ansikt. Hold i 20-30 minutter, og ta ut og skylle ansiktet.

 Sjokolade Facial Mask


 Trinn 1: sitte i 10 minutter over en bolle med varmt kamille kjøttkraft. Det lindrer huden porene åpne.
 Trinn 2: et vannbad for å smelte 40-50 g sjokolade, tilsett 1 ts Olivenolje, avkjøles til romtemperatur og søke på ansiktet og halsen (unntatt øye og munn).. Etter 10-15 minutter skyll med varmt, så kaldt vann.
 Huden blir glatt og frisk, som sjokolade - ikke bare en kilde til glede, men også vitaminer.

 Clay Mask


 Blåleire satt i en krukke, fyll med vann til smetanoobraznoho tilstand. Skriv inn 10 dråper vitamin E olje og drue frø oljer av eucalyptus, presse saften av noen blader av aloe. All mix og legge nærende krem.
 Masken påføres i ansiktet i 20-30 minutter, vask deretter av.

 Vegetabilsk Mask


 Omrør i 1 time. Skjeen rist rødbeter, gulrøtter og poteter. I blandingen tilsett 1 ss. en skje med yoghurt, bland alt godt og søke på ansiktet. Hold i 10-15 minutter, og skyll med varmt, så kaldt vann.
 Masken lindrer huden godt.

 Varm olje maske


 Et tynt lag av vatt gjennomvåt rikt oppvarmet vegetabilsk olje, søke på ansiktet (med unntak av lepper og øyne), legger du papiret komprimerer, dekk med et håndkle.
 Hold i ca 20 minutter. Vask olje bør avkok av kamille eller rose hofter. Masken forbedrer hudens elastisitet.  
Hvordan lage en kroppsskrubb hjemme

 Scrubs hjemmelaget. Hva er Scrubs?
 Scrubs utfører otshelushyvayuschuyu funksjon.
 Eksfoliere - en integrert del av SPA-behandling. Teknologi kan endres, men avtale peeling behandlinger inkluderer følgende: først, fratar hudoverflaten av eventuelle urenheter og overflødig talg og fjerner døde hudceller. Second, bruk av Scrubs forbereder huden for ytterligere SPA-prosedyrer. Bli kvitt døde hudceller gjør det mulig for mer effektivt å absorbere eller samvirke med de som brukes i prosessen med SPA - behandlingsanlegg ved å følge prosedyren eksfoliering.
 I tillegg til de synlige resultatene som oppnås ved bruk av ulike medier, vil du oppnå suksess og åndelig utvikling. Neste, bruke litt penger på noen Tang og tok av med de nye mottatte vinger!

 Eksfoliere - multifunksjon prosedyre som:


? Renser huden og det bidrar til å fjerne det øvre sjikt av forskjellige forurensninger og døde celler.
? Hjelper stimulere lymfesirkulasjonen væske, som bidrar til å eliminere giftstoffer.
? Fungerer som en stimulerende massasje forbedrer blodsirkulasjonen.
? Forbedrer sekret og fremmer naturlig hud fett.
? Du bør bruke en kroppsskrubb daglig i minst fem minutter. (De fleste kilder anbefaler ikke peeling en gang i uken)
? Første eksfolierende prosedyre bør være delikat, så det er sannsynlig å klø eller irritere huden. Etter hvert vil huden produsere "motstand" peeling, og det vil være mulig å bruke mer energisk press.
? Kontroller at du har nok verktøy som trengs (husk at vi snakker om kroppsbehandlinger, ikke for enkeltpersoner). Du trenger: av sisal hanske, håndkle, loofah, slipende svamp eller stiv børste.
? Bevegelse under prosedyren ved hjelp av en skrubbe å være sirkulær. Start med føtter, ben og føtter, deretter behandle hånd, arm og skulder, sakte beveger seg nedover ryggen, og deretter behandle torso mot hjertet.
? Etter bruk, alltid vaske verktøy med såpe og vann og henge til tørk. Hvis ikke etter hver bruk, kan de raskt zavestysya bakterier.
? Helle kaldt vann etter peeling prosedyren aktiverer blodsirkulasjonen i hele kroppen. Husk å tørke tørk med et håndkle og bruke fuktighetskrem.
? Siden eksfolierende prosedyre oppdateringer og legger til energi, er det best å gjøre det i morgen.

 Oppskrifter hjem Scrubs


 Denne kroppsskrubb med havsalt og rosmarin olje
 Egnet for tørr og flassende hud. Dette scrub er lett og behagelig å bruke, hvis du gjør det med en partner og Vær spesielt oppmerksom på ryggen. Sea salt scrub er fantastisk, det fratar hudoverflaten av døde celler; tonic effekt rosmarin bedrer blodsirkulasjonen.
 Oppskrift:
 Kreves:
? 1/2 kopp stor havsalt
? 1/4 kopp rosmarin olje
? Sponzhik eller skrubbe børste
 Dypp svampen i litt olje, deretter dukkert i en bolle med sjø sopyu. Begynn å sette på body scrub i en sirkelbevegelse, med fokus på områder med grov hud, for eksempel knær, albuer og hæler. Skyll med varmt vann og skrubb, tørk huden med et håndkle og bruke fuktighetskrem.
 Fordelene av rosmarin. Rosmarin stimulerer, klarner tankene, og er ofte brukt for medisinsk inhalasjon
 Body Scrub med havre mel, mandel og avocado
 Havre mel er rik på vitamin E, som er kjent for sin anti-inflammatorisk, beroligende og lindre kløe egenskaper. Mandler - en naturlig mykgjørende, og hvis han knust - er эksfolyantom. I allianse med avokado papirmasse, som inneholder vitaminene A, D og E, samt en kollagen-regenererende egenskaper, en blanding av havregryn og mandler er ideelle for sensitiv, sliten og tørr hud. For å unngå tilstopping i vasken, er det best å gjøre en liten pose med gasbind klut og fylle det med tørr havre mel og revet mandler. Posen skal være stor nok slik at du kan flytte den i hånden og bruke en hanske å gni avocado hud.
 Scrub oppskrift:
 Kreves:
? 1/2 kopp mandler
? 1 kopp tørr havregryn
? 1 moden avokado frukt, skrelt, pitted og knust til konsistensen av potetmos
 Riv mandlene i en blender eller kaffekvern til grove og ikke veldig små biter. Bland revet mandler med havre mel og plasser i en hanske. Scoop avocado kjøtt og begynne å gni inn i huden ved hjelp av hansker fylt med mandler og havregryn. Skyll med varmt vann, tørke og påfør fuktighetskrem.
 Avocado groper kan brukes som et naturlig middel massasje, masserer slitne muskler etter peeling.
 Eksfolierende kroppsskrubb med havsalt og oljer av aprikos
 Dette skrubb vakkert renser hudens overflate av døde celler og gjøre det usedvanlig myk og friskt utseende. Havsalt har flere nyttige egenskaper. Takket være sin tekstur det "polerer" huden, fjerner små uregelmessigheter, forbedrer blodsirkulasjonen og stimulerer produksjonen av lymfe involvert i å rense kroppen for giftstoffer.
 Aprikos olje, rik på naturlige emollients, og selv vitamin A og C, lett absorberes porene. Denne oljen bidrar til å helbrede skadede hudceller gjøre huden myk og fuktig.
 Scrub oppskrift:
 Kreves:
? 2 store kopper havsalt
? 1/4 kopp aprikos olje
? sponzhik eller skrubbe børste
 Forberede pasta med havsalt og smør i bollen av aprikos. Obstroytes bad, dusj eller stå på et håndkle i nærheten av en varmekilde. Tegne hånd kokt blanding og gjelder for huden (start ned, deretter bevege hendene, bryst og rygg), distribuere myke sirkulære bevegelser. Det er viktig å holde hender og fingre rett, tett clutching huden. Men ikke presse for hardt, kan det forårsake skade på hudoverflaten. Prosedyren er å påvirke den på hudoverflaten, ikke på de underliggende vevene. Etter behandle hele kroppen, vask blanding varm dusj eller bruke en svamp eller lyufu dette. Tørk huden med et håndkle.  
Яндекс.Метрика