Subkutane ansikts tick, behandling, symptomer
 Akne som oppstår hos gutter og jenter kan være ikke bare et tegn på oppvekst. Bare en ekspert kan fastslå den eksakte opprinnelsen til kviser i ansiktet. Den vanligste infeksjonssykdom i ansiktet og halsen i human demodicosis er en sykdom forårsaket av mikroskopiske midd.
Subkutane ansikts tick, behandling, symptomer
 Subkutan midd har en gjennomskinnelig kropp, sin levedyktighet begynner sent på ettermiddagen, når det ikke er noen direkte kontakt med sollys ansikt. Det kan spre seg over overflaten av hodebunnen, i de fleste follikler, talgkjertler inne i alle deler av enheter, herunder haken og nesen folder. Grunner til demodicosis er forskjellige, men hoved anses å øke talgkjertlene, som i subkutan midd mat stort sett består av døde hudceller, inkludert de fra fett. Behandlingen bør integreres med involvering av hudleger.
 Symptomer på subkutan ansikts tick
 Sykdommen begynner med det faktum at pasienten vises flere arr i ansiktet, halsen og lukket hår av hodet. Porene i huden bli dypere, mer gjennomsiktig hud, fet og skinnende, med masse morgen. Sykdommen kan oppstå i alle aldre, i 50% av tilfellene det begynner i ungdomsårene, og etter feilaktig behandling utvikler seg, det er tilfeller der utslett dukket opp etter en langvarig depresjon eller alvorlig følelsesmessig stress.
 Akne, hud rødhet, kløe og flassing av den totale tuberosity hud - alle symptomene begynner "demodicosis". Hvis en person bruker forskjellige kosmetikkprodusenter å kvitte deg med utslett, tenker det - Rosacea (utslett overgang), det negativt påvirker huden og demodicosis med fornyet styrke er tydelig. Ytre tegn på subkutan midd - en økning i størrelsen av nesen. Leger sammenligne det med modne plommer, blir det mørkere (lilla) farge og økninger i halv til to ganger. Marerittet begynner med ankomsten av natten, når huden begynner å klø, vil kløe ikke stoppe før daggry. Vi minner om at midd redd for sollys, så det stopper med utbruddet av aktiviteten i morgen. Hvis du ser at vippene er mindre sannsynlig, og mellom dem er det skalerer - kan det også være et symptom på sykdommen.
 Hudleger, før etablere den egentlige årsaken til utslett, noe som gjør skraping av den berørte huden mikroflora og undersøkt under et mikroskop. Flått som lever under menneskelig hud, på en måte som lett gjenkjent.
 Diagnose subkutan midd
Subkutane ansikts tick, behandling, symptomer
 En hudlege kan visuelt identifisere tegn demadekoza. Han bemerker skalaer, sår i den aktive fasen, dekker ansiktet, halsen og hodebunnen. Men analyse kan fastslå og diagnostisere. På studiet dag pasienten ikke er anbefalt å vaske. Etter å ha analysert og innen 10 dager aktiv behandling, i tillegg til ekstern salve, vaske forbudt. Dette bidrar til å blokkere infeksjon som er lett overføres vann fra ett område til et annet.
 Hoved subkutan midd behandling hos mennesker
 For å hindre smitte, er det tilstrekkelig å riktig installere patogenet. For å behandle demadekoza først undersøke mage-tarmkanalen, ved hjelp av medikamenter for å forbedre kvaliteten av blod (noen ganger ty til transfusjon) for å styrke immunsystemet i pasienten og å gjenopprette strukturen til huden.
 Deretter vurdere å ta medisiner foreskrevet av en spesialist, og sammen de bruker salve for utvortes bruk. Å fjerne ytterligere faktorer stimulering, er anbefalt diett som eliminerer fet og stekt mat, salt, krydret og røkt mat. Bad, badstuer og soleksponering under intensiv behandling forbudt. Samtidig pasienten viser ikke bare de strengeste diett, men daglig hygiene, som inkluderer sengetøy, håndklær og andre personlige eiendeler. Kvinner er helt forbudt kosmetikk. Etter kurset alle kosmetiske produkter bør byttes (frisk), siden det er sannsynlig at noen ingredienser eller kosttilskudd du individuelt var uakseptabelt.
 Hvis du etter sykdomsforløpet kommer tilbake igjen tilbringe ekstra blodprøver for tilstedeværelse av hormonet ansvarlig for slike brudd, hvis testen er positiv immunologiske, hormonterapi behandling justerte serier. Hvis immunsystemet kjører regler, ingen subkutane midd er ikke redd for ham. Inflammatoriske prosesser begynne med forstyrrelser i indre organer (fordøyelses, nervøse og endokrine systemer), og da er alt som vises på ansiktet.
Subkutane ansikts tick, behandling, symptomer
 Acne - infeksjonssykdom rekkefølge, kan det overføres fra person til person og fra dyr til mennesker. Huden der talgkjertler er mange, flått føle seg helt trygg, hånd berører pasientens hud, den andre personen "fanger" tick, så kan han ubevisst berøre huden i ansiktet eller halsen. Dermed kan det skje og dyr infeksjon. Selv om pasienten bruker personlige eiendeler, et håndkle eller parabol deg - en potensiell kunde for fremveksten av demodicosis.
 Ytterligere behandling demadekoza
 Den viktigste anti-parasittiske narkotika ekspert oppnevnt av alltid relaterte legemidler som gjenoppretter flora i mage-tarmkanalen og bidra til å stabil hormoner. Lokal behandling omfatter også kryoterapi. Dette - kriopilinh, massasje kryodermabrazyya. Vi må huske på at den personen - det er visittkortet, så en rask utvinning og et sunt utseende - lojale hjelpere på veien til suksess.
 Følg mat, besøksforbud seg i overdreven bruk av søt, krydret, salt og fettete. Inkludere i ditt daglige kosthold urter, frukt og grønnsaker. Bruk bare bevist hypoallergenic makeup og gjør daglig hygiene. Disse enkle tipsene vil hjelpe deg å unngå gjentatte tilbakefall og hjelpe deg å holde seg fine.  
Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering bikinilinjen?
 Den første kvinne som begynte å fjerne uønsket hår fra kroppen, var Cleopatra. Det er sannsynlig at hun først møtte problemet med irritasjon etter hårfjerning. Dessverre er tause om hvordan gamle egyptiske skjønnhet takle denne sensitive saken historie. Men for våre samtidige spørsmålet er relevant i dag.
 Den normale reaksjon av kroppen
 Når barber håret er fjernet med den øvre del av epidermis, resulterer i vevskade. Av det skadde området øker blodstrømmen: Dette sikrer rask helbredelse. Så ergrelse - det er en naturlig reaksjon i kroppen, som ikke bør være redd.
 Selv om kvinner fjerner hår fra mange steder på kroppen mest utsatt for irritasjon bikiniområdet. Mykt skinn i dette stedet lider kontakt med bladet, som viser følsomhet som rødhet, hevelse, kløe. Hvis bikini-designen ble gjort i salongen, mesteren selv utføre desinfeksjon og gi anbefalinger for hudpleie. Der skjønnhet skapt hjemme, bestemmer hvordan å kvitte seg med irritasjon etter barbering bikini område har sine egne.
 Redigering bikinilinjen
 Så snart de første tegn på irritasjon, er det nødvendig å behandle huden med alkohol. Det er trange porene og fjerner bakterier. Alkohol kan erstattes av hydrogenperoksyd. Med en alkohol eller peroxide pad og forsiktig tørk raskt rødlig flekk. Etter kontakt med slimete kan brenne, slik handling bør nøye. Etter desinfeksjon kan føre til barn eller noen hypoallergenic krem.
 Dersom bruk av potente legemidler forårsaker frykt, kan du ty til de mer godartede prosedyrer.
 1.  Varm komprimere. Fukt et håndkle i varmt vann, legg den på bikinilinjen. Ganske 5-10 minutter å redusere betennelse. I tillegg vil den høye temperaturen fjerne bakterier.

   Den har antiseptiske egenskaper tea tree olje. Mix 2-3 dråper tea tree olje med en spiseskje olivenolje eller solsikkeolje. Løsningen ble brukt på den stiplede bikiniområdet, lett slipe.

   Det er vanlig å takle problemet med babypudder.

   Hvis karmen er aloe blomst, kan du ty til populære måter: et brev er kuttet, er skarpe kanter fjernes. Skjærebladet på langs, legg kjøttet til betente områder.

   Raskt og effektivt reduserer betennelse hydrokortyzonovaya salve. Men anlegget til å bli veldig dosert: hyppig bruk fører til avhengighet, noe som resulterer i redusert helbredende effekt. Misbruk av dette hormonelle metoder kan føre til dannelse av magesår og sår.
   Forebygging av hudirritasjon
   Selv om hver kvinne det er en effektiv metode for irritasjon etter barbering intime områder, er fortsatt den beste rette forebygging.
  1.  Barbering bør begynne først etter 20-30 minutter etter at et varmt bad. For prosedyren nødvendig å bruke en spesiell barbergel. Lett slip reduserer press på huden.

    Hvis bikini motiv engangshøvler gjennomført, må de byttes hvert 2-3 behandlinger. Blades tupyatsya rask og slitasje, samler de seg mye bakterier. Elektrisk barberhøvel barbering før hver prosedyre bør behandles med antiseptisk.

    Barbering mot hårvekst fører til økende under huden og naturlig betennelse. Derfor bør prosedyren utføres bare i retning av hår vekst.

    Hvis hver barbering bikiniområdet uunngåelig ender irritasjon, bør du midlertidig forlate prosedyren. Det er mulig at andre metoder for hårfjerning (laser fjerning, foto - eller elektrolyse, voks strimler eller shuharinh) ikke forårsaker betennelse og bli et alternativ til barbering.  
Яндекс.Метрика