Sudans gressDe fleste Sudan gress identifisert med strikkefeiekoster. Men i tørre områder er det en av de vanligste og fôrvekster.
Funksjoner Sudan gress
Fra Sudan gress ofte gjør silofôr, grønn fôr og høy. Dette anlegget, er både frisk og tørr form veldig glad i dyr. På 100 kg av Sudan gress har en, 8 og 23 kg protein fôr enheter, langt mer enn andre frokostblandinger. I tillegg er en del av de sudanske mange næringsstoffer som er lett absorberes i dyr. En annen fordel med Sudan gress er at så grønt fôr kan brukes fra midten av sommeren til høsten frost. På denne tiden, mange fôrvekster har allerede så mye grønt materiale.
Dette anlegget kan skilte med høy avkastning, som gjør det mulig å forberede næringsrik høyet for vinteren. Det høye proteininnholdet er høyet gunstig med urter dyrket på oversvømte enger, samt wheatgrass, men litt dårligere høyet med alfalfa. Ettersom antallet nitrogenfrie stoffer og Sudan gress høy fett praktisk talt ikke kan skilles fra årlig legume høy og korn. Som fôr til fjørfe og svin ofte bruker mais planter.
Sudan gress er også verdsatt for hva har evnen til å vokse raskt etter klipping eller lettelse. Under gunstige værforhold for den dagen hun er i stand til felt mer enn 5 cm. Dette anlegget er ikke redd tråkk, så det kan lett brukes som en kultur for beite.
Sudanske gress er vedvarende tørke. Det føles godt, selv i halvørkensonen ved hjelp av nedbør vekstsesong, kan det generere en stor over bakken masse, som er egnet for flere lettelse og klipping. Denne kulturen danner skyter raskt en stor bushiness og vokser raskt, og i det minste tre ganger. Planten har en kraftig rygg som gjør at den kan effektivt bruke fuktighet selv de dypeste lagene av jorden. Dessuten elsker han når det klinkende vannes. Da kan det smelle grønn høst 40-50 tonn per 1 hektar. Dette 1 hektar kan få ca 10 tonn med høyet. Men for å samle inn 1 tonn høyet å bruke på sudanske minst 20 kg av kalium, fosfor 8 kg og 20 kg nitrogen.
En annen verdifull har sudanske planter - sin høye ytelse som gjør at bred sudanske i den grønne linjen. Innen 45 dager etter Sudan gress er i stand til å danne en masse som er egnet for de første skråningen, bakker og når det ytterligere avhengig av variasjon og været vokser ikke mer enn en måned.
I tillegg, den sudanske er varmekjære planter for normal utvikling i vekstsesongen den optimale temperaturen for det innen 30-42 grader.
De beste forgjengere anses Sudan gress ert, vår og vinter korn, havre med bønner og stauder lag. Sådd frø anbefalt av et par svart.

Sudanske gress - økende

Samlet jord såing avhenger av sudanske kulturer som vokste på det før, og hvilke typer ugress. Umiddelbart etter høsting forgjenger bør gjøre peeling jord.
Med utbruddet av tidlig på våren opprivende nødvendig å gjennomføre jord. For å såing lag forble våt, bør først dyrking gjøres på en dybde på minst 5 cm, den andre - i en dybde på 7 cm Etter dyrking feltet må zakotkuvaty ringsel valser.
All jordarbeiding før planting bør rettes til opphopning og bevaring av fuktighet, luking og kvitterte land, og for å hjelpe sin oppvarming.
Gitt at Sudan gress er svært varmekjære kultur, bør det begynne å plante bare etter oppvarming av jorda til 13 grader. Hvis du kommer til å bli sådd med sudanske sorghum, ikke glem at de kan pereopыlyatsya hverandre.
Imidlertid kan Sudan gress sås med andre avlinger. Men det må reduseres med 20% hastigheten for såing.
Etter å kutte sudanske gress vanligvis vokser raskt, så det går på året flere bakker. For høy kvalitet, rik på vitaminer mat, sudanske behov pidkoshuvaty før hun kaster panicles, og høyden av anlegget ikke overstiger 60 cm.
Denne tidlige klipping fremmer rask gjenvekst av planter, som danner den andre bakke. Alle disse bakkene bør iverksettes tidligst en måned. Ønsker å få en kvalitet høy, bør rengjøring gjøres raskt, bruker aktiv ventilasjon og regelmessig pressing.
Sudan grassurfôr beste rydde opp på slutten, og i begynnelsen av melk modenhet av korn. Rengjøring bør gjøres separat måte og bare når modne frø panicles ligger i hoved stilkene.  
Chaga, bruk og nyttige egenskaper
 Chaga - en sopp som tilhører arten "skrå knusk." De menneskene han kalte "svart bjørk sopp." Det er oftest funnet på stranden, men noen ganger or, er lønn, alm og bøk også imponert av dem. Sin ytre overflate er malt svart, og kan nå en vekt på 5 kg. Til tross for at noden er en parasitt, kan sopp nyttige egenskaper ikke understrekes nok. Siden antikken i Russland sopp parasitt brukes til medisinske formål. Opprinnelig var det bare brukes i tradisjonell medisin, men med utviklingen av farmakologi, begynte store selskaper for å lage medikamenter som inkluderer i sitt medlemskap chaga.
 Distribusjon og innsamling sopp
 Mye av denne soppen er funnet i nordområdene og i sentrale og nordover til USA. Habitat sopp parasitt er hovedsakelig bjørkeskog og skogen. I Øst-Europa Chaga øker i Polen og andre land. Mest knusk funnet i gamle furutrær eller falt på unge skudd det ikke vokser.
 Ved høsting av soppen skal samles faste tumorer som ligger i apparatets høyde fra bakken. Chaga, som vokser på basis av trær, har ingen medisinske egenskaper. Den beste tiden å samle inn - en sen høst eller vinter. Det var på denne tiden konsentrasjonen av næringsstoffer i sopp topper.
 Ikke samle bjørk oppbygging av tørre falne trær. Vær oppmerksom på at vokser i skogen mye knusk ikke besitter medisinske egenskaper. Hvis du kommer til å gjøre en uavhengig samling av denne soppen, er det nødvendig å nøye undersøke faglitteratur, som beskriver i detalj hvilke typer sopp, parasitter som har helbredende egenskaper. I tilfelle av sopp er mest effektive.
 Den helbredende egenskaper av sopp
 Chaga inneholder unike næringsstoffer som har en gunstig effekt på det menneskelige legeme. Bjørk utvekst hjelper normal syre-base-balanse, og på grunn av tanniner, som er plassert i sopp, sopp infusjoner av hjelpemiddel i rask proteinfolding og beskyttelse av mageslimhinnen.
 Volatile som utgjør sopp, har antimikrobielle egenskaper og flavonoider har anti-inflammatorisk vanndrivende og krampeløsende handling. Chaga normalisere metabolske prosesser er smertestillende i behandling av fordøyelsessystemet og reduserer svetting. Det indre av sopp brukes til infusjon, som senker blodsukkeret. Ettersom det er et stort antall soppsporelementer så nødvendig menneskekroppen - kobber, sølv, sink, kobolt, kalium, etc.
 Chaga har en styrkende effekt. Det er veldig nyttig for de nervøse og hjerte-systemer. Det er allment dette sopp blir brukt for å behandle gastrointestinale sykdommer: gastritt, magesår, etc. Chaga nylig anbefalt i ulike kreft, men vi må huske på at behandling av svulster ikke underlagt den. Infusjoner og kur av denne soppen, øke effekten av andre legemidler som brukes i onkologi. For noen år siden ble det vist at Chaga har en gunstig effekt på det endokrine systemet, og er i stand til å fjerne radionuklider fra kroppen. I dermatologi bjørk sopp anvendes i behandlingen av psoriasis, akne og brannskader.
 Ikke bruk alle typer infusjoner og legemidler mot sopp under graviditet, amming, overfølsomhet, så vel som barn. Riktig bruk av soppen gir effektiv hjelp i behandling av mange sykdommer  
Hvordan trekke ut øyenbryn et hus
 Øyenbryn - en svært viktig del av den kvinnelige bilde. Etter riktig utformet og godt preparerte øyenbryn lage vakker "ramme" for den personen, og vice versa, preparerte øyenbryn er i stand til å ødelegge de dyktigste makeup. Derfor, make-up øyenbryn forme betalt mye tid.
 Først av alt, bør det bemerkes at formen på øyebrynene avhenger av formen og plasseringen av persons øyne, bruker riktig form av bryn kan korrigeres feil plassering av ansiktstrekk.
 Derfor, for rundt ansikt makeup artister anbefaler yzlomannuyu form øyenbrynene med en kort spiss og lastebil. Men det er nødvendig å foreta en skarp pause øyenbrynene også, vil det være ulønnsomt å understreke rundhet av ansiktet. Også unngå avrundede øyenbryn.
 Direkte og horisontale øyenbryn, avrundet litt avlang form som passer den enkelte. Men øyenbrynene med en høy bue med denne personen kontraindisert.
 Den trekantede formen på ansiktet kan justeres ved hjelp av en litt forhøyet jevnt buede øyenbryn. Men rette øyenbryn er ikke relevant her.
 Til torget ansiktet mest passende lang, buet og høyt hevet øyenbrynene, men tynne bryn vil forbedre misforholdet firkantet ansikt.
 "Brovki hus" - Er de vanligste og universell form øyenbrynene, så hvis du ikke eier make-up ferdigheter, kan du velge akkurat denne skjemaøyenbrynene. Spesielt denne formen er lubne kvinner. Det ser kokett og åpen.
 Hvordan trekke ut øyenbryn hus? Å starte kokk - speil, pinsett, desinfeksjonsmiddel, mykgjørende krem ​​og øyenbryn blyant. Tweeze øyenbryn trenger bare i sterkt dagslys.
 Før fremgangsmåten plukker fortrinn ansikt til damp over et dampbad til håret lettere og smidigere separert. Gjelde deretter en lys blyant ønsket form ved å definere alle punktene før at øyenbrynene. Du må ta en lang blyant og sette sin første punktet av vingene til nesen til det innerste hjørnet av øyet, der øyenbryn blyant peretnetsya av flått - det vil være endepunktet for de indre øyenbrynene.
 Nå definere den ytre ende, er det nødvendig å foreta en blyant på vingene av nesen til det ytre hjørnet av øyet, og hvor blyanten vil skjære med øyenbryn lage et merke - en ytre ende av øyenbryn.
 Endelig - bestemme de høyeste punkt bøye øyenbryn, det tar alle de samme blyant - det må avgjøre vertikal linje som går gjennom sentrum av eleven, hvor det skjærer øyenbryn og bør være det høyeste punktet på øyenbrynet.
 Vyschypuyuchy øyenbryn følge en annen viktig regel - ikke røre de beste hårene, men lavere.
 Regelmessige plukker øyenbrynene vil hjelpe deg å holde dem velstelt utseende.  
Яндекс.Метрика