Sug fra livmoren
 Med hyppige menstruasjonssyklusen, ovarietumorer, hormonelle unormalt i den reproduktive organer, infertilitet og i mange andre gynekologiske sykdommer pasienter vist vakuumavsugning. Det er de mest delikate prosedyrer til å ta endometriet i livmoren, ikke skade den slimete og gjør en detaljert studie uten noen komplikasjoner.
 Diagnostiske tester som inkluderer eksterne metoder (manuell undersøkelse, ultralyd, blodprøver) ikke gir et fullstendig bilde av i løpet av gynekologiske sykdommer, som er lik symptomene. Derfor er cytologisk prosedyre aspirasjon tildelt dersom det er mistanke om at pasienten tumorer diagnostisert endometrial hyperplasia hos vev inne i uterus, for å sikre kontroll i hormonbehandling.
 Aspirasjon bidrar til å oppdage sykdommen tidlig.
 Hvordan er livmor prøvetaking?
 Tidligere i denne fremgangsmåten var litt smertefulle, som anvendes på såkalte aspirasjon sprøyte Brown (plastbeholder som ble innført i livmoren). Nå bruker mer avanserte enheter, vakuum sprøyte, kanyle, men selv med denne minimal manipulasjon kvinne gjør cauterized, for å slappe av livmoren under direkte prøvetaking av avlsmateriale.
 Aspirer livmoren tas strengt på et eller annet tidspunkt etter 25 dager fra begynnelsen av syklusen. Tar endometrium omfatter følgende trinn:
 - Behandling av ekstern genital desinfeksjonsmiddel yodonata;
 - Bestemmer livmorhalsen ved hjelp av et speil;
 - Capture the cervix og sensing å fastslå den eksakte dimensjoner;
 - Holdt 2-3 aspirasjon vakuum retardere bevegelse av sprøyten.
 Det er viktig å undersøke endometrium bare fordi bevegelser sprøyte avsluttes innen det, og bare da, at analysen ikke inkluderer cellene i skjeden og livmorhalsen, trakk han ut.
 I samråd tar aspirer er ansett som en standard prosedyre som tar mindre enn ti minutter fra de tidligere manipulasjoner. Det tar endometrium - er 10-15 sekunder til pennen ikke når riktig mengde livmor vev.
 Dette håpet er kontraindisert?
 Under forverring av noen gynekologiske sykdommer, utføre kroniske sykdommer i urin-systemet i den akutte perioden av betennelse i skjeden og livmoren vakuumaspirasjon anbefales ikke, da prosedyren kan gi en smertefull sjokk og skade slimhinnen i indre organer, forårsaker tilbakefall eksisterende sykdom.
 Det er komplikasjoner etter vakuumavsugning?
 Det er en liten prosentandel av skade endometrium, men i flere dager hun gjenvinner hurtig sin struktur. Etter inngrepet, kan en kvinne oppleve ubehag i magen, trekke smerte. Dette skyldes det faktum at når det er kontakt aspirasjon av et fremmedlegeme (i dette tilfellet en sprøyte) av blodkar, kapillærer, slik at de skades, skape noen blødning inne. Så på den første dagen kan være svimmelhet, kvalme, så vel som blodtrykket i dette øyeblikk faller og eventuell blødning i små mengder.
 Hvis fremgangsmåten blir utført på riktig måte å ta aspireres, sterile instrumenter (de må være fullstendig tørt, ellers infeksjonen blir inne), vil det være komplikasjoner, eller sammen med de ovennevnte symptomer kan øke temperaturen, hvilket indikerer at den inflammatoriske prosessen.
 Aspirer etter å ha tatt umiddelbart sendt til cytologi ved avvik oppnevnt individuell behandling.  
Forhøyet hvite blodlegemer
 Hvite blodceller som produseres i benmargen, har produsert en viss mengde. Så snart nivået øker, begynner å utvikle leukocytose i blodet. Denne delen av immunsystemet som tar sikte på å bekjempe patogener. Men jo mer - langt bedre, som for mange sier at kroppen er aktivt prøver å forholde seg til noen sykdom, som inntil pasienten kan ikke engang gjette.
 Symptomer (leukocytose) økning i hvite blodceller
 Ofte han er leukocytose med ingen distinkte manifestasjoner kan påvirke den generelle helsen til bare sykdom som er årsaken til leukocytose. Men noen ganger er det symptomer på forhøyet hvite blodceller:
 1. Mangel på matlyst og vekttap, henholdsvis.
 2. forringelse av den visuelle apparat.
 3. Vansker og tung pust.
 4. Pasienten temperatur over det normale.
 5. Generell tretthet og søvnighet, sykdomsfølelse og svakhet følte.
 6. lemmer og magesmerter kan være følte slakk og liten kribling.
 7. Kroppen uten grunn (ikke mot støt) er blåmerker og blåmerker. Ofte er blødning fra nesen.
 8. Økt svetting, svimmel og besvimelse forekomme.
 Grunnene for å øke antall hvite blodlegemer
 Leukocytose kan ha ulik opprinnelse. En av dem er helt trygt (fysisk utseende), den andre snakker om alvorlige brudd (patologisk type). Siden forskjellige typer hvite blodlegemer, da årsakene til økende antall hvite blodlegemer er også forskjellig.
 Årsaker til fysiologiske Type:
 - Nylig opplevde alvorlig følelsesmessig eller psykologisk stress;
 - Bad velkommen kontrast (eller veldig varmt eller veldig kaldt);
 - Overdreven trening;
 - Nyere matinntak (mindre enn to timer siden)
 - Naturlige sykluser er kvinner (amming, menstruasjon, graviditet, overgangsalder);
 - Virkningen av værforhold (plutselige endringer i temperatur, trykk, etc.).
 I tillegg kan det oppstå fysiologisk leukocytose skyldes normale svingninger i leukocytter i løpet av dagen eller årstidene. Denne typen sykdom ikke snakke om noe brudd, og er en indikator på diagnose og behandling.
 Årsaker til patologiske typer:
 - En medisinsk abort (herunder ved medpokazannyamy);
 - Beruselse;
 - Utvidelse av ondartede svulster;
 - Blodforgiftning;
 - Worms;
 - Allergi;
 - Betennelse i vedlegg;
 - Intern blødning;
 - Diabetiker koma;
 - Strokes;
 - Ødeleggelsen og skade på store områder av huden;
 - Ulike hjerteinfarkt;
 - Pus og betennelse;
 - infeksjoner forårsaket av bakterier, virus, sopp.
 Identifisere den virkelige årsaken til leukocytose uten profesjonell medisinsk umulig. Bare han kan tilbringe hele organismen ekspert diagnose og identifisere foci av sykdommen, som kjemper mange hvite blodlegemer.
 Behandling av sykdom
 Avhengig av årsaken til leukocytose Legen kan foreskrive disse legemidler for behandling av:
 - Antibiotika;
 - Antacida;
 - Steroider;
 - Legemidler for å redusere urinsyre.
 Et barn hevet hvite blodlegemer i blodet
 Ideelt sett blodprosent tatt i barn ikke bare på sykehuset, men før hver vaksinasjon Ukolov oppførsel. Dessverre er disse reglene ikke alltid respektert. Hvis et barn plutselig ble syk og fikk ikke takle sykdommen, mens også nødvendigvis bli utnevnt til å analysere blodet. Generell analyse vil overfladisk forståelse av hva som skjer i kroppen. Det vil si, det bare viser at barnet virkelig forhøyet hvite blodlegemer, men hvorfor det skjedde, vil det ikke vises. For å gjøre dette, en dypere analyse kalt blod med leukocytt formel. Som et resultat, vil ikke under denne formelen gis følgende parametre:
 - Hvite blodceller (WBC);
 - Nøytrofiler (NEU);
 - Monocytter (MON);
 - Eosinofile (EOS);
 - Lymfocytter (LYM);
 - basofile (BAS).
 Alle tall er basert på barnets alder vil være annerledes. Nivåer av visse celler avhenger av baby, preschooler eller en tenåring. For mer informasjon om alle indikatorer spør legen din etter analyse.  

Funksjonene til det humane milt
 Milt: funksjon


 I vår opplyste tid, mest perfekt forstå hvordan menneskekroppen og hva er de forskjellige organer. Men milt forblir terra incognita. Grunnen til naturen har skapt denne mystiske organ?
 Hva gjør milten?
 Prøv å forstå.
 Gamle leger (f.eks Galen) som milten kroppen full av mystikk, eller annet leveren utskiller "svart galle", det overskytende som fører til depresjon og irritabilitet. Imidlertid kan moderne leger ikke si at alle hemmelighetene i kroppen avdekket; - Tvist om sin funksjonelle naturen gå så langt. Mer nylig tilskrevet milten av det endokrine systemet (det ble antatt at dette jernet fratatt excretory kanaler), da - tilskrives hormonelle reguleringen av benmargsfunksjonen. De siste ordene i milten er - det er den største lymfoide organ. Hun viser til immunsystemet og fordøyelses ikke!

 Utviklingen av human milt


 Milten er lagt på den femte uke etter unnfangelsen. I de tidlige stadier av fosterutviklingen, er det en av blod, men ved slutten av produksjonsperioden for fosterets røde blodceller og hvite blodlegemer anta benmargen og milt "få" bare lymfocytter og monocytter (men i enkelte pattedyr er en livslang opererer som en full body krovotvornыy ).
 I voksen milt utfører flere funksjoner:
 1. deltar i dannelsen av humoral og cellulær immunitet (forsinkelser antigener som sirkulerer i blodet, filtrerer bakterier og virus).

 2. fanget med blodstrømmen og nøytralisere "overlevd sine" blodceller (ikke for ingenting at milten kalles kirkegården av røde blodceller).
 3. akkumulere blod (i en kritisk situasjon - for eksempel når et stort blodtap - opphopning av røde blodceller og blodplater oppnådd fra reservoaret inn i den generelle sirkulasjon). I tillegg blir milten lagret og jern, som er nødvendig for dannelse av hemoglobin.

 Fjerning av milten


 Hjem puslespill milt er at fjerning av milten ikke innebærer noen uregelmessigheter i funksjon av kroppen. Videre, i noen tilfeller, tap av selv den fordel - f.eks, er en økning i motstand mot ødeleggelse av røde blodceller og pasientens tilstand bedres hemofili. Så kanskje det ikke er nødvendig i det hele tatt?
 Tilbake i forrige århundre i USA milt ble ansett overflødig kroppen (som vedlegg), og i antikken ble det fjernet løpere å øke hastigheten. Men moderne Aesculapius ikke så kategorisk. De sier at en mann som for noen grunn mistet milt lider svekket immunforsvar - som organ mysterium involvert i filtrering blod, fjerner giftstoffer, bakterier, virus og parasitter.
 Dag, er fjerning av milten (splenektomi) praktiseres bare i tilfelle av skader som medfører brudd og blødning, og i noen sykdommer i blodet. Hemmeligheten av helse, har denne kroppen tapt altfor sprakk - det ser ut til at arbeidet funksjon av milt offset lymfeknuter.

 Sykdommer i milt


 På engelsk ordet "milt" høres ut som "milt» (milt), så en gang kalt depresjon. Og ikke rart: det antas at i sykdommer i kroppen mann mister sans for humor og flyter inn melankoli. Forresten, gamle og funnet en direkte sammenheng mellom sykdommen og milt skvernostyu natur og forsikret at optimister med dette byrået - en full orden. Dette er sannheten fra stress milt midlertidig "krymper"!
 Det er misdannelser i milt - (! Noen ganger mer) medfødt fravær eller nærvær av ytterligere. Med den svakhet leddbånd, fiksering av posisjonen av milten, kan den bevege seg i buken ("vandrende" legeme er mer vanlig hos kvinner). Primær sykdom i milt er sjeldne, men igjen er det påvirkes oftere enn noe annet organ. Sin økning er vanligvis forårsaket av en lesjon i naboorganer (lever, bukspyttkjertel) og smittsomme sykdommer (meslinger, syfilis, skarlagensfeber). I tillegg er det spesifikke sykdommer i milt:
 1. Hjerteinfarkt - på grunn av leukemi eller visse infeksjoner. Vanligvis infarktet med små lommer. Dette er vanligvis kronisk, forekommer uten smerte prosess med en tendens til å samovyduzhannya.
 2. cyst - på grunn av ukjent etiologi, eller som et resultat av traume. Hvis det er små (5-6 cm) og ikke forårsaker ubehag, kan du la det bli med det. Hvis cyste vokser, ødelegge vev og milt legger press på tilstøtende organer trenger kirurgi. Fjerning av faget og parasitt (forårsaket эhynokokkom) cyste.
 Eksperimentelle studier på dyr har vist muligheten for gjenvinning etter fjerning av milten til 80-90% av sitt volum (reparative regenerering). Men full gjenoppretting av kroppens former og størrelser, mens vanligvis ikke observert.

 Hva milt


 Så hva er en lien?
 Milt - ligger i venstre øvre kvadrant over og til venstre for magen flat oval kroppsvekt 150-200 gram (kvinner - i hvert fall i menn - mer). Den består av flere typer vev. Den ytre overflate er dekket av en kapsel av tett bindevev fra hvilket avfallet til trabeculae (en slags skillevegger) som danner skjelettet av legemet og holder den i blodkar.
 De interne innholdet i milten som kalles masse (pulp). Det skilles to hovedområder: den røde og hvite massen. Rød - full av blodlegemene, erytrocytter, makrofager, plasmaceller. Hvit - dannet av lymfevev som produserer lymfocytter. På grensen mellom den hvite og røde fruktkjøttet er marginal (grense) sone "bebodd" av spesifikke makrofager, som er aktivt involvert i antibakteriell vertsforsvar.  
Яндекс.Метрика