Suksinsyre: applikasjon, egenskaper og kontraindikasjoner
 Amber. Alle vet de behagelige opplevelser oppleves av en person som holder bitene av denne fossilt harpiks. Varmen er vanskelig å sammenligne med noe annet stoff på jorden, og spredde seg i hele kroppen, trenger hver eneste celle i kroppen vår. Ikke rart det kalles "The Gift of the Sun".
 Med denne mirakel av naturen er succinsyre har gunstige egenskaper og ekstraordinære kvaliteter.
 Bruken av ravsyre vidt. Det er brukt ved fremstilling av plast, legemidler, og som et tilsetningsstoff.
 Egenskapene til ravsyre
 De aktive ingrediensene i ravsyren, har en generell helbredende effekt for hele kroppen. Den forynger cellene i kroppen, bidrar til å gjøre dem mer energi, og fremmer assimilering av oksygen.
 Beviste det faktum av å ta det regelmessig substans i stand til å leve et aktivt liv til alderdom. Disse menneskene aldri lider av søvnløshet, føler våken og aktiv til skrå år.
 Suksinsyre har sterke antytoksychnыmy egenskaper. Hun viser vellykket kroppen for giftstoffer og skadelige stoffer. Alkohol er eliminert fra kroppen mye raskere i folk som tar kosttilskudd med succinsyre. Dette har blitt bevist av eksperimenter utført i dagene av Sovjetunionen.
 Utrolig men sant - succinsyre kan beskytte kroppen mot stråling! Det hemmer de skadelige effektene av kreftfremkallende og hindrer svulster. Svært ofte er det brukt etter de gjennomførte transaksjoner, det fremmer rask utvinning av kroppen. Amber syre hjelper gravid snart passere hormonelle endringer i kroppen.
 Bruken av ravsyreforbindelser medisinske formål
 Best succinsyre reagerer med glukose. Derfor, for å oppnå en terapeutisk effekt, det er ofte brukt i kombinasjon med denne saken.
 I mange sykdommer ravsyre er en må det menneskelige legeme. Først av alt er det:
 1. Diabetes. Syre bidrar til å gjenopprette metabolske prosesser.
 2. Oncology. Ravsyre forhindrer misbruk på genetisk nivå. Har blitt bevist at pasienter som tar medisiner basert på dette materialet lettere å tolerere kreft.
 3. Brudd på skjoldbruskkjertelen. I tillegg til bruk av produkter som inneholder ravsyre hos pasienter med stoffskiftesykdommer er det anbefalt å bruke en kjede av rått gult.
 4. Kvinner sykdom relatert til feltet av gynekologi. Disse inkluderer: vaginitis, cervical ectopia, cyster på eggstokkene, muskelknuter og livmor fibroma.
 5. Infertilitet. I noen tilfeller hjelper ravsyre kvinner bli kvitt denne diagnosen.
 6. Hjertesykdom. Syre støtter kroppen under langvarig bruk av potente legemidler, og bidrar til å eliminere skadelige stoffer fra blodet til pasienten. Først av alt, er det nyttig for folk som led av et hjerteinfarkt og åreforkalkning.
 Faktisk er dette en ufullstendig liste av sykdommer hvori ravsyre er en komplementær medisin. Liste alle - bare ikke mulig, da det vil ha for å skrive et større forskningsprosjekt papir.
 Kontra ravsyre
 Ofte gjør det menneskelige legeme ikke få bivirkninger ved bruk av ravsyre. Av og til kan det være en allergisk reaksjon, men samlet, preparater basert på denne saken er ikke vanedannende og ikke forårsaker skade.
 Det er imidlertid et antall kontraindikasjoner, en hvilken som helst metode for ravsyre forbudt. Disse inkluderer: ulcer 12 duodenal ulcus og gastrisk ulcer, urolithiasis (urolithiasis), iskemisk hjertesykdom, glaukom, hypertensjon konstant.
 Personer som lider av disse sykdommene, hjelper succinsyre forbedre kroppen og bedre humør.  
 Lipoma eller lypoplastoma - en godartet svulst fra det subkutane fettvev annerledes - wen. Lipoma vises under huden sharykovydnoy skjemaet til ansikt, hode eller nakke, samt fast og indre organer, bryst, hjerne, fordøyelseskanalen og andre organer. Eksperter mener at wen - det er bare et kosmetisk problem, men de som finnes i kroppen, og skaper dysfunksjon av enda komprimering av vev. Disse tumorer utvikler ofte symmetrisk, noe som fører til en økning i antall enheter.

Hva er en lipoma: hvordan er det behandles?


 Lipoma er født fra fettvev, veldig myk å ta på, som kalles en knute i kapselen, men er diffus svulst som har en kapsel av bindevev. Dimensjoner nå 1-4 cm i diameter, noen ganger - opp til 10 cm. Ligger på en lav-fett deler av kroppen, skulder eller hofte og rygg, spesielt i den øvre delen. Klikker gjør ikke vondt. Ubehagelig hans syn, er det hevelse på huden, som ikke tiltrekker seg og sakte øker.

 Typer lipoma

 Lipoma er det flere arter som anhyolypoma og fybrolypoma, ulik forbindelse vev eller blodårer. Atypisk lipoma er ofte forårsaket av muskel-bassenget, hvor et lag av brunt fett. Benign wen noen ganger utarte til ondartede svulster - lyposarkomы, er dette sjelden, men livstruende. Kvinner 40-50 år er vanlige sykdommer i bukhulen, langsomt voksende, kalt lyposarkomoy. Det er enkelt og flere (lipomatoz) Utdannelse:

 Ringformet (rund hals);

 Treet (innen leddene);

 Capsulated (skarpe kanter og glatt skall);

 Diffus (Unlimited og kapsler);

 Smertefull eller lipomatoz;

 Okostyanelыe og petryfytsyrovannыe (lipoma dannelse i bein eller kalkavleiringer);

 På stammen (stammen av fartøyet og nerve);

 Myk;

 Tett.


 Årsaker og symptomer

 Sykdommer i fettvev er ofte arvelig, men åpenbare årsaker er fortsatt ikke kjent. Medisinske eksperter forklare at de skadde enkelte deler av kroppen og føre til svulster (lipoma av brystet) som krever kirurgisk fjerning. Årsakene til kreft er: svikt i immunsystemet, røyking og stråling, underernæring noen nerver, forårsaker dem til å akkumulere fett miljø. Spesielle symptomer er observert, men hvis lipoma inne i kroppen, må dens effekt bli reflektert.
Hva er en lipoma: hvordan er det behandles?

 Lipoma i spiserøret skaper en veldig ubehagelig følelse i halsen som om det er et fremmedlegeme som fører til oppkast, hoste og kvalme.
 Wen i hjernen - spesielt forferdelig sykdom som forårsaker sterke smerter, høyt blodtrykk og oppkast. I dette tilfellet, er fjerning av tumoren obligatorisk som virker svært komplisert prosedyre.
 Godartet brystkreft årsak brystsmerter, som vil hjelpe å bli kvitt bare kirurgi.
 Kvinnene i eldre alder fant denne sykdom kalt lipomer livmor. Det er sjelden, men sakene blir registrert. Sykdommen er nesten asymptomatisk, som ikke er sann for kalk magen. Dette gir opphav til sterke smerter, tyngde, pasienten mister vekt, ingen matlyst. Størrelsen av tumorer uavhengig av kroppsvekten, selv når de mister pounds, øker wen.
 Diagnose
 Visuell klinisk undersøkelse etablerer diagnostisering av tumorer. Før det foreskrevne ultralyd, CT scan, x-stråler eller ta cytologisk punktering, noe som gir korrekt informasjon og bestemmer hvilken type lipoma.

 Behandling av lipomas

 Mange lurer på hvordan du skal bli kvitt lipomas, selv om det ikke vondt og ikke bry. Definitivt, er det nødvendig å oppsøke en spesialist. Lipoma minste størrelsen du kan prøve å behandle deg selv trygge oppskrifter av tradisjonell medisin som virker på det området av svulsten.

 Slurryen av hvitløk med olje (2-3 dråper) daglig gni inn i problemområdet.

 Mer intens måte: fersk dråpe juice celandine, giftige planter på land lipomas, når det skal være åpning, og deretter lage en kompress med salve Vishnevsky, bakt løk, aloe eller plantain, banket inn grøt.

 Smear "stjerne", inntil hullet og sakte presse fettet. Et par dager lipoma forsvinne.

 For mange lipomas bruker en maske med krem ​​og honning. Et oppvarmet kroppen i dusjen å sette konsistens av rømme, honning og salt (1: 1: 1) til alle hudområder ikke bare sykdom i 15-20 minutter, og skyll med vann, sørg for å varme. Og så hver dag. Vi bør gjøre 15-20 ganger.

Hva er en lipoma: hvordan er det behandles?

 Vanligvis bare kirurgisk fjerne problemet, fordi svulsten ble dannet ikke alltid behandles med urter, salver eller piller. Såvidt behandling er rask - det kommer an på hvor det ligger wen. Før du fjerner lipomas lege gjelder den mest effektive metoden, er det flere. Noen ganger etter operasjonen lipomas vises igjen og igjen. I dette tilfellet egnet kombinasjonsbehandling.

 Cryodestruction - metoden for å fjerne flytende nitrogen. Fordelen med metoden - ødela frosset vev blir ikke kuttet.

 Laser metode - brukes ved fjerning av wen på hans hode, og etterlater ingen spor etter operasjonen. Dette er ikke nødvendig sykehusinnleggelse. Veldig populært og praktisk i dag.

 Radio-bølge søknad - lipoma fjernet radiobølge skalpell, så ingen arr og postoperative komplikasjoner.

 Velg riktig og kompetent metode for å bli kvitt wen (lipomer) vil bare opplevd spesialist. Ikke vent til sykdommen føre til komplikasjoner, men i tide til å se en lege og fikse problemet. Selv-behandling er uakseptabelt, kan føre til farlige konsekvenser av tilbakefall og uforutsette komplikasjoner.
Lav hemoglobin: årsaker, symptomer og behandling
 Hemoglobin - protein som inneholder jern. Uten at det er umulig å tilføre oksygen humant vev. Derfor er det nødvendig å overvåke mengden av hemoglobin i blodet.
 Erytrocytter (røde blodceller, eller celler) inneholdende dette stoff, og overfører den i det menneskelige legeme.
 For menn er dette anses normal hemoglobin i blodet: 130-170 g / l.
 Hos kvinner, frekvensen av hemoglobin - 120-150 g / l.
 Hos barn, frekvensen av proteininnhold avhenger av alder. Hvis de første tre dagene etter fødselen bør det være 145-225 g / l, i en alder av seks måneder, det betydelig redusert - 95-135 g / l. Siden den første leveår, det gradvis øker til 18 år mengden av hemoglobin i blodet bør være den standard som kreves for en voksen.
 Årsaker til lavt hemoglobinnivå kan være forskjellig, men i alle fall, konsekvensene av dette er veldig trist. I en annen mangel på protein i kroppen kalt "anemi."
 Symptomer på lavt hemoglobinnivå
 I blod, som umiddelbart viser mangel på dette viktige proteiner i kroppen, er det en rekke indirekte symptomer, som uavhengig av hverandre kan anta mangel på hemoglobin i blodet. Disse er:
 - Kropps svakhet, døsighet;
 - Blek hud, noen ganger er det til og med synes å være "gjennomsiktig";
 - Lips blålig farge;
 - Huden blir tørr og begynner å flasse av;
 - I svært avanserte tilfeller, begynner å bryte negler og hår falle ut;
 - Barn viktigste funksjonen er hyppig mangel på hemoglobin sykdom.
 Med tiden gjenkjenne symptomer på redusert hemoglobin, kan med hell bringe det tilbake til det normale, uten hjelp av leger. Men først må du vite årsakene som reduserer innholdet av dette viktige element i blodet.
 Årsaker (anemi), lave hemoglobinverdier
 1. Først av alt - en hyppig blodtap. Tidligere, ofte observert kvinner sykdom på grunn av kraftig blødning under fødsel. Med utviklingen av obstetrikk klart å redusere blodtap under fødsel.
 2. Kvinner som har månedlig lenger enn fem dager bør være spesielt nøye med å overvåke innholdet av hemoglobin i blodet.
 3. Sterk nok blodtap er for sykdommer i mage-tarmkanalen og hemoroider. Og i det første tilfellet, vær oppmerksom på at dette kan skje raskt.
 4. Arvelig Pathology kroppen.
 5. Fremgangsmåte ved hvilken levetiden av røde blodceller i kroppen blir sterkt redusert. For eksempel, infeksjonssykdommer.
 6. Permanent donasjon. Menn oppfordres til å gi blod opp til 5 ganger i året. Kvinner - 4.
 7. ubalansert kosthold. Dette gjelder spesielt i skolebarn.
 Måter å eliminere jernmangel i kroppen
 Enhver behandling bør begynne med å fjerne årsaken til sykdommen snarere enn dens konsekvenser. Så først må du se en lege, som vil fastslå årsakene til mangel på hemoglobin. Dersom saken ikke er i gang, og mengden protein litt ikke opp til standarder, kan du forsøke å rette opp situasjonen ved å erstatte den daglige menyen på mat høy i jern.
 Disse kan omfatte: lever, bokhvete, grønt eple, granateple, tørket sopp, tang. Mange jern i kokte skalldyr. Animalske proteiner inneholder også store mengder jern, så prøv å inkludere i kostholdet ditt litt mer kjøtt, egg og fisk. Mange frukter inneholder jern. Det er derfor ernæring, spesielt hos barn og ungdom bør være balansert, tar hensyn til alle elementene kroppen trenger.
 En mer alvorlig form for anemi må ta medisiner som inneholder jern. Men det er lov kun etter avtale legen din.  
Яндекс.Метрика