Sunn og riktig levebrød - er ikke bare moteriktig, men også lønnsomt. For eksempel, når du tar på faglig arbeid er viktig spørsmål er om Smoke kandidat. Dette skyldes det faktum at en person røyker tilbringer mye tid på å arbeide på kampanjene til røykerom. I tillegg er det en økt risiko for sykelighet forbundet med forurensning av luftveiene.
 Planen av artikkelen:
 Grunnleggende prinsipper
 Tips for voksne
 Et sunt liv for barnet ditt

Sunn livsstil
 ødeleggende effekt på kroppen, forårsaker den til å bruke på å gjenopprette normal tilstand ressurser beregnet for intellektuell og skapende virksomhet. Dine dårlige vaner kan tjene som et incentiv for barna å lære av dem.
Sunn livsstil
 2. Bygge en stabil daglig rutine. Denne sekvensen av vekslende søvn, våkner, spise, fysisk, intellektuell aktivitet. Det er individuelle for hver person, og bør ta hensyn til alle funksjonene i kroppen din. Going modus, vil kroppen bli mer effektive og effektiv avfallshåndtering og utvinne ressurser.
 3. Fullt nok søvn. Søvn gjør at kroppen og sinnet av mannen er nødvendig for å etterfylle lager styrke. Mangel på søvn vil føre primært til utmattelse av nervesystemet som truer den svært ubehagelig sykdom, for ikke å nevne det faktum at du vanligvis ikke kan fungere.
 Vilkår for sunn søvn:

 Det minimum av tid som kreves for søvn er rundt seks-åtte timer om dagen. Dette er den tiden som kreves for å bli frisk.

 For avslapping og avslappende søvn er anbefalt å ta et varmt bad før sengetid.

 Sengen bør ikke være for myk og ikke for hard. Kroppen til å være komfortabel.

 Mest synge uten klær fordi det hindrer sirkulasjon av væsker og hindrer skikkelig hvile.

 På slutten av søvn må lufte på soverommet.

 Spis tilrådelig til to timer før sengetid, som i søvn kroppen ikke kan fordøye mat, og det bare brytes ned i tarmen, forårsaker luft i magen og oppblåsthet.

 Best å sove tolv timer (natt), fordi denne gangen - det mest gunstig å sove.

 Før du går til sengs er ikke anbefalt å se skumle filmer og lese disse bøkene. Dette kan føre til ubehagelige drømmer, følelse av svakhet og tretthet om morgenen.

 Anstrøk av mynte eller sitronmelisse før sengetid vil hjelpe slå søvnløshet.

 4. Følge dietten. Spising er nødvendig i den samme tidsperioden. Den endelige "snack" er viktig å innse to timer før sengetid. Totalt for dagen optimal spise tre eller fire ganger, deling måltider tre eller fire timer. Bør spise sakte, tygge grundig. Uønsket mens du leser en bok eller ser på TV. Dette hindrer at kroppen skiller gastric juice for normal fordøyelse. Den mest passende lengde måltid er tretti minutter.
 5. Sørg for å lade. Overgangen fra tilstanden i kroppen til å sove veldig lenge vitalitet. Så fart opp og til en viss grad bidra til å avlaste fysisk aktivitet. Det vil eliminere svakhet og slapphet, legger kroppen tone og energi, varme opp muskler, ledd og sener før aktiv arbeidsmarkeds dag. Lading bør dekke åndedrettsorganene, utvikle fleksibilitet og hindre stivhet. Men husk at morgen øvelser bør ikke føre til tretthet. Hvis dette skjer, kan du prøve å redusere intensiteten av lasten.
 6. Kvitte seg med overflødig vekt. Overvekt er en stor belastning på hjerte, blodkar, mage. Overvekt legger press på ledd og ryggrad. Fett avsettes på de indre organer, bebyrde dem.
 7. Engasjere seg i aktiv idrett. De bør tilby deg moralsk og fysisk nytelse. Perfekt svømming eller sykling, og rask gange med staver.
 8. Sørg for personlig hygiene. Hygiene er nært forbundet med en sunn livsstil. Ved vanlig å pusse tennene - 2-3 ganger om dagen. På kvelden, rengjør huden Scrubs slik at hun kunne puste. Ofte vaske håret. Fjerne forurensning av klær og sko.
 9. Påfør herding å styrke kroppens forsvar. Hovedkravet er tempe:

 regularitet;

 gradvis økning dosering;

 bruke Douches;

 ikke overse vannet og solen;

 herding av det anbefalte barndommen.

Sunn livsstil
 10. Lær å motstå stress situasjoner. Innse at helse - er avgjørende for deg. En sterk vilje og besluttsomhet doroblyat mer.

 Et sunt liv for barnet ditt


 For å sikre en sunn livsstil krever:
 1. Optimal liv. Dette er en daglig rutine som inneholder forskjellige typer aktivitet og søvn. Under regimet etablert biorhythm dannet kroppen fungerer, positivt påvirke dens utvikling. Regimet er å heve og påvirke et barn vant til disiplin og orden. Begrepet regime inkluderer:

 regularitet møte de fysiologiske behov hos barn (søvn, mat);

 gi hygienisk vare på kropp og klær for barn;

 utvikle de nødvendige kommunikasjonsferdigheter for å gjennomføre felles aktiviteter.

 2. Rasjonalitet mat. Det er å gi den beste balansen av alle næringsstoffer som er nødvendige for riktig og full utvikling. For selv utviklingen av viktig rezhymnost mat.
Sunn livsstil
 3. Utviklingen av motorisk aktivitet. Denne aktiviteten produserer utviklings effekter på hjernen og kroppen til barnet, som danner nye nerveforbindelser i hjernen (cortex). Under denne aktiviteten ungen får en ny motor erfaring, utvikler bevegelse.
 4. Herding barn lar deg lage en effektiv forsvarsmekanisme mot patogene bakterier i kroppen hans, øker fysisk utholdenhet og motstand.
 5. Skape et utviklende miljø psykologisk. Barnet bør bringes opp i en atmosfære av komfort, kjærlighet og omsorg. Dette skaper de nødvendige betingelsene for å vedta atferd deg. Selvfølgelig, trenger du ikke å forklare barnet om farene ved røyking, røyke en sigarett fastklemt i tennene.
 Innenlandske lokaler må luftes regelmessig og komme seg ut av messenger som involverer barn. Det fremmer ham verdifull holdning til sunn livsstil og skape i ham et psykologisk behov for helsen. Du må vise alle prinsippene for å leve sunt bare på et personlig eksempel.
Sunn livsstil
 Oppsummert ser vi at en sunn livsstil - ikke bare et sett av hendelser regelmessig, som svømmebasseng eller stadion. Det er en filosofi, et bredt spekter av holdninger og prinsipper. Ved å forbedre kroppen, sinnet og forbedrer deg.
 Holde seg frisk og perfekt!  
Hvor glatt skinnjakke
 Lærjakker kan med rette kalles den mest universelle ting i garderoben. Sin eleganse og stil linjer falt som fasjonable og praktiske og praktiske fans elsker lærjakker ting for hva de pålitelig beskytte mot vind og fuktighet.
 Og nå, komme ut av skapet favoritt skinnjakke, der den forble sommer eller vinter, om det er skjemmende folder og rynker. I motsetning lin ting enkelt zim'yatist kalles elegant uaktsomhet, rynkete hud vil se sjuskete. På grunn av lagring dannet av folder i jakken skal avhendes. Det er flere måter å glatte skinnjakken og returnere det til sin tidligere sjarm.
 Raske måter
 Dessverre, bør den tradisjonelle måten å bli kvitt pomyatostey bruker jern bli forlatt. Forlate et varmt strykejern på huden skjemmende spor. I tillegg, som et resultat av termisk behandling tynn hud kan krympe. Men for å hjelpe jern kan ta så relativt rask måte å fjerne rynker. Dette strykejernet brukes off-label samt pressen.
 Temperaturen på jern er utsatt for minst rozladnuyetsya jakke på strykebrettet skumle side opp. Stedet som tilhører glatt, dekket med tykt brunt papir eller pergament matlaging (2-3 lag), og deretter jernet svakt presset mot produktet. Under påvirkning av tyngdekraften skulle kaste bort. Denne metoden kan bare brukes til grov hud.
 Eiere damp kan justere mynte skinnjakke bruke denne mirakel av teknologi. Ved hengt på kleshengere kappen i en avstand på 10-15 cm stigende dampgenerator, som produserte en strøm av damp. Damp bør ikke være for varm, slik at huden kan danne bobler. Folder forsvinne som kjøle damp behandlet ting. Denne metoden er ikke egnet for glatting produkter hvor huden i kombinasjon med pels, samt jakker som er impregnert med vannavstøtende komposisjon.
 Hvis jakken er laget av fin mykt skinn, og aksjen er et par timer av fritiden, kan du bare sette på en jakke og gå den rundt i leiligheten. Lær rettet under påvirkning av kroppsvarme.
 Hvis tid er lidelse
 De i reservatet er minst 2-3 dager kan ikke ty til noen metoder for å glatte ut huden. Bare henge på kleshenger passende størrelse - under sin egen vekt, huden vil opprinnelige form.
 Hvis jakken tilhører kle på morgenen, etter kveld er det mulig å arrangere en "dampbad". I badekaret eller bassenget skrevet varmt vann over kapasitet plassert med kokende vann jakke. Fremgangsmåten, skjønt effektiv, men forbundet med en rekke vanskeligheter. For det første kan man ganske enkelt å henge en jakke, som den nedre del av paret vil få mer enn den øvre, noe som kan føre til deformering av produktet. For uniform jakke behandling må ligge horisontalt, noe som vil kreve noe justering eller tørketrommel. Da forekomsten av kondensasjon på overflaten av huden, må den tørke med en tørr klut. Til damp jakke, etc. så det bør ikke være mer enn 30-40 minutter, snu av og til fra den ene siden til den andre, så det må være helt tørt.
 Nesten ingen innsats er nødvendig for å glatte ut huden, hvis huset er det peanøttsmør. Fuktet bomullsdott i det behandlet hele overflaten av produktet, og et par dager føre ham til balkongen. Rynker og folder helt borte og huden vil få en fin glans. Den samme effekten kan oppnås hvis du bruker vanlig vaselin eller lakserolje. Hvis huden ikke er fullstendig absorbert olje eller vaselin, det overskytende fjernet med et papirhåndkle.
 Absolutt garanti for å bli kvitt rynker gi skinn skred og renseri. Bevæpnet med spesielle presser og dampgenerator veiviser tilbake jakke attraktive. Men selv fagfolk kan nekte å arbeide med komprimert og preget skinn, som et resultat av behandlingen det kan bli ødelagt.  
Яндекс.Метрика