Alle kvinner ønsker, hva hun hadde vakkert hår. Hver dag han bruker litt tid på å lete etter dem. Så tid og innsats som kreves ikke litt, hvis du ønsker å ha et nydelig hår. Du må velge riktig og vaskemiddel, og ekstra omsorg og ernæring for håret. Og de trenger å riktig vask og tørk.

Sushi håret ordentlig


 Tørt hår kan være naturlig, altså uten å bruke en hårføner eller andre termiske enheter brukes til å tørke eller tørt hår. Tilsvar tørker håret kan gjøres av den sistnevnte. Hva er to måter foretrekker - hver av oss løser seg selv. Hvis du etter sjamponering du kommer ingen steder, er det best å velge for naturlig tørking. Ellers bruker hårføner. Men i begge tilfeller må du følge visse regler.

 Sushi hår naturlig


 Hvis du vil, uansett håret glans helse, bør bruk tørketrommel være svært sjeldne, og det er bedre å forlate den. Men forlater vått hår i luften, du bare utsetter dem for uønsket eksponering. Det er heller ikke anbefalt til tørt hår direkte sollys.
 Det er to måter å naturlig hårføner, håndklær og bruke med fingrene.
 Tørt hår håndkle bør følge disse reglene:

 •  Når du vasket håret du ønsker å fjerne overflødig vann. For å gjøre dette, klem håret bedre, men ikke forvrenge, eller de er svært skjør.

 •  Det bør være tett pakket hode med et håndkle. Det er best egnet for denne store dressing eller noe annet mykt håndkle. Dermed bør det være varm. Du kan varme den på batteriet til jern eller jern. Håndkleet skal stå på hodet til tørt hår. Hvis mulig, prøv Når servietten er våt, endre det til en ny varm og tørr. Det anbefales å vaske håret om natten og går til sengs, innpakket hodet i et varmt håndkle. Hvis for noe grunn du ikke kan tørke ut håret ved hjelp av et håndkle, kan du dosushyty håret tørketrommel eller luft.


 • Sushi håret ordentlig

   Veldig praktisk, trygg og rask tørt hår med fingrene. Og viktigst av alt, denne metoden for tørking tilgjengelig til enhver kvinne. Jeg ønsker å være oppmerksom på at eiere av svake og tynt hår tørt hår, vil denne metoden være en stor erstatning apparatet.
   Start fingrene tørt hår bør, som på noen annen måte, for å fjerne overflødig fuktighet. Å gjøre det ville være best å pre-tørke håret med varmt håndkle. Deretter tråder passere gjennom fingrene, løfting og vzъeroshyvaya sine røtter. Disse bevegelsene må være rask og trygg. Denne metoden gjør at håret til å tørke raskere enn tørking med et håndkle, og gi dem ekstra volum.
   Spesialister ikke anbefalt til tørt hår i solen, for eksempel, etter bading i elva eller sjøen må dekke hodet med et lommetørkle eller Panama. Bare en negativ effekt på hårføner for hår curler under søvn. Merk at du trenger å gre håret bare etter fullstendig tørking.

   Sushi hårføner


   Ved foreliggende arbeids moderne kvinne og som et resultat, er mangel på tid, tørking og hårtørker en nødvendig og uunnværlig måte. Men i alle fall ikke kan bruke krølltang eller hår tørking. Derfor kan du bare brenne håret. Før du bruker hårføner anbefales å bruke spesielle hjelp av termisk beskyttelse for håret på din type. Vanligvis er skum påføres tynt hår, og hvis du har krøllete eller vanskelig, er det best å bruke opprettlngsbordet krem.
   Prosedyre tørking håret.

 •  Tørt hår med et håndkle.

 •  Gre håret. Kam håret kam anbefales med brede tenner som ville skade dem mindre.

 •  Del håret inn i tråder.

 •  Hver tråd skal tørkes fra roten til spissen, mens det skal løftes ved bunnen av børsten. Vi anbefaler å bruke en rund hårbørste med syntetisk eller naturlig bust, som gir håret ekstra glans. Og hårføner bruke egnet munnstykke som gjør prosessen med å tørke håret.

 •  Fordele strømmen av varm luft bør være jevnt over hodet.

 •  Du kan ikke tørke ut hårføner for å tørke helt, du lar dem litt nedosushenymy.


 • Sushi håret ordentlig

   Fagfolk anbefaler hårføner holdt på 8 eller 10 cm fra hodet. Denne tørketrommel bør holdes i venstre hånd og en kam i sin høyre. For mindre påvirkning av varm luft til hodebunnen kan være tørket hår, bøyde hodet ned. Det er også meget viktig å overvåke temperaturregime. Dumpe tørker håret behov for middels og lav temperatur, gradvis økende til omfanget av tørke hår og finish, vanligvis denne prosessen, kjølig luft. Vi anbefaler å bruke lav temperatur i hele perioden med å tørke håret i følgende tilfeller: hvis du har tynn og skadet hår, og som om håret er farget motstandsdyktig maling.
   Bruke apparatet ikke bare gjør håret tørker raskere, men samtidig slik at de kan inngå en frisyre. Legging vil holde lenger hvis du bruker kald luft. Med alt som eksperter anbefaler sterkt tidvis gi håret en pause og tørk dem naturlig.
   Kjære jenter, elsket, beundret og vakker! Mange av dere ønsker å flytte grasiøst og uten hans egen kropp. Utføre forskjellige gymnastiske studier og være stolt av deg selv. Mange år engasjert i mange alt kom fra fødselen av. For disse og andre, tilbyr vi en gjennomgang så raskt sitte på hyssing. Vi tilbyr et utvalg av effektive øvelser daglige treningsøkter.

  Hvor raskt sitte på hyssing


   Først av alt, må du stille inn til å jobbe lenge og hardt på deg selv. Dermed vil den første uken såre muskler - dette er normalt. Ingenting av dette dør ikke. Som det sies: "Beauty krever offer" og evne, generelt, også. Hvis du ikke prøver å oppnå noe, du aldri oppnå. En enkel "jeg vil" - for lite. Trenger du en gal arbeid på deg selv, din kropp og ånd. Så, det første kravet om daglig trening.
   Den andre gylne regel - en regel trening. Før hver stretching for å varme opp musklene du er nødvendig, med mindre du vil ha dem til å bryte eller strekke til helvete smerte for en måned eller to. I begynnelsen av hver økt gjøre 10-20 knebøy og gjøre en liten kjøre (15 minutter) til musklene varmet opp. Hvis du er veldig lat opprettelsen av denne planeten, kan du suge i et varmt, selv hot tub tjue til tretti minutter, og deretter gå og svette i trening. Selvfølgelig, er dette alternativet ikke veldig velkommen. Men hva hvis du lat.
  Hvor raskt sitte på hyssing

   Den tredje regelen. Aldri høre, aldri nayidaytesya ikke en time før trening de neste førti minutter etter det. Du vil også være verre hvis naedites.
   Deretter begynner umiddelbart, vårt utvalg av effektive øvelser som ytelse (to doble) strengt nødvendig hver eneste dag.

 •  Sitt på gulvet. Bøye knærne og bringe føttene. Prøv så mye som mulig for å bringe knærne på gulvet, ikke rive av en fot fra hverandre. Prøv med full styrke. I utgangspunktet kan denne øvelsen virke absurd, fordi: "Vel, skjer det ingenting." Men en spesiell forsøk vil lykkes bare en uke. VIKTIG: Ikke overdriv. Som du vet, ville det ikke å angre på de gamle ben. (Dette er selvfølgelig en spøk, men sannheten, som du vet)

 •  Helt ligge på gulvet (rygg, ben alt i en horisontal posisjon på gulvet). Løft det ene benet, og griper hendene og trekk den (helt rett, ikke bøyd i kneet!) Til magen, den personen generelt, over. Du kan få noen til å gjøre det. Samme merke og med det andre benet. Viktig: Du må aldri bøye benet. Effekten vil da være lik null. Men hvis du vil prøve og gjøre det slik det skal, vil du være veldig glad i en uke - to, når sit på hyssing.

 •  Igjen, ta en sittestilling. Ordne bena så mye som mulig (for å fjerne størst mulig avstand fra hverandre, men ikke smerte, bør det komme naturlig og lett). Og i denne posisjonen begynne å bygge vippe fremover. Ideelt sett bør magen ligge på gulvet. VIKTIG: Ikke glem å trekke sokkene, for større muskelspenninger. Jo bedre du utfører denne øvelsen, jo mer sannsynlig snart glemme smertene i musklene etter trening.

 •  Sitte på samme måte som i øvelse i nummer 3 (spre bena så mye som mulig). Og i denne stilling for å begynne å bevege seg på veggen. Jo nærmere - jo mer smertefull. VIKTIG: Ikke overdriv. Du vil ikke miste tvisten, hvis ikke så god som Alina Kabajeva. Bare prøve å gjøre sitt fulle potensial.

 •  Og, selvfølgelig, prøv å sitte på hyssing. Housing First, snur du deg mot den ledende beinet (forutsatt høyre). Noen stod eller sitter i denne stilling, bærbar kroppen fremover uten å endre posisjonen av føttene. Etter en kort periode for å returnere legemet ene ben, som ble drevet ved den første posisjon (dvs. tilbake til det venstre fot). Vi gjør alle det samme i motsatt retning, det vil si fra venstre ben til høyre. VIKTIG: Plasser bena endrer ikke med rotasjon av skallet. Hvis dette skjer, vil den forstand i øvelsen være.

 •  Den siste øvelsen. Stå nær en vegg eller maskin. Ta én hånd. Ta andre etappe, fjernt fra veggen. Deretter trekker den over ikke å snu. Dra den til utbruddet av smerte.


 • Hvor raskt sitte på hyssing

   Vær oppmerksom på at utfører øvelser bør utføre 5-6 tilnærming til starten av klassene. En uke kan bli redusert til 4-5 turer. Husk ukentlig hvile fra stress. Til muskler fullt ut kan utvikle - er et must. Og vennligst ikke forfølge resultater. Arbeid på ferie. Følg alle instruksjoner og vil lykkes.
   En måned eller mindre, med iver og flid, kan du sitte på hyssing. Men husk, lør - ikke stopp. Kroppen ikke har en så god hukommelse og til slutt du mislykkes hvis du ikke jobber på den riktig. Opplæring bør alltid fortsette, uavhengig av om du har lyktes. La venner beundre og misunnelse. Ha det gøy trening!  
  Яндекс.Метрика