Militær stil, som fikk sitt navn fra den engelske «militære», har lenge vært godt etablert som en verden av high fashion, og i garderober til folk. Oversatt til russisk militær betyr "krig" som nøyaktig og fullt ut beskriver de viktigste egenskapene og trenden med motetrender.
 Alle klær i militær stil stiliserte uniformer gjennom årene selskapet har eksistert har det innarbeidet partikler av klær og utstyr til mange nasjoner som kjempet i ett eller annet tidspunkt.
Sveisen militær stil i kvinners klær (9 bilder)

 I begynnelsen var det bare herreklær, som ble brukt til militære kampanjer og kamper, men over tid, migrerte slik en uvanlig og praktisk stil til den kvinnelige garderobe, hvor tilliten forblir forankret på toppen av popularitet i dag.
 Militær stil stadig refererer til høstsesongen, som er ingen tilfeldighet, fordi de viktigste funksjonene - praktisk, konsentrasjon og innstrammings, er det flott for daglig slitasje.
 Noen ganger forveksles med militær stil kjent stil "safari", men fortsatt trenger å vite er det mer feminine og skånsom enn sin militære motstykke.
 Klær i ånden av militære uniformer svært populære blant kvinner og menn i alle aldre og sosial status, er militære klær en favoritt av mange kjente personligheter og felt for å skape nye mesterverk av verdens mest kjente designere.
Sveisen militær stil i kvinners klær (9 bilder)

 Et karakteristisk trekk ved dette plagget er det faktum at militær stil var ikke en vanlig mote luner heller militære klær slitt fordi en annen nesten ikke var.

 Historien forteller oss at den militære stilen dukket opp under andre verdenskrig, når alle fabrikker holdt utelukkende militære ordre, og de vanlige klærne hadde verken tid eller penger. Etter slutten av fiendtlighetene igjen et stort antall militære uniformer som vanlige sivile var pereshyvaty og tilpasse seg dagliglivet.
Sveisen militær stil i kvinners klær (9 bilder)

 Den andre bølge av popularitet kom i militær stil 1960, daværende godt fornøyd sin ungdom, og dermed, uttrykte de sin protest mot militær aksjon i Vietnam.
 Så kom hippiebevegelsen, også brukt elementer i hans militære uniform klær, de følte ikke behov for å bruke vanlige klær i et land hvor man kan våkne opp neste morgen på toppen av militære hendelser.
Sveisen militær stil i kvinners klær (9 bilder)

 Mot 2000-tallet kjente designere betalt oppmerksomhet til hæren stil som fanget på blant folk og nøt stor popularitet, derfor opprettet en samling som hadde en stor sensasjon i verden av high fashion. Dermed konvensjonelle militære klær migrert fra gaten til verdens catwalken.

 Viktige funksjoner og stil trender


 I dag nesten alle verdens kjente designere bruker dette området som sine motemessene, likevel, fordi militær stil - nesten uuttømmelig kilde av alle typer ideer, er det ikke bare besatt med uniform, forutsetter det konstant appell til ulike tidsperioder.
 Den første designeren som satt på militær stil laurbær popularitet og anerkjennelse verden er Giorgio Armani, han er den første, i 2005, skapte en samling av klær fylt strenge uniform, stilige frakker og andre gevanter slitt under andre verdenskrig.
Sveisen militær stil i kvinners klær (9 bilder)

 Ideen forårsaket en rask suksess, konsis, klar, men likevel utrolig stilig og økologiske modeller virkelig gjenopplivet mote Olympus.
 Jakker, dekorert med krystaller og epåletter, flere rader med knapper, som dannet grunnlaget for russisk militær uniform av husarer, dukket opp i vårt daglige liv gjennom Christoph Dekarnyn.
 Ikke alle vet hvor mange klær som vi ser i hverdagsgarderoben, flyttet dit fra uniformer, for eksempel, har stramme hvite skjorter kommer til oss fra de amerikanske sjømenn siden andre verdenskrig, og svarte skjorter og caps - fra tyskerne.
Sveisen militær stil i kvinners klær (9 bilder)

 Bedårende Trench coat, pelsluer, strøk minner frakk med krage, mote denne sesongen, og det er ikke alt!
 For militær stil preget av fravær av ulike utskeielser, dens trim figur det gir strenge og tydelige former som er så nær militær uniform.
Sveisen militær stil i kvinners klær (9 bilder)

 Viktig rolle spilt av de viktigste fargene som brukes i denne motetrender: Khaki (farge "skitt"), grå, beige, marineblå, grå-grønn, svart. Materialet som brukes er alltid sterk og tett vev som er slitt lenge og vel bevarer utseendet: denim, tykk bomull, lær, fløyel, fløyel.
Sveisen militær stil i kvinners klær (9 bilder)

 Til noen stiler av klær militær stil ser mer feminin og sofistikert, designere bruker en lys og luftig stoff: silke og chiffon.

 Hovedretninger


 Det antas at militær stil - det er bare ungdom retning, men det er ikke slik, for å avgjøre hvem som skal nærme seg de militære motiver i garderoben, må du forstå litt av de viktigste områdene.
 •  Casual-militære. Dette området regnes som en ungdom, og det var gjennom hennes 60 år i Amerika. Hovedtrekkene er generell uaktsomhet og frihet stil, fokuserer på bekvemmelighet og komfort. Typiske representantene er tilfeldig: Jacket, Bomber (opprinnelig en form for piloter bombefly i 50-årene) jakke "natovka" eller "park" støvler (hæren støvler) eller støvler. Slike elementer er lett å kombinere med andre stiler av klær, spesielt med idrett.

 •  Høy militær. Bare si dette hæren stil i den forstand av high fashion, grunnlaget for den retning lagt ulike stiler og modeller uniformer høyere gradene. Resultat - dresser, kjoler, skjørt, jakker og kåper er utformet i streng og behersket måte, veldig elegante og stilige ting som ikke er mulig, lage et bilde av business mann.

 •  Formalystycheskoe retning. At det var en av de siste, på slutten av 80-tallet, da designeren bestemte seg for å bringe et snev av spontanitet i vanlig klær og tilbehør - de var farge kamuflasje maling. Det viste seg at hele hæren ble humør og så ganske interessant. Ofte brukt standardfarger, men i det siste mer og mer populært kjøper farge og levende Military, som bruker den mest uventede kombinasjon av farger.

 •  Hvis du ønsker å få bildet av en militær stil, er det ikke nødvendig å prøve å sikre at alle elementer av klærne matche uniform, heller kombinere individuelle elementer av ordinær klær.
  Sveisen militær stil i kvinners klær (9 bilder)

   For eksempel kan khaki slacks med lommer og vanlig hvit t-skjorte bilde suppleres med hæren støvler og solbriller-dråper. Ikke glem om saldo: uansett hvor dominerer et stort antall deler av militære uniformer, trenger å gjøre noe enkelt og abstrakt.  
   Det er mange stiler av klær. Noen av dem er synlige og levende, mens andre er mer reserverte og selv offisielt. Men for de virkelige opprørere og buntarok mulig måte, forresten, passer rock. Og hva er dens egenskaper? Og hvem er egnet?

   Historien om utvikling og


   Historien om denne stilen er 50 år. Deretter dukket opp og begynte å utvikle seg raskt rocke. Det var en hel subkultur hvis medlemmer, fast bestemt på å skille seg ut fra mengden begynte å kle på en spesiell måte. Den mest kjente sanger av tiden var Elvis Presley. Og hans bisarre kjole og frisyre erobret kvinner og unge.
  Rock - stil klær jente - følge moten (9 bilder)

   Senere på 60-tallet musikk retning var universelt navn og ble kjent som the Year. Og så er det nye idoler - gruppen «The Beatles» og «The Rolling Stones». På moten jakker, blusset bukser. Alt dette kombinert med det lange håret som var uvanlig og rørte mange fans.
   Slutten av 60-tallet og tidlig på 70-tallet var begynnelsen på begynnelsen av æra av såkalt hard rock - hard rock. Klærne var brutal.
   På midten av 70-tallet, en ny retning - glam rock. Bilder utøvere var som protest mot for grove plagg representanter for hard rock. Men rundt samme tid var det punk rock. Bilder fra sjokkerte publikum, klær var lyse og flamboyant.
  Rock - stil klær jente - følge moten (9 bilder)

   Omtrent 80-90 år var blandet stil. Ja, begynte hard rock å komme overens med glam-rock og punk rock ble mer feminin.
   Senere, i 1993, designeren Marc Jacobs opprettet en ny stil kalt grunge rock. Det kombinerer enkle kjoler med blomstertrykk og tunge grove støvler.
   Så langt utviklet denne stilen og vedlikeholdt av kjente designere som har dedikerte linjer, hele samlinger av moteklær.

   Hvem er det?


   For å passe denne stilen? De som er vant til å bryte stereotypier og skiller seg ut fra mengden. Hvis du lytter til rock og bare leve det, må du gjerne velge stil og vise alle at du kommer til å brenne (som ordet rock med engelsk oversatt som "shake, riste, lys").
  Rock - stil klær jente - følge moten (9 bilder)

   Men hvis du bare ønsker å gjøre en utfordring for samfunnet, kan du også velge klær som stil. Denne tilnærmingen og hvis du bor i en opprørsk ånd, som har revet ut. Men hvis du bare noen ganger ønsker å føle seg fri og slappe av, så i slike tilfeller kan du kjøpe noen lyse ting i stil med glam rock og grunge.

   Hvordan velge klær?


   Hvordan skape bildet av en stein? Ingenting komplisert i dette, som mange retninger og bland dem ingen forbud. Så du kan trygt bruke en lys sommerkjole, grove komfortable støvler og jakke skinnjakker.
   Du kan også bære jeans slitasje, løse skjorter og mye mer. Frykt ikke nyte friheten til å eksperimentere og improvisere, og du får det opprinnelige bildet. Rock stil klær velge fet jente som ikke bryr seg om opinionen.

   Områder


   Rock har en rekke områder, som hver har sine egne særtrekk. La oss undersøke hver i mer detalj.

   Hard Rock


  Rock - stil klær jente - følge moten (9 bilder)

   Dette er trolig den mest brutale og maskulin stil, hovedtrekkene i som - en frekk, mot, noen uaktsomhet. Her er noen viktige punkter:
 •  Farger. Den viktigste er svart, må det være i form mest. Men det kan også være slike farger som blått, hvit, rød og grå. Også kan brukes nyanser av brunt og beige.

 •  Grunnleggende materialer - er, selvfølgelig, lær, metall (sølv), denim og strikkevarer. Sjelden brukt bomull og silke.

 •  Kan brukes slike mønstre og utskrifter, skallen, ulv, bilde rockestjerner, kors, logoer populære rockeband og keltiske ornamenter.

 •  Klær: jeans (rett snitt eller smalere og montering), dratt dzhegginsy, skinnbukser, vanlig topper gratis kutt, strikke skjorter, bomull skjorter eller jeans, skinnjakker og vester.

 •  Sko: joggesko, støvler kosakker, tunge hæren støvler, "hrindersy", "kamelotы", "sko".

 •  Dekor: metalldeler, pigger, nagler.

 •  Frisyre: langt hår, musefletter effekt av uaktsomhet, kort hår stikker ut.

 •  Tilbehør: Pulsvarmere, belter med store metallspenner, sølv øredobber, anheng, armbånd, lær armbånd med pigger.

 •  Makeup: Smoky Aes, lyse mørke lepper.

 •  Rockabilly


  Rock - stil klær jente - følge moten (9 bilder)

   Rockabilly - den mest feminine stil, svært lyse. Fra sine grunnleggende prinsipper:
 •  Stoff: chiffon, sateng, patent skinn), bomull.

 •  Farger: hvit kombinert med lyse toner.

 •  Klær: formsydde kjoler, skjørt til kneet (pluss eller minus 5,10 tommer), lette bluser, bukser, strekk skjorter, montert jakker og skjorter.

 •  Mønstre: prikker, blomster, geometriske utskrifter, stripe.

 •  Sko imot feminine, sikkert hæler.

 •  Tilbehør: stropper i livet, perler, plast armbånd, fargerike øredobber, hår band, felger, strømper pil.

 •  Frisyre: ryddig styling, fleece topp, stående smell, lyst hår, pene musefletter.

 •  Makeup: lys nyanse av rød leppestift og neglelakk.

 •  Glamrock


  Rock - stil klær jente - følge moten (9 bilder)

   Glam Rock - en kombinasjon av femininitet, seksualitet og brutalitet. Her er noen viktige punkter:
 •  Materialer: fløyel, semsket skinn, vinyl, blonder, chiffon, silke, skinn, denim.

 •  Klær: jeans og bukser skinni, dratt jeans eller dzhegginsy, skinnjakker, utstyrt vester og jakker, leggings, lær skinny bukser, shorts korsertы, korte topper og t-skjorter, mini skjørt, silke, blonder og chiffon kjole.

 •  Sko, sandaler, joggesko, høye hæler eller Wedge-heeled sko, støvler (massive) støvler.

 •  Farger: rød, burgunder, svart, sølv, hvit.

 •  Tilbehør: skjerf, kjeder, armbånd, store øreringer, armbånd piggete clutch.

 •  Utskrifter: flaggermus, hodeskaller, roser, pantere, hjerte, Leopard.

 •  Frisyre: fleece, langt hår, hestehale.

 •  Makeup: lyse øyne og lepper.

 •  Punk Rock


  Rock - stil klær jente - følge moten (9 bilder)

   Punk Rock - opprørsk stil.
 •  Materialer: denim, skinn og bomull.

 •  Farger: grå, røde, sorte og lyse farger.

 •  Dekor, lyn, pigger, medrivende.

 •  Klær: skinnjakker, leggings, dratt jeans, cocktailkjoler. Den grunnleggende prinsipp: en kombinasjon av urimelig.

 •  Sko, støvler eller joggesko.

 •  Tilbehør: piercing, baubles, bandanas, øredobber, mansjett.

 •  Utskrifter: Foto band og artister, cellen.

 •  Frisyrer: Iroquois, fleece, torner, uventede lyse farger.

 •  Makeup enten naturlig eller lyse.

 •  Grunge-rock


  Rock - stil klær jente - følge moten (9 bilder)

   Grunge - vennlighet, uhøflighet og naturlighet. Grunnleggende prinsipper:
 •  Stoff: semsket skinn, bomull, chiffon, ull, dongeri, strikkevarer.

 •  Farger: svart og naturlige lyse farger.

 •  Klær: Store gensere, tunikaer og kjoler, arbeidsklær, slitt og dratt jeans, skinnjakker. All tilfeldig gnidd.

 •  Sko, sko, joggesko, støvler og tunge støvler.

 •  Utskrifter: celle, blomst, erter.

 •  Dekor: patch, stokk tråden.

 •  Tilbehør: vesker, tunge vesker, hatter, belter, brede armbånd, strikkede luer.

 •  Frisyrer: uaktsom langt hår, fleece, musefletter.

 •  Makeup: naturlig.

 •  Indie Rock


  Rock - stil klær jente - følge moten (9 bilder)

   Stilen av indierock har følgende funksjoner:
 •  Stoff: denim, bomull.

 •  Klær: jeans og bukser skinni, løse skjorter, cardigans, løs jakke, kjoler, topper og skjorter.

 •  Mønstre: celle.

 •  Farger: svart, blå, lyse farger.

 •  Sko: loafers, joggesko.

 •  Tilbehør: hatter, stoff vesker, solbriller, billige smykker håndlaget.

 •  Frisyre: bjelke, bustete hår.

 •  Makeup: naturlig.

 •  Velg din stil!  
  Яндекс.Метрика