Svimmelhet på stigende
 State svimmel og blackout den plutselige endringen av den menneskelige holdning er vanligvis ikke en grunn til bekymring.
 Legene fast at når skipene er smalere eller utvidet raskt, kommer den såkalte ortostatisk hypotensjon. Men hvis svimmelhet når du står opp var ofte bry deg, det obligatoriske besøket til legen fordi dette symptomet kan tyde på utvikling av hjerte- og karsykdommer eller åreforkalkning.

 Hva forårsaket svimmelhet?
 Hos mennesker, mørke øyne, det er "stjerner", svimmel med et kraftig hopp ned press. Dette skjer hvis du bodd lenge i en stilling, slik som lyver og prøver å stige kraftig, som om kroppen kompenserer for utgivelsen av blod som trengs for denne tilstanden. På den ene side blir de blodkar smalere og blodstrøm øker. Barn i ungdomsårene, når skip ikke holdt tritt med økningen av kapasiteten i blodet, ortostatisk hypotensjon (kollaps) daglig.
 I en voksen denne tilstanden er ikke ofte, men hvis svimmelhet gjentas med overraskende frekvens, kan årsaken være medisiner som påvirker det kardiovaskulære aktivitet av kroppen, trykkfall, dehydrering, tidlig aterosklerose, diabetes, epilepsi, hormonelle forandringer, cervical osteokondrose , hjerneslag, hjertesvikt. Alle typer forgiftning (mat, alkohol og narkotika) forårsake svimmelhet. "Uroe" man kan og mye stress, bena er bomull, mørke øyne, og hodet støy. Denne tilstanden er observert i mental og fysisk tretthet.
 Forebygging svimmelhet
 Svimmelhet, som selv er i 2-5 sekunder etter bytte stilling, ikke en sykdom. Men hvis den stigende svimmel, og det er ledsaget av kvalme og tap av balanse, må du begynne behandlingen med en diagnostisk test som vil fastslå den eksakte årsaken til denne tilstanden.
 Å kvitte seg med ubehagelige symptomer før endringen av posisjon, kan du gjøre noen dype åndedrag, puster ut, og så, sakte løfte kroppen.
 Å hindre ortostatisk hypotensjon anbefales aerobic pusteøvelser som hjelper noen få sekunder for å mette hjernen med oksygen losset skip. Også vist: jogging, svømming og Douches med en endring av varmt og kaldt vann.
 Den obligatoriske besøk til legen?
 Hvis du er bekymret svimmel fra tid til annen, kan den gå til legen ikke planlegge. I tilfelle av permanente symptomer når hodet spinner, mørke øyne, du mister balansen og kan miste bevisstheten tilhører konsultasjon med en spesialist. Jo lengre svimmelhet, jo nærmere symptom på sykdommen. I den innledende fasen av diabetes pasienter klaget over svimmelhet er ja synker blodsukkeret, forårsaker et kraftig hopp i trykket ned.
 Mange med blackout begynner å bekjempe hjerte en følelse av at den hopper ut av brystet. I denne situasjonen kan vi snakke om koronarsykdom, hjertesvikt eller slag. Siden alle disse sykdommene er alvorlig, forsinkelsen besøk til legen ikke kan.
 Sykdom "vertigo" er ganske sjelden, men en av sine primære symptomene er alvorlige svimmelhet, så start avvik i det indre øret, det vestibulære system funksjon krenket. De blir fulgt av kvalme og oppkast, kan den menneskelige tilstand kalles kritisk.
 Å presse ikke "hoppet" all trafikk på stigende skal være glatt. Ikke glem den friske luften, håndterbare trening, og se legen har forskrevet det til deg å opprettholde et kurs av vitaminer.  
Årsakene til svimmelhetVertigo vanligvis skyldes en plutselig eller midlertidige endringer i likevekts strukturer av det indre øret (vestibulære system) eller forbindelsen strukturen i hjernen. Disse koblingene er ansvarlig for bevegelser og endringer i kroppsstilling. Sittende eller flytte rundt i rommet kan bli styrket svimmelhet. Noen ganger svimmelhet kan forårsake kvalme, oppkast og balanseproblemer, men ofte denne tilstanden går raskt. For flere uker, kroppen gradvis tilpasser seg de faktorene som forårsaker svimmelhet.
Hvorfor er det svimmelhet
Årsakene til svimmelhet er ganske forskjellige, og kan omfatte:

- Benign paroksysmal vertigo.
 Denne tilstanden fører til intense, men kortvarige episoder med svimmelhet som oppstår nesten umiddelbart etter bytte hodeposisjonen. Mest som svimmelhet oppstår når batteriet i en posisjon, og er den vanligste årsaken til denne sykdommen.

- Inflammatoriske sykdommer i det indre øret.
 Tegn og symptomer på betennelse i det indre øret (vestibulær nevritt akutt) omfatter plutselig intens, vedvarende svimmelhet, noe som kan vedvare i flere dager eller uker, samt kvalme, oppkast og tap av balanse. Svimmelhet kan være så alvorlige at det er nødvendig å overholde sengeleie. I plutselig hørselstap kan utvikle en tilstand som labyrinthitis. Heldigvis nevritt vestibular kureres.
- Ménières sykdom.Denne sykdommen er forbundet med overdreven opphopning av væske i det indre øret, og er preget av plutselige episoder av svimmelhet, som varer opptil flere timer, ledsaget av hørselstap, støy i ørene og en følelse av fylde i de berørte øret.
- Vestibulær migrene. Migrene - en mer alvorlig lidelse enn de vanlige hodepine. Noen mennesker kan oppleve migrene med aura, "det er andre episoder av svimmelhet som kan vare i flere dager, og tilhørende hodepine og økt følsomhet for støy.

- Acoustic neuroma.
 Akustisk neuroma er en godartet svulst i vestibular nerve som forbinder det indre øret og hjernen. Symptomer på akustisk neuroma inkluderer vanligvis progressive hørselstap og tinnitus lang, og ofte disse symptomene er ledsaget av svimmelhet eller tap av balanse.
- Andre årsaker. Noen ganger svimmelhet kan være et symptom på en mer alvorlig nevrologiske problemer som hjerneslag, blødning i hjernen eller multippel sklerose. I slike tilfeller, symptomene er vanligvis til stede nevrologisk som dobbeltsyn, sløret tale, svakhet eller nummenhet i beina og nedsatt balanse.
Svimmelhet som følge av svakheten av legemet
Med svekkelse av kroppen, kan pasienten oppleve svimmelhet, noe som kan være ledsaget av tap av bevissthet.Noen ganger er det symptomer som kvalme, blek hud og kald svette. Årsakene til denne typen svimmelhet følgende:

- Fallet i blodtrykk (ortostatisk hypotensjon).
 Den kraftige nedgangen i systolisk blodtrykk kan føre til sykdom, svimmelhet, følelse av svakhet. Dette kan skje hvis folk sitte og stige kraftig.

- Mangel på blodsirkulasjonen.
 Under visse forhold, for eksempel sykdommer i hjertemuskelen (kardiomyopati), kan unormal hjerterytme (arytmi) eller en reduksjon i blodvolum være en mangel på blodstrømmen fra hjertet, og fører ofte til svimmelhet.
Svimmelhet på grunn av tap av balanse

Til tap av balanse kan gi:
- Sykdommer i det indre øret (vestibulære system). Når slike problemer pasienten kan oppleve ustabilitet når han går og svimmelhet, spesielt om natten.
- Sensoriske forstyrrelser. Nerveskader i bena (perifer neuropati) karakteristisk for eldre mennesker og kan føre til vanskeligheter opprettholde en balanse og svimmelhet.
- Ledd og muskelsykdommer. Muskelsvakhet og osteoartritt - typen av artritt, som er en felles slitasje, kan bidra til svimmelhet og tap av balanse.
- Nevrologiske forhold. Forskjellige neurologiske forstyrrelser som kan føre til gradvis tap av balanse, slik som Parkinsons sykdom og cerebellar ataksi. Ofte er disse avvikene observert uttalt svimmelhet.
- Medisiner.Tap av balanse og svimmelhet kan forekomme som en bivirkning av å ta visse medisiner som antikonvulsiva, beroligende medisiner og beroligende midler.  
Hva hvis svimmelVendende anfall av svimmelhet føles alle. De er en direkte følge av oksygenmangel og dårlig sirkulasjon. Men hyppig svimmelhet - et symptom på alvorlig sykdom og lidelser i de indre organer. Det er viktig å vite hva du skal gjøre dersom du føler deg svimmel.

Hvorfor svimmel

Årsakene er svimmel, kan være forskjellig. For eksempel, som et resultat av bruk av medikamenter som et tegn på hormonell ubalanse hos kvinner, så vel som et symptom på flere sykdommer, migrene, nevrose, slag, otitt, hjernetumor, hodetraumer, administrasjon og andre.
Presidenten kan gå og en rekke fysiologiske årsaker. Utgivelsen av adrenalin i blodet i spesielle arrangementer, behagelige følelser - i dette tilfellet, vasospasme, noe som resulterer i hjernen mottar lite blod. Svimmelhet kan forekomme mens ridende på karusellen, rask kjøring med bil, fly ved løft i høyden. Tilgangen av hjernen blod kan brytes selv når snu hodet, forårsaker svimmelhet starter.
Hva de skal gjøre med svimmelhet
Først av alt, ikke få panikk. Alvorlig svimmelhet skjedde plutselig kan føre til besvimelse på grunn av det faktum at du mister balansen, så prøv å sitte ned eller i det minste få et fotfeste. Enda bedre - legge seg ned, bør skuldre og hode plasseres på samme tid på samme nivå som blodstrømmen tilbake til det normale. Hvis du er i rommet, hvis mulig åpen og målt puste frisk luft. Dette vil mette blodet med oksygen og forbedre tilstanden. Vil hjelpe og følgende råd: Ha alltid med vann å drikke, gjorde en solrik dag ikke gå uten lue og solbriller, nekter motstående klær - stramt strammet slips, belter og annet som kan hindre normal sirkulasjon.

Bli kvitt svimmelhet

Hvis sikkerhet angripe deg på gata eller på et offentlig sted, kan du prøve å fokusere på et bestemt emne. Dette vil ikke falle inn i en besvimelse. Finn et sted å sitte eller lene seg mot veggen. Det er kjent at ammoniakk resulterer i en god følelse, så hvis du føler deg svimmel ofte bære en flaske med væske og bomull pads.
Når svimmelhet er et konstant behov for å finne ut årsaken til denne tilstanden. Dette vil hjelpe terapeuten, nevrolog, otolaryngologist, de vil installere og diagnostisere sykdommer som ofte svimmel. ØNH lege gjennomfører spesielle tester av som bestemmer funksjonen til vestibulære apparat. Om nødvendig, utført computertomografi av hodet og nakken. I noen tilfeller trenger råd øyelege. Omfattende undersøkelse for å fastslå den eksakte årsaken svimmelhet og gjennomføre en effektiv behandling av sykdommer.
Det er noen generelle retningslinjer:
- Mest gå, særlig om natten.
- Luft ut rommet der du er.
- Utfør regelmessig mosjon.
- Hvis det er mulig, svømme mer.
- Mat hyppig svimmelhet

Hvis du føler deg svimmel ofte, ta vare på et balansert kosthold med mye elementer. Forsvarlig drift av det vestibulære systemet gir fosfor. Den finnes i fisk, egg, valnøtter, agurk, reddik, mandler. Det er sterkt anbefalt å begrense mengden av salt, ettersom et stort antall potensielle kunder til væskeansamlinger i kroppen. Hevelse dårlig for arbeidet til den vestibulære apparat.
Hvis svimmelhet er din trofaste følgesvenn, er det anbefalt å gi opp sterk te, kaffe og røyking. Kontra inntak av alkoholholdige drikkevarer - i følsomme mennesker, selv små mengder alkohol kan utløse en langvarig og alvorlig svimmelhet.  
Яндекс.Метрика