Sweet Grass GrassSweet Grass velduftende - en plante som har mange andre navn, blant bitterling, bitre urter, chapolot, hellig gress. Anlegget tilhører familien av frokostblandinger, en glatt stilk, som kan nå en høyde på åtti centimeter. Sweet Grass har lange blader og blomster er samlet i blomsterstanden-panicle.
Sweet Grass vokser i den tempererte sonen i det meste av den nordlige halvkule. Det skjer både i urbane og på landsbygda, enger, skogkanter, langs veier, i fjellet, elver, myrer.
Dyrking og høsting Sweet Grass
Sweet Grass vokser i mars er blomstringsperioden i mai, men frøene modnes i juni.
Sweet Grass er vinter-hardfør plante, som er ganske krevende for fuktighet, lufting og ernæring. Formering er ved deling av jordstengler og Søt Gressfrø.
Hvis du bestemmer deg for å delta i dyrking av gress tomten er det nødvendig å ta hensyn zapolnom kile. Søt Gressfrø ganske lite, så jorda må først renses for ugress, løsne og glatt. Våren etter opprivende og dyrke jordoverflaten roll og nivå. Under grunn pløying betalt full dose av gjødsel. Frø sådd bred veis på en dybde av omtrent en til to inches.
Care er å opprettholde den jord i en ren av ugress og løsnet tilstand.
Rengjøring innhøstingen er Sweet Grass klippe gress bakken del i blomstringsperioden, fra mai til juni, nå nyttig stoff coumarin den inneholder flest. Råvarer bør tørkes i prytinenomu området eller i tørketrommelen. Når planten er tørr, må du holde den i et godt ventilert område. Vilkår Zubrivka lagring - mindre enn to år.
Søknad Zubrivka
Planten inneholder alkaloider, askorbinsyre, ferulic, melylotovuyu syre og kumarin, som gir planten en bestemt duft.
Den mest kjente bruken av denne urten - aromatization av bitter kalt "Sweet Grass". Med sin friske smak urt er også brukt i godterier virksomhet i produksjon av hermetikk. Essenser avledet fra planter, brukt som smakstilsetning for å øke smak og aroma av enkelte krydder. Spesielt plante går bra med fisk, som brukes i pickling sild og produksjon av hermetisert fisk. Ofte brukt som odoranter Zubrivka og tobakk. Men alle disse metodene for bruk knyttet til produksjon, men i hjemmet anlegget er nesten aldri brukes som krydder.
Tidligere, er anlegget mye brukt for aromatisk røkelse hytta i stedet, og det er derfor et av navnene på de plantene er "hellig urt".
Det høye innholdet av kumarin gjør denne urt uegnet som slåmaskiner anlegg for husdyr, men liten tilblanding hovedmate å øke appetitten hos dyr, og bidra til å øke utbyttene.
Dette anlegget blir brukt til å styrke bakkene og raviner, jernbanefylling på grunn av en sterk rotsystem.
I tradisjonell medisin, er anlegget nesten aldri brukt, men den folkemedisinen bruker den mye. Vanligvis er de viktigste målene for å øke bruken av appetitt, øke amming, bli kvitt tarmkramper, normalisering av mai. Også, midler fra Sweet Grass brukes i lungesykdom, som har anti-inflammatorisk effekt. Men de antiseptiske egenskapene til denne planten kan anvende den i behandlingen av sykdommer som tuberkulose.
Oppskrifter fra Sweet Grass
Å forberede anstrøk av dette anlegget, trenger du en spiseskje med tørt gress for å fylle en kopp kokende vann, deretter la stå i et par minutter, sil og drikke før måltider.
For å forberede en alkohol skjær, ta tjue gram per hundre milliliter gress vodka. Hell flytende råvarer, lagre for to uker på et mørkt sted, risting og til. Ta noen dråper skjr før måltider, etter fortynning dem med vann.  
Chiffon Dress (BILDER)Chiffon - lys, luftig materiale som sying av bryllup og kvelden kjoler. Casual kjoler og bluser av gjennomsiktig chiffon veldig behagelig i sommervarmen. Dette materiale er alltid en trend. Som et eksempel kan vi vurdere antrekk stjerner stupayuschyh på teppet. Stiler av chiffon kjoler med mye variasjon, men forent av sin letthet og dybde sammen.
Trendy stiler av kjoler med chiffon
Den klassiske versjonen chiffon kjole - en kort blusset ermer og skjørt. Moderne mote modellen tilbyr et utvalg av kjoler i chiffon. I året som kommer, chiffon kjoler stylister klassifisert eksklusive antrekk. Nå er de mindre ofte sett i uformell kleskolleksjon. Chiffon mer relevant som materiale for kvelden og cocktail kjoler.
Chiffon Dress (BILDER)

I en rekke stilarter av cocktail kjoler med chiffon i dag dominerer retro stil. Dedikerte waistline, gjennomsnittlig lengde, blusset skjørt og dekorative elementer med krimskrams og volanger. Hals kjole er laget med tilbakeholdenhet.
Lange kjoler med chiffon ganske enkel og behersket. I noen tilfeller kan det være asymmetriske linjer. Mange designere foretrekker å dekorere de kommende sesong antrekk flere detaljer. Dette krave, folder, volanger, noen ganger med en uvanlig form. Også innredningen kan gjøre broderi, strass, volanger lagvis, etc.
Chiffon Dress (BILDER)

Fortsatt relevant er åpen kjole med chiffon, kan forsterke skjønnheten i den kvinnelige kroppen. Oftest kan finnes i samlingene til åpne eller "sagging skuldre, som ved et uhell vyzyrala bretellyu undertøy.
Mest populære i den kommende sesongen vil stiler av kjoler med chiffon følgende typer:
med vekt i nakken;
med vekt på midjen;
Keystone.

I trend antrekk med ytterligere detaljer, hvorav ermet er å gi "lommelykter". Tredimensjonale figurer siste årene har stadig sett i motemessene. Et utmerket utvalg av elegante kjoler med chiffon - kjoler med overdrevne midje, hem frodig og voluminøs ermer.
Farge design kjole med chiffon
Mangfoldet av stiler og farger for chiffon kjole kan du velge et antrekk for enhver anledning og enhver smak. Svært fasjonable utseende-farget kjole. Neste år lover å være en trend kalde farger med dominerende blå og grønne nyanser. Metning Fargen kan variere fra lys til dempet pasteller.
Chiffon Dress (BILDER)

Løsningen er trending i abstrakte stil utskrifter. Du kan motta gradient når det er en jevn overgang fra en farge til en annen. Populære er blomstertrykk og chiffon kjole i svart erter eller hvit.
Chiffon Dress (BILDER)

Med de fleste trendy farger kan identifiseres og lilla kombinasjon av rødt og svart. Med varm fargepalett på toppen av popularitet er rosa, korall, lilla og oransje chiffon. Disse fargene kan fungere som en stor og unik farge chiffon kjole, og som et bakteppe for bildet.
Chiffon Dress (BILDER)

Stiler av chiffon kjoler for fete kvinner

På grunn av den enkle chiffon kjole materiale hjelp høydepunkt styrker og skjule svakheter ikke-ideelle formen. Med riktig spesiell cut chiffon passer elegant og justerer formen. I den kommende sesongen mote samlinger omfatter både lange kjoler i gulv lengde eller kne.
Chiffon Dress (BILDER)

De viktigste element chiffon kjoler for fete kvinner, slik at du kan skjule feilene vil bli fremhevet midjen. I tillegg, lagdeling materialet vil presentere form andres synspunkter i den mest gunstig lys. Fargen for denne kjolen kan du velge absolutt alle, og det korrigerte bildet med riktig fargevalg underlaget. Mørke klær visuelt begrense den helfigur.
Chiffon Dress (BILDER)

Chiffon kjole med høy midje - en måte å skjule det ekstra volumet i magen og lårene. Ekstra tilbehør eller drapering i brystet området vil fokusere på den vakre halsen. Lette og myke chiffon gjøre bildet mer raffinert og glatt.  
Korte kjoler med åpen rygg (foto)Kjole - uerstattelig ting i garderoben av hver jente og kvinne, med vekt på femininitet og eleganse, og hvis denne kjolen med åpen rygg, deretter en annen og sexy. Denne kjolen er et kraftig våpen kvinnelig frister, kjærlig oppmerksomhet og fascinert utsikt. Slikt antrekk kombinerer stil og eleganse provokatsiynist og understreker fordelen figur og vakker linje tilbake.
Mote kjole med åpen rygg
I dag er spesielt relevante kjoler med store åpne kutt, utsette ryggen rett under midjen. Luksuriøst utseende og kjole med åpen hals til skulderbladene. Disse kjolene passer perfekt inn i rammen av en feiring og sosiale arrangementer.Verdenskjente designere tilbyr luksuriøse kjole med åpen rygg, laget av luft, lette materialer i ulike farger. Også i nyere moteshow ofte vises kjole med åpen rygg tett vevd med krøllete hakkene på baksiden. Spesielt attraktivt utseende utskjæringer:
- Deep oval;
- Trekantet;
- Har form av dråper;
- Double cut (en i skulderbladene og den andre rett under midjen i).
Korte kjoler med åpen rygg (foto)

En rekke kutt på kjoler er ikke begrenset skjema. Designere bruker og ulike dekorasjoner å gjøre kjolen med åpen rygg enda mer elegant og minneverdig.Snøring, ulike gardiner og folder, strass og krystaller, intrikate broderi - alle som effektivt kan dekorere kjole med åpen rygg. Også meget imponerende og attraktivt utseende med transparente utskjæringer og blonder inserts. De ikke åpne den tilbake helt og gi et snev av nakenhet.
Korte kjoler med åpen rygg (foto)

Det ville være feil å anta at kjole med åpen rygg kjole kan bare høytidelig anledning. Denne sesongen mange motehus present åpent daglig fra viskose kjoler og luftig, strømmer sommerkjole med silke eller chiffon, som er ideelle for turer og sammenkomster med venner i en kafé.

Trend kort kjole med åpen rygg

Korte kjoler med åpen rygg (foto)

I dag i butikkene og på catwalken presenteres et utrolig utvalg av kjoler, åpen rygg. Verdenskjente designere inngikk de viktigste trendene i år:
- Hvite kjoler med åpen hals til skulderbladene;
- Kjole med åpen rygg og Basques;
- Dekorert utskjæringer på baksiden av den opprinnelige form;
- Kjoler, kombinere ulike teksturer og farger;
- Futuristiske minimalistiske modell kjoler kuttet i kombinasjon med uvanlig tilbehør.
Korte kjoler med åpen rygg (foto)

Å velge en kjole med åpen rygg
Korte kjoler med åpen rygg (foto)

Dessverre ikke alle av virkelig sex kan skryte av en slank figur og grasiøs tilbake, og dermed kort kjole med åpen rygg kan bære svært få kvinner. For eksempel, med veldreide damer, bære en kjole som dette kuttet er ikke anbefalt, men den lykkelige eier av en veps midje og slanke hofter, tvert imot, vil denne stilen være svært tilstedeværelse.
Korte kjoler med åpen rygg (foto)

Å bære en kjole ærlig med åpen rygg og se på det perfekt, er det ikke nødvendig å ha høy vekst. Kjoler med åpen rygg og vil se bra ut på jenter lave. Det er best å se etter små damene kler med åpning på ryggen og brennes, voluminøs skjørt.
Korte kjoler med åpen rygg (foto)

For unge jenter ser flott kjole med åpen rygg lyse, rike nyanser av rødt, rosa, grønn, sitron gul. Kvinner eldre er bedre å velge pastell kjole eller klassiske edle svart.
Hva du skal ha en kort kjole med åpen rygg
Som for kvelden og cocktail kjoler, kan vi ikke gjøre uten høye hæler som gjør visuelt forlenge bena slankere og føtter, gjør figuren mer attraktiv. Enten det er klassiske båter eller åpne sandaler, så lenge hun kunne enkelt og vakkert de går, fordi hvis tempoet er begrenset, da hele bildet vises ikke riktig. Derfor, kvinner som ikke føler seg komfortabel i høye hæler, kjole bedre velge annen stil, slik at å bære mer komfortable sko. Casual ungdom kjole med åpen rygg kan perfekt kombineres med stilige ballett leiligheter og sandaler på en flat såle eller Wedge-heeled.
Korte kjoler med åpen rygg (foto)

Også ikke glem om undertøy. Selvfølgelig, til vanlig BH kjole med åpen rygg vil gjøre. Dersom formen og størrelsen på brystene ikke tillater deg å gjøre uten det, kan du bruke silikon kopper stroppeløs og festene.  
Яндекс.Метрика