Sykdommer i neglerVåre negler består av keratin og døde celler ofte når infisert hud eller skade som følge av skade eller visse sykdommer kan bli påvirket. Humper kan være opphopning av blod under neglene fingre eller tær. Smerten bør se en lege, hva ville han fjernet en blodpropp og dermed reduserte risikoen fester. Hvis kraftige blødninger kan bli svart og spikre å skille fra neglesengen. Med riktig behandling etter en kort periode spiker igjen.
Konveks spiker med en utpreget krumning indikerer kronisk lungesykdom (emfysem eller kreft), hvori en oksygenmangel på grunn av neglesengen blir cyanotisk fargetone.

Hvitaktig flekker
 eller flekkete negler finnes i mange mennesker og bør ikke føre til mye bekymring. Disse feilene oppstår på grunn av treg spiker vekst. For eksempel med en mangel på jern eller kalsium blir de myke, sprø og lagdeling. Vidkorehuyte kostholdet ditt.
Hevelse rundt spiker på foten og smerter under gang antyder inngrodde negler. Dette kan være feil hårklipp og iført svært trange sko. Med behov for å gå til en spesialist, eller en infisert inngrodde negler forårsaker hovne lymfeknuter i lysken.

Sykdommen psoriasis
kan være i form av punkt fordypninger på neglene, kjent som "syndrom kause." Bare en lege vil velge riktig behandling i saken.
Hvis en eller flere negler begynte å eksfoliere, tykkere og endre farge som en soppinfeksjon. Oftest denne sykdommen rammer folk som er stadig i kontakt med vann. Behandlingen innebærer antibiotika og soppdrepende midler. En annen grunn til dette kan være hypoparathyroidism negler når okoloschitovidnye kreft ikke kan takle sine funksjoner og dette fører til en reduksjon i blod kalsium.  
Sykdommer gapene i hans henderHver kvinne ønsker å være eier av en god manikyr og nøyaktig, men noen ganger gripe inn i utøvelsen av dette ønsket er ikke mangel på riktig kompetanse create spiker kunst og neglesykdommer i armene. I dag forteller vi deg om de vanligste sykdommer i negler på hendene på sine symptomer og behandlinger.
De fleste spiker som lider av infeksjonssykdommer i huden. Inkludert overflaten av spiker plate påvirkes av tinea overført, candidiasis, pyoderma. Og noen ganger forekommer, slik at spikrene begynner å lide før det er noen symptomer på sykdommen på huden. Også brudd spiker farge og struktur forekommer i sykdommer i nervesystemet og endokrine systemer. En spesiell gruppe av arvelige sykdommer ut av karakter og traumatiske skader negler.

Den mest vanlige sykdom av negler på hendene

Atrofi negler - er den vanligste sykdommen av negler på hendene. Den er uttrykt i avvik fra norm form, bredde, tykkelse og struktur av spiker. Som et resultat av pasientene begynner å vokse flate eller konkave negler. Ofte sykdommen er medfødt, det er forårsaket av lidelser i det endokrine systemet. Men det har også kjøpt atrofi, vanligvis er det et resultat av utsatt dermatoses provosert skade negleplaten. Det er ofte atrofi neglene på hendene som resulterer i skader og panaritiums (betennelse av spiker roll).
En annen grunn som kan utvikle atrofi av negleplaten er mangel på vitaminer i kroppen.

Behandling atrofi av negler.
Før foreskrive behandling, vil legen sende pasienten til en medisinsk undersøkelse. Dette er spesielt viktig betingelse for nerve- og endokrine system av pasienten og hans alder. Avhengig av detektert i alle tilfeller er tilordnet vitaminer og stoffer er høy i sink, jern og kalsium sykdom. Under behandlingen er anbefalt til kosthold og spise gjær. Det anbefales å bruke fete oljer og kremer som inneholder kortikosteroider.

Oniholizysom.
 Sykdommen er en type spiker dystrofi, er mest vanlig hos kvinner. Det viktigste symptomet på denne sykdommen er et brudd på grunn av neglene med mykt vev tommelen. Det er delvis og full oniholizysom som er diagnostisert basert på ekspandert område av spiker.
Utløse utvikling av sykdommen kan en rekke ulike årsaker. Ofte oniholizysom resulterende skade som gir mekanisk påvirkning på spikeren. Dessuten kan sykdommen skyldes en tidligere eksem, psoriasis, dermatitt annerledes. Noen ganger utvikler oniholizysom etter langvarig bruk av antibiotika. Sykdommer i fordøyelses, hjerte-, endokrine og nervesystemet og noen smittsomme sykdommer kan også utløse en avløsning av neglene.

Behandling oniholizisa.
 Løpet av behandlingen bør være rettet mot å fjerne årsakene til sykdom. Dermed i noen tilfelle tildelt applikasjons restorative preparater som inneholder kalsium, sink, jern, vitamin A, C og B-vitaminer også innen tre måneder pasienten bør ta 5-7 gram gelatin per dag.
For negler som en aktuell behandling anbefales varmt bad av kaliumpermanganat. Også berørte områdene bør pålegge helyomynytsynovuyu 5% salve sintomitsinovoy emulsjon. Massere de berørte negler hender hjelper helbredelsesprosessen.
Onychomycosis - en ganske vanlig sopp sykdom av negler. Sopp starter treffer spikeren på siden eller den frie kanten, så dypt i negleplaten med flekker av grå eller gulaktig. Gradvis disse plassene blir stadig fylle hele negleplaten og neglen begynner å smuldre i hånden blir skjørt og sprøtt.
Behandling av onychomycosis. Bli kvitt denne sykdommen er vanskelig, det krever kompleks behandling. I noen tilfeller er det nødvendig å ty til å fjerne de berørte negler med påfølgende terapi naken negl soppdrepende midler.
Andre vanlige sykdommer

Sykdommer i spiker kastet kalles en "forbryter", det utløste utvikling av sykdomsfremkallende mikroorganismer. Mest sannsynlig skyldes dette traumatisk skade, fulgt hans spiker infeksjon.
Behandling panaritium. I den innledende fasen av sykdommen må bekjempes ved hjelp av antiseptiske midler og bad med kaliumpermanganat. Hvor sykdommen blir startet i naturen og det er puss under huden, den uunngåelige fjerning av det berørte spiker.
Pigment uregelmessigheter.Denne sykdommen er å endre spiker farge negleplaten. Dette negler kan bli en rekke farger - blå, grønn, sort, hvit, rød, brun, etc. Denne sykdom kan være forårsaket ved å ta antibiotika eller produkter som inneholder fenolftalein, gull, sølv, arsen. Også utløse misfarging av neglen kan variere kjemikalier (maling, fargestoffer, innbo), eller det kan være et symptom på hudens utseende, smittsomme sykdommer, lever, hjerte og endokrine systemet.
Behandling pigmentary unormalt. I dette tilfellet, bør behandlingen sikte på å ta opp de viktigste årsakene til sykdommen. For å komplettere anbefaler bruk av gelatin, vitaminer og mineraler og andre oppkvikkende midler.
Og til slutt, forteller vi deg om denne sykdommen som inngrodde negler til fots, da dette problemet er funnet i mange ofte. Dette skjer når iført ubehagelig sko eller spiker skade som forårsaket en endring i veksten av neglene. For å behandle inngrodde negler er nødvendig å normalisere funksjon av sone spire spiker. For dette formål er det nødvendig å fjerne inngrodd del av spikeren, for å undertrykke all inflammasjon og øke nadkozhytsu hull i spikeren. Senere unngå re-vokst inngrodde negler trenger bare fjerne en del av spiker spiker rygger parallelt. Til slutt, i alle fall bare ha gode sko.  
Hvordan du kan øke din kroppstemperatur? Med forbehold for helse!Det er mange grunner som vi ønsker å vite hvordan å øke kroppstemperaturen. For eksempel, trenger du ikke ønsker å gå på skolen og prøver å overbevise foreldrene som er syk. Eller du har en viktig eksamen på nesen, som du ikke er forberedt, og nå tilsynelatende kommer til å gå glipp av det på grunn av sykdom. Eller kanskje du jobber så trøtt at jeg ønsker å tilbringe en uke på et sykehus? Den beste måten å overbevise noen om at du er syk, dette feber. Men en årsak høyere enn normal kroppstemperatur?Det er flere måter.
Juks termometer

Alle vet at temperaturen måles med et termometer. Vil denne enheten er alliert eller fiende er opp til deg. Det finnes mange metoder for hvordan å fylle din kroppstemperatur. Det enkleste av dem - er å holde et termometer under rennende varmt vann inntil den ønskede temperatur er nådd. Hvis det ikke er varmt vann, kan du feste termometeret til varmt batteri eller elektrisk lyspære. Disse metodene fungerer ikke når rommet er noen andre. I dette tilfellet er temperaturen fylle mer kompleks måte - med friksjon. Pass på at ingen la merke til termometeret gni på noe stoff overflate, for eksempel et teppe eller teppe. Utøver en kraft og gjør det raskt nok til å varme opp termometeret begynte. Disse metodene vil hjelpe deg ikke bare jukse termometer, men også foreldre. Men ikke overdriv det, på grunn av overdreven eksponering enhet kan rett og slett bryte.
Hvordan kan du øke din kroppstemperatur raskt:

1. Jod. Rådes til å dryppe noen dråper eller en kube av sukker, eller brød og spise. Metoden bør raskt øke temperaturen til + 38 til 39 C i flere timer.
2. Av blyant skifer. Også ta i. Noen tavler proffene hevder at blyanten bør være utelukkende innenlandsk produksjon :)
3. Skrivesaker lim. Påfør yntranzalno (dvs. nese smøre lim). Denne metoden er rost for å være bortsett fra å heve temperaturen til 37 grader, slik at du får også en gave til alle de viktigste symptomene på forkjølelse: rennende nese, forbruk. Lim bør være enkel, innenriks.
4. Kaffe. Bare ikke drikk, men er 2-3 spiseskjeer pulverkaffe normal. For å være ærlig, egentlig ikke tror på effekten av denne metoden, som barn ofte spiste med pod tre i en og aldri lagt merke til og med et snev av feber.
5. Gni armhulen. Å gi råd til å gni salt, pepper, løk og hvitløk. Men de to siste gir en lukt, så jeg ville ikke bruke dem i offentligheten. Finner ikke hvor lang tid det tar å gjøre dette for å oppnå resultater.
På ett punkt over, må du gni armhulen ca 10 minutter for å øke temperaturen til 38. Damn, bare 10 minutter unna der du kan gni et hull! Jeg tror det heller mindre tid, men han gjorde ikke sjekk.
Generelt, er dette den eneste måten jeg kunne sjekke meg selv. Tørr hud er ikke den farligste konsekvensen. Selv om også veldig frustrerende!
Til tross for populariteten til disse metodene, fora fortsatt ofte spurte ulykkelig, som sier at de ikke dra nytte av.
En annen side jeg leste om hvordan det gjelder klatrere i nødstilfeller når du trenger å varme opp, ikke kan bevege seg. Vi trenger å gjøre fire dype åndedrag, deretter slå luften i lungene og pessar belastning og trykk. Som om du prøver å knuse luften inne. Du må holde pusten i 15-45 sekunder. Etter fem repetisjoner av denne øvelsen, vil temperaturen stige over 37 grader. Dette er bare for referanse, bruker det uten spesiell opplæring kan ikke!
Alt på denne gjennomgangen måter å ende opp med unødvendige helserisiko. I sterkt innvendinger mot anvendelse av slike fremgangsmåter, siden det ikke bare er farlig for helsen, men også ekstremt dårlig. Du må være smartere og smartere!
Hvor å heve temperaturen av legemet uten å skade helsen?Hvordan du kan øke din kroppstemperatur? Med forbehold for helse!
Hvis temperaturen Målingen utføres uten tilsyn, bør du definitivt dra nytte av det! Jeg er sikker på at hver elev vet hvordan du raskt øke temperaturen på termometeret, men jeg vil si om dem.
Den første metoden Termometeret gir kollisjon med noe varmt. Dette kan være et batteri, te, lys, etc. Vær forsiktig! Temperaturen stiger kjapt!
Den andre metoden tar litt mer tid og krefter. Hvis det ikke er noe varme, og deretter anvende friksjon. For å gjøre dette, en god passform jeans, sofa (ikke skinn) og mer. Ikke alle, selvfølgelig! Men jeg håper at ingen ville drømme om å gni termometer på et trebord :)
Disse to metodene vil hjelpe deg til raskt å øke temperaturen til 38 grader og mer. Men la oss være ærlige, kan disse metodene brukes kun i noen få tilfeller.
Hvordan å øke temperaturen, hvis du ser på?
Jeg tilbyr to alternativer. Spesielt vil jeg gi deg retninger i å jobbe, og du allerede eier dem vil fungere og gjennomføre i praksis.
Alternativ 1. Substitusjons termometer.
Du trenger å forhånds beregne ser ut som et termometer, som du vil måle og kjøpe det samme. Deretter metodene ovenfor heve temperaturen i hjemmet og som kreves for å komme inn på kontoret til legen med dette våpenet under armen.
Deretter må du fingerferdighet, pre-arbeid ut av huset. Vær oppmerksom på de klærne. Jeg ville heller satt på en gratis jakke eller genser. Mike alltid brette, hva om du slipper en termometer, falt han ned på gulvet.
Ikke vær lat, prorepetyruyte huset alt til minste detalj. Du trenger også å vite om du vil ta av klærne til legen. I dette tilfellet er problemet mer komplisert. Men magikere eller annen måte klarer å få en kanin fra en tom lue, slik at ingenting er umulig :)
Alternativ 2 Mini Varmere.
Du trenger for å lage og fikse armen en liten varmepute. En prøve av en variant av denne designen:
Ta sennep, dypp den i varmt vann i noen sekunder. Deretter satte sennep gips i en plastpose slik at når en temperatur termometer ikke er i kontakt med fuktig lykkelig.
Denne mini varmeapparat må fikses arm ved hjelp av tape, for eksempel. Vanskeligheten er at din ovn for å øke temperaturen som kreves, ikke over. For å gjøre dette må du eksperimentere hjemme. Uansett varmere lenger opprettholdt temperatur, kan det bli varmet med en myk klut.
Dette alternativet er ikke den enkleste, men interessant. I stedet for lærer i fysikk, ville jeg sette alle fem av dere hadde lært på en slik måte at du prøvde fraværende fra min lekse! :)
Et annet alternativ er å bruke spesielle pakker for oppvarming hender. Prinsippet for driften er basert på det faktum at blandingen av visse stoffer frigjøres varme. Som beskrevet i instruksjonene, varmer oppvarmet til en temperatur på ca 50 grader, og opprettholder denne temperatur i flere timer.
50 grader er mye, men hvis en slik varmeflaske pakket inn i flere lommetørklær, er overflatetemperaturen under. Eksperiment! Først lære hjemme for å heve temperaturen på denne måten, og deretter handle!
Dette jeg er ferdig med min essay om "Hvordan du raskt heve temperaturen i kroppen" :) Håper du var i stand til å trekke fra å lese nyttig informasjon.
Forstå ønske fraværende fra skolen - det er utrolig dumt grunn til å risikere helsen din! Du må være smart og finne andre måter å løse sine problemer.
Forsiktig Jeg vet ikke godkjenne av juks foreldre, fordi foreldrene dine vil bekymre deg for "sykdom".
Яндекс.Метрика