Hvor ofte finner vi uttrykket "våren beriberi"! Men hva vet vi om ham? Og nesten ingenting, fordi det bare ble en husholdning. Den dårlige tilstand av legemet, noe som ofte forekommer etter en kald vinteren på grunn av akutt mangel av nyttige vitaminer - er, faktisk, vitaminmangel. Hva er forskjellen mellom ham og beriberi? Å snakke om er det nødvendig å kjenne symptomene på vitaminmangel og vitaminmangel.
 Begge disse formene snakker om vitaminmangel. Den grunnleggende forskjell mellom dem fra hverandre kan sees allerede i tittelen, fordi forstavelsen "a" betyr fullstendig sperring, at kroppen trenger vitamin bare slutter å ankomme med mat. Ikke engang verdt å snakke om, noe som er synd for alle, kan mangelen på enhver vitamin forårsake ulike alvorlige sykdommer:
 •  nattblindhet (A);

 •  rakitt (d);

 •  skjørbuk (C);

 •  beriberi (B1).

 •  Årsaken til beriberi kan ikke bare være feil og underernæring, men også et brudd på noen av fordøyelsessystemet på grunn av hvilke vitaminer rett og slett ikke absorbert. Også fordelaktig absorpsjon kan veto de stoffer som inhiberer den biologiske aktiviteten av vitaminer.
  Symptomene på vitaminmangel og vitaminmangel eller hva du skal se etter våren

   Ulempen med vitaminer, som kan finnes oftest kaldt om vinteren eller våren er hypovitaminosis. Dermed kroppen vitaminer fortsatt komme, men i en svært liten, utilstrekkelige mengder.

   Hva er de viktigste tegnene på vitaminmangel?


 •  konstant tretthet;

 •  irritabilitet;

 •  tørt hår;

 •  tap av appetitt;

 •  forringelse av huden;

 •  senket immunitet.

 • Symptomene på vitaminmangel og vitaminmangel eller hva du skal se etter våren

   Forresten, er hver vitamin vitaminmangel i deres personlige og spesifikke symptomer.
 •  Hypovitaminosis A: tørr hud, sin konstant peeling, tørrhet av hår og negler, deres skjørhet. Det slimete som forårsaker flere sykdommer (konjunktivitt, stomatitt), nedsatt motstand mot visse infeksjoner.

 •  Hypovitaminosis B1: overdreven nervøsitet, økt uoppmerksomhet, hukommelsestap, søvnløshet, kortpustethet, problemet med mage-tarmkanalen (smerte, kramper, tyngde og svie, kvalme).

 •  Hypovitaminosis B2: sprekker i leppene, tungen betennelse, hyppig konjunktivitt, dermatitt (ofte i ansiktet, øyelokk, ører), muskelsvakhet, prikking i ekstremiteter, tap og problemer med finmotorikken.

 •  Hypovitaminosis B6: dreven irritabilitet, anemi, rask utvikling av diaré.

 •  Hypovitaminosis B5: muskelsvakhet, konstant trøtthet, kramper forekommer ofte.

 •  Hypovitaminosis B3: tretthet, flass, konstant følelse av depresjon, blekhet, tap av appetitt, svimmelhet, kortpustethet, tinnitus.

 •  Hypovitaminosis B9: skjørhet og overdreven hår kjedelig, konstant følelse av tretthet, kvalme og depresjon.

 •  Hypovitaminosis B12: tap av matlyst, blek hud, kortpustethet, er rikelig forekomst av flass.

 •  Hypovitaminosis C: døsighet, svakhet, hyppige blødninger fra nese, overdreven tretthet.

 •  Hypovitaminosis Av: ganske sjeldne funksjoner: subkutan blåmerker, neseblod som oppstår på grunn av blodpropp.

 • Symptomene på vitaminmangel og vitaminmangel eller hva du skal se etter våren

   Underskuddet bare et enkelt vitamin kan finnes sjelden, ofte mangler par og enda flere vitaminer - poliavitaminoz. Derfor er effektiv behandling ofte legen foreskriver multivitaminpreparater.
   La oss oppsummere, kjenne symptomer på vitaminmangel og vitaminmangel kan allerede bli dømt på hva som skjer med kroppen din og vitamin eller vitaminer som det mangler. Hypovitaminosis - selvfølgelig, veldig mild form, som kan behandles ved å justere kostholdet og ta nødvendige medisiner. Beriberi - en svært alvorlig form for vitamin A-mangel som krever kirurgi leger som allerede foreskrive den nødvendige medisiner og behandling for å hjelpe klare seg uten alvorlige konsekvenser.  
   Mangel på vitaminer i blodet det er en slik sykdom som en vitaminmangel. Videre er det vanlig å dele inn avitaminosis og hypovitaminosis. I det første tilfellet, betyr dette en fullstendig mangel på blod av en hvilken som helst av en eller en gruppe av vitaminer. Hypovitaminosis vanlig og oftere betyr en mangel på vitaminer i kroppen.
   For å øke nivået av immunitet er det anbefalt å starte bruken av forskjellige typer av komplekse vitaminer. Du kan også begynne å bruke denne drinken som kompis, inneholder en betydelig mengde av vitaminer. La oss ta en nærmere titt mate te egenskaper.
  Mate te - meksikanske drikke eiendommer

   Laget som en drink med kristtorn blader i pulverisert form. Vanligvis oppstår kristtorn vekst i naturen, men noen ganger er det dyrking og plantasjer. Det er å "mate" er ganske interessant. Det tar opprinnelse fra Quechua stamme som brukte kompis som et legemiddel for å behandle halsbrann og andre sykdommer. Søte blader av planten, slik. ble anvendt som søtningsmiddel. Derfor, de gode egenskapene av drikken nekte latterlig. Mate brukes som et middel mot depresjon og behandling av nevroser, bidrar til å redusere angst.
   Ved å drikke denne teen er ment hormonet adrenalin. Forsikringen om folk flest gjennom bruk av kompis, har de ikke trenger å bruke mer tid på å sove, og de føler vyspanymy varselet. Gunstige effekter som te påvirker det kardiovaskulære systemet, noe som gjør blodårene mer elastiske og ren.
  Mate te - meksikanske drikke eiendommer

   Hvis det var symptomer på vitaminmangel og vitaminmangel, te, kompis og hjelp til å takle dem. Det spores tilstedeværelsen av vitamin gruppene A og B, sporstoffer som for eksempel svovel, magnesium, mangan, jern og kalium. Det er bemerkelsesverdig at sammensetningen av make er lik konvensjonell te. Men en sterk start brygging sin egen bitter smak. Til tross for nytten av mate-te og dets egenskaper, er det en kontraindikasjoner. Han kan ikke ta folk som har nyreproblemer, høy surhetsgrad, mottakelighet for saltavleiringer. Det er ikke anbefalt å ta mate gravide kvinner, barn og ammende mødre.
   Det skal bemerkes at det å ha utmerket smak mate har en stor mengde koffein. Derfor bruker en te, de fleste begynner å føle seg glad, briste av energi. Blant annet er kompis et utmerket verktøy i å fjerne stress, tretthet, dårlig humør.
  Mate te - meksikanske drikke eiendommer
   Med utbruddet av sommeren, mange bruker fritiden i naturen. Spesielt populært ferie i nærheten av vann. Men svært ofte etter en hvil ha uønskede og ubehagelige konsekvenser - solbrenthet. Som et gyldenbrunt forbrenninger som skyldes virkningen av UV-stråling på ubeskyttet hud. For å unngå disse problemene must for alle utendørs tatt en ansvarlig måte og forberede seg på det. Spesielt siden i dag er å selge et stort utvalg beskyttelse mot UV-stråling. Men hvis du fortsatt har brenne, så du trenger å vite hvordan du gjør.
  Solbrenthet, brannsår, symptomer og forebyggende tiltak

   Solbrenthet


   For å vite hvordan og når du skal begynne å håndtere virkningene av soleksponering er nødvendig å kjenne symptomer og tegn på brannskader. Siden de ikke kan vises umiddelbart. Avhengig av legemet brenne tydelig i løpet av de neste dagene, et eller annet sted på den tredje dagen har en utpreget form. Burns fordelt etter alvorlighetsgrad på en rekke nivåer.
 •  Burn av første grad fått nesten alle de som soling uten verneutstyr. Det manifesterer seg i rødhet og hud i disse områdene blir myknet og varm.

 •  Den andre fasen av manifestasjon brenne lysere. Her, med rødhet og feber ofte det er smerter og blemmer. De er fylt med fluid, som er en manifestasjon av de dype lag av huden lesjonene. Slike omsorg bør umiddelbart oppsøke lege, siden gjennom de berørte områdene av kroppen kan få forskjellige patogener. Hva kan forårsake uønskede effekter: infeksjon og andre problemer. Det er ikke nødvendig å medisinere seg selv, fordi bare en lege kan forstå graden av lesjon og oppnevne nødvendig behandling og viktigst kompetent. Spesielt farlig hvis de utsettes for å brenne mer enn halvparten av arealet av huden. Derfor, vel vitende om symptom manifestasjoner av solbrenthet kan uavhengig fastslå omfanget av skaden og, om nødvendig, straks oppsøke medisinsk hjelp for. Etter å ha kjørt for hudlesjoner kan ha andre helseproblemer, feber, feber, hodepine. 

 • Solbrenthet, brannsår, symptomer og forebyggende tiltak

   Behandling av solbrenthet


   Som sterk tan omsorgsbehov riktig håndtering spesielle midler. Først og fremst, du ønsker å holde solen sted og gå inn i skyggene. Å gå til legen kan ta en kald dusj eller badekar. Dette vil bidra til å avlaste feber og redusere smerte. Hvis du blir brent, bør du ikke gå med trange klær, fordi det vil irritere huden. Også i sommer anbefales alltid å ha en medisinskapet produkter inneholder panthenol. De kan ta ned skjermer første grads forbrenning. I dag, sammen med medisiner er en folk rettsmidler.
 •  Den mest kjente og populære av disse er en fuktighetskrem med aloe vera, vitamin, og rimeligste, rømme eller yoghurt. Det er de brukte folk før advent av moderne fasiliteter.

 •  Når solen brenner ofte stiger høy feber, bør du straks drikke smerte medisin.

 •  Den mest effektive middel for solbrenthet er moderasjon og nøyaktighet. Det er ikke nødvendig å være en svært lyse solen.
  Solbrenthet, brannsår, symptomer og forebyggende tiltak
  Яндекс.Метрика