Migrene hodepine er en tilstedeværelse. Symptomer på migrene forekommer i aldersperioden fra 10 år til 45 år. Erte medisinske studier har vist migrene ofte til stede i kvinner.

Symptomer og behandling av migrene


 Utseendet av hodepine forårsaket av hjerneaktivitet, som kan ha innvirkning på mange faktorer. De fleste medisinske eksperter sier at migreneanfall starter i hjernen, og er ledsaget av nevrologiske lidelser.
 Endringene som finner sted i hjernen, påvirker prosesser knyttet til blodsirkulasjonen i hjernen. På grunn av dette, og som har hodepine. Alkohol, stress og angst, noe kosmetikk lukter, høy musikk eller lysglimt, røyking kan bidra til sykdomsfremveksten av migrene.
 Migreneanfall kan være forårsaket av:

 Ved å endre hormonnivået hos kvinner.

 Bruk av p-piller.

 Brudd på søvn.

 Ubegrenset fysisk aktivitet.

 Dårlig ernæring.

 Røyke.

 De mest vanlige produktene som påvirker hodepine kan være produkter som har vært varmebehandling, syltet mat, sjokolade, nøtter, peanøttsmør i store mengder.
 Bare en erfaren lege kan avgjøre om symptomene er tegn på en migrene eller annen tilstand av kroppen. Migrene kan manifestere forskjellige symptomer assosiert med tilstanden av kroppen. Under bevegelse kan være tåkesyn, øyesmerter.
 Andre faresignaler inkluderer gjesping, konsentrasjonsvansker, kvalme, sløvhet. Migrene kan oppstå alvorlig hodepine. Smerten kan banke på baksiden av hodeskallen og livmorhals. Hos mange pasienter, hodepine oppstår fra samme side.
Symptomer og behandling av migrene

 Symptomer som oppstår i det menneskelige legeme, sammen med et hodepine vises som:

 Chill.

 Hyppig vannlating.

 Tretthet.

 Tap av appetitt.

 Kvalme og oppkast.

 Nummenhet i ekstremitetene.

 Har du problemer med å konsentrere seg.

 Forverring følsomhet for sterkt lys.

 Svetting.

 Legen kan diagnostisere hodepine å identifisere kilden til utseendet på migrene. For å bevise at migrene er velutstyrte medisinsk prosedyre MR-undersøkelse.
 Behandling
 Målet med migrenebehandling er å forhindre symptomer umiddelbart. Nøkkelen er undervisning pasienten hvordan håndtere migreneanfall hjemme. Du må holde en dagbok over hyppigheten av hodepine angrep. Dagbok kan hjelpe legen avgjøre hvilken type hodepine angrep og hindre det.
 Hvis smertene er ofte, kan legen forskrive medisiner for å redusere antall migreneanfall. Du må ta medisiner regelmessig for mer effektiv påvirkning. I dette tilfellet, leger foreskrive antidepressiva mottak, antiepileptika.
 Andre medisiner er oppnevnt på første opptreden av symptomer på migrene. Smertestillende medikamenter, aspirin, ibuprofen eller nyttige når ingen migrene utvikler seg.
 Du må ha noen regler når du tar medisiner:

 Tar medisiner regelmessig, kan du skape forutsetninger for avhengighet kropp og smertene vil ikke gå.

 I å bruke mye paracetamol kan skade leveren.

 Et overskudd av ibuprofen eller acetylsalisylsyre forårsaker mage irritasjonssymptomer.

 Dersom denne prosedyren ikke fungerer, bør du gå til en lege avtale for spesialiserte medisiner på resept. Disse inkluderer sprayer, suppositorier eller injiserbare medikamenter.
 Noen kur hodepine suspensjon tre i kraft vasokonstriksjon. Derfor, før du bruker denne medisinen retning, bør du konsultere legen din. Vennligst ikke bruk narkotika skape tvil om du er gravid.
 Andre medisiner foreskrevet for behandling av migrene symptomer. Pasienter kan søke alene eller sammen med noen stoffer. Legemidler i denne gruppen omfatter legemidler som forårsaker kvalme, beroligende midler, narkotiske smertestillende midler.
Symptomer og behandling av migrene

 Urte rettsmidler for hodepine
 Pyretrum er kjent for sin evne til å hindre hodepine. Pyrethrum kan arbeide på flere måter. Det begrenser sekresjon av forbindelser som forårsaker inflammasjon, forhindrer blodkar fra kompresjon. Pyrethrum utfører alt dette med minimale bivirkninger.
 En av de aktive ingrediensene i Feverfew er partenolyda. Studier viser at inntak av 250 mg av stoffet per dag er det minste dose som er nødvendig for å redusere frekvensen av migreneanfall.
 Vanligvis effekten av å ta naturlegemidlet skal oppnås gjennom fire til seks uker etter opptak. Pyretrum er best tatt i kapselform eller i form av friske blader. Alle svarer individuelt til behandlingen.
 Noen hodepine er sjelden der, knapt mulig å behandle. Andre må ta flere medisiner eller motta behandling på sykehus i klinikken.
 Migrene er uløselig knyttet til muligheten på bakgrunn av systematisk hodepine slag. Risikoen er større hos pasienter som regelmessig lider av migrene. Folk som lider av hodepine, unngå negative faktorer som påvirker kroppen til å forebygge hjerneslag.
 Ledende en sunn livsstil, regelmessig og pass på at helse kan forhindre forekomsten av migrene. I tilfelle av hodepine anbefales nærmeste familie lege. Finn ut symptomene, for å bestemme taktikk av videre behandling. Ved å følge disse retningslinjene kan du holde deg frisk i mange år.
 og sannsynligvis kjenner eller har hørt, men de fleste vet om sykdommen kaldt allergi, men samtidig ikke kan kalles en sykdom. Det kalles også kald urticaria. Denne sykdommen rammer personer med sensitiv hud.

Hvordan du kan beskytte deg selv fra den kalde allergi


 Legg merke til at allergi bare ansikt, armer, ben, dvs. de områdene der innkommende kaldt. Det bør også bemerkes at denne sykdommen kan være skjult under andre sykdommer kalde ganger.
 Passion kalde allergier begynne umiddelbart etter å senke temperaturen på det negative. Ofre for slike allergier kan ikke engang nyte vinteren, snø og andre vinter herligheter. De starter med kontrast mørke tider av året hvor det er umulig å gå ut dette skjemaet ut. Hva er årsaken utslett, karding og krasnenyya hud? Og det mest interessante er at når vi kommer inn i et varmt rom, disse symptomene forsvinner til ingensteds! Men nok en gang ta til gatene, samme situasjon.
 Blodet for hvert menneske er kriohlobuliny - spesifikke proteiner. Innholdet i disse proteinene økt i strid med immunitet, forene disse proteinene danner et kompleks. Immunsystemet begynner å presse dette komplekset, og som et resultat om en kamp mellom en kald allergisk reaksjon oppstår.

 Psevdoalerhichna reaksjon

 Cold allergisk reaksjon, også kalt psevdoallerhycheskoy reaksjon. Fra konvensjonell allergi er kjennetegnet ved at allergenet i legemet, i dette tilfellet ingen. I stedet allergen handlinger slike faktorer som frost. Denne faktoren bidrar til fysisk skade på celleveggene. Og av disse cellene i skadede celler framgår histamin - den viktigste årsaken til allergi samtale. Denne typen reaksjon er de en mest motbydelig Kalde urticaria.

 Skjemaer kald allergi

 Sykdommen kan være folk i alle alderskategorier, men ofte kaldt allergi oppstår mellom 25-30 år. Allergisk mot kulde case flere typer:

 Kald Dermatitis. Denne sykdommen forekommer naturlig ved lav temperatur. I denne sykdommen overkroppen veldig kløende og dekket med røde flekker.

 Meteorologisk Cheilitis. Denne formen for kaldt allergi gjelder lepper - leppene tørre og dekket med smertefulle morgener.

 Frosty rhinitt. Denne formen for kaldt allergi bekymringer nese nå - starter eller rennende nese begravet.

 Konjunktivitt kaldt. Tegn på sykdommen er alvorlig rive, og krasnenye obuhanye århundre, og følsomhet for lys.

Hvordan du kan beskytte deg selv fra den kalde allergi


 Hvordan å kjempe mot kulde allergi?

 Og, selvfølgelig, alle spør: hvordan å unngå kulden av allergi? Hva bør gjøres slik at vi kan trygt gå ut? Og det første jeg skal fortelle deg - fikse kronisk infeksjon! Derfor er disse kroniske sykdommene er din unødvendig belastning på immunsystemet og er på hånden kald allergi.
 Men antrekket har også en stor betydning i kampen mot denne sykdommen. Du må være kledd slik at selv vinden ikke går gjennom utstyret ditt, det vil si klær. Du må uteplyatysya! Undertøy bør være bomull og aldri bære klær laget av ull og syntetisk, fordi de bare styrke psevdoallerhycheskuyu reaksjon. Aldri før du går ut for ikke å smøre hud kremer som inneholder vann. Bedre beskytte ansiktet vinter makeup. Men ikke kjøpe dyre kremer. Mange foretrekker å smøre på huden vegetabilsk olje og petrolatum, men de bidrar blystanyyu hud. Men dette er måten - pulver.
 Helst 10-15 minutter dryppe nesen spesielle dråper fra forkjølelse å hindre soplyvosty. Og pengene, er trange fartøyer forbudt under kaldt allergi.
 Du kan også bli kvitt tearfulness hjelp allergi dråper. Øynene krever nøye behandling under kalde tider. Jeg anbefaler ikke å bruke kontaktlinser.
 Vi kan lage en migrene kald, drikker kald drikke og spise iskrem.
 Du også anbefaler zahartovuvatysya, gradvis senke vanntemperaturen.
 Før du går ut for å ta en varm te fra en termos. Varm te vil varme deg fra innsiden, hindrer nedkjøling av kroppen. Dette vil bidra til å unngå både allergi og forkjølelse.

 Hva hvis jeg startet en allergisk reaksjon?

 Hva hvis jeg startet en allergisk reaksjon? Deretter må du kjøre raskere i et varmt rom. Hvis du bruker våt, deretter umiddelbart endre klær til tørk og umiddelbart ta antiallergic tablett.
 Deler av kroppen som klør, bør du tørke løsning av brus eller juice til å smøre agave anlegget. Etter alle disse trinnene, vil du føle lettelse.
Hvordan du kan beskytte deg selv fra den kalde allergi


 Forebygging av psevdoallerhyy

 Vel, hvordan å beskytte seg mot denne sykdommen? Den beste metoden for Millennium - urtemedisin. Jeg anbefaler deg over disk "Fytodol" - betyr for metoden for urtemedisin. Men før du tar denne medisinen kontakte legen din.
 Vask aldri huden med såpe ofte som det desiccate menneskelig hud og fjerner den beskyttende lag av huden, i hendene på kalde allergi. Også før utbruddet av vinteren anbefaler ikke svømmebasseng. Etter å ha utviklet svømmebasseng "vann utslett" verste "luft elveblest." Vi anbefaler at du bruker mindre sjokolade, fisk, egg og honning. Men det er best å oppsøke lege.
 Hvis du ønsker å sjekke psevdoallerhyy, så du bør testes for immunoglobulin som nøyaktig registrerer tilstedeværelsen av kald allergi. Også eksperter anbefaler analysen psevdoallerhyy gjennomføringen av lever, tarm, galleblære og virusskanning.
 Du kan også utføre selve testen, sette isen på håndleddet. Hvis du etter 20 minutter du startet kløe, utslett og kløe du har, da, dessverre, har du en kald allergi.
 Cold urticaria er ikke et problem som kan løses. Man trenger bare å følge instruksjonene ovenfor.
Яндекс.Метрика