Sannsynligvis ikke en kvinne som ikke ville vite om eksistensen av en slik diagnose. Særlig gitt det faktum at de siste årene, endometriose, selvsikkert tok de første stedene blant gynekologiske sykdommer hos kvinner i reproduktiv alder. Men hva gjør en slik diagnose, de vet lite.


Symptomer og behandling av kreft эndometyoza


 Så la oss prøve å forstå sammen. Vi begynner med det enkleste.

 Hva endometrium og der var denne sykdommen?


 Endometrium kalles indre skallet livmoren under menstruasjon ottorhaemaya. Hver måned livmoren er klar til å ta imot og sikker i sine vev befruktede egg, og hvis ikke, så livmorvevet, forberedt for feste av fosteret avvist. Men på grunn av noen grunn, sammen med blodet blir tilbake i endometrium egglederne og begynner å vokse. Dette er begynnelsen av utviklingen av endometriose, godartede svulster som endometrium utenfor livmoren. Det er der disse cellene ikke skal være. Men det endometrieceller fortsette sitt arbeid og øke under menstruasjon, forårsaker smerte.

 Endometriose er oftest påvirke bekken organer, fallopian rør, eggstokker, blære. Men det extragenital endometriose form som lidelse og fjerne organer som lunger. Akkurat som celler vokse på postoperative arr, forårsaker toppene.


 Årsakene til endometriose


 Årsakene til endometriose tross så utbredt fortsatt uklart og forskere fortsette å søke, velge bare noen få mest sannsynlig:

 hormonelle lidelser. Det ble bemerket at de fleste pasienter med endometriose er noen endring i forholdet mellom hormoner.

 Genetisk predraspolozhennost.V nå forskere har påvist genetiske markører som bestemmer mottakelighet for sykdommen kvinner

 krenkelse av immunitet kombinert med retrograd menstruasjon.

 Også bemerket er de faktorene som provoserer endometriose:

 abort historie,

 alle kirurgi på bekken organer,

 overvekt,

 inflammatorisk sykdom av kvinner i gynekologisk felt

 hjelp intrauterin enhet. Symptomer på endometriose


 En av de vanligste symptomene på denne sykdommen er dysmenoré, eller smertefull menstruasjon andre ord. Og smerten kan være svært ødeleggende og forårsake mistanke om blindtarmbetennelse og tolerant, og hun ikke legger merke til det.

 Også i nederlag oppstår bekkensmerter i nedre del av magen, noe som kan øke under samleie og det handler om avføring, avhengig av hvor forskanset endometrieceller.

 Et annet symptom er mazhuschie mørk utflod før og etter menstruasjon. Menstruasjon forlenget varighet. Intermenstrual spotting er også ett av symptomene.

 Når эkstohenytalnoy form for endometriose smerter oppstår i dagene av menstruasjon, og de kan ikke alltid tie for å finne årsaken.

 Imidlertid kan endometriose forekomme uten symptomer. Derfor er det viktig å ikke gå glipp av et besøk til gynekolog og ikke å glemme at moderne metoder for diagnose. Slik som med vaginal ultralyd probe, hysterosalpingografi, hysteroskopi.

Symptomer og behandling av kreft эndometyoza


 Komplikasjoner av endometriose


 Den vanligste komplikasjon av sykdommen, dessverre er infertilitet.

 Hyppig og kraftig menstruasjon føre til anemi, som forårsaker tretthet, hodepine og generell svakhet.

 Ved sammenpressing av nerverøtter endometrievev det ulike nevrologiske lidelser.

 Og de verste komplikasjoner av endometriose - en gjenfødelse utgangspunktet ufarlig cyste, som består av endometrial celler i en ondartet svulst. Behandling av endometriose


 For tiden er det medisiner og kirurgisk behandling, så vel som en kombinasjon av disse to metodene. Men dessverre, den eneste mulige måten av medisiner i tidlig diagnose av sykdommen. For behandlings brukt hormoner, redusere arbeids av eggstokkene og hindrer nye lesjoner. Medisiner oppnevnes for en lang tid under tilsyn av en lege. Uheldigvis er nødvendig hvis sykdommen har fast tatt sin plass i kroppen, uten kirurgisk fremgangsmåte.

 Slik kirurgi er brukt i nærvær av endometrioid ovarialcyste og dens komplikasjoner i retrotservykalnom endometriose og i enkelte andre tilfeller. Dessuten er det nødvendig operasjon hvis det er fare for ondartet degenerasjon i cystedannelse.

 Oftest brukt laparoskopi, ved hjelp av elektrokirurgi eller laser, minst - i mer alvorlige tilfeller, leger ta en beslutning om å laparotomi. Mest kirurgi anses berettiget, kombinert med konservativ behandling.

 Resultatene av behandlingen er avhengig av mange faktorer, blant disse og graden for kirurgi, og lokalisering av endometriale celler og en fullstendig hormonterapi. Men i de fleste tilfeller er prognosen gunstige: reproduktive funksjon er gjenopprettet, redusere smerte under menstruasjon. Etter behandling alle kvinner anbefales observasjon av en gynekolog for å unngå tilbakefall.

 Avslutningsvis vil jeg minne alle kvinner om behovet for mer oppmerksomme på deres helse. Fordi selv liten avvik fra normen kan være den første bjellen farlig sykdom.  
 Enhver kvinne som er i tett seksuelt forhold med en partner må tenke på hvordan de kan beskytte seg mot uønsket graviditet. Før eller senere, med de problemer mot kvinner som allerede har barn eller har ennå ikke mottatt en beslutning. Fødsel - er absolutt et mirakel, men vi må være klar for fødselen av en sunn baby. Hvis forplantningen ikke er inkludert i planene dine, må du ta vare på dette på forhånd. Ikke bringe situasjonen til den kunstige oppsigelse, som til slutt vil påvirke din helse, øker risikoen for alvorlig kreft.

Fødsels stearinlys


 I dag, farmasøytiske selskaper tilbyr et bredt spekter av prevensjons kjemisk og mekanisk gruppe. Strukturen hjelp av kjemisk opprinnelse er piller, kremer, stikkpiller, tamponger, den andre gruppen er spiral, caps, svamper. Kvinnen er muligheten til å velge den mest egnede prevensjons basert på bekostning av stoffet, og dens bruk. Det er, selvfølgelig, ta kontakt med en gynekolog, som et middel til valg avhenger av alder og identitet av kvinnekroppen. Det er et faktum at hver prevensjons stoffet er ikke for alle. Hvis av en eller annen grunn kvinner er kontraindikasjoner for oral contraceptive bruk, kan de erstattes av et middel settes inn i skjeden.

 Funksjoner prevensjons stearinlys

 Vurdere nærmere denne type prevensjon, prevensjon som stearinlys.
 Fødsels lys - et stoff ikke hormonell lokale tiltak, som inkluderer en sæddrepende middel. Formålet med denne substans for å ødelegge sperm har trengt inn i membranen, og reduserer dens aktivitet, og følgelig forhindre befruktning. En annen komponent er nonaksynalon. Hans handling den tykner slimet i livmorhalsen, lammende sperm, eliminere dens evne til å sive inn i interiøret, oppstår henholdsvis graviditet. Kjemikalier stearinlys praktisk talt ikke absorbert og ikke går inn i blodet. Ser fysiologiske sekreter og i bruken av vann.
Fødsels stearinlys


 Bruk av prevensjon stearinlys

 Stearinlys er enkel å bruke og gikk dypt inn i skjeden før samleie. I varmt og fuktig miljø rozridzhuyutsya og de begynner å fungere som tiltenkt. Du må strengt følge instruksjonene for bruk og oppbevaring av vaginale stikkpiller, som deres feil bruk i 15% av tilfellene fører til uplanlagt unnfangelse. Under hygiene er ikke tilrådelig å bruke såpe produkter basert på alkali for en kjemisk forbindelse komponenter lys med alkaliske forårsaker en voldsom reaksjon og reduserer egenskapene til stoffet, slik som kan føre til uønsket graviditet. Ikke forvent hardt arbeid - helt vaske spor av såpe løsning kan ikke være. Det er bedre å bruke vanlig vann med et spesielt verktøy for intim hygiene med høy pH. Derfor ikke lurt å glemme at det er bedre å ta en dusj i 25 minutter før du går inn stearinlys. Følgelig, etter samleie bør ikke forhaste seg på badet. 

 Fordeler med bruk

 Fordelen med å bruke vaginal stikkpiller for å hindre befruktning er deres funksjon naturlige oljer kompensasjon i tilfelle av fravær eller mangel på valget. I tillegg lys er ikke bare prevensjon, men også antibakteriell, soppdrepende stoff som beskytter mot bakterielle og virale patogener, også danne en barriere mot noen sykdommer som overføres seksuelt. Således, ved hjelp av antikonsepsjonsmidler lys, er det mulig å gjerde seg fra ulike sykdommer ved seksuell kontakt. For maksimal beskyttelse, flere bruker kondom. I tillegg er det en rekke av prevensjons lys som kan brukes under graviditet og postpartum perioden under amming.
Fødsels stearinlys


 Litt trist

 Det er flere punkter som ikke spiller i favør av prevensjonsmidler.
 Fødsels stearinlys skal brukes før hver seksuell handling, selv om det gjentas, som varigheten av handlingen på ca 30-40 minutter. Også anbefale bruk av lys i sjeldne samleie som hyppig og langvarig bruk av dem krenket den naturlige mikrofloraen i skjeden, noe som fører til dysbiosis. Et annet negativt punkt er den kjemiske sammensetningen av lys, som i noen tilfeller kan føre til irritasjon, betennelse i livmorhalsen, brennende følelse i vagina og allergiske reaksjoner. I tillegg til den negative siden av dette er manglende evne til å bruke lys umiddelbar tilfredsstillelse av seksuell lyst, så er det behov for streng overholdelse av instruksjoner. Ved nærheten bør være forberedt på forhånd og sette et stearinlys for litt tid til å ta kontakt. Det er kontraindikasjoner for dem i hvis nærvær inflammatoriske sykdommer i urin-systemet. 
 Basert på det ovennevnte, følger det at for de som kommer på denne måten beskyttelse mot for tidlig graviditet basert på resept bør utvikle en praktisk ordning prevensjonsbruk stearinlys.  
Яндекс.Метрика