Symptomer på bronkittBronkitt - er en betennelsessykdom i slimhinnene i luftveiene bronkie treet. Snakker rett og slett, en betennelse i bronkial veggene. Det er to typer av bronkitt: akutte og kroniske.
Årsaker til bronkitt hos voksne
Utvikling bronkitt forårsaket negative effekter på kroppen av forskjellige aggressive faktorer. Vanlige årsaker - virus, bakterier og intracellulære parasitter, og allergiske reaksjoner på ytre stimuli. Allergisk bronkitt rammer ofte personer som arbeider i farlige forhold. En viktig årsak er røyking, røykere ofte lider av bronkitt.
Bronkitt hos voksne - hovedtrekk

Symptomer på bronkitt bør skilles fra andre sykdommer. Det er viktig å anerkjenne dem til å ta affære. Den viktigste funksjonen til sykdom - en varig smertefull hoste. Først det tørre, da blir våt med oppspytt kjedelig grønnaktig farge. I den akutte form, pasienter klager over lengre paroksysmal hoste. I tillegg kan det være til stede andre symptomer: feber og rennende nese. Akutt bronkitt hos voksne kan kureres uten problemer, men spesialist råd bør være betimelig, fordi sykdommen kan føre til komplikasjoner som bronkiolitt og lungebetennelse.
Ofte sykdommen overføres til benene, slik det er tatt for vanlig forkjølelse. Dette fører til alvorlige former av sykdommen. Hoste som varer mer enn to uker skal varsle. Dette er tegn på svak strøm bronkitt og bevis på at gjenvinning av evnen av organismen redusert, og dermed øker risikoen for sykdommen i en annen form.
I kronisk bronkitt hos voksne observert død dyp hoste som øker morgen oppspytt i stort antall. Den siste symptom kan indikere nærvær av en av de komplikasjoner - bronkiektasi. Temperaturen holder normal eller økt litt.
Perioder med remisjon og forverring alternerende med hverandre, som bevis på den kroniske formen for bronkitt. Symptom på bronkitt er også en progressiv kortpustethet, forårsaket av deformasjoner og obstruksjon av bronkiene. Prosessen er reversibel i de tidlige stadier, når behandlingen pusten blir normal og overflødig slim kommer. I de senere stadier av endringer i bronkiene er irreversible, kroppen er redusert i størrelse og modifisert. For obstruktiv bronkitt er preget av kortpustethet, vist under fysisk anstrengelse.
Når bronkitt hos voksne bare begynner å utvikle seg, stiger kroppstemperaturen. Dens opphav - en pålitelig tegn på akutt bronkitt. Utilstrekkelig blodpropper kan være ledsaget av markante symptomer på SARS - langvarig hoste med oppspytt. Denne langvarige utviklingen av sykdommen kan gå inn obstruktiv form.
Mange symptomer på bronkitt hos voksne sammenfallende med manifestasjoner av lungebetennelse, allergisk bronkitt, miliærtuberkulose.
Diagnose og behandling
Moderne medisin hell takle bronkitt. Hvis det er tegn på alvorlig lege undersøker pasienten, oppnevne en blodprøve, røntgen. Disse metodene kan diagnostisere sykdommen.
Taktikk av behandling avhenger av form for bronkitt, kvalme. Behandling kan være ute av sykehuset om pasienten vil gjøre alle legens anbefalinger. Vi trenger sengeleie, drikke rikelig med væske varme, innånding, slimløsende medikamenter, bronkodilatorer, antispasmodics. I kroniske former bør ta antibiotika. Betydningen av en vellykket og fullstendig gjenoppretting - komplett røykeslutt.
I den akutte formen av legen foreskriver en behandling som ikke bare eliminerer sykdom, men også forbedrer pasientens tilstand. For dette formålet, anti-inflammatoriske medisiner og medisiner som gir oppspytt, redusere hoste og tett nese eliminert. I noen tilfeller kan medisiner ikke være nødvendig. I kampen mot bronkitt effektive drikke væske, hvile, sengeleie. Det reduserer hypoksi frisk luft eller oksygenbehandling.
Behandling av bronkitt i svangerskapet
For sykdom karakterisert ved hoste og andre symptomer. Men behandlingsstrategi valgt på en slik måte som ikke å skade det ufødte barnet. Mulig behandling ved hjelp av tradisjonelle metoder. Hoste opp slim hjelper spesiell massasje. Urter skal være trygt og av mor og barn. Det samme gjelder for narkotika og antibiotika. Ikke bruk kloramfenikol, tetracyklin, streptomycin. Som tillatt vylprafen antibiotika. Utrygt for pusteøvelser.  
Behandling av bronkitt hjemmeVårt luftveiene er stadig utsatt for ulike miljøfarer. Dette hypotermi, og luftforurensning, og alle slags bakterier. På grunn av dette, er mange av oss møtt med sykdom som bronkitt behandling som nylig engasjert seg mer hjemme enn på sykehus. Derfor må hver enkelt av oss overvåke deres helse hele tiden, og i alle fall ikke tillate bronkitt kronisk gått bare på grunn av det faktum at han ikke hadde blitt behandlet for en lang tid på grunn av feil av vår uaktsomhet. Ved den minste symptomer på dette svært alvorlig sykdom har nedsatt en spesiell behandling som kan lett gjøres hjemme.

Hva er bronkitt

Bronkitt kalles betennelse i bronkiene, slik at de sveller, skiller ut slim, som omdannes i sputum, som oppstår hoste. Behandling av bronkitt hjemme, vil avhenge av typen sykdom, blant hvilke akutt bronkitt og kronisk bronkitt. Behandling av akutt bronkitt, noe som vanligvis oppstår plutselig tar i gjennomsnitt to til tre uker. Etter behandling av bronkitt hjemme hos friske mennesker er det som regel ender i fullstendig gjenoppretting. Den kroniske formen av sykdommen er preget av sin systematiske natur. Oftest det skjer med folk røyking og utvikler seg over en lang periode. I kronisk bronkitt hoste ledsaget av rikelig oppspytt, kan det inhalerer på intervall på tre måneder og regelmessig gjentas årlig. Behandling av denne formen av sykdommen i hjemmet er ikke alltid effektive. I dette tilfellet, bør du se en spesialist. Derfor, tema for dagens artikkel avslører grunnleggende nyanser behandling av akutt bronkitt hjemme.
Hvorfor det er akutt bronkitt
De fleste bronkitt utvikles som et resultat av fremveksten av viral infeksjon eller andre sykdommer i luftveiene, så som vanlig forkjølelse eller influensa. Dersom behandling av disse sykdommene var engasjert i hjemmet, og det var absolutt ingen samråd med lege, er det mulig at den fant sted ikke på en forsvarlig. Som et resultat nedolikovani sykdom kan føre til utvikling av akutt bronkitt, hvis behandling hjemme er ikke lenger sett. Hvis pasienten i tid definert sine symptomer og omgående sett om hans behandling, så er det sannsynlig at det vil være mulig å bli kvitt bronkitt og hjemme. Noen ganger kan den akutte formen av sykdommen kan oppstå på grunn av en hvilken som helst bakteriell infeksjon. I svært sjeldne tilfeller av bronkitt oppstår når bronkiolene ble irritert noen stoffer som var inne når innånding eller svelging ved å spise. Men vil hans hjem behandling være mest effektive.
De viktigste symptomene på bronkitt
De viktigste symptomene på akutt bronkitt er: tørr hoste i de tidlige stadier av sykdommen, hoste et par dager etter utbruddet av bronkitt, redusert temperatur, svakhet, sykdomsfølelse. Men disse symptomene vanligvis vises bare i tredje og fjerde dager etter de første symptomene på enkelte sykdommer i luftveiene. Derfor vil den mest effektive og produktive i hjemmet være behandling av luftveissykdommer, bronkitt enn seg selv. Det er ofte forveksles med akutt bronkitt lungebetennelse på grunn av deres lignende symptomer. Forresten, er behandling av lungebetennelse hjemme også svært vellykket.

Noen ord om diagnostisering av bronkitt

Først av alt, bør du beskrive din lege alle dine symptomer, så vil det ha en legeundersøkelse. Du bør fortelle ham, engasjert i behandlingen av sykdommen hjemme. Hvis ja, er du dermed brukt. Typisk for slike data legen nok spørre deg en diagnose. Noen ganger trenger du ekstra brystet x-stråler, noe som gjør at du kan være sikker på at ingen andre lungesykdom eller lungebetennelse.
Behandling av bronkitt hjemme
Det er ofte behandling av akutt bronkitt hjemme innebærer begrensende hoste, noe som kan oppnås ved å bruke forskjellige tinkturer eller tabletter. Du må også unngå all kontakt med irriterende flyktige stoffer. Hjemme, for behandling av bronkitt kan også brukes OTC hostemedisiner, bidra til fjerning sin, og ulike slimløsende medikamenter som vil hjelpe å bli kvitt slim og slim. Selv om det har vist seg at disse ekspektoranter ikke unne deg hoste, selv om mange mennesker ser på dem som en positiv innflytelse på helbredelsesprosessen. Hvis bronkitt behandling hjemme er rettet mot barn som er yngre enn to år, kan noen stoffet kun brukes etter samråd med lege. Selv om du ville behandle bronkitt hjemme, prøver å overholde alle krav til en spesialist.
Også, når du gjør behandling av akutt bronkitt, bør du slutte å røyke og redusere dosen av koffein og alkohol, noe som kan znevodnyuvaty kroppen din. Trenger også nok tid på lufta, kanskje spesielt hjemme. Slappe kroppen din vil fylle den energien som trenger det for å kjempe viral eller bakteriell infeksjon. Hvis du tillater deg selv å slappe av mer, vil du snart føle at du går til endringen, noe som betyr at din behandling av bronkitt hjemme ikke går bort.  
Яндекс.Метрика