Symptomer på forkjølelseForkjølelse - den vanligste årsaken for tilgang til en lege. Hvis du kjenner de tradisjonelle tegn på en kald, føle deg mens ta affære: mer hvile og drikke mye væske. Når sykdommen er bare begynnelsen, det gir en fin positiv effekt.
Symptomer på forkjølelse, begynnelse
Vanligvis begynner plutselig kaldt. Først av alt, det er en smerte i halsen, så det er andre symptomer på forkjølelse: nysing, klar rennende nese, tretthet, og noen ganger litt feber.
Sår hals og hoste som følge en kald, er resultatet postnazalnoho syndrom. De første dagene av klar utflod fra nese, kan da bli mørk og tykk. Dette betyr ikke at du har plukket opp en bakteriell infeksjon på grunn av antibiotika inntil pålagt å avstå.
En typisk symptom på en kald - lett hoste. Det tar hele tiden mens du bedrøvet. Hvis du har astma eller annen lungesykdom, kan forkjølelse komplisere dem. Tilstedeværelsen av symptomer slik som hoste mørk slim, smerter i den nedre delen av brystet, i noen tilfeller antyder bakterieinfeksjon.
Høye temperaturer gjelder ikke tegn på en kald. I de fleste tilfeller betyr dette at du har influensa.
Kaldt symptomer vises én til tre dager etter oppføringen av viruset i kroppen. De kan lagres i en uke. De første tre dager etter symptomdebut personen anses smittsom.
Allergi eller kald
Noen ganger kaldt symptomer kan forveksles med allergisk rhinitt. Hvis symptomer på sykdommen begynte og forsvant i to uker, er det sannsynlig at en kald. Hvis symptomene vedvarer mer enn fjorten dager, bør du oppsøke lege og ta kontakt for å fastslå tilstedeværelse av allergi. Den er forårsaket av hyperaktivt immunsystem, slik at det er spesielle egenskaper. Av flere grunner kroppen raskt kan reagere på pollen eller mugg, identifiserer så kjemikalier som histamin. Dette er en sak hevelse i nesegangene, rennende nese, hoste, nysing - typiske allergisymptomer.
Influensa eller forkjølelse
For å skille en kald fra influensa, er det nok til å måle kroppstemperaturen. Ukomplisert influensa ofte ser ut som en kald, men absolutt ikke den siste temperaturen stiger over 38 grader.
Influensa - er en smittsom luftveissykdom forårsaket av virus. Når sykdommen er ofte preget av hodepine, muskelsmerter og feber. Viruset kommer inn i kroppen gjennom slimhinner i øyne, nese eller munn. Berøre ansiktet, kan du legge kroppen virusinfeksjon, så regelmessig vaske hendene ofte, at de hadde ingen bakterier.
For kaldt symptomer å se en lege
Kaldt i seg selv er ikke farlig. Vanligvis forsvinner symptomene etter en eller to uker i fravær av medikamentell behandling. Imidlertid kan den kalde påvirker kroppens forsvar, og dermed øke risikoen for en bakteriell infeksjon. Hvis du er bekymret for symptomer, bør du oppsøke lege. Det vil undersøke halsen, vil ørene sannsynligvis hengt hals mikroflora. Disse studiene vil bidra til å bestemme tilstedeværelsen av bakterielle infeksjoner som behandling foreskrevet antibiotika.
Bør se en lege når:
- Det er vanskelig å svelge,
- Sår hals for mer enn fem dager,
- Det var vondt i ørene,
- Feeling smerter i øynene i skarpt lys,
- Du venter barn eller ammer,
- I den nyfødte viser tegn til forkjølelse,
- Temperaturen er over 38 grader,
- Symptomer intensivert på den fjerde dagen,
- Ubehagelig følelse i nese,
- Tykk, gul-grønn nese varer mer enn en uke.

Symptomer på forkjølelse kan være ledsaget av andre, mer alvorlige sykdommer. Så hvis du har noen symptomer, først av alt, sørg for at det er veldig kaldt. Nøye inspisere kroppen for tilstedeværelsen av uvanlige funksjoner. For eksempel ble den hudutslett, alvorlige magesmerter, kortpustethet, kvalme eller oppkast. I slike tilfeller må legen hjelp. Bare han kan diagnostisere sykdommen og rettidig behandling.  
Hvor vakkert hode skjerf yazaty? Stilig og annerledes måter yazuvannya leder skjerf om halsen

 Ganske kjedelig knytte et skjerf på samme måte hver dag. Etter å ha brukt dette tilbehøret kan du legge bildet ditt opprinnelige stil, originalitet. Riktig matchet skjerf kompletterer et bilde, eller bedrift dress, kjole eller varm vinterjakke. På regnværsdager kan du kjøle og varme, og snu varm ull skjerf, lommetørkle og lett silke tilfører eleganse elegant image.
 I løpet av årene, er takket være de ulike teksturer av stoffer og stiler skjerf relevant, en favoritt tilbehør for kvinner og menn i alle aldre. I tillegg er det universell: det kan ikke bare varme, men også sjarm. Det er hensiktsmessig overalt - på kontoret, på gata, på noen feiring, marsjen, publikum på stranden.
 Vi trenger å vite hvordan å knytte et skjerf er vakker, og praktisere dette, fordi alle de nødvendige ferdigheter til å generere gradvis. Du kan velge hvilken som helst skjerf tekstur og størrelse, mens viktig å være i stand til å korrekt plassere alle aksenter.
 Ulike måter å binde et skjerf rundt halsen
 Mange av oss, nesten hele året pleide å være ikke varm nok og tynne skjerf. Så, la oss snakke første om dem.
 Som den opprinnelige tynn knytte et skjerf?
 1). Knyttede skjerf enkelt enkel knute - En klassiker av sjangeren. Obvernuv skjerf rundt halsen, slik at begge ender lå på brystet hans, knytte sin knute - Lett, enkelt og raskt! Stramme knuten er ikke veldig stramt, få det gratis, gir stilig ytre noen eventyr og letthet. Den beste metode er egnet for en smal skjerf enhver tekstur.
 2). Hvordan å knytte et skjerf firkantet knute?
 For å utføre denne enheten egnet skjerf med fine tekstiler.
 Passerer trekant skjerf, må du kaste den gjennom halsen. Dette er en av endene henger lengre enn den andre. Vi trenger å knytte et skjerf knute så det var lenge over korte enden. Deretter tar ut et kort tilbake lang spiss prodevaya mottatt i siste sløyfe. Løfte skjerf to end gjemme dem under skjorten hans.
 3). Making the "slange"
 For denne enheten trenger lang lys skjerf, på de to endene av hvilke knuter. Kronglete flette skjerf, vikle den rundt halsen flere ganger. Begge ender av skjerfet skal være fremover. Prodevaya deres øverste rad slep perebrasыvaem gjennom den øverste raden, og passerte under bunnen. Resultatet var en elegant, sofistikert node.
 4). Utføre node i glamorøs stilSom rett og slett ser luksuriøse med stor lange skjerf med dyre stoffer.
 Du bare vikle skjerfet rundt halsen uten å skru den fast. Deretter hoppe fremover begge ender slik at de hang løst på brystet.
Hvor vakkert hode skjerf yazaty? Stilig og annerledes måter yazuvannya leder skjerf om halsen

 Lage komponenter for skjerf og sjal
 1). Site "Bandana" - Gratis for casual eller sporty klær.
 Gunstig linje streker skuldrene. Egnet for firkantet eller trekantet silke lommetørkle, som består av en trekant. Så på den bredeste delen og vikle et skjerf i midten av trekanten mot sitt høydepunkt. Kompilert skjerf bør bli satt på skuldrene og knyt en enkel knute.
 2). En veldig enkel måte - "på hjørnet".
 Ta en firkantet skjerf og gjør det til slutten. Deretter, basert på enden, kobler halsen, slik at vinkelen var fremover. På slutten av lange skjerf kan bli hengende fritt, og kort - bare knyte en knute. På samme måte kan bæres ull (tynn) skjerf.
 Alternativer varmt skjerf binde
 1). European hub - en praktisk, stilig, allsidig.
 Gjelde for alle tykkelser skjerf og ethvert materiale, men særlig elegant utseende med den lange varme skjerf knute. Så, er dobbelt så lange skjerf, perebrasыvaem gjennom halsen hans brettet. I loopen innhentet på den ene siden, er det nødvendig å utvide de frie endene av skjerfet og skru den fast.
 2). Den klassiske versjonen - kaste et skjerf rundt halsen, slik at den ene enden dingler, og den andre - for å kaste over skulderen din.
 Våre tips vil hjelpe deg pent knytte et skjerf. Muligheter for å knytte mange ulike enheter, prøv, se for stilen.

Pigmentflekker

 Pigmentflekker - det hypermelanoza huden forårsaket av for høyt innhold av melanin. Pigmentering er ganske mørk (nesten svart) og lys (brun, rødlig) farger. Flekkene kan være tilstede ved fødselen eller virke over tid i ansiktet og andre steder i kroppen.

Pigmentflekker


 Årsaker og typer av pigmentering


 Det er mange faktorer som provoserer alder flekker. Blant dem, være oppmerksom på følgende:

 •  stoffskiftesykdommer;


 •  leverfunksjon, galleblære;


 •  sterk påvirkning av sollys;


 •  genetisk predisposisjon;


 •  sykdom i eggstokkene;


 •  hormonelle endringer (graviditet, oral contraceptive behandling);


 •  effekter knyttet skader;


 •  konstant bruk syntetiske ting og langvarig kontakt med gummi;


 •  laser effekter på huden (peeling, hårfjerning), renhold person og andre prosedyrer som involverer skade epidermis;


 •  langvarig depresjon, nevrasteni, hysteri;


 •  bruk av enkelte kosmetikk og legemidler.


 • Pigmentflekker

   Det finnes flere typer pigmentering.

 •  Fregner. Den mest vanlige typen, forårsakes av en akkumulering av melanin i visse områder. Vanligvis fregner typisk for personer med lys hud tone. Kan vises ikke bare i ansiktet, men også på armer, bryst. Langvarig utsettelse for ultrafiolett stråling, fregner har evnen til å bli mørkere. Som for den kalde årstid, i hvilken tid de er i stand til å bli usynlig.


 •  Nevi (fødselsmerker, føflekker). Flekker med en ganske jevn konturer. Føflekker anses normalt for en menneskekropp, men hvis de utarte til svulster (malihnizuyutsya), trenger du behandling eller fjerning. I slike tilfeller nevi endre farge, form, tekstur og forårsake ubehag for pasienten.


 •  Chloasma (melasma). Dette er en ganske stor patcher har hakkete kanter. De ofte manifestere seg i kjøttet av unge kvinner. Dette skyldes hormonell dysfunksjon ved menstruasjon, graviditet, amming, mottak OK. Chloasma stand til å bli mer påvirket av solen.


 •  Lentigo. Denne type er alderen pigmentering karakteristisk for de eldre. Det er på ansikt, nakke, armer og bryst.


 •  Vitiligo (albinisme). Sykdommen er ekstremt sjeldne og nesten umulig å behandle. Dens funksjoner er ikke fullt ut forstått. Sykdommen er i fullstendig eller delvis fravær av melanocytter i pasienten. Kroppen har misfargede flekker som blir til varetekt når de treffer direkte sollys. Kanskje degenerasjon i maligne svulster. Slike pasienter bør også beskytte øynene mot ultrafiolett stråling bruker kontaktlinser.


 • Pigmentflekker


   Måter å eliminere pigmentering


   Du må forstå at å fjerne flekker er ikke enkelt kosmetiske inngrepet. Først bør du ta kontakt med en endokrinolog og muligens onkolog. Mest sannsynlig vil du trenger for å få testet for hormonstatus. Noen ganger pigmentering vises som et resultat av noen sykdom, og for å løse problemet må først bli kurert.
   Ikke veldig prangende og store flekker kan fjernes med spesielle kremer og masker. Mer alvorlig behandles ved hjelp av ulike maskinvare prosedyrer.
   Gode ​​plasser vыbelyvanyyu fremme frukt skreller, kryoterapi, glykol og andre ikke-aggressive kjemiske rengjørings hudtyper.

  Яндекс.Метрика