Symptomer på galleblæren sykdom
 Galleblæren - et organ som har en pære-liten størrelse, men svært viktig for leveren. Når matinntak er galleblæren og galle viskøs oljeaktig inn i leveren, og deretter inn i tolvfingertarmen. Takket galle er assimilering av fett. Symptomer på galleblæren sykdom er ikke veldig forskjellig og for noen sykdom er nesten alltid preget. Men de kan ha likhetstrekk med andre sykdommer, som for eksempel dannelse av steiner vises kjedelig verkende kramper i øvre høyre kvadrant.

 Symptomer på gallestein


 Utdanning galleblæren steiner er alltid forbundet med kolesterol. Hvis det er en konsentrasjon av galle og dehydrering, er det først avsettes kolesterol. Steinene er stasjonære i bunnen av hulrommet i galleblæren, men deres bevegelse reiser alvorlige smerter og helseproblemer. Først av alt er det obstruksjon av gallegangene, og sperret veien til tynntarmen. Avhengig av styrken skyve steinen, avhenger størrelsen på hva som vil være og hvor mye smerte.
 Avhengig av smerteterskel, passering av gallegang steiner, noen pasienter ikke stå kolikk og mister bevisstheten. Når oppdaget gallestein, er behandling foreskrevet ved hjelp av ulike medikamenter rettet mot sin oppløsning. I vanskelige situasjoner utnevnt kirurgi for å fjerne galleblæren.

 Hva er symptomene på galleblæren


 Kolecystitt, uavhengig av form gjentakende verkende smerte, vanligvis etter måltider, tre timer. Smerte kan være skarp og gi i øvre høyre kvadrant, de oppstår når maten var fet, stekt eller ganske solid.
 Kvalme, forstoppelse, diaré, oppblåsthet, raping ubehagelige - symptomer på galleblæren.
 Hvis det galle dyskinesi, forstyrret galleblæren, manifestert i form av kolikk smerter ikke bare i kroppen, men i kvadranten, forstyrret avføring.
 Symptomer på galleblæren sykdom avhenger av hyperaktivitet dysfunksjon. Karakteristisk: sterke smerter, og starter med den høyre ribben og går i høyre skulder, bryst, skulder. Oppkast, kvalme, hodepine, økt svette, hjertebank.  
Hvordan å behandle bukspyttkjertelenI kroppen vår, er bukspyttkjertelen svært viktig. Det er plassert på toppen av magen, i vev produserte stoffer som er involvert i fordøyelsen av fett, karbohydrater og proteiner. Første enzymer er bukspyttkjertelen stredet, hvor det renner ut i tolvfingertarmen, hvor fysiologisk innvirkning mat. I tillegg er legemet kilden av hormonet insulin, som fremmer riktig metabolisme av sukker i kroppen. Som et resultat av sykdom i bukspyttkjertelen er svært farlig.

Symptomer Pancreas

Alle plager i kroppen har lignende symptomer. Først av alt, det er en smerte og dyspepsi lidelser. Smerte kan skje lokalt, dvs. i et bestemt område, eller være herpes, når de beveges fra under skulderen eller den øvre kvadrant på baksiden. Karakter ubehag kan også variere - permanent og paroksysmal. Når du tar alkohol, intensivert fet eller krydret mat smerte. Noen søker å kurere sykdom varme, men situasjonen blir bare verre. I kald kropp bedre innflytelse eller finne en situasjon der smerten er minimal.
Dyspeptiske symptomer - diaré, oppkast, kvalme, tap av appetitt. Dagens pancreas disease påvist ved metoder for å få et klart bilde byrå. Dette ultralyd, røntgen og CT.
Akutt pankreatitt
Denne betennelse i bukspyttkjertelen. Årsaken sykdom er tolvfingertarmen og galleblæren, og alkoholmisbruk. Utstrømming av sekresjon kreves kroppen ikke kan. Som et resultat av økt trykk i kanalene selv, noe som påvirker hele kroppen.
Enzymer er begynt sin egen kropp "fordøye" celler, det er betennelse. Det kan føre til hevelse eller blødning i kroppen vev.
I en slik situasjon bør ringe en ambulanse, vil pasienten bli sendt til sykehuset, hvor det vil være et kurs for intensiv behandling.
Kronisk pankreatitt
Denne sykdommen oppstår over tid. I de innledende fasene av sykdommen kan føre til ødem eller blødning. Senere i sykdomsutviklingen avtar i volum av pankreatisk vev i stedet dannes bindevev.
Blant grunnene som det er akutt pankreatitt - sår og gallestein og alkohol. De som lider av aterosklerose, bør bestemme den sanne årsaken til dårlig sirkulasjon. Dette er for å sikre at behandlingen var korrekt.
Hvis du har noen symptomer på pankreatitt, ikke selvmedisinering, er det bedre å oppsøke lege. Du trenger tålmodighet og utholdenhet til å beseire sykdommen.

Diet ved sykdommer i bukspyttkjertelen


Alle som lider av sykdommer i bukspyttkjertelen, bør spise følgende produkter:

- Hvitt og brunt brød, gjerne bedervet.
- En rekke supper, borsjtsj.
- Hovedretter med kjøtt, fisk, hamburgere, kjøttboller, stuinger og grønnsaker.
- Pasta, frokostblandinger med tilsatt tørket frukt.
- Meieriprodukter.
- Vegetabilsk olje og litt smør.
- Egg i noen form ikke mer enn en gang om dagen.
- Drikk fruktdrikker, gelé.
- Snacks kan være usaltet fisk, salat, salater.
- Du kan drikke skjøre kaffe med melk, trekker rips og villrose.
Du bør også begrense bruken av kald eller varm mat, fet fisk eller kjøtt, iskrem, pannekaker, krydder, sure epler og alkohol.
Hvis akutt pankreatitt flyttet til et avansert stadium, må du ta enzymer. Anbefalt dosering - to eller tre piller med måltider tre ganger om dagen. Å bedre tilstanden av preparater endring.
Folk rettsmidler
Kronisk pankreatitt kan prøve noen oppskrifter på tradisjonell medisin.
Burdock. Grind tre spiseskjeer rot og dekk med vann. Suppen er laget i enamelware, infused i fire timer. Deretter over svak varme småkoke og kokk, vente femten minutter. Klar betyr spise etter hvert måltid, bare fire spiseskjeer om dagen.
Havre korn. Et glass havre korn helle en liter kokende vann, kok opp, kok i femten minutter, legg den i en termos og la over natten. I morgen, avløp, drikke en halv kopp to ganger om dagen. Behandlingen varer en måned.
Poteter. Gni vegetabilsk, presse saften. Den resulterende væsken drikke før hvert måltid to timer. Når saften er drukket, etter fem minutter nødvendigvis drikke et glass kefir. Behandling er som følger: to uker - juice break - ti dager, og deretter juice. For fullstendig gjenoppretting kreve fire kurs.
Ved akutt pankreatitt hjelpe flere virkemidler.

Sour.
Det gjør en kompress, som lindrer smerter og betennelser. Mykt stoff impregnert og oppå magen, sette polyetylen wrap og topp ull skjerf eller lommetørkle. La over natten. Prosedyren skal utføres minst seks uker.
Oman. Ta burdock rot og villfarelse, og sikori og løvetann normal. All mix i like proporsjoner. En teskje av blandingen helle et glass vann, la det småkoke over middels varme i mer enn fem minutter. Suppen bør insistere på en time. Verktøyet bruker tre ganger om dagen for 25 gram mat.

Calendula.
Bland den med blader av Salvia officinalis, jernmalm feltet. Du må også vanlig hassel, johannesurt gress. Alle komponenter er godt blandet. Fra den resulterende blanding ta to skjeer, fyll opp med kokende vann. Sette mot i minst fem timer. Legemidler drikke to spiseskjeer seks ganger om dagen.
Som en forholdsregel anbefales det å bruke blåbær, tyttebær, morbær. Like nyttig løvetann, wild rose, nesle. Bær bedre å bruke frisk. Prøv å spise regelmessig, følge en diett.  
Kronisk endometritt: årsaker, symptomer dens manifestasjoner, behandlinger av kronisk endometritt

 Kronisk endometritt - en betennelse i endometrium (livmorslimhinnen), som når utidige behandling kan føre til sepsis og infertilitet. Oftest sykdommen utvikler seg i kontakt med den skadede mucosa patogener.
 Fordi da er det kronisk endometritt?
 Grunnlaget for fremvekst og utvikling av kronisk endometritt er:
 - Intensiv mødre;
 - Abort;
 - Utskrapning av livmoren;
 - For tidlig fødsel;
 - Betennelse i eggstokkene;
 - Sykdommer i urinveiene;
 - Gynekologisk kirurgi.
 Hva er symptomene?
 Visse symptomer vil våkne opp samtalen som vil hindre starten av denne sykdommen:
 - Fever;
 - Magesmerter;
 - Pus eller blødning;
 - Smertefull samleie;
 - Menstrual uregelmessigheter;
 - Brudd på fruktbarhet.
 Hvis du finner deg selv i noen av disse symptomene, oppsøke lege umiddelbart. Spesialisten vil gjennomføre morfologiske og ultralyd for å bestemme stadium av sykdommen.
 Kompleks behandling
 Omfattende behandling vil være den mest effektive tilnærmingen for å bekjempe sykdommen. Den bør inneholde både immunmodulerende, protyokyslyuvalnu og antimikrobiell behandling og utveksling. Effektiviteten av behandlingen bestemmes av den restaurerte ultralyd bilder av endometriet, hel eller delvis fjerning av infeksjon å gjenopprette reproduktive funksjon, normalisere menstruasjonssyklusen og smerter i magen.
 Folk rettsmidler for å hjelpe
 Foruten medisinsk behandling kan brukes urtemedisin og behandling for å prøve folk rettsmidler. Disse metodene er like effektive når de er riktig deres anvendelse.
 Legen kan utvikle en liste Phytomixture av hvilken behandling vil være. Han må vurdere samtidige sykdommer, spesielt for pasienten og i løpet av den underliggende sykdommen.
Kronisk endometritt: årsaker, symptomer dens manifestasjoner, behandlinger av kronisk endometritt

 Her er et eksempel liste fytosostavov som vil være nyttig i behandling av endometriose:
 - I like proporsjoner å blande hakket gress kløver, marshmallow rot, urt lavendel, nesle blader, furu knopper, blåbær blader, gress og buskaset, tørket blomster, røtter levzei. To spiseskjeer av denne strukturen er plassert i en termosflaske og hell tre kopper kokende vann. Insister 12 timer og avløp. Du må ta et tredje kopp tre ganger om dagen i to måneder;
 - Bland like deler av sikori, ringblomst blomster, timian, løvetann, mor og stemor, kvann, bearberry, Bergenia rot. Denne blandingen trenger også to spiseskjeer. Hell tre kopper kokende vann og la stå i 12 timer. Deretter press og ta på en tredje kopp tre ganger om dagen. Behandling fortsette i to måneder. Dette fytosostav stor, og for å hindre endometritt;
 - Hjelp i behandling av betennelse og kreft vil tindved olje har lenge vært kjent for sine helbredende egenskaper. Det er nødvendig å ta en vattpinne, fukte den med smør og sett inn i skjeden om natten. Og så for ti dager;
 - En annen måte er en blanding av sitron, appelsin, sukker og løk. For å gjøre dette godt tørr en appelsin og sitron male i en blender, tilsett en halv spiseskje sukker og fire dråper skjær i en eng. All mix. Innen to uker av innsiden av en teskje.
 Her er noen enkle metodene utfyller behandling foreskrevet av legen din, og hjelpe bli kvitt denne ubehagelige sykdommen.

Яндекс.Метрика