Symptomer på Giardia hos barn
 Alle foreldre drømmer om å være et barn var det mest sunne og glade. Og plutselig hørte han et forferdelig ord "Giardia" begynner brått panikk, uten å vite hva som er truet og hvordan å bekjempe den. Men det verste - for ikke å høre diagnosen "giardiasis" og mas i hverdagen trenger ikke ta hensyn til de første tegn på sykdom, tapte tid på en rask avklaring av saken og gi sykdommen til en mer alvorlig form.
 Som for statistikken av sykdommen, vil det imponere selv den mest rolig og trygg: 30% av barn, eller en av tre barn i aldersgruppen fra fødsel til 10 år som lider av giardiasis. Det er derfor det er så viktig ikke bare å vite om infeksjonen, men også være i stand til rettidig varsel om Giardia symptomer hos barn.

 Representerer en Giardia?
 Ljamblii - er parasitter som velger sin plass for utplassering av en av de viktigste organene - leveren og tarmen, infiserer dem og forstyrrer den normale prosessen drift.
 Mest smitte skjer gjennom kontakt med det å være et sykt barn, eller et barn som er bærer av sykdommen, mens han ikke lider av dem. Noen ganger, men parasitter kan komme inn i kroppen gjennom kontakt med barnet eller voksne dyr (katter, hunder og gnagere kan fungere bærere lamblia), med skittent vann og ferskvann samt vann fra springen.
 De viktigste risiko barn som liker å tygge negler, penner, ut av vane å drikke vann fra kranen, ta uvaskede frukt og grønnsaker. Få infeksjon eventuelt gjennom husholdningsartikler, leker, håndklær, servise, etc.
 Hvor farlig giardia for barnets kropp?
 Som mange parasitter som kommer inn i kroppen, Giardia begynner å formere seg og søke forsyningskilder i barnets blod. De "suger" den beste - vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, i fravær av hvor immunforsvaret er svekket, og selv små allergiske reaksjoner til visse typer, som for eksempel mat eller hus støv kan forårsake alvorlige problemer, ofte på grunn av giardiasis ekstra barn får astma, kronisk bronkitt, atopisk dermatitt, ofte begynner å gjøre vondt og føle regelmessig ubehag i magen.
 I tillegg, Giardia utviklet seg og tilpasset slik at de av og til åpen dekke av andre sykdommer er ytterst vanskelig, på grunn av hvilken barnet begynner å herde alle typer sykdommer, i tillegg til hovedkilden for opprinnelse.
 Symptomer på Giardia hos barn
 Symptomer på som foreldre bør bli testet for påvisning av Giardia i kroppen:
 1. Fordøyelsesproblemer (forutsatt at gjengroing og matforgiftning ekskludert):
 - Barnet sporadiske men ganske hyppig diaré som varer i flere uker, med en ubehagelig lukt fra toalettet til veggen prylypayuschymy avføring;
 - Barnet langvarig forstoppelse;
 - Langvarig kvalme, uregelmessig oppkast.
 2. Subfermalnaya temperatur. Normalt er tallet 377 pasient barn har hopp til 38 og over (for det meste om natten). I tillegg kan du oppleve frysninger, feber.
 3. Smertefulle manifestasjoner i magen. Barnet begynner å klage på smerter i navle område i øvre høyre kvadrant. Dette tallet spedbarn ofte forveksles med vanlig kolikk.
 4. Andre mulige symptomer: plutselig vekttap (opp til en diagnose av "anoreksi"), bremse normal utvikling og vekst, spredning av oppmerksomhet, redusert aktivitet, tenners gnissel, kløende hud med rosa-rødt utslett, forstørret milt, lever, lymfeknuter og sterk hoste.
 Foreldre har ikke annet valg enn å selv overvåke helsetilstand og gjenkjenne tegn på sykdommen. Verken lærere i hagen eller lærere i skolen, eller til og med barneleger, noe som fører månedlige babyer er ikke alltid i stand til å gjenkjenne denne sykdommen. Dette er ikke til å mangle erfaring eller forsømmelse. Bare barnet eller de ser svært sjelden at en omfattende analyse av symptomer, eller barn for mye å være i stand til å nøye overvåke helsen til hver.
 Derfor, livet og helsen til barnet ditt bare i hendene. Hvis du legger merke til minst to av disse symptomene, bør du umiddelbart ta kontakt med distriktet barnelege eller fastlegen ber retninger for å overgi seg til å skrive tester for påvisning av Giardia i kroppen. Og husk, jo før infeksjonen er oppdaget parasitter, vil den lettere og vanskeligere for kroppen kurere.  
Hvordan å øke immunitet til barnet?
 Menneskekroppen er ikke perfekt, så utsatt for mange negative faktorer, deriblant en av de første stedene som vender mot sykdommen. Voksne så vel som barn blir syke, men barnets kropp vanskeligere å tolerere sykdommen, mange av dem farlige for ham alvorlige komplikasjoner. En viktig rolle i motstandskraft mot sykdom immunitet spiller.
 Under immunitet bør forstå kroppens evne til å akseptere genetisk fremmed for sine agenter, bakterier, virus og deres metabolske produkter - giftstoffer og giftstoff. Immunitet er klassifisert i to typer:
 1. Arvelig (eller medfødt).
 Denne form for immunitet er ofte kalt den art, som prosessen med dannelsen finner sted ved en bestemt art, i løpet av hvilken den overføres fra en generasjon til en annen.
 For eksempel er det kjent at midlet av kolera og dysenteri kraftløs før de immune dyr er resistente mot disse sykdommene. Opphavsmenn av denne typen kalles antroponoznymi - noe som betyr at de bare sårbare for menneskekroppen.
 Medfødt immunitet av den totale er nesten 999%, er mennesket født med det, fordi det er gitt til ham genetisk. Denne type av immunitet er ansvarlig for kroppens evne til å motstå angrep av forskjellige virus, bakterier og bakterier. I tillegg, på grunn av den ikke farlige sykdommer hos mennesker som dyr lider. Immunceller som beskytter kroppen vår, er i stand til å gjenkjenne og ødelegge bakterier og virus gjennom spesifikke reseptorer.
 2. Ervervet (kunstig).
 Verdien til menneskelig ervervet immun stor, fordi hans jobb er å motstå de sykdommene som gjelder maktesløs medfødt immunitet. Dannelsen hos mennesker skjer gradvis, gjennom hele sitt liv, som en følge av:
 Smittsomme sykdommer.
 En respons på infeksjon er aktiv i dannelsen av de spesielle antistoffer som er følsomme for en spesiell type middel. I fremtiden vil de hindre muligheten for re-infeksjon av legemet, og med hell nøytralisere dem.
 Vaksinasjoner.
 Noen sykdommer er svært farlig for mennesker, og deres behandling er vanskelig eller ineffektiv før deres makt. Dannelsen av immunitet overfor dem er bare mulig etter vaksinering - innføring svekket sin celle i kroppen, hvor den sistnevnte begynner å produsere antistoffer spesifikke sett.
 Mekanisme av immunitet
 Immunitet er et kraftig og sofistikerte verktøy for å beskytte mennesker, karakterisert ved en viss struktur.
 Administrerende sentrum immunitet.
 Det thymus (thymus) og benmarg. Benmargen produserer spesielle celler (T-celler og B-celler), som fungerer som forsvarere av menneskekroppen.
 1. B celler bosette seg i vev i beinmargen, hvor kurset "boot camp" for å lære funksjonene de skal utføre som forsvarere.
 2. T-lymfocytter er "forberedt forsvar," de forlater benmargen vev og sirkulasjonssystemet sendes til thymus, der de vil fortsette prosessen med "læring". De vil snart være i stand til å gjenkjenne fremmede celler og ødelegge dem.
 Perifere kontroller
 Disse inkluderer milt og lymfeknuter.
 1. Milten er som et opplæringssenter der antistoff (eller celle tilbake) komme til tak med fremmede cellene i menneskekroppen-overgripere.
 2. Gjennomtrengende inn i våre kropper, utenlandske celler inn i lymfesystemet, noe som gir dem en spesiell laboratorium "- milten. Dette organet-celler gjenkjenner deres forsvarere, lagre og produsere våpen mot dem. Nå, etter å ha truffet dem i kroppen, de ødelegger dem med letthet.
 Årsakene lav immunitet
 Redusert immunitet for menneskelig farlig i alle aldre, men er mest farlig situasjonen for barn, fordi kroppen deres er fortsatt under utvikling. Et barn med nedsatt immunforsvar er ofte syk som påvirker dens utvikling - det vokser sakte, veldig svak, og derfor sårbare for eventuelle sykdommer.
 De viktigste grunnene som reduserer immunitet hos barn inkluderer:
 1 - arvelig (genetisk) disposisjon;
 2 - komplisert eller patologisk svangerskap (20-28 uker i løpet av dette spesielt viktig);
 3 - tungt arbeid;
 4 - Tilgjengelighet på fødselsskade;
 5 - ingen amming, korte (mindre enn 6 måneder) eller dårlig amming;
 6 - feil pryhodovuvannya hvor babyen er dannet i kroppen mangel eller overskudd av næringsstoffer;
 7 - mangel i kroppen av enkelte vitaminer og andre nødvendige elementer for dens utvikling, og substanser;
 8 - dysfunksjon av organene i fordøyelseskanalen;
 9 - ta narkotika misbruk (misbruk dosering og behandling);
 10 - effekter av trauma;
 11 - usunn livsstil (ingen barn sesongen, er han ikke engasjert i turn er ikke frisk luft og lite bevegelse, dårlig matet og pauser sove og våkenhet);
 12 - dårlig miljøforhold sted der barnet bor.
 Oppgaven med foreldre og samfunnet til å treffe alle tiltak for å øke immunitet av barnet og skape alle forhold som han vokste opp sterk, sunn og fullverdig medlem av samfunnet.
 Symptomer på lavt immunforsvar
 Dersom foreldrene er oppmerksomme på barnet, kan de ikke unngå å legge merke til selv små endringer i sin vanlige oppførsel, som kan være et signal på at helsen til barnet er ikke all right. Det finnes en rekke tegn som kan tyde på et lavt immunforsvar hos barn:
 1 - tretthet, der barnet er ofte lunefull, blir døsig når han er urolig søvn med hyppige oppvåkninger årsaksløse;
 2 - Tilgjengelighet fordøyelsesproblemer (hyppig forstoppelse, en skarp endring av avføring, smerter i epigastriet eller tarmene, intermitterende kvalme, oppkast, nektet å spise, smak endringsbehov);
 3 - en historie med allergier (mat, narkotika, husholdning allergi);
 4 - altfor lenge under rehabilitering etter en sykdom i kroppen;
 5 - sykdommer virussykdommer mer enn 4-5 ganger i ett kalenderår (oftere - Høst / vår);
 5 - hyppig sykdomssoppinfeksjoner er vanskelig å behandle, eller ikke er underkastet noen behandling;
 I nærvær av enda en av disse skiltene skal utløses alarmen og ta skritt for å bekjempe de faktorer som kan redusere immunitet baby.
 Styrking immunitet hos barn bør alltid være engasjert, særlig de barn som vokser opp i familier der det er en fare for arvelige sykdommer.
 Mat styrke immunforsvar hos barn
Hvordan å øke immunitet til barnet?
 Ethvert produkt som kommer inn i kroppen til et barn bør ikke skade helsen hennes. Det må gi kroppen den nødvendige "bygningen" materiale for full og harmonisk utvikling av barnet. Lag en generell liste over nyttige produkter for immunitet kan være, men gir ikke mening fordi barnets kropp er unik, det har iboende i overkant av enkelte næringsstoffer og mangel på andre.
 Den primære oppgaven i spørsmålet, slik som hvordan å løfte immunitet barn 3 år eller mer, er å justere denne balansen. Dette kan effektivt hjelpe spesialister som - immunolog, gastroenterolog, barnelege, ernæringsfysiolog. Medisinsk konsultasjon bør ikke bli neglisjert, fordi feil tilnærming for å justere balansen av næringsstoffer i et barns kropp kan påføre enorme skader. Alle vet at betydningen av begrepet "jernmangel" sannsynligvis ikke eksisterer i dag foreldre som ikke ville vite at feilen:
 1 - Vitamin C - provoserer utviklingen av skjørbuk;
 2 - Vitamin C - fremmer nevrologiske sykdommer;
 3 - Vitamin D - fører til rakitt, etc.
 Ikke mindre sykdommer og patologiske tilstander, og forårsaker et overskudd i kroppen av næringsstoffer og vitaminer. Bare eksperter kan gjennomføre komplekse undersøkelser for å identifisere hvilke elementer er nyttige i ekteskapet, og som - i overkant. Gastroenterolog og ernæringsfysiolog utvikle en ordning med babymat og peker på bruken av disse produktene, som krever kroppen hennes.
 Starter fast føde bør brukes med produkter som er lett fordøyd. "Tungt artilleri" - eller tung mat (kjøtt måltid eller et stykke pølse med krydder, fett, stekt, røkt og syltet mat, etc.) kan føre til forstyrrelse i fordøyelsessystemet fungerer. Feil mat kan utløse alvorlig tilstand hos barnet, herunder hindring elimineres bare ved kirurgi.
 Alt har sin plass i tid og møter dosering. Sen lokke sårbare mangel på nyttige elementer og substanser i kroppen til barnet. Tidlige matvarer kan forårsake alvorlig gastrointestinal sykdom etter å ha spist til fordøyelsen av kroppen til barnet er ennå ikke utarbeidet.
 Det er viktig å forstå at mengden mat for babyen kan variere - kroppen selv regulerer prosessen, peker ut hvor mye og hva slags mat han trenger. Kan betraktes som så plutselig nektet å spise eller økt appetitt babyen normal i fravær av andre signaler karakteristiske for sykdommer. Barnet kan ikke "ting", denne tilnærmingen kan oppnå motsatt effekt - barnet vil lide av overspising, og kroppen - fra staten, som grenser mot sykdommen.
 Måter å styrke immunforsvaret
 Tatt i betraktning de viktigste måtene å styrke immunforsvaret, bør det bemerkes at de ikke er det samme for alle aldre. Som et barn, for alle er avgjørende amming og kompetent innføring av komplementære matvarer. Dette er de to grunnleggende (etter genetiske) faktorer som danner grunnlaget for immunitet.
 1. Fôring hrudyuэ
 Betydningen av amming har lenge vært bestridt av noen, spesielt verdifull for dannelsen av immun råmelk er baby - "first melk", som inneholder antistoffer og andre viktige "informative" (arvelige) mineraler og stoffer som er gått fra mor til barn.
 En liten historie.
 I 1949 åpnet han Transfer Factor, som regnes som et universalmiddel for mange barnesykdommer. Det er en proteinforbindelse kjennetegnet ved en liten molekylvekt, og er i stand til effektivt å håndtere ulike infeksjoner, immunsystemet hjelper barn motstå dem. På bakgrunn av dette funnet ble snart syntetisert et bredt spekter av effektive medisiner som forbedrer barnas immunitet. Den viktigste funksjonen i overføring faktor er at det fører til at kroppen til å takle sin egen agent.
 2. periode av matvarer.
 Denne perioden er også viktig og er viktig i dannelsen av immunitet hos barn, fordi på denne tiden barnet får en ekstra byrde - han "møtte" med ny mat, studere dens sammensetning, husker smaken. Han lærer også å "demontere" de nye produktene av elementene og bruke dem til andre formål. Derfor bør barnet være mate variert diett som tilfører kroppen et bredt utvalg av nyttige mineraler, vitaminer og lignende. mikronæringsstoffer.
 3. Vaksinasjon.
Hvordan å øke immunitet til barnet?
 Vaksinen er kalt medisinering brukt for å pode menneskekroppen immunitet mot en bestemt type sykdom. Som en del av vaksinen, kan være til stede elementer av membranen av patogen virus som har så svekket som ikke kan føre til patologiske tilstander. De er en slags "en trening pære" for antistoffer som møtte dem og studert spesielle celler begynne å produsere for deres ødeleggelse. Denne informasjonen blir ofte (avhengig av vaksinen) forblir i kroppen for alltid og overført til neste generasjon arvet.
 4. Flere måter å styrke immunforsvaret.
 1 - Organisering av riktig ernæring;
 2 - Bruk bare høy kvalitet og ferske råvarer;
 3 - overholdelse av hygieniske og teknologiske standarder i matlaging barn;
 4 - dosert fysisk og følelsesmessig stress;
 5 - Overholdelse av søvn og våkenhet hos barn;
 6 - personlig hygiene kid;
 7 - betimelig og grundig rengjøring av leiligheten (huset), hvor barnet vokser;
 8 - herding;
 9 - fritidsaktiviteter (strand ferie, aktiv turisme, turer til skogen, kvelden turer, morgen gymnastikk, sport, etc.).
 På forebygging og styrke immunitet hos voksne, spesielt hos barn, bør gis tilstrekkelig oppmerksomhet. Våre barn er bærere av genet pool, de ga oss - foreldre. Fremtiden for enhver nasjon er avhengig av kvaliteten av genet pool av hver ny generasjon til å redde oss selv, må vi gjøre mange daglige aktiviteter som forbedrer livskvaliteten for hvert medlem av samfunnet vårt. Spesiell forsiktighet bør identifisere for barn - vår fremtid.  
Яндекс.Метрика