Symptomer på giardiasis hos voksne
 Voksne ofte står overfor en sykdom som giardiasis. Den er forårsaket av parasitter (ljamblii) som trenger inn i menneskekroppen, og påvirker leveren og tarmen. De lider ikke bare mennesker, men også dyr. Bakteriene som finnes i kroppen, meget motstandsdyktig, så bli kvitt dem er ikke lett. Identifisere symptomer på giardiasis hos voksne kan være svært utbruddet.

 Hvordan giardiasis. Årsaker


 Den viktigste årsaken til sykdommen giardiasis, først og fremst betraktet kontakt med smittet person. Parasitter kan også komme inn i en annen kropp gjennom mat, forurenset vann eller ved kontakt med dyr. Den akutte formen av sykdommen ofte utsatt små barn (fra 1 år til 5 år). Vane å "trekke alt inn i munnen" provoserer penetrasjon av parasitter i tarmen. Foreldre oppfordres til å søke legehjelp på en konstant diaré hos spedbarn og ved forhøyet temperatur.

 Symptomer på giardiasis hos voksne


 Identifisere symptomer på giardiasis i fekal voksen hjelp. Når sykdommen en person begynner å føle smerte, buldrende og ubehag. Dette er ofte ledsaget av feber og diaré.
 De viktigste symptomene på giardiasis hos voksne:

 magesmerter;

 tap av appetitt;

 svakhet;

 halsbrann;

 dårlig ånde.

 Før du starter behandlingen, må du definere stadium av sykdommen.
 Med en økt form for mottak antyparazytnыh lege vil foreskrive medikamenter i kombinasjon med en bestemt diett. Den mest populære blant stoffet er "tinidazole", "Trihopol." Barn er tilordnet mykere midler, slik som "smektisk", "Laktofiltrum." Med regelmessig inntak av narkotika og streng overholdelse av diett for å eliminere symptomer på giardiasis hos voksne kan ha innen 10-14 dager. Hvis sykdommen er i drift, og har en spiss form, varer behandlingen omtrent en måned. Under behandling, skal pasienten testes jevnlig for å hjelpe presisere på hvilket stadium er giardiasis.
 Dietten under behandling bør også strengt følge som medisiner. Det utelukker fra bruk av enkle karbohydrater (søtsaker, mel), fordi det er et godt grunnlag for avl parasitter. Når du tilbereder noen grønnsaker eller frukt retter alle produktene må varmebehandlet.
 Legemidler og streng diett for å hjelpe bli kvitt giardiasis i en kort tid.  
Ordningen behandling av giardiasis hos barn
 Giardiasis hos barn er ofte manifestert i motsetning til voksne. I de fleste tilfeller av giardiasis diagnostisert hos små barn fordi de ofte bite negler, suger fingre og slikke ulike elementer. Til Field er designet diett av giardiasis i barn, er det nødvendig å ta hensyn til mange faktorer.

 Faktorer som påvirker behandlingen av giardiasis


 For å finne riktig behandling, bør du vurdere:

 Som uttrykt av sykdommen og dens varighet.

 Tilstedeværelsen av pasientens andre medisinske tilstander som exudative diatese, narkotika og matallergier, og den fasen av deres behandling.

 Hvordan var effektive før diett av giardiasis i barn.

 Smittekilder av sykdommen. Kanskje sykdommen er blant familiemedlemmer eller barnegrupper.

 Ordningen behandling av giardiasis hos barn


 Behandling av giardiasis hos barn er en vanskelig oppgave, da denne sykdommen hos et barn avtar immunitet. Derfor leger utviklet en spesiell diett som består av tre faser.
 Stadier av behandling:

 Den første fasen er en forberedende art. Før du begynner behandlingen, må du forbedre fordøyelsen funksjon i kroppen. Dette bør normal jevn strøm av galle, regelmessig avføring og tarmtømming. Det er vesentlig at det i tarmen så sjelden som mulig prosesser av forråtnelse og gjæring. I dette tilfellet stille adsorbenter som for eksempel Laktofiltrum, Litovit-M. pasienten bør også ta enzymer, antispasmodics, Bile legemidler og kosttilskudd, som inkluderer Ahyllan og Hepatosol. Varigheten av behandlingen er 7-20 dager, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. I tillegg bør barnet bli ekskludert fra deres kosthold søtsaker og observere god personlig hygiene.

 I den andre fasen diett av giardiasis hos barn innebærer å ta medikamenter som påvirker parasitter. Hvis det er en langvarig kronisk giardiasis med gjentatte angrep, så sykt barn protyvolyamblyoznыe foreskrevne legemidler.

 Hovedrollen i den tredje fasen - erstatning. Her Det syke barn forskrivere, som er rettet mot å fjerne tennings - enzymer, adsorbenter, krampeløsende og cholagogue.  
Diett Giardiasis hos voksne
 Giardiasis er ansett å være en sykdom som skyldes det faktum at det i tarmen synes lyambylyy - skadelige mikrober. De vises i kroppen sammen med skitt som kan få på hender og uvaskede mat. Sykdommen er vanlig hos barn, men også funnet hos voksne.
 Diett Giardiasis hos voksne bidrar til å takle sykdommen på et tidlig stadium, og har for sykdommen.

 Symptomer


 På et tidlig stadium av sykdommen i seg selv nesten ikke viser, og det kan bare oppdage test. Og på tidspunktet for forverring folk feber, smerter og vises gasser i tarmen, oppblåsthet, kvalme.

 Hvordan forebygge sykdom


 Det første du må vaske hendene før måltider og bearbeidet mat, spesielt frukt og grønnsaker. Det er å følge enkle regler for hygiene. Aldri spiker biting, som under neglene regelmessig samler skitt, og i dette tilfellet diett Giardiasis i voksne så vel som barn, ikke vil hjelpe.
 Hvis det er en konstant tendens til sykdommen, bør du alltid følge en diett.

 Diett Giardiasis hos voksne: grunnleggende regler


 Det første du må ta et minimum av enkle karbohydrater. Fordi de bidrar til å utvikle sykdommen. Ikke spis pølse, hode, enkel melk, brød og pasta, ikke spise muffins og andre søtsaker. Også, ikke misbruker korn (ikke inkludert bokhvete, ris og mais). Og, selvfølgelig, helt eliminere matvarer med kosttilskudd.
 Vi trenger å spise mer frukt og grønnsaker. Husk å vaske!
 Som brødet skal brukes som et næringsmiddel som ikke inneholder hvetemel. At kli muffins med rismel, med tillegg av yoghurt.
 Diet Giardiasis hos voksne innebærer bruk av lav-fett varianter av kjøtt.
 Med væske anbefales å drikke fruktdrikker, særlig tranebær og blåbær, fettfattig yoghurt og fruktdrikker. Drikk ofte nødvendig. Men vi bør drikke 15 minutter før måltider og etter en time. Du kan ikke skylle ned maten.
 Den beste dietten for å bruke som egne måltider. Det er ikke bare mote, men også mye nyttig for kroppen vår. Du må bare bruke produktene separat, eller bare de som har god kompatibilitet. Kompatibilitets produkter presenteres på Internett i den offentlige sfæren.
 Hvis ikke en diett, kan det føre til at giftstoffer i legemet, som i sin tur bidrar til utvikling av sykdommen. Følge dietten kan beskytte deg mot ubehagelige ting og alltid være i form.  
Dietten for behandling av giardiasis
 Dietten i behandlingen av giardiasis spiller en avgjørende rolle, som den vellykket gjenoppretting bør begrenses inntekter fra nærings enkle karbohydrater.
 I løpet av sykdommen på grunn av betennelse i tarmen utvikler laktose mangel og cøliaki (særlig utsatt for denne barn). Som et resultat av dette ble hele melkeprotein og gluten (et protein som finnes i korn) spaltet i tarmen som danner grobunn for sykdomsfremkallende organismer, som bare forverrer pasientens tilstand. Derfor er det viktig bezlaktoznaya og glutenfri diett.

 Dietten for behandling av giardiasis


 Fra kosten for å utelukke:

 helmelk, som erstattet soya barn, eller bezlaktoznыmy nyzkolaktoznыmy melk formel, hydrolysert kumelk;

 matvarer rike på gluten, brød, pasta, frokostblandinger alle unntatt mais, ris og bokhvete, pølse, hode;

 søtsaker;

 hermetikk;

 mat med mye smak og smakstilsetninger.

 Dietten i behandlingen av giardiasis bør være basert på følgende produkter:

 rikelig sur drikke (fruktdrikker med tyttebær og tyttebær, tørket frukt kompott, fettfattig yoghurt);

 kokt magert kjøtt;

 grønnsaker etter varmebehandling, kledd med olivenolje;

 Bakte epler;

 slimete måltider og te (ris).

 Dietten i behandlingen av giardiasis bør forholde seg strengt ikke tillatt selv liten lettelse, da dette kan negere innsats.

 Hvordan skal jeg spise for å lindre tarmer?


 Folk flest er vant til fra barndommen til det mangfoldet av mat på en gang, flytende mat blandet med tørr protein med karbohydrat til slutt alt skylt ned med søt og zayidayetsya væske. Som en følge av dette synes tarmen belastet kompatible produkter for behandling som krever et stort antall vidt forskjellige enzymer.
 Mest fordøyelseskjertelen kan ikke takle dette og tarmene ufordøyd masse kull, skaper ideelle forhold for reproduksjon av skadelige mikroorganismer.
 Dette kan unngås hvis de vanlige radikalt endre strømstyringsplanen: først må du drikke væske (stuet frukt, vann, te), så spiser grønnsaker (friske, dampet eller kokt). Dette blir etterfulgt av hoved selvsagt protein eller karbohydrat. Det, eller poteter, eller kjøtt. Uansett hvor appetittvekkende var det ikke den vanlige blandingen av potetmos med kjøttboller, pasta eller ris med kylling kjøtt, disse produktene ikke blandes med hverandre og bør tas separat.  
Яндекс.Метрика