Symptomer på hjerteinfarktI dag, hjerteinfarkt for leger er en ekte katastrofe. I Tyskland alene, befolkningen hvorav om lag 80 millioner kroner. Folk årlig med denne diagnosen registrert ca 285 000 tilfeller.
Selvfølgelig er et hjerteinfarkt ikke en død setning, men vanskeligheten ligger i det faktum at kun en liten andel av pasientene i stand til rettidig gjenkjenne symptomer på sykdommen. Og, ifølge kvalifiserte kardiologer, er medisinsk hjelp i denne situasjonen bare effektiv i de fire første timene. At bistand i denne perioden gir en mulighet til å klare seg uten alvorlige komplikasjoner og unngå tragedie. Det er derfor viktig poeng er betimelig forståelse av hva som skjer med arbeidet til hjertet ditt.
Fra et medisinsk synspunkt hjerteinfarkt er nekrose av visse områder av hjertemuskelen som oppstår fordi blodet er delvis eller helt stopper sin bevegelse og dermed hjertemuskelen ikke får nødvendig oksygen. Årsaken til et hjerteinfarkt kan være en blodpropp som korket en av grenene av koronarkarene og blokkert flyten av blod. Dersom området av hjertemuskelen i 15-25 minutter ikke får oksygen, skjer hjerteinfarkt.
De viktigste symptomene
Det kliniske bildet av et hjerteinfarkt er svært mangfoldig. Men de fleste av hans klassiske manifestasjoner er smertefullt alternativ. Praksis viser at i 90% av tilfellene karakteristisk og typisk hjerteinfarkt begynner spontant dukket skarp, intens, ofte klemmer, brystsmerter eller et hjerte. Denne smerten er mer langvarig enn for angina og kan ta flere timer. I hjertet, kan være lokalisert smerten av et hjerteinfarkt i andre steder, for eksempel armer, skuldre og til og med tilbake.
I typiske symptomer på smerte myokardinfarkt kan være:

- Økt svetting;
- Nedgang i blodtrykk;
- Plutselig og alvorlig svakhet;
- Unormal hjerterytme.

Sterke smerter ved utbruddet av et hjerteinfarkt ofte ikke gir en person muligheten til å bo i en fast stilling, begynner han å kaste og ofte endrer kroppsstilling.
Milde symptomer
I noen tilfeller, tegn på et hjerteinfarkt ikke så uttalt. Opprinnelig mindre smerte, og noen ganger helt fraværende. Det eneste som bekymret syk - er ubehag i brystet og økende svakhet i hele organismen. Denne situasjonen blir mye vanskeligere å gjenkjenne hjerteinfarkt. Også svakt uttrykt symptomer inkluderer unormale hjerteinfarkt alternativer. Blant dem, en sterk smerte i albue eller venstre skulder. Mistenkt hjerteinfarkt bør skje når smertene er veldig skarp og ledd tidligere gitt grunn til bekymring. For atypiske varianter av hjerteinfarkt vanligste astma hjerteinfarkt som vanligvis oppstår hos eldre. Hos mennesker er det en skarp følelse av kvelning på grunn av mangel på luft, fører det frykt for kvelning og han brått stiger fra sengen i håp om å få igjen pusten normalt.
Når mageopsjons hjerteinfarkt karakteristiske symptomer sterke smerter i øvre del av magen, kvalme og oppkast. Disse manifestasjonene ofte banke folk forvirret og førte til en misforståelse at årsaken til deres utseende ble akutt tarmsykdom. Et karakteristisk trekk ved disse symptomene på hjerteinfarkt sykdommer i bukhulen er det faktum at den kraftige kramper smerter nesten umiddelbart bli uutholdelig sterk, og etter oppkast prosessen oppstår ikke noen lettelse.
Eldre mennesker diagnostisert med cerebral aterosklerose i de fleste tilfeller er det cerebral alternativ hjerteinfarkt, hovedtrekkene er: svimmelhet, slår noen ganger i bevisstløshet og blackout. Fremveksten av varianter grunn arrhythmic plutselige hjertearytmier.
Sjeldnere, men likevel funnet dysfahycheskyy hjerteinfarkt, der pasienten klager plutselig var det en følelse av en klump i spiserøret, som ikke kan svelges. Karakteristiske trekk ved denne versjonen:
plutselig dukket smerte;
svelge dysfunksjon uavhengig av mat eller vann;
økt angst, som kan vokse inn i en panikk.
Husk at noen av alternativene vises hjerteinfarkt tidlige timer av sin forekomst er mest alvorlig og kan føre til farlige konsekvenser. Derfor, den minste mistanke om sykdommen, bør ikke forsinke tid, ringe en ambulanse.  
Fritidsaktiviteter for barn

 Fritidsaktiviteter for barn med nedsatt helse


 Familien, som er konstant syke barn trenger en spesiell livsstil. Og det er i alle fall ikke om å fjerne fysisk aktivitet eller redusere eksponeringen. I de fleste tilfeller, et aktivt sosialt liv ikke bare hindrer barnet å tilpasse seg, men heller hjelper. Selv om alle problemene er, ved første øyekast, med samfunnet. Døm selv hva som kan oppnås ved å lukke barnet i de fire vegger? I beste fall - tap av interesse for kommunikasjon og manglende evne til å bygge relasjoner med mennesker i fremtiden. I verste fall kan utløse vedvarende fobi om å kommunisere med mennesker og forverring av den opprinnelige, allerede urolig tilstand.
 I kampen med status som ofte er syke ingenting knusing. Den største vanskeligheten er å tro på sin egen styrke, tålmodighet og begynne seriøst og ærlig bruke tips og forslag, som vil bli diskutert videre.
 Og jeg ikke tilfeldigvis insistere på alvor og ærlighet. Det faktum at deres egne anbefalinger for å gi uten unntak eksperter - barneleger, psykologer - er svært enkel. Maksimal! Og vår bevissthet med deg arrangert slik at den er klar til å tro bare hva som krever overmenneskelig innsats, som er dyrt, vanskelig, unik!
 Så, la oss bli enige unikhet er alltid med oss, og rundt og i oss. Og vår seriøs holdning til de viktigste prinsippene for å gjenopprette helse ofte syk gutt er en absolutt garanti rask suksess. Det gjenstår bare å se det!
 Følgelig prinsippene for utvinning og opprettholde god helse av et barn på mange måter vi kjenner, la dem igjen analysere i detalj.

 Rational Diet


 For små barn, en av de viktigste og mest verdifulle og viktige behov (kalt basen) er behovet for sikkerhet. Med andre ord, hvis behovet for sikkerhet er ikke helt fornøyd, vi vil ikke være fornøyd og mer "høy" trenger. For eksempel, i kjærlighet og hengivenhet, i kunst, i et forsøk på å kjenne deg selv.
 Tydelig strukturert daglig rutine gir barnet den samme beskyttelse og behagelig følelse. Enkelt sagt, barnet rolig og glad når han vet at nå er min mor vil spise, og da vil de gå du tror dette barnet føler seg hvis han ikke bryr seg? Absolutt ikke! Barnet blir vant til regimet og liker ikke når plutselig lært rutine blir forstyrret. Kanskje du så på bildet når uventede gjester etter din dyrebare babyen som endret. Raserianfall, nekter å spise, søvnvansker og dette nervøsitet kan vedvare i flere dager. Noen spesielt overtroiske foreldre i disse øyeblikkene selv tror at barnet zurochyly. Og de har rett i at barnet virkelig hadde en kraftig effekt - brakt ned hans regime.
 Ideelt sett - følger omtrent samme daglige rutine er nødvendig og voksne. Det er grunnlaget for en sunn livsstil, og alle leger gjerne abonnere under denne anbefalingen. For barna etterlevelse dag enda viktigere, fordi deres sinn er mer subtil, følsom og sårbar. En balansert rutine er for hennes gode tryllestav. Og vi kommer til å huske at barn med status som ofte er syke svekket nervesystemet. De i utgangspunktet bekymre alle de andre barna. På den ene siden.
 På den annen side, i tillegg til det sentrale nervesystem, sykelig babyer lidelse og autonome nervesystemet.
 Men hun er ansvarlig for indre organer og immunsystemet, det vil si, den optimale hele kroppen. Derfor bør og autonome nervesystemet av barnet slappe av så mye som mulig og unngå over-spenning.
 For å oppnå dette, i tillegg til den generelle regime av dagen, når søvn, måltider, spill og aktiviteter er fordelt i en bestemt rekkefølge, og deres tid er fast, bør du vurdere følgende:
 • økning natts søvn for 1 - 15 timer, å sette barnet til sengs tidligere;
 • Sørg for å legge inn naps eller hvile i sengen (selv om barnet ikke sover om dagen, trenger han å gi tid for "liggende" uten musikk, tegneserier og leker);
 • øke en tur i frisk luft for en time, eller legge til en tur rett før sengetid, som selvsagt ikke bør avvike for mye volum og aktivitet;
 • begrense reise på offentlig transport;
 • TV helt eliminere den "eldre" programmer og tegneserier grense (1-2 om dagen);
 • minimere tiden brukt på barn datamaskin, spillkonsoll, og så videre. P.
 Slike hendelser er svært godt gjenopprette nervesystemet.
 Også barn med status som ofte er syke nyttig på ferie turer, men bedre å utelukke lange flyreiser og klimaendringer. I off-season og i den kalde årstiden kan du lage korte turer til B-town for helgen. Camping, vil frisk luft nytte ikke bare nervesystemet til barnet og hans fysiske helse, men også helsen til foreldrene.

 Rasjonell diett


 "Vi - hva vi spiser" - sier ernæringseksperter. Og det er vanskelig å argumentere. Dessverre er den daglige maten av det moderne mennesket ikke veldig miljøvennlighet og anvendelighet. Og babymat, dessverre, er ikke noe unntak.
 På grunn av svekkelsen av den overordnede organ tone diett ofte syke barn bør være så balansert. Dette betyr at hver pjokk bør få nyttig og variert kosthold som inneholder proteiner, vitaminer, mineraler, kostfiber, karbohydrater og fett.
 Av denne grunn er det viktig å gi opp hurtigmat i noen av sine skjema og lagre semis. Fersk mat tilberedt på en gang, inneholder de fleste næringsstoffer.
 Sørg for at barnet spiste hver dag frokostblandinger, melk og melkeprodukter, frukt og grønnsaker. Men du kan donere søtsaker, og erstatte dem med tørket frukt og kandiserte frukter.
 Det er ingen hemmelighet at barnet er vanskelig å gjøre å spise sunn mat, så oppfinne "trompe l'oeil", for eksempel, kan du legge revet ost, frukt og korn, og grønnsaker tilberedt med lage morsomme figurer. Babymat bør være ikke bare nyttig, men også se attraktive. Kanskje den eneste måten å få et barn til å spise det han trenger.
 Foreldre som har barn lider av matallergi, må vi ikke bare følge den anbefalte dietten, men sørg for at tabell smuler ble variert som mulig. Selvfølgelig, dette krever litt innsats og oppfinnsomhet. Men ingen skade ingen innsats når du ser hvor dyrebare barn uplitaye på begge kinnene middag.
 Du må også være lydhør til anbefalinger fra leger. Noen ganger virker det som de er gjenforsikret og forby for mange produkter. Denne strenge holdning diktert alvorlige konsekvenser av bruk er ikke egnet barne mat som alvorlig kan svekke kroppen og føre til en annen sykdom.

 Generall tiltak - nøkkelen til å bli kvitt hyppige sykdommer


 En årsak til de hyppige sykdommer hos barn er den såkalte dårlig kondisjon av termoregulering. Som et resultat endrer seg lite været - småbarn reagerer på denne hoste.
 Og, som de ovennevnte, er noen mangel på trening kompensert ordentlig! - Opplæring. Restaureringstiltak, som vil bli diskutert videre, gunstige effekter på immunforsvaret til barnet, og hans mentale helse.
 Vi snakker nå om systemet herding. Bare ikke umiddelbart forestille hull i isen. Alt er mye enklere. Prosessen med herde opererer på flere nivåer, revitalisering av hele kroppen.
 Forresten, det er tilfeller av fullstendig helbredelse av eksem og astma i barndommen bruker dousing med kaldt vann. Imidlertid vil vi snakke om de mindre ekstreme, men like effektive måter.
 Hovedprinsippet for herding og essensen ligger i regularitet. Det blir ingen regularitet, det samme regimet, som vi allerede har sagt, blir det ingen tempe. Derfor, til fordel for deg selv og din pjokk, la oss ta hånd om seg selv, papir henge på kjøleskapet timer med behandlinger og vil følge den hver dag.
 Metoder herding småbarn og eldre barn overraskende enkelt.
 Først av alt, dusjer. Ikke plage barnet ekstremt lave og høye temperaturer. Enkelt nok, men signifikant veksling. Begynn med en forskjell på bare 1-3 ° C. Hvis barnet er badet med vanntemperatur 36 til 37 ° C, kan den første temperaturen reduseres til 33 ° C. Så sakte bringe forskjellen til 8-10 ° C. Dersom barnet ikke oppstår tilbakeslag prøve å oppnå en forskjell på 12 ° C. Men hvis barnet ditt er redd komprimert, nervøs, stoppe på en behagelig temperatur.
 Og husk: noen fritidsaktiviteter er bare mot det gode og godt humør! Douches bør brukes i den kalde årstiden dag eller natt, hver dag, i varmen - to ganger om dagen.
 Oppmuntre barnet til å leke med noen vann "første ben. Deretter gradvis lede dusjen, justere vanntemperaturen, hele kroppen til barnet. Utgangspunkt, selvfølgelig, trenger litt vann med varme og opprettholde en bedre temperatur i 5 sekunder, alternerende så varmt og kaldt vann i 3-7 ganger.
 Douche - er også vann herding. Den eneste forskjellen som gir engangs splash skylle store mengder vann.
 Du vil kanskje bli overrasket over å høre om det helle faktisk kan være noe vann. Ikke nødvendigvis is, som vi alle pleide å tenke. Spesialister i tempe hevder at betydningen av dousing en engangs "rister" det sentrale og autonome nervesystemet.
 Strømme ut av hodet mitt er alltid ønskelig og uventet. Dette gir alltid en stor mengde vann. Vel, i alle fall en stor bolle.
 På tidspunktet for dramatiske skvett vann en person frivillig eller ufrivillig utbrøt: "Wow! "It" Wow! "Og regnes som sunn. En temperatur av vann er særlig uavhengig. Mobilisere og "vekke" barnets kropp kan være så vanntemperaturen 36 ° C og 23-26 ° C lavere enn temperaturen av vannet bør ikke la ned.
 Helle kan kombineres med en kald dusj. Men det gjøres best om morgenen, når barnet foran så mange interessante saker, den nødvendige styrke og positive følelser.
 Noen øvelse gi barnet den glede og lykke. Så ikke frata denne babyen. Gjør en øvelse som har involvert alle de store muskelgruppene, strippet til truser og baby skjorter - og mer! La den brennende musikk på en morsom (foretrukket eksempel voksen!) Child utfører bakker, dra, husokkupasjon, sirkulær bevegelse, turgåing og hopping på plass, ulike bevegelser og spark og "kronglete". Sistnevnte skal vise spesiell oppmerksomhet og vilje til å ta hensyn til den fysiske og helsen til barnet.
 Hvis du er usikker på noe, er det den riktige avgjørelsen - ta kontakt med en spesialist (helst - en lege av fysioterapi).
 Her skal det sies noen ord om baby-yoga. Nylig, er denne type trening stadig økende popularitet. For eksempel, i fitness klubber og yoga klubber for voksne organiserte barnegrupper.
 Effekten av slike klasser er ganske bra. Enkelt utført asana (holdning) meget effektivt og skånsomt involvere muskler, leddbånd og ledd av den voksende organisme, er massere de indre organer, styrker immunforsvaret, øker stemningen. Og barna som observerte følgende klasser glede og interesse. Men i rettferdighet, det vil minne deg igjen om behovet for forutgående konsultasjon med en spesialist, samt nøye utvalg av instruktøren. Starter yoga kan være bare under tett oppfølging av en profesjonell, ellers ingen er trygge fra uventede konsekvenser.
 Massasje - en annen måte å aktivere og herde kroppen. Snakker av profesjonell massasje, er det svært nyttig å gjennomgå alle barna til status som ofte er syke flere ganger i året. Barn som har akutt luftveissykdom ofte komplisert av bronkitt, kan legen forskrive en spesiell massasje brystet.
 Som en massasje hjemme, er det også svært effektivt styrker barnets helse, ofte syk. For eksempel, lett stryking, trykke og gni rygg og bryst (1-2 ganger i uken) sikrer kontinuerlig drenering av luftveiene.
 Hvis du gjør sengetid avslappende fotmassasje, kan du tilpasse hvordan hver kroppsdel. Dessuten er det ikke vanskelig. Varme hender, børste og baby krem ​​forsiktig beroligende fortelling begynner å massere foten i en sirkulær bevegelse. Ikke glem tær og hæler. Mos dem, bruke fingertuppene, gni. Dette er en fin avslappende prosedyre som vil berolige og babyen og gi ham Strongman helse!
 Som du kan se, herding - er en enkel og behagelig. Barn er glade for å passere noen av disse prosedyrene, og resultatet er en stor hjelp for videre "dot" arbeid med frykt og stress - befestet fysisk og mental helse. Forresten, også hender det at generall tiltak gunstig for barnets atferd, inkludert hennes i stressende situasjoner. Psykologer i slike tilfeller vi si at "normal sfære av kommunikasjon." Ikke justert, blir "mer tolerant" til stimulans, nemlig normal. Med andre ord, det viser seg at situasjonen tidligere skadde barn og tvunget til å være nervøs, bare ikke skje.
 For ikke å glemme at en god stemning, en følelse av glede, lykke og kjærlighet beskytter mot eventuelle skadevirkninger som barn og voksen.

 Godnatthistorie med en god slutt


 Fortalte barnet før sengetid fortelling - en svært kraftig middel til psykologisk påvirkning, der barnet lærer ny informasjon. Psykologisk arbeid er så mild og ikke distrahere barnet fra saker som for eksempel fra dvale.
 I tillegg, gjennom pjokk eventyr møter deres pedagogiske behov, utvide horisonter, utvikle hukommelse, evne til å drømme, og muligens gjøre. Kort sagt, historien veldig nyttig ting.
 Den optimale måten å lese eller historiefortelling) - litt singsong, med rolig rolige stemme intonasjoner. Men innholdet - et spesielt tilfelle. Det er av de viktigste problemet.
 Ved å velge fortelling bør nærmet alvor, men bedre - å lage sin egen magiske historien. Tenk på hovedpersonen, minner barnet ditt. For barn opp til to eller tre år kan det være søte dyr, kattunge, valp, kylling, mus. For eldre barn kan fortelle historier om "en gutt (jente)." Du vet hvem vil innebære. Jeg forsikrer deg, vil barnet forstå også.
 I hovedpersonen til å være et problem, han vendte mot og løse, passerer tester og ulike interessante finne magiske krefter.
 Starte fortelling kan være som dette.
 En dag begynte gutten Petit alvorlig hoste og rennende nese, så vel som temperaturen steg. Her er hvordan! Han er selvfølgelig veldig lei seg, "For nå vil jeg savner hjemme mens gutta, mine venner, moro, leke, løpe, tegne selvfølgelig, de vil vente på meg, fordi de også, uten at jeg lei og trist, og jeg bo hjemme." Men så blåste varm bris, rommet luktet blomster og godteri, og gutten plutselig dukket opp foran en stor rød ball. "Hva er et mirakel! "- Peter hvisket. Ballen var veldig bra "Peter - sa bullet - Jeg vil hjelpe deg, fordi jeg vet hvor du ikke ønsker å sitte hjemme og bli syk. I - magisk kriger som vinner alle bakterier! »
Fritidsaktiviteter for barn

 Deretter kan du komme opp med noe som en vridd tomten. Det viktigste i det - de levende bilder som gir en følelse av styrke og positive følelser. Lignende historier er virkelig uimotståelig kraft, fordi barn er svært utsatt og, heldigvis, er klar til å tro noe godt og mirakel!
 Det vil skje, ikke nøl!
 Forfatter: Marina N. Kozhevnikov  
Яндекс.Метрика