Symptomer på hjerteinfarkt hos kvinner
 Det er en følelse av at flere mannlige hjerteinfarkt sykdom. Tørker statistikken sier at kvinner kardiovaskulære systemet holder førsteplassen blant årsakene som fører til døden, i forkant av alle kreft kombinert.
 Først av alt må det sies at mer enn halvparten av problemene knyttet til dysfunksjon av det kardiovaskulære systemet er løst ved endringer i livsstil. Det er felles faktorer som påvirker utviklingen av hjerteinfarkt i begge kjønn.
 De viktigste årsakene til hjerteinfarkt
 1. Lav fysisk aktivitet. Resultatet av stillesittende livsstil kan være overdreven akkumulering av kroppsfett og naturlig økende fedme, noe som gir stor belastning på det kardiovaskulære system.
 2. Ubalansert kosthold. Overdrevent inntak av mat med høyt kolesterol fører til avleiring av plakk på veggene i blodårene. Dette fører til dannelse av blodpropper som hindrer blodstrømmen i skipene. Optimal fett i den daglige diett er ikke mer enn 80 gram.
 3. Røyking. Når kroppen er røyking i vasokonstriksjon, som negativt påvirker blodtilførselen til organene. Tilsvarende økte blodpropper, som i sin tur fører til dannelse av blodpropper. Mens røyking er skadet lungevev veggen som påvirker dannelsen av blodpropper i koronararteriene. Risikoen for hjerteinfarkt hos røykere øker i tider sammenlignet med dem som ikke har denne uvanen.
 Dermed et balansert kosthold, nekting av dårlige vaner og økt motorisk aktivitet er gunstig for å redusere risikoen for hjerte- og karsystemet.
 Symptomer på CHD (koronar hjertesykdom) hos kvinner og menn kan variere betydelig. De første tegnene på hjerteinfarkt hos kvinner kan ikke sees og ikke diagnostisert i bakgrunnen overgangsalder. I denne perioden har kvinner hatt en betydelig nedgang i østrogennivået som er ansvarlig for riktig funksjon av det kardiovaskulære systemet. Disse symptomene er manifestasjoner første tegn på et hjerteinfarkt så fort generell tretthet, søvnløshet, kan svimmelhet feilaktig tatt for menopausale symptomer. Dermed kvinner i denne perioden, er det viktig å jevnlig observert av en lege som ville diagnostisere hjerteinfarkt uttrykk på et tidlig stadium.
 De viktigste symptomene på hjerteinfarkt
 1. Den første funksjonen som du bør ta hensyn til er utseendet på smerte eller ubehagelig følelse i brystet. Det kan være ledsaget av en følelse av knusing for noen tid da vises, og deretter forsvinne.
 2. Økt trykk og angina, som er lengre og mer alvorlig.
 3. Det kan være en følelse av smertefulle symptomer i den ene hånden, eller begge deler samtidig. Bare smertefull ubehag kan bli følt i livmorhalsen og tilbake.
 4. Du kan være en generell følelse av depresjon eller vice versa unødig bekymring.
 5. Et plutselig anfall av åndenød eller ubehag med akutte brystsmerter.
 6. Den uventede utseende ubekreftede kvalme.
 7. Svimmelhet.
 8. En kald svette og blek hud.
 Hjerteinfarkt hos kvinner kan begynne med utseendet på generell svakhet, mild kvalme, og bare da påvirke smerter i brystet. Videre kan kvinner føler konsentrasjoner smerter i øvre del av magen, som ofte ikke passet det med hjerteproblemer. Noen ganger et angrep av hjerteinfarkt på et tidlig stadium kan minne halsbrann, noe som er grunnen til at det ikke betaler oppmerksomhet. I denne forbindelse Sekundære symptomer kan forekomme hos forverret form, og føre til fatale konsekvenser.
 I dette tilfellet, selv den minste mistanke om hjerteinfarkt forplikter ringe en ambulanse. Før ankomsten av leger bør rozsmoktaty aspirin, som fremmer blodfortynnende.
 Årsaken til et hjerteinfarkt er dannelsen av kork i karene i coronary artery trombe former av aterosklerotisk plakk. Plakkruptur innebærer stikker hennes blodplater og andre blodceller, noe som resulterer i dannelsen av en blodpropp, som i sin tur fungerer som en barriere for normal blodstrøm i arterien. Så opphøre levering av oksygen til hjertemuskelen. Som et resultat, gjennomgår hjertemuskelen katostrofycheskye endringer, som fører til sin død i 3-6 timer.
 Problem manifestasjoner av hjerteinfarkt er vanligvis forårsaket av tilstedeværelsen av nyreproblemer, ofte tilstedeværelse av kroniske sykdommer, høyt blodtrykk eller arvelig disposisjon. Derfor bør spesiell forsiktighet utvises til mennesker som har opplevd hjerteinfarkt i slag. Det er nødvendig å være spesielt oppmerksom på diett, for å være rik på vitaminer, mineraler, inneholder mange ikke fordøye grove fibre. Det bør føre stillesittende liv. Som et minimum daglig halvtime turer. Ikke misbruk av alkohol og kategorisk utelukke røyke.  
Betennelse århundre Øyne: årsaker og behandling
 Inflammatoriske prosesser som skjer i strukturen i øyet for alltid, kan ofte føre til feber, smerter, rødhet, hevelse provinsen århundre. Det kan rive øynene dine, er det kløe, de følsomme for vind og sollys.
 Årsaker til blefaritt
 Blefaritt - betennelse i dette landet for alltid. Lesjonen oppstår i veksten av øyevipper. Dette øyet rødhet, irritasjon og kløe, er øyelokk hud dekket med skjell, kan falle øyevipper, øye tretthet observert. Fremveksten av blefaritt kan oppstå av mange grunner:
 - Allergisk reaksjon;
 - En bakterieinfeksjon;
 - Forstyrrelse i mage-tarmkanalen;
 - Uregelmessig, dårlig ernæring;
 - Kroniske øyesykdommer: konjunktivitt, tåkesyn.
 Disse grunnene gi gunstige forhold for utvikling av blefaritt. Hvert av de artene har særpreg.
 I den enkleste formen av sykdommen ofte kan se kanten rødmet øyelokkene, de blir hovne, kløende vises. Hvis tiden ikke foreta seg noe han kan gå inn i skjellform blefaritt. Mellom øyevipper akkumulere skalaer, øyelokk jevning, innsnevring øye slit. Når du fjerner skalaer huden forblir intakt, men er mye tynnere kan selv se fartøyet. Når skjellete blefaritt raskt trette øyne. Hvis man ikke gir behandling kan sykdommen forekommer i lang tid.
 Ulcerøs blefaritt er ganske alvorlig. I tillegg til rødhet og hevelse av øyelokkene, det sår og skorper. Hvis du fjerner denne skorpen under den kan sees sår, de kan blø og ha en plakett i form av gjødsel. I denne formen av sykdommen er ofte observert tap av øyevipper. Ulcerøs blefaritt bidrar til slike sykdommer som tryhiaz hvori øyevippene vokser i gal retning, er vannaktig, og hornhinne øye defekter kan dannes.
 Årsaken til sykdommen kan være midd, noe som resulterer i en demodekozny blefaritt, ledsaget av en sterk kløe, det er smerter i øynene, peeling, tynning og tap av øyevipper, øyelokkene rødt. Det øyelokk hud knuter er små rød-grå farge betyr at denne typen "rosa" blefaritt (rosacea). Dersom overtredelses kanter stadig dypere - en unormal prosesser i hornhinnen i øyet.
 Ved å bygge blefaritt kan være: den regionale foran, bak og kant anhulyarnыy. I den første varianten påvirket Ciliary kant århundre, i det andre tilfellet meybomyevыe betent kjertel. Betennelse i hjørnene av øynene, sier vinkel blefaritt.
 Behandling av inflammasjon tallet
 Når betennelse av århundret, viser til en øyelege. Lege ordre tester, og deretter bestemme omfanget av sykdommen. Hvis du synes du trenger langtidsbehandling av blefaritt, som omfatter en rekke ulike aktiviteter. Først vil legen finne årsaken som førte til fremveksten av sykdommen. Derfor tildeler det salver og løsninger som inneholder antibakterielle og Sulfanilamide forberedelser, antiseptiske midler og antihistamin narkotika.
 I alle fall, uansett hva grunnene som forårsaker blefaritt, må man følge en streng diett. Preferanse er gitt til meieri og vegetabilske produkter. Kjøtt bør være kokt, stekt ekskludert fra kostholdet, salt, krydret, søt. Disse produktene forbedre utskillelsen av gastric juice, dårlig innvirkning på øyelokkene.
 Morgen starter med hygieneprosedyrer. Når du vasker øynene, bruk kun varmt vann og deretter gjort sine massasje. Før er det ønskelig å begrave øyne, vil det bidra til å lindre ubehaget. I slike tilfeller må du bruke en løsning alkayna eller dikaina. Best av saken for å rådføre seg med en spesialist som vil gi deg med visse legemidler. Engasjere seg i selv-behandling anbefales ikke, det kan føre til uønskede resultater. Øynene trenger hvile, så avslappende søvn - nødvendig fenomen. Øyesykdommer forårsaket av ultrafiolette stråler fra solen er ikke ønskelig, bør du bruke solbriller.  
Grunner lukter aceton pust
 Dårlig ånde kan indikere fordøyelsesproblemer eller dårlig munnhygiene. Imidlertid er enkelte sykdommer manifesterer seg som spesiell lukt, så som aceton. Sin tilstedeværelse bør være en grunn for å søke legehjelp, som det følger med sykdom, bukspyttkjertelen, skjoldbruskkjertel, lever og nyrer.

 Lukten av aceton i diabetes
 Fører svært ofte lukten av aceton ånde knyttet til diabetes type 1. Kroppen får ikke insulin, brenner fett og protein, fører til produksjon av aceton dette. Han begynner å forgifte pasienten, som er funnet i urin, blod, lymfe væske, og det følte en skarp lukt i munnen. Han hadde aldri sett hos pasienter med diabetes type 2, når insulin i kroppen for mye.
 Tyreotoksikose og lukten av aceton
 Sykdommer i skjoldbruskkjertelen er også delt inn i to hovedgrupper. De er karakterisert ved høy eller lav hormon. Hvis det er flere regler hurtig splittes fett og proteiner, noe som igjen fører til fremstilling av aceton. Det kan bestemmes ved analyse av urin. Økte keton-forbindelser betyr at Leveren produserer et stort antall av tre komponenter av metabolisme: 2 syrer (acetoeddiksyre og betaoksymaslyanoy) og aceton.
 Opprinnelig karakteristisk lukt påvist i urinen etter - i utåndet luft. I tillegg er det følgende symptomer:
 - Takykardi;
 - Tremor (risting);
 - Slanking med god ernæring.
 Tyreotoksikose med hell behandles med medikamenter som hemmer aktiviteten av skjoldbruskkjertelen. Sørg for å gjøre ultralyd for å utelukke tilstedeværelse av knuter og mer alvorlige sykdommer.
 Tilstand av leveren og lukten av aceton i munnen
 Sunn kropp sikrer riktig stoffskifte, men den minste feil i sitt arbeid påvirker spalting av næringsstoffer. Dette gjelder spesielt under overholdelse av strenge dietter når begrenset inntak av mineraler og vitaminer. Tyngre overført glycoprival leveren diett når kroppen får bare proteiner og fett.
 Dette fører til økt cleavage, noe som påvirker den samlede vekten - folk virkelig gå ned i vekt. Men på samme tid å øke antall keton-forbindelser, og det er derfor lukten av aceton i pusten. Konstant slanking kan føre til den endelige sammenbrudd i stoffskiftet, truende forverring av kroniske sykdommer og fremveksten av nye.
 Aceton og nyre
 Nephroses ofte lider av underernæring nyre kanaler. I dette tilfelle brytes vann og salt, protein og lipidmetabolisme. Foruten dem svikter fettstoffskiftet, og det hele fører til en økning i keton-forbindelser. I tillegg til ødem og høyt blodtrykk faste lukt av aceton i munnen. Hvis du ikke gjør noe, kan aktiviteten av nyrene stoppe helt.
 En annen nyresykdom som fører til lukten av aceton - urin syre diatese. Dysfunksjon basert på en svært høy intensitet av proteinmetabolisme. Dette fører til saltavleiringer, og videre - til gikt. Symptomer inkluderer aceton lukt i munnen, tap av matlyst, leddsmerter, økt gråt, urinering lidelser.
 Det er viktig å innse at lukten av aceton i pusten forårsaker alvorlige sykdommer. Besøker en lege i slike tilfeller kan være en viktig handling. For eksempel, i behandlingen av diabetes i gang i tide til å hindre utvikling av diabetisk koma og dårlige konsekvenser. Hos små barn mens forgifte kroppen er dehydrert svært raskt, noe som også fører til metabolske forstyrrelser. I dette tilfellet, intoksikasjon manifestert letargi og lukt av aceton i munnen.  
Яндекс.Метрика