Symptomer på influensa hos barn
 Influensa er en akutt virussykdom i luftveiene og ofte sine syke barn. Vanligvis denne sykdommen blir epidemien, som lukker karantene barnehager, skoler og andre utdanningsinstitusjoner. Det er derfor nødvendig å kjenne symptomer på en hvilken som helst detektert influensavirus, for å ta rettidige tiltak for behandling og isolering av barnet å hindre epidemier.

 Som symptomer på influensa hos barn


 Hos barn forekommer symptomer på influensa svært raskt. Når et barn fanget i kroppen er en aktiv celle spredning av viruset. Barnet kan føle svakhet, tretthet og søvnighet. Denne tilstanden varer vanligvis fra to timer til tre dager, avhengig av kroppens motstand.
 Deretter begynner å vises mer alvorlige symptomer på influensa hos barn: svakhet, svakhet, døsighet, muskel og hodepine, rennende øyne og smerter i øyet, nese ren flyter som vann, begynner væske temperaturen stige til 38 og noen ganger til 40 grader. Vanligvis stiger temperaturen på kvelden. Denne perioden varer tre til fem dager.
 Det bør bemerkes at influensasymptomer hos barn ikke utvikler seg som forkjølelse. Når kald første start hoste, kløe i halsen, rennende nese og feber, som sjelden stiger over 38 grader. Og influensa er ganske dårlig helse først, deretter temperatur, og deretter hoste, rennende nese og andre symptomer.
 I influensasymptomer svært lik ARI. Denne sykdommen synes rennende og røde øyne, rennende nese og feber opp til 38 grader. Uten passende tester nøyaktig diagnose svært vanskelig. Så ser de første symptomene på influensa hos barn, ringe en lege. Legen din vil undersøke barnet, diagnostisere og foreskrive riktig behandling. Selv uakseptabelt, fordi influensa-viruset kan føre til komplikasjoner som lungebetennelse.

 Forebygging av influensa hos barn Forsiktighet bør utvises at barnet fulgt reglene for personlig hygiene.

 Mest ventilere rommet der barnet.

 Regelmessige turer, frisk luft, god ernæring og sunn søvn bidrar til å styrke immunforsvaret.

 Vaksinasjon reduserer risikoen for sykelighet og 90%.

 Under epidemien kan redusere risikoen for influensainfeksjon ved hjelp av en multivitamin, immunmodulatorer, preparater på basis av echinacea og volatile, løk, hvitløk eterisk olje gran, einer, eukalyptus og så videre.  
Symptomer på influensa hos voksne
 Influensa - en alvorlig virussykdom som påvirker luftveiene. I utgangspunktet er det virus som dekker området av luftrøret og bronkiene. Hvis ikke straks ta skritt til behandling, kan influensa utløse komplikasjoner: bronkitt, lungebetennelse eller annen alvorlig sykdom.
 Vanligvis influensa epidemien faller på vinteren og smittekilden er syke mann virus uttalt symptomer på viruset. Symptomer på influensa hos voksne vanligvis vises det samme.

 Tegn og symptomer på influensa hos voksne En av de første tegn på forgiftning manifestasjoner av influensavirus er feber. Temperaturen er ofte kombinert med en feber og svetting. Holder i 2-5 dager.

 De ledende influensasymptomer er hodepine, som hovedsakelig er lokalisert i den fremre delen. Dessuten kan skyldes alvorlige rus virus hodepine ledsages av søvnløshet, hallusinasjoner og oppkast.

 Følgende symptomer er influensa forkjølelse symptomer. Denne funksjonen er følt tørrhet og hevelse av neseslimhinnen. Symptomer på forkjølelse i de tidlige dagene av sykdommen er svært knappe. Dessuten er influensa symptomer hos voksne manifestert av smerte, tørr og kløe i halsen.

 For influensavirus typiske tegn på tracheitis og laryngotracheitis, manifestert ved hoste, smerter bak brystbenet og sadnenyem. Betennelse kan nå bronkiene og forårsake bronkitt. Catarrhal syndrom, spesielt hoste varer lenger enn tegn på forgiftning.

 De vanligste symptomene på influensa hos voksne: svakhet, smerter i ledd og muskler, slapphet, tretthet, svakhet, sykdomsfølelse. I alvorlige tilfeller kan svakhet nå utmattelse i forbindelse med svimmelhet og besvimelse.

 Behandling


 Generelt er behandlings poliklinisk influensavirus. Bare alvorlig komplikasjon av sykdommen er en indikasjon for sykehusinnleggelse. Hjem holdt symptomatisk terapi: sengeleie, diaphoretic middel drikker rikelig med væske, innånding og så videre.
 I de tidlige stadier av sykdommen effektivt hjelpe medisiner for nasal, oksolinsyre salve Remantadin, leukocyttinterferon og andre.
 Forresten symptomer på influensa hos voksne foreskrevet antipyretika og antihistaminer. Antibiotika, er angitt bare i nærvær av komplikasjoner og forebygging av kroniske sykdommer.  
Vaksinering frakk, rente, kontraindikasjoner på vaksinasjon Mantoux

 Hver mor vil før eller senere komme til de dilemmaene gjør eller ikke gjør vaksinasjoner og diagnostiske injeksjoner barn. Det finnes en mengde informasjon for og mot. Og veldig ofte negativ informasjon skremmer unge foreldre, og noen ganger frykter styrker nekter vaksinering. La oss prøve å forstå essensen. Hvorvidt barnet ditt vaksineres, og hva er det vaksinering Mantoux?
 Vaksinasjoner Mantoux-reaksjon på tuberkulinprøve forberedelse
 Tuberkulintest, perks eller vaksinasjon Mantoux trenger for tidlig diagnose og behandling av sykdom. I dag er det to metoder for prøver som er forskjellige i veien for administrering "tuberkulin" i kroppen. Perks (oppkalt etter navnet på en lege kom opp med denne metoden) der det øverste laget av huden og litt skade som følge jeg gjør tuberkulinprøve. Og underhud (Mantoux lignende navn for forfatterens navn), dvs. et tynt lag med hud injisert det samme stoffet. I respons, uavhengig av fremgangsmåten for oppnåelse av prøven, må foreløpige konklusjoner om risiko og muligheten for TB sykdom av barnet.
 Vaksiner Mantoux barn er ofte opp til barnet er 17 år gammel. Tilbring denne diagnostiske injeksjon først etter den obligatoriske gjennomgang av barns barnelege og fravær av kontraindikasjoner. I noen tilfeller gir legen medotvod for vaksinasjon.
 Kontraindikasjoner for prøver:
 - Individuell intoleranse til stoffet;
 - Tilgjengelighet av forkjølelse på tidspunktet for vaksinasjon (rennende nese, hoste, temperatur);
 - Tilstedeværelsen av kroniske hudsykdommer (allergier, eksem eksem).
 I epilepsi, astma, revmatisme vaksinasjon kanskje en måned etter at sykdommen. Dersom vaksinasjon gjennomført syke barn, vil reaksjonen ikke være riktig. Størrelsen av reaksjonen kan ikke rettferdiggjøres ved små eller store forstørret motsatte. I slike omstridte saker tildelt flere tester. I noen tilfeller, for å eliminere TB foreskrive røntgenundersøkelse eller magnetisk resonans tomografi, hvor luftveiene anses barnet i lag.
 Dimensjoner vaksinasjon Mantoux:
 Dimensjoner vaksinering bestemt reaksjon på stoffet. Hvite blodceller som er ansvarlige for celle-mediert immunitet som respons på innføring av fremmede stoffer, som forårsaker 2-3 dager etter vaksinering slags allergiske hudreaksjoner. Måling av reaksjonen blir utført i godt lys (for mer nøyaktig bestemmelse av størrelsen). Måle linjal, sette henne tilbake kom haugen. Ikke anbefalt for fuktig sted vaksine for måling av resultatet, da vannet faller på huden endrer ekspresjonen test.
 - Negativ reaksjon - reaksjonen er fullstendig fraværende (ingen kondensering) eller tetningen er mindre enn 1 mm;.
 - Tvilsom reaksjon - tuberkel størrelse 2 - 4 mm;
 - Slabopolozhitelnaya reaksjon - bakke økt 5-9 mm.;
 - Noen positive reaksjoner - fra 10-14mm;.
 - Uttrykt positiv reaksjon - 10-16mm;.
 - Hyperergic reaksjon - fra 17 mm;.
 Sats i å bestemme utfall for hvert barn er individuell og kan variere fra 4 til 8 mm. I noen tilfeller, for eksempel hvis et barn kroniske allergier size "normale" tegn kan være 10 eller 15 mm. I slike tilfeller bør konsultere TB.  
Når gjør influensa skudd
 Det var vinter, og med det i begynnelsen av influensa. Sunn livsstil overholdelse ernæring, ta vitaminer og mineraler, herding - er ikke alltid i stand til å beskytte oss fra muligheten for influensa. Derfor finnes det forebyggende tiltak i form av vaksiner. Det er viktig å vite når du skal vaksineres mot influensa.

 Hva er influensa?


 Influensa er en akutt luftveisinfeksjon forårsaket av influensavirus. Resultatet er rask manifestasjon av symptomer som feber, skarp hodepine, hovedsakelig i frontpartiet og parietal områder, er det en verke i muskler, bein og armer, midje, lysskyhet, smerter under bevegelse øyeepler, og alvorlig svakhet svakhet. Karakterisert ved å heve temperaturen til 40 grader.
 For å forebygge influensa, å utøve sin forebygging, og det er nødvendig for å finne ut når du skal bli vaksinert mot influensa.

 Når gjør influensa skudd


 Forebygging kan deles inn i ikke-spesifikk og spesifikk. Ikke-spesifikk forebygging reduseres til isolering av pasienten og hans behandling.
 Spesifikke forebyggende vedlikehold er redusert til medikamentell behandling. Grunnla hun utnevnelsen av voksne og barn over tretten år Oseltamivir en kapsel daglig i ti dager. Med samme formål demonstrerer bruken av Rimantadine til 01 gram per dag for hele perioden av epidemien.
 Peredepidemichnyy periode er tiden for å bli vaksinert mot influensa bør rutinemessig. For dette formål, vaksinen brukes Vaksihryp, Hryppol, Flyuaryks.
 Disse vaksinene inneholder noen form for antigener av influensavirus A og B-vaksine administreres intranasalt Living, dvs. nesen. Og inaktivert injisert subkutant eller intradermalt.
 Så, er den beste tiden for vaksinasjon anses oktober og november. Hvis du ikke hadde vaksinert i løpet av denne perioden, er det lov til å gjøre i løpet av epidemien. Immunitet utvikles etter vaksinering etter tjueen dager, og vil fortsette i seks måneder.
 Vaksinasjon anbefales å ta et år. Det er fornuftig å obligatorisk vaksinasjon av barn fra seks måneder, elever, studenter og personer over seksti år. Generelt, kan hvem som helst få vaksine fra budsjettet.
 Nå som du vet når du skal være vaksinert mot influensa, trenger bare å gå og gjøre. Spesielt hvis du er en fan av kroniske lungesykdommer. Og så sjansene for å få influensa har redusert til et minimum.  
Яндекс.Метрика