Symptomer på katarakt og glaukom
 Katarakt og glaukom - en sykdom i øynene, som ofte er knyttet. Grønn stær utvikler seg når det er grå stær behandling som ikke er utført noen tiltak. Nedtonet linsen blir hardt og øker i størrelse. Det i sin tur fører til en økning i trykk i øyet. Med økende trykk på den optiske nerven, retina og interne strukturer i øyet øker belastningen og deretter begynner å utvikle glaukom.
 Trenger å kjenne tegn på katarakt og glaukom til tidlig behandling av alvorlige sykdommer. Hvis venstre ubehandlet glaukom, irreversible synstap fordi synsnerven ved forhøyet intraokulært trykk atrofi, og deretter dør. Men det er ikke alltid grå stær og glaukom er koblet sammen, så disse to sykdommer kan eksistere uavhengig av hverandre.

 Symptomer og tegn på katarakt og glaukom


 Det vanligste symptomet på glaukom er å rive. Dette er på grunn av ubalanse av tilsig og strøm av øyefluidet glaukom, noe som resulterer i økt trykk i øyet.
 Du kan også være tydelig rive. Det er en følelse av at øynene er fylt med tårer, mens sletting av deres lommetørkle stoff er helt tørt.
 Når glaukom kan være følelsen mesh, ubehag, spenning og tyngde i øynene. Finne disse tegn på glaukom og katarakt, må du søke profesjonell hjelp.
 Når glaukom kan være midlertidig tåkesyn. I slike stunder rundt objektene sett gjennom røyken som film eller tykk tåke. En slik tilstand oppstår med jevne mellomrom uten noen åpenbar grunn, og varer i noen minutter eller timer. Dette er på grunn av korneal svelling under forhøyet trykk i øyet.
 Også tegn på katarakt og glaukom kan være i form av lyse sirkler når man ser på lyset. Når glaukom oppstår hyppig hodepine som er svært lik migrene. Er lokalisert smerte i den temporale området på siden av pasientens øye er krampaktig og pulserende karakter.

 Symptomer på grå stær


 Oversatt fra gresk betyr katarakt foss. Det er fullt berettiget, ettersom katarakt person ser verden rundt ham, som om gjennom dugget glass eller fallende vann. Som et resultat, er det problemer med å skrive, lese, sy og arbeid med små detaljer. Derfor bør utseendet på disse skiltene kontakt øyenlege.  
Glaukom: årsaker, symptomer, behandlingGlaukom oppstår vanligvis hos eldre mennesker og er den vanligste årsaken til blindhet. Hun lider hver 50 personer over en alder av 40 år.
Årsakene til glaukom
Øyet har en front og bak kameralinsen fra siliærmuskel. Før linsen, på kanten av øyeeplet, er den såkalte risnychne legeme, som produserer vandig humor. Den passerer gjennom pupillen til fremre kammer og deretter drenert fra øyet gjennom utløpskanaler som ligger i hjørnet av den fremre kammer. Når glaukom forstyrret strøm av fluid fra det fremre kammer, slik at den øker i øyen trykk.
Symptomer på glaukom
Glaukom: årsaker, symptomer, behandlingI mange tilfeller av sykdommen er asymptomatiske. En spesialist kan identifisere problemet tidlig på via oftalmoskop, fundus undersøkt, netthinnen, synsnerven exit sete. I normal tilstand av synsnerven rosa. Når sykdommen nerve blek farge, er det merkbart svinn. Legen kan oppdage en plass i de perifere delene av netthinnen. Pasienten ofte ikke merker at fades, som i de tidlige stadiene ikke er brutt bildeklarhet. Noen ganger den første utviklingen er akutt. Det er en sterk øye smerte, kvalme og oppkast. Å bevare synet krever umiddelbar sykehusinnleggelse.
Behandling av glaukom
Glaukom: årsaker, symptomer, behandlingLøsningen er å sikre normal strøm av vandig humor fra den fremre kammer. I zakrapuyut øye spesielle dråper 3-4 ganger om dagen. Hvis dette ikke hjelper, er kirurgi indisert. Behandling av sykdommen mer effektivt hvis det startet tidlig. Når stjernene alvorlig krenket, kan bare hindre ytterligere forverring, men gjenvinne det vanligvis mislykkes. Det er en populær behandling av glaukom.
Glaukom behandling for the People
Hva er glaukom hvorfor det er denne sykdommen jeg har allerede fortalt i denne artikkelen. Nå ønsker jeg å dele noen hemmeligheter av tradisjonell medisin.
Glaukom: årsaker, symptomer, behandlingSiden oldtiden, behandlet sykdommen duckweed. Sette det grundig vasket og knust. Deretter helle et glass vodka og insisterer fire dager. Belastning. Fortynnet med vann på frekvensen av tjue dråper tinktur tre spiseskjeer og drikke tre ganger om dagen i en måned. Deretter bryte ti dager. Du må tilbringe tre kurs.
Dessuten kan du bruke saften av celandine. Det må blandes med vann i like proporsjoner. Deretter satt på en ren klut og gjelder for øyet to ganger om dagen. Ingen måte du kan ikke gjøre under angrepet.
Wild pære, nemlig unge skudd, klippe og trenger bare å tørke. Drikk te som vanlig under forverring. Du kan blidgjøre med honning.
Det er folk her er sredstva.Soberyte gress, ingefær, lakris rot, kanel, bokhvete blomster, motherwort urt, sitronmelisse. Bland alt i like proporsjoner. En spiseskje av blandingen, helle et glass med kokende vann og la stå en time. Sil av og ta en halv kopp tre ganger om dagen. Dette avkok er også godt egnet for forebygging av glaukom.
Ta en teskje fennikel frø og hell kokende vann. Deretter over svak varme i fem minutter la smektende. Kjølig og belastning. Drikke trenger en kvart kopp tre ganger daglig før måltider for en halv time. Ta tjue dager med et intervall på ti.
Også, kan glaukom bli behandlet med aloe. Ta et par blader av denne planten, hogge, helle to kopper vann og kok i fem minutter. Hell av vannet og vaske pasienten øye fem ganger om dagen. I denne prosedyren kan føle en liten kribling. Så gjør to uker pause i to dager.
Jeg anbefaler forbehandling av glaukom populære metoder for å rådføre seg med legen din.
Hvordan fjerne en vorte på foten
 Vorter - ekkel hudsykdom hvis utseende er forårsaket av humant papilloma virus. Benign dannelse på huden kan vises hvor som helst, men for det meste på føtter og hender.
 De er smertefri og har skjema knuter. Plantar warts er i hovedsak i pitninnya folk. Hvordan fjerne en vorte på foten ved hjelp av folk rettsmidler, uten å ty til kirurgiske metoder?

 Årsaker til Vorter


 Eventuelle vorter, inkludert plantar vises i pitninnya og rotete mennesker. Hindre fremveksten av virus kan svulster, holde personlig hygiene. Å gjøre dette er ikke vanskelig, alt du trenger - er å vaske hendene og føttene daglige endrings sokker, ventilerte sko, vaske sålene. Inngrodde tånegler og plantar warts kan vises på de trange og ukomfortable sko, noe som skaper trykk og friksjon i området av foten. Derfor, i tillegg til personlig hygiene, er det viktig å velge en myk og komfortable sko.

 Hvordan fjerne en vorte på foten trygt?


 Det finnes flere oppskrifter på alternativ medisin. De brukes for en lang tid, og er ansett som den mest effektive.

 Celandine. Med saften av dette anlegget kan raskt og trygt bringe vorte. Dette gjøres med friske planter eller apotek erstatning. Blomst juice brukes på vorte flere ganger om dagen, men ikke mer enn 6. Bare tre dager senere vil det forsvinne. Men det er en funksjon hvor å fjerne en vorte til fots via celandine, juice planter er svært giftig og kan brenne sunn hud rundt vorten, så gjør følgende prosedyre bør være forsiktig uten å skade huden på føttene.

 Hvitløk. Den perfekte krydret urt som hjelper med å bli kvitt dårlige utvekster på huden. Hvitløk bør knuses og tilsett eddik, et forhold på 1 til 4 smeltet fett eller smult. Alt er godt blandet. Blandingen påføres på vorter og fast gips. Denne prosedyren bør gjøres for natten og inntil vorte forsvinner.

 Poteter. Vegetabilsk gnidd med sandpapir. Kashka brukes på vorter og fast byntovoyu bandasje. Innen tre uker vorte forsvinner.

 Alle metoder for tradisjonell medisin fokusert på hvordan å fjerne en vorte på foten bør brukes om natten for å ikke fly dressinger og utbedre stille trengt inn i bygget. Om morgenen, helst på foten slitasje rene sokker, men dekker en vorte styren plaster eller bandasje byntovoyu.  
Tinktur Comarum, og kontraindikasjoner
 Høy slank plante, toppet med en fløyelsaktig mørk lilla stjerne, funnet i stillestående vann eller myrlendt Mochara. Det sies at navnet Shabelnik blomst var at, som et skarpt sverd, kutter av alle sykdommer. Eller i henhold til andre forskere, blod bakkant av sjokk, og dermed bevare livet til den modige krigeren. Som om ikke det var, har Shabelnik myr lenge vært kjent som en nyttig og medisinsk plante.
 Medisinske egenskaper av Comarum har alle delene. For den mest brukte infusjonsterapi Comarum vodka eller annen komponent spyrtsoderzhaschem buljong eller vann blomstene.
 Søknad Comarum
 Dette unike anlegget er ingenting som heter en blomst med en hemmelighet. Forskere vet ennå ikke alle de mange gode egenskaper Comarum. Den består av en gruppe av vitamin E og A, flyktige essensielle oljer, tannic og astringerende stoff, flavonoider, gunstige sporstoffer og organiske syrer.
 Anstrøk av røtter og blader av planten har blitt brukt til behandling av patologiske tilstander:
 1. Øke kroppen immun indeks, styrke og forbedre den generelle helsen.
 2. Sykdommer i bein og muskel-skjelettsystemet - radikulitt, artrose og leddgikt av ulike årsaker. Videre er det unike Comarum selv ekstremt vanskelig å behandle leddgikt skjær anlegget.
 3. Buljong alle deler av blomsten har blitt brukt i tannbehandling. Periodontitt og akutte tannsmerter falle etter skylling din munn sunn løsning.
 4. Evnen til å redusere kroppstemperaturen lov til å bruke det som et homøopatisk febernedsettende medikament.
 5. tanniner, er rikelig i røttene av plantene, har utmerket astringent, og kan brukes for å behandle diaré.
 6. Bruk av skjær Comarum myr reduserer betennelser og smerter i mage-tarmkanalen.
 7. gunstig effekt på nervesystemet, Shabelnik brukes som en del av integrerte terapi for behandling av frykt og psyhostenycheskyh depresjon, suicidale tendenser.
 8. hermo egenskaper kjent for våre forfedre, kan du bruke anlegget til å stoppe indre blødninger eller som et forebyggende, med tunge menstruasjon.
 Samle planter
 Lagt påvirke det galskap tidevann, den største kraften Shabelnik få etter fullmåne i midten av sommeren, når livet er full av kjøttfulle juice. Men bedre å samle rhizome minkende månen før blomstring, i løpet av de helbredende krefter av konsentrasjonen i planterøtter.
 Hvis du ikke skille mellom månefasen og ikke trygg i sin kunnskap i botanikk, best over disk klar samling. Dette produktet er ikke gjenstand for sertifisering, sjekke bakgrunnsstråling og oppfyller alle nødvendige standarder.
 Kontraindikasjon
 Til tross for den utvilsomme nytten Shabelnik kan føre til noen bivirkninger. Bruken av skjær kan være kontraindisert i følgende grupper:
 1. Pasienter med skachuschym blodtrykk. Spesielt forsiktig bør være hypotensive og utsatt for plutselig tap av bevissthet.
 2. Barn under 14 år har også bør ikke stole på de helbredende egenskapene Comarum. Den høye dosen av giftige stoffer kan ha en negativ effekt på den økende mengde
 3. Gravide og ammende mødre. Evnen til å indusere avslapning av glatt muskulatur kan føre til spontanabort.
 4. De som har lav puls ved hvilken antallet av hjerteinfarkt ikke overstiger 55.Relaksyruyuschye egenskapene til anlegget kan føre til en relaksasjon av hjertemuskelen, og følgelig til en enda større reduksjon i eksaserbasjonsraten og bradykardi.
 5. Suffer overfølsomhet for stoffet.
 Før du gir helbredende effekt, kan anstrøk av Comarum utgangspunktet føre til midlertidig forverring og forverring av allmenntilstanden til pasienten. Ikke vær redd - det inntrufne. Etter en kort tid, medisinsk plante ikke bare være i stand til å bekjempe sykdommen, men også øke motstanden av hele organismen.  
Яндекс.Метрика